Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: poszukuje...
Forum PSX Extreme > Niezależni > UNDERGROUND
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Grzehoo
Dobra, nie ma sprawy. Wielkie dzięki w każdym razie ;]
Ölschmitz
QUOTE(_Milan_ @ 29 09 2006, 21:35) *

QUOTE(Olszesky @ 29 09 2006, 21:34) *

red sparowes mi sie podoba, bardzo fajna muza (mowie o tym nowym albumie) ale typa co wymysla tytuly powinni wydymac odkurzaczem.

1 plyta jest lepsza pod jednym i pod drugim wzgledem hyh.gif
sciagnij koniecznie

tak jak widac. prosze o upload pierwszej plyty red sparowes.

dziekuje.
Grzehoo
Po co wrzucać, wystarczą google ;]

Red Sparowes - At The Soundless Dawn
Marlon
Jakby ktoś zapodał "How the Great Have Fallen" - Raging Speedhorn, to byłbym wdzięczny.
MichAelis
Poszukuje mp3 polskiego zespolu Cocotier sad.gif
Mathiu
Niech mi ktoś w imię szatana wrzuci ostatni kawałek z "Impressions in Blood" Vadera (tytuł: "The Book") i jeśli ktoś ma, to "Raining Blood" z japońskiego wydania (Slayer zagrany przez Vadera... musi być ciekawie icon_twisted.gif ).

Acha... dodatkowo ostatni kawałek z "The Art of War", czyli "DIE!!! (Giń Psie)".

To wszystko najlepiej na http://turboupload.com , albo http://sendspace.com

...i lyriki z "Ultimate Destroyer" Lair of the Minotaur, bo nigdzie nie potrafię znaleźć. Oczywiście chodzi mi o całą płytę, a nie o tytułowy kawałek, bo ten to nie problem znaleźć.
totencham
QUOTE(Mathiu @ 2 10 2006, 15:03) *

Niech mi ktoś w imię szatana wrzuci ostatni kawałek z "Impressions in Blood" Vadera (tytuł: "The Book")

[CIACH]

Prosze.
Diabeu
QUOTE(Marlon @ 30 09 2006, 10:04) *

Jakby ktoś zapodał "How the Great Have Fallen" - Raging Speedhorn, to byłbym wdzięczny.

nadal aktualne? wieczorem do zrobienia
Marlon
wrzuc, jak mozesz
koval
Poszukuję teledysków ISIS, Red Sparowes i Battle Of Mice. przetrzepałem torrenty i eMule i nic nie znalazłem (w sumie bo tylko ISIS - In Fiction). Przecież muszą być jakieś klipy bo na pewno zespoły promują się w tv...

I nie chodzi mi tu o linki do YouTube tongue.gif
puszkin
bardzo byl bym wdzieczny za jakies plytki cream abdul babar oprocz splitu z kylesą i the catalyst to ruins
_Milan_
QUOTE(koval @ 6 10 2006, 22:08) *

Poszukuję teledysków ISIS, Red Sparowes i Battle Of Mice. przetrzepałem torrenty i eMule i nic nie znalazłem (w sumie bo tylko ISIS - In Fiction). Przecież muszą być jakieś klipy bo na pewno zespoły promują się w tv...

I nie chodzi mi tu o linki do YouTube tongue.gif

z tych wymienionych istnieje tylko teledysk Isis -in fiction , reszta sie nie promuje za pomoca teledyskow, o battle of mice sadze ze juz wogole mozesz zapomniec, Moob i Batle of mice, nawet nie mozna dostac w necioe zadnej mp3 na zywo...

isisa jest masa video na zywo , jak i red sparowes.
Manor
mała litania wyjdzie, ale pozycje bardzo popularne, więc licze na was że któregolwiek z tych wymienionych się wam uda zuploadować:

Fear Factory - Demanufacture

Anthrax - The greater of two evils

Nevermore - This Godless Endeavor

Cathedral - Garden Of Unearthly Delights

Napalm Death - "Enemy Of The Music Business", "Cod is red..."

za cokolwiek będę hepi (ale licze głównie na FF wink.gif )
Obsolete
Jak tylko zapodam zalegle Asesino, to wrzuce Napalm - Enemy oraz Code, oprocz tego aktualnie na stanie mam rowniez ich "Scum" i "Order of The Leeches", to 1 to legenda, z tym, ze mocno stare, archaiczne i bardziej grindowe, a Order jest dosc swiezy - z 2002 roku, calkiem spoko.

