dzisiaj chciałem sobie posłuchać - patrze, a tu nie ma!
Manor
18 07 2007, 22:55
o włacha, wrzucajcie Geghisa
naściągałem sobie Raging Speedhorn (w sumie nie żałuje, dobra muza) bo pomyliły mi się nazwy ;] a tej właściwej teraz nie mogłem za ch.uja sobie przypomniec
dzieks kurde chyba kiedys sciagalem ta plytke i musialo sie wtrakcie cos pochrzanic bo tytul znam a na 100% tej plyty nie mialem
Bartezoo
21 07 2007, 17:40
Będzie tego trochę,bo zaginęło w akcji(podczas formata) FNM King for a day fool for a life time ,Angel Dust Masters of Reality Flak 'n' Flight Primus Frizzle Fry Karma to Burn - Almost Heathen Orange Goblin The Big Black Primer 55 The New Release QOTSA-unplugged Będe dozgonnie wdzięczny.
Mam prosbe do ludzi, którzy sciagali ta płytke Saltillo ("Ganglion"), która jakis czas temu wrzucałem w "co polecacie" - zauwazyłem dzisiaj, że cos jest nie tak z moją wersją ostatniego kawałka z tej płyty ("Grafting") - weźcie sprawdzcie, czy działa wam ten kawałek (u mnie urywa sie po 1:20-coś) - jeśli działa to mogłby ktoś wrzucic mi tylko ten jeden kawałek? - nie chce mi sie (i narazie nawet nie mam jak) sciagac całej płyty dla tego jednego kawałka... najlepiej na sendspace'a albo Diino - z góry dzieki wielkie
mord00k
22 07 2007, 17:16
Wrzucę Ci za chwilę
a lipa, też mam zrąbane. Chyba taki upload.
banny
22 07 2007, 17:16
musialem przerwac sluchanie Kyussa przez Ciebie ;]
FNM King for a day fool for a life time ,Angel Dust
mam oba albumy, jutro wciepnę na dii bo dziś nie mam czasu zbytnio, styka ?
Spoczko Koval ale reszta poszukiwana nadal. Dawak koval nawet w 128.
Kmiot
22 07 2007, 17:32
CYTAT(ghost_spike @ 22 07 2007, 18:00)
Mam prosbe do ludzi, którzy sciagali ta płytke Saltillo ("Ganglion"), która jakis czas temu wrzucałem w "co polecacie" - zauwazyłem dzisiaj, że cos jest nie tak z moją wersją ostatniego kawałka z tej płyty ("Grafting") - weźcie sprawdzcie, czy działa wam ten kawałek (u mnie urywa sie po 1:20-coś) - jeśli działa to mogłby ktoś wrzucic mi tylko ten jeden kawałek? - nie chce mi sie (i narazie nawet nie mam jak) sciagac całej płyty dla tego jednego kawałka... najlepiej na sendspace'a albo Diino - z góry dzieki wielkie
Gołst, a czy Ty wiesz, zę moja wersja Saltillo oprócz poprawnego tracka #9, ma jeszcze tracki 10, 11 i 12? Zaraz wrzucę.
Kmiot
22 07 2007, 17:51
http://www.sendspace.com/file/zlkbz7 Saltillo - Ganglion Poprawny track #9 i 3 brakujące kawałki. Pełna tracklista: 1. A Necessary End 2. Giving In 3. Remember Me? 4. A Simple Test 5. A Hair on the Head of John the Baptist 6. Blood and Milk 7. The Opening 8. Backyard Pond 9. Grafting 10. Praise 11. I'm on the Wrong Side 12. 002 F#m
Nie ma za co.
Edit: niech ktoś sklei moje posty ;p
ghost.
22 07 2007, 17:54
Hohoho! Dziekuje pieknie :*
koval
22 07 2007, 17:59
Bartezoo: pakuję King For A Day już, poźniej wyedytuję post