Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Assassin's Creed
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
B0dz1o
Nie powiem, trailer mocno mnie napalił na tą grę. Dobrze, że w końcu pokazali fragmenty walk(kapitalne zresztą). Do tego, filmik okraszony niezłą muzą
Dabman
Mysle ze dla fanow seri Thief, oraz fanow SC ta gra bedzie MIAZGA. Klimat skradanek to jest cos, ale naprawde dobrych skradanek bedzie malo, a tu juz po animacji konia widac ze animacja bedzie mega, wszystko mega, tylko zeczywiscie plynnosc animacji:( Srodek miasta, tlok i moze byc KLOPS:(
Blim
Obejrzyjcie wywiad na gametrailers.com, nie mam pytań i co do gry i do tej pani. baby.gif
Xymek
CYTAT(Blim @ 24 05 2007, 00:52) *
Obejrzyjcie wywiad na gametrailers.com, nie mam pytań i co do gry i do tej pani. baby.gif

nom Jade jest za(pipi)ista...ale to juz wiadomo od dawna... hyh.gif cos slabo sie interesowales dotychczas tym projektem skoro Jade widzisz pierwszy raz biggrin.gif
XM16E1
jeśli gra okazała by się hu**wa na maxa a za 100 % było by trailer z jade w roli głównej(niekoniecznie ubraną biggrin.gif ) to i tak gra odniosła by spory sukces biggrin.gif

PS.Wiecie jak duży jest świat w Assasin creed?
Zeratul
obejrzalem ten trailer i jakos dziwnie ta gra mnie juz tak nie podnieca jak podniecala... Jestem pewny, ze gdyby nie przekladali premiery, to bylby wiekszy hype na nia...
Pabelek
Assassin's Creed prawie na 100% będzie świetną grą ale żadnej rewolucji i nie będzie. Solidny tytuł ale na pewno nie kamień milowy, mimo wszystko czekam na tą gre od czasu jej pierwszej preznetacji. Tak pozatym to bardzo dobrze, że Jade zajmuje się AC przynajmniej jest na co w wywiadach popatrzeć wink.gif
Xymek
a ja czekam na gre z prawdziwa niecierpliwoscia, i dla mnie to bedzie cos nowego, parkur, ucieczki, wiele sposobow na wykonanie jednej i tej samej misji. O to wlasnie powinno chodzic w grze nowej generacji - nie o jeszcze lepsza grafike, ale wlasnie o pomysly, interakcje z otoczeniem i pozostawienie wiekszej swobody graczowi - niech to on zadecyduje jak wykorzystac srodowisko ktore mu daje gra.
ShtaS
Assasin's Creed takie samo na każdej platformie

http://giery.eu/Xbox360/Newsy/Assasins-Cre...podzialami.html
Hela
Hands-on
http://xbox360.ign.com/articles/802/802794p1.html