Feara niech zapoda kto inny, bo ja mojego swietego oryginalu nie bede kalal jakimis ripami, jeszcze jakis ryski sie porobia;/
koval
QUOTE(Manor @ 7 10 2006, 23:52) *

Anthrax - The greater of two evils

Anthraxa wrzucę ci jutro, Manor, na 100% jak tylko wrócę z budy (zaoczne zajęcia) ale do wieczora będzie.

Też bym bardzo prosił !!

QUOTE(Obsolete)
Jak tylko zapodam zalegle Asesino

Wciąż czekam ! icon_twisted.gif
tk
skoro przy napalmie jesteśmy to "harmony corruption" by mi się przydało, ale nie jest to sprawa nie cierpiąca zwłoki.
Manor
koval, dzięki

Obso, Napalmem jak najbardziej nie pogardze, wrzucaj co masz, skąd ja tylko miejsce znajdę...

i nie bądź żyła, kaseta FF już mi się zjechała, co ja teraz zrobie? Nigdy tego nie słyszałem w dobrej jakości, najwyżej ci odkupie płyte ;p

Edit: EOTMB już zassałem, to jak coś to inne albumy poproszę, totencham, jesteś wielki :)
_Milan_
QUOTE(Obsolete @ 8 10 2006, 00:01) *

Jak tylko zapodam zalegle Asesino, to wrzuce Napalm - Enemy oraz Code, oprocz tego aktualnie na stanie mam rowniez ich "Scum" i "Order of The Leeches", to 1 to legenda, z tym, ze mocno stare, archaiczne i bardziej grindowe, a Order jest dosc swiezy - z 2002 roku, calkiem spoko.

Feara niech zapoda kto inny, bo ja mojego swietego oryginalu nie bede kalal jakimis ripami, jeszcze jakis ryski sie porobia;/

ehehehe, ja moje Today'e raz wsadzilem do PieCa , zgralem w najwyzszej jakosci , i wrocily do gablotki ;]
totencham
QUOTE(Manor @ 7 10 2006, 23:52) *
(...)
(...)

FearFactory_Demanufacture.zip
koval
Anthrax - The Greater Of Two Evils
SendSpace - 134Mb
Obsolete
Napalm Death - Enemy of The Music Business

http://www.sendspace.com/file/wc97eh

Napalm Death - The Code is Red...Long Live The Code

http://www.sendspace.com/file/kst2jy

Jak ktos sciagnal Demanufacture od Totenchama, to niech da znac, ile jest trackow, bo defaultowo jest 11. Jakby co, moge dorzucic utwory z digipacka [bonusowe tracki to zawsze mocna strona Fear Factory] i wersje instrumentalne piosenek Zero Signal i Demanufacture.
To tak przy okazji - track z nowej plyty "Transgression" dostepny tylko w wersji zakupionej na e-bay. Czemu tak postapili z bardzo dobrym utworem, ktory by podreperowal wartosc longplaya? Nie wiem, dla mnie to glupota. Empire daje rade, staroszkolny feeling i "klawa" nizsza, modulacja wokalu w refrenie, ktory nota bene dobrze "buja", szczegolnie w koncowce. Mogliby tego patentu z glosem czesciej uzywac.

Fear Factory - Empire http://www.sendspace.com/file/jpp6lv

koval
QUOTE(Obsolete @ 8 10 2006, 21:57) *

Jak ktos sciagnal Demanufacture od Totenchama, to niech da znac, ile jest trackow, bo defaultowo jest 11. Jakby co, moge dorzucic utwory z digipacka [bonusowe tracki to zawsze mocna strona Fear Factory] i wersje instrumentalne piosenek Zero Signal i Demanufacture.

Tracków jest 15 (tylko że 128kbps wink.gif)
Obsolete
sluchanie w takiej jakosc to grzech;/ ale album jest wraz z bonusami w takim razie.
Diabeu

dopiero wczoraj odkopałem i zripowałem płytę, dziś wrzucę blush.gif
Manor
Obso, EOTMB co wrzuciłeś to jaka jakość? bo jak do 192 to już mam
koval
QUOTE(Obsolete @ 8 10 2006, 23:40) *

sluchanie w takiej jakosc to grzech;/

Jak masz w lepszej jakości to zapodaj. A FF: "Obsolete" mógłbyś wrzucić, oczywiście jeśli posiadasz ?
Grzehoo
Fear Factory - Obsolete
Colio
Poszukuję albumu Genghis Tron - Dead Mountain Mouth, wrzuci ktosik?
Grzehoo
Poszukujesz, czy może prosisz o niego? ;] Pamiętam, że dawałem gdzieś link do tego albumu.

