Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Assassin's Creed
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Soul
Taki to ma dobrze ermm.gif Czyli nowy numer PE must have.
Wojtq
Czyli o Assassynie w tym numerze będzie troszkę sceptyczniej tongue.gif Ale i tak przeczytam z przyjemnością, choćby dlatego, że