Climb anything, go anywhere, kill anyone. The first true next-gen experience has arrived.
ogqozo
Nieźle. Mi Assassin's Creed kompletnie przysłonił nowego Sama Fishera, a to niezłe osiągnięcie. Zresztą Snake'a w sumie też - dopóki jakiś znajomy nie kupi PS3...
Soul
Na IGNie nowy gameplay z E3 cudownie się to prezentuje!!!!!!
yaczes
Wlasnie slabo confused.gif Mogli wydac to wczesniej, tak jak zapowiadali na poczatku sad.gif Grafika przy innych tytulach wysiada, a animacja walki jest bardzo sztywna sad.gif Plus slaba detekcja kolizji - on nawet nie dotyka tych przechodniow. A te dzbany, ktore spadaja potraconym babom - znikaja :| I te wyladowania elektryczne - beton (rozumiem, ze to z tej 'matrixowej' czesci gry, ale to nie pasuje). Nawet horyzont w tym momencie juz nie zaskakuje. Wczesniej must have, a teraz ciekawostka (IMO).
Xymek
Dla mnie krotki gameplay jaki zostal zaprezentowany na E3, okazal sie sporym rozczarowaniem. Gra ma nadal bardzo duzo bugow i jest sporo rzeczy do naprawienia. Co mnie przeraza to te "matrixowe" podswietlenie postaci - co to kurfa ma byc :| strasznie to psuje klimat samej gry confused.gif . Z tego co widze gra wymaga jeszcze duzych nakladow pracy, i cos mi podpowiada ze premiera moze sie przesunac na koniec roku 2007, i chyba tak by bylo najlepiej...nadal wierze w ten projekt...ale po tym co zobaczylem na E3 jestem ostro zawiedziony...
Sokolov
Tak jak poprzednicy, dla mnie Assassin's Creed które zaprezentowali rozczarowało mnie. Myslałem że będzie lepiej sad.gif Jaka nie mrawa taka ta gierka. Mam nadzieję, że będzie lepiej smile.gif
popiol
podobnie jak koledzy wyżej, denerwuje mnie:
że w niektórych momentach przeciwnicy są otoczeni tą białą "osłoną", w tle też to występuje, trochę dziwnie to wygląda... Niezbyt ciekawie wygląda też animacja skoków, za każdym razem identyczna i taka jakaś sztuczna, biorąc pod uwagę niektóre wysokości, na dodatek gdy osobie szlajające się po mieście zbił się dzbanek to ani śladu po nim nie zostało... ;/ To jak główny bohater ociera się o tłum też takie jakieś nie teges... Ogólnie myślałem, że będzie lepiej, no ale i tak jest dobrze, może w końcu zagram w coś innego niż kolejny fps, fpp czy sportówka...
Sokolov
Dokładnie, też mi się nie podoba ta poświata na przeciwniku. Z początku nie wiedziałem co. Myslałem że to jakieś światło na niego pada, potem że jakiś napromieniowany jest ( tongue.gif ). Dopiero po czasie się skapnąłem wink.gif
Plusem są walki i combosy naszego bohatera.
I tak jak poprzednik, w końcu sobie zagram w coś nowego, zupełnie odmiennego, a nie kolejna strzelanka
yaczes
Wiem juz z czym mi sie kojarzyla walka z AC:/ Z tym ostatnim shitem - piratami z karaibow sad.gif
Sokolov
Tak źle to chyba nie będzie wink.gif
Xymek
obejrzalem jeszcze raz ten gameplay tylko ze w HD, i jestem troche lepszej mysli - jezeli wywala te durne podswietlenia i te jakies dziwne "efekty" swietlne ktore sie czasem pokazuja, oraz pozadnie posiedza nad bugami, dopracuja system walki i interakcji z postaciami...to gra bedzie wybitna...na szczescie zostalo im jeszcze sporo czasu a z targow zbiora pozadny raport od ludzi co sie podoba a co nie...hyh.gif
Dabman
Czekam na to zniecierpliwiony, juz bym chcial pograc, lubie gry tego typu! Skradanki... SC/Thief do tego AC, mam nadzieje ze to nie tylko jeden epizod bedzie!
PePeP
CYTAT(Dabman @ 11 07 2007, 21:27) *
Czekam na to zniecierpliwiony, juz bym chcial pograc, lubie gry tego typu! Skradanki... SC/Thief do tego AC, mam nadzieje ze to nie tylko jeden epizod bedzie!

Z tego co czytałem relacje ludzi, którzy już grali, gra ma jednak niewiele wspólnego ze skradankami. Jest to ponoć gra akcji z elementami skradanki. Zresztą najnowszy filmik z gameplay'u to też pokazuje. W końcu gra jest robiona przez autorów PoP, a nie SC. Ja jedynie mam pewne zastrzeżenia do animacji i fizyki. O ile Altair skaczący, wychodzący po ścianie itp. jest zrobiony po mistrzowsku, o tyle to w jaki sposób kobiety wyrzucają z rąk garnki i w jaki sposób one upadają i rozbijają się pozostawia wiele do życzenia. Odniosłem wrażenie, że gra nie ma jakiegoś generalnego modelu fizyki dla obiektów i wszystko jest skryptowaną wcześniej animacją. Takie rzeczy nie przeszkadzają, jeśli mamy mamy do czynienia z szybką akcją w grze. Miejmy więc nadzieje, że albo to dopracują albo faktycznie gra będzie szybka i nie będzie czasu zwracać uwagi na takie głupoty :-)
Sarge
Te Wasze narzekania są trochę nie na miejscu, patrząc na to, że poprzednie filmiki również pokazywały sporo bugów, o których zresztą wspominaliście (detekcja kolizji itd.). Ja to widzę tak - nie są to jakieś błędy, które nie pozwolą nam sobie przyjemnie w grę pograć, a i mam nadzieję, że część z nich zostanie do czasu premiery usunięta. Pamiętacie pojawiające się postacie przed nosem (dorysowywanie...) na pierwszych trailerach? Teraz już tego nie ma, można więc mieć nadzieję, że i z innymi niedoróbkami będzie podobnie hyh.gif .