Genghis Tron - Dead Moutain Mouth

Logan
Mogłby ktos wrzucic ktoras z plyt Red Sparowes (oprocz Every Red Heart Shines Toward The Red Sun,bo to zdazyłem zassac) reszta linkow niestety nie habla juz icon_evil.gif
z gory dzieki icon_wink.gif
_Milan_
QUOTE(Logan @ 9 10 2006, 21:59) *

Mogłby ktos wrzucic ktoras z plyt Red Sparowes (oprocz Every Red Heart Shines Toward The Red Sun,bo to zdazyłem zassac) reszta linkow niestety nie habla juz icon_evil.gif
z gory dzieki icon_wink.gif

wystarczylo luknac strone wczesniej wink.gif

1 plytka:
http://rapidshare.de/files/14808856/RS-ATSD-WHG.zip
Marlon
QUOTE(Diabeu @ 9 10 2006, 09:40) *

dopiero wczoraj odkopałem i zripowałem płytę, dziś wrzucę blush.gif

czekam cierpliwie...
Diabeu
i dziś twa cierpliwość zostanie wynagrodzona ! serioserio
Colio
Dzięki, Grzechoo tongue.gif
Diabeu
3h uploadu i na koniec to
Server maintenance in progress, please try again in a few minutes.

no chuj by ich wyruchał w krzaku dzikiej róży
_Milan_
QUOTE(Diabeu @ 10 10 2006, 23:33) *

no (pipi) by ich wyruchał w krzaku dzikiej róży

obiecales Marlonowi, nie mozesz go zawiesc hyh.gif
golab
Marlon, spróbuj stąd, flashgetem

http://www.grammy.ru/music/mcatalog.php?ac...en&lang=eng
Diabeu
QUOTE(_Milan_ @ 10 10 2006, 23:39) *

QUOTE(Diabeu @ 10 10 2006, 23:33) *

no (pipi) by ich wyruchał w krzaku dzikiej róży

obiecales Marlonowi, nie mozesz go zawiesc hyh.gif

a weź, wpierw upload zjebany, potem to
Ekansik
poszukuje tytułu piosenki, ktora leci w tle tego filmika

http://www.youtube.com/watch?v=rCRwKsD6WgM...ted&search=

z gory thx
Obsolete
Motyw z rowerzysta jest mocny;]]]]

Btw, przeciez masz napisane na dole w komentarzach kto to spiewa;f
Ekansik
QUOTE(Obsolete @ 11 10 2006, 13:12) *

Motyw z rowerzysta jest mocny;]]]]

Btw, przeciez masz napisane na dole w komentarzach kto to spiewa;f

nigdy nie czytam komentów ;d

Dzieki za info - inaczej bym sie nie dowiedział.

No wiec teraz pytanie - czy ktoś ma tą piosenke ? tongue.gif
Diabeu
http://www.sendspace.com/file/eu6zb0
_Blaze_
Szukam najnowszych plytek Killswitch Engage, Soilwork i Bleeding Through - jak ktos ma niech zapoda
Obsolete
Link podebrany z jakiegos forum, nie sprawdzalem zawartosci, ale pewnie jest ok.

Killswitch Engage - - As Daylight Dies - 2006

http://www.megaupload.com/?d=1QDTY1QH
lub
http://rapidshare.de/files/36242411/Killsw...-_2006.rar.html

01. As Daylight Dies
02. This is Absolution
03. The Arms of Sorrow
04. Unbroken
05. My Curse
06. For You
07. Still Beats Your Name
08. Eye of the Storm
09. Break The Silence
10. Desperate Times
11. Reject Yourself
_Blaze_
Dzieki Obso, juz zasysam.... Jak by ktos mial plytki pozostalych 2 zespolow niech zapoda linki
mtl
dc++ odpal albo "blue bird rec." - swoja drogą masz reflex, BT 10 miechów temu wyszlo
_Blaze_
Szukam po prostu najnowszych wydanych plyt tych zesolow a nie nowosci ;] Thx za info, zaraz zaczynam zasysanie
Marlon
QUOTE(Diabeu @ 12 10 2006, 20:23) *

szatan! good.gif
Colio
Chciałem zassać ICE - Bad blood i Today Is The Day - Sadness Will Prevail ale linki wygasły. Podratuje ktoś?
Marlon
QUOTE(Colio @ 16 10 2006, 07:34) *

Chciałem zassać ICE - Bad blood i Today Is The Day - Sadness Will Prevail ale linki wygasły. Podratuje ktoś?

podpisuje się pod tym
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.