A już kompletnie nie rozumiem Waszego narzekania na tę "niby-matrixową poświatę" na niektórych postaciach :| ... Przecież jakoś chyba te kluczowe osoby muszą się wyróżniać spośród innych? IMO lepiej wygląda coś takiego, niż na przykład kolorowe strzałeczki nad głowami takich postaci dry.gif ...
Gasei
Dokladnie Sarge dobrze prawi. Ta bedzie za(pipi)ista a bledy mozna poprawic.Maja czas. Poza tym takiego tytuly jeszcze nie bylo - parkour w czasach sredniowiecznych z elementami stealth.
Ja wyczekuje gorąco. Szczegolnie graficznie urzeka.
Xymek
CYTAT(Sarge @ 12 07 2007, 13:11) *
Te Wasze narzekania są trochę nie na miejscu, patrząc na to, że poprzednie filmiki również pokazywały sporo bugów, o których zresztą wspominaliście (detekcja kolizji itd.). Ja to widzę tak - nie są to jakieś błędy, które nie pozwolą nam sobie przyjemnie w grę pograć, a i mam nadzieję, że część z nich zostanie do czasu premiery usunięta. Pamiętacie pojawiające się postacie przed nosem (dorysowywanie...) na pierwszych trailerach? Teraz już tego nie ma, można więc mieć nadzieję, że i z innymi niedoróbkami będzie podobnie hyh.gif .

A już kompletnie nie rozumiem Waszego narzekania na tę "niby-matrixową poświatę" na niektórych postaciach :| ... Przecież jakoś chyba te kluczowe osoby muszą się wyróżniać spośród innych? IMO lepiej wygląda coś takiego, niż na przykład kolorowe strzałeczki nad głowami takich postaci dry.gif ...

chodzi o to ze to podswietlenie totalnie psuje klimat gry, z jednej strony masz czasy krucjat - sredniowiecze, a z drugiej taki ultra nowoczesny akcent, nie uwazasz ze to sie troche gryzie? Bo ja uwazam ze tak, no chyba ze naprawde ploty i podejrzenia o tym ze to jakas wirtualna rzeczywistosc czy inny matrix okaza sie prawda, ale to by byl chyba koniec dla tej pozycji confused.gif ...(wiem ze Jade zaprzeczyla wyraznie takim podejrzeniom w jednym z wywiadow ale po tym co zobaczylem na E3 nadal mam pewne watpliwosci...)
MarekGTS
Z tego co widziałem na trailerze to moim zadaniem na pewno będzie ten ''matrix-owy'' wątek. Można było to zauważyć po tych podświetleniach które wydają się jakby były hologramami nawet. Dziwne skojarzenie wiem
Co do samego trailera to trochę się zawiodłem, szczególnie bez te liczne bugi o których wspomnieli moi poprzednicy jak kiepska fizyka z kolesiem wiszącym w powietrzu, na czele. Ale i tak mam nadzieje że ten tytuł przyprawi nas wszystkich w zachwyt
B0dz1o
Chodzą plotki, że Bungie miało się wyrobić z prezentacją dema Halo 3, ale nie zdążyli, więc MS zaczęło naciskać na Ubi, żeby chociaż AC zaprezentowali w wersji grywalnej. Demo powstawało w pośpiechu i stąd te bugi.
Slupek88
Obejrzyjcie sobie filmik zarzucony na markeplace z Creeda wymiata, za(pipi)isty, gra do pierwszej 3 must have.
Gasei
Nie wiem czy Slupek o tym mowi ale jest nowy gameplay. Juz bez tylu bugów.
Fajne jest to ze w zaleznosci od sytuacji zmienia sie przeznaczenie przyciskow.Miodzio wink.gif
Xymek
jak by nie mogli dac tego krotkiego dema na marketplace... ehhh szkoda sad.gif
jarken
http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured

Chyba jeszcze nie było? Trochę AI zawodzi confused.gif
Keymaker
To demko to chyba zostało odpalone na jakimś SDTV...Widzę, że cały ten "social stealth" ma jakieś problemy z własną osobowością, grafika nie wygina mi kończyn, a fizyka w tej grze nie istnieje. Robi się nieciekawie confused.gif
yaczes
OMG walka jest TRAGICZNA, cofam to co napisalem wczesniej - jest gorzej niz w piratach z karaibow ;\ Nawet ta laska wydaje sie byc brzydka po blizszym obczajeniu ;\
Sokolov
Super motyw z tym podkradaniem tylko fatalnie wygląda to jak nasz bohater wkłada ręke w ciało tego kolesia confused.gif Ja wierze w tą grę smile.gif Ma potencjał i to ogromny i myślę że Ubisoft go nie zmarnuje smile.gif
Xymek
obejrzalem te nowe gameplay w HD i mam pare finalnych przemyslen na temat tego co pokazalo UBI...

grafika i design gry bardzo mi sie podoba - poza tymi tragicznymi totalnie psujacymi klimat efektami ala "matrix", i tragicznym wrecz niedopuszczalnym GUI jak w jakiejs grze s-f (jak mozna umieszczac takie rzeczy w grze ktora dzieje sie w sredniowieczu?)...
jest bardzo duzo bledow za ktorych poprawe musi sie wziasc ekipa Jade...
fajnie by bylo jak M$ postaral by sie o to krotkie demo i wrzucil je na marketplace - nie ma to jak mozliwosc przetestowania czegos samemu...

w grze nadal jest ogromny potencjal, a ekipie zostalo jeszcze naprawde wiele czasu na ich poprawe, boje sie tylko o fabule, bo z tego co widze to moze sie okazac ze to naprawde jakas wirtualna rzeczywistosc czy jakis matrix...biorac pod uwage futurystyczny wyglad GUI i te dziwne poswiaty na postaciach i nie tylko niestety moze sie tak wlasnie okazac
Marvel
Ja juz nie wierze w ten tytul.Najbardziej odpychajace sa walki confused.gif
MarekGTS
Wszyscy tak mówicie że macie nadzieje na ten tytuł że jest dużo czasu na poprawki, ale....DEMO DAJCIE TERAZ panowie nie łudźcie się że zobaczycie teraz demo z ogromną ilością błędów. Osobiście mi się wydaje że będzie podobna sytuacja jak z Gears of War(czyli nie ma dema do tej pory) wole nie widzieć teraz dema żeby się jeszcze bardziej nie zrazić do tego tytułu ale pogładam w nim wielkie nadzieje
Soul
A mi to tam w ogóle nie przeszkadza (hud imo wygląda ciekawie ,i max futurystycznie) jedyne co ,to te poświaty na naszych przeciwnikach.Walki jak najbardziej OK system counter ataków jest kapitalny,a same animacje ich są naprawdę świetne , widać że będzie tego sporo.Do grafiki nie można się czepić ,panorama miast jest spora,naprawdę dużo widać , co cieszy oko.Możliwość wyboru różnych ścieżek ,interakcja z otoczeniem mega cool.gif Jest to moja gra w top 5 najbardziej oczekiwanych gier na X360 , i na pewno ją kupie jak tylko wyjdzie nawet za 250 zł (choć pewno w sklepie PE będzie taniej ;) ) Wypas giera się zapowiada , mają jeszcze czas by wszystkie nie dociągnięcia wywalić.
Sokolov
Tak sobie myslałem o tych walkach i doszedłem do wniosku, że zrobić efektowną/ciekawą walkę na miecze jest na prawdę ciężko, tak myślę. W grach, w których jest broń palna to nie problem, jak jest duży wybuch to jest już ok dla wszystkich.
Ghouligh
pograj sobie w soul calibura. ;] zreszta to ma byc na podobe tenchu, wiec walki na miecze spodziewam sie takiej samej lub blizniaczo podobnej. szczerze powiem, ze mam taki sam dystans do tej gry jak mnie zaczyna interesowac, czyli powoli miotaja mna wewnetrzne uczucia. ;]
Diabeu
jaki hud? czy ja mam inny filmik czy co?
jedyne co mnie zdeka mierzi to oczekiwanie przeciwników z atakiem aż hipek wykończy ich koleżkę, Ninja Gaiden rozpuściło mnie w tej kwestii
ale samo miasto powala, piękna architektura - kupię ten tytuł dla samego śmigania po ścianach/dachach/kurnikach
Tokar
Ale szumnie zapowiadany żyjący, interaktywny tłum to jakiś śmiech na sali. Ze 3 modele postaci, które łażą jak zombie i wpadają na assasina. On niby próbuje ich wymijać, ale wygląda to strasznie sztywno i nienaturalnie. Do tego jeszcze dzbany upuszczane przez jakieś sklonowane baby rozbijają się jak za czasów psx-a ;x
Soul
Z online Center:

"Jak mieli usłyszeć redaktorzy serwisu CVG, jest pewien istotny powód, przez który prezentacja Assassin's Creed podczas konferencji Microsoftu nie była idealna. Podobno pokazana grywalna wersja była przygotowana w pośpiechu na prośbę producenta Xboksa 360, gdyż Bungie nie wyrobiło się ze zrobieniem dema z kampanii Halo 3. Dlatego właśnie ujrzeliśmy lewitujące zwłoki przeciwnika, niedoróbki animacji i parę innych błędów w AC, skwitowane uroczym śmiechem Jade Raymond. Wszystkie osoby, które miały okazję zagrać zapewniają, że nadal szykuje się hit, więc wypada im wierzyć."

Daibeu :

http://www.gametrailers.com/game/2581.html

jiloo
Troche OT, ale cos widze, ze Ubi caly czas cos robi na ostatnia chwile.

Jak w zeszlym roku pokazywali RedSteel to tez niedorobki tlumaczili tym, ze dopiero dwa tygodnie przed conwentem dostali dev kit Wii. Ale jakos w finalnej wersji gry nie bylo widac glebokich poprawek.

Anyway. AC jak mnie ciekawilo tak nadal mnie ciekawi. Mam troche wrazenie, ze niektorzy oczekuja niewiadomo czego i troche sie zmanierowali. Podoba mi sie swiat, klimat tez super. Nie moge sie juz doczekac.

edit.
wlasnie obejrzalem te ostatnie filmiki z pokazu prasowego - rzeczywiscie ten pasek po lewej jakis taki z du.py. moze jeszcze zmienia? ale generalnie ucieczka calkiem przyjemna - jakis paskudny pasek w rogu nie odstraszy mnie od tego tytulu.
Diabeu
te paski co są u góry to by mogli sobie darować w sumie, ale jakoś mocno mnie nie drażnią
Soul
http://www.gametrailers.com/player/22379.html

Jade Raymond

Nowy wywiad.
MarekGTS
Z tego wywiadu dużo wynika i dla osób które były również jak ja rozczarowane troche tymi błędami, zostało powiedziane że załoga się tym zajeła i już zostały zlikwidowane
A premiera w listopadzie tego roku...nie moge się doczekaćbiggrin.gif
koso
HUD jest tak rozbudowany, że trudno się zorientować o co chodzi. Tak skomplikowanego sterowania też już dawno nie uświadczyłem. Bieganie w trybie free run (czyli tym, co pozwala cieszyć się grą) wymaga trzymania triggera i X - jak "przyjemne" to jest, nie muszę chyba mówić.

Nie bardzo wiem skąd wziął się hype na tę grę. Chyba z pierwszych zapowiedzi, bo potem było już tylko gorzej wink.gif Ale szykuje się dość solidny tytuł, tyle że z umownymi rozwiązaniami.
Wojtq
Mi wystarczyła informacja na początku iż w grze sterować będziemy skrytobójcą - to mnie już nastroiło bardzo optymistycznie. Twórcy świetnego Prince of Persia - kolejna dobra rzecz. Działanie w tłumie i wolność (jeśli coś widzisz, to możesz tam wejść/wspiąć się). Animacja ruchów Altaira - kolejna mocna rzecz jak dla mnie. Moja najbardziej oczekiwana gra, którą kupuję razem z PS3 - bankowo.
koso - Ty tak na serio mówisz o tym skomplikowanym HUDzie ?
Co do umownych rozwiązań - już PoP miał ich trochę (wszystko jakby uproszczone - choć później to nie było tak łatwo), co nie przeszkodziło mu być świetnym tytułem.
koso
Pewnie że serio, pograłem trochę smile.gif Więcej wrażeń w nowym PE! Nie może Was tam zabraknąć!!!!!!!!!!!1111jeden
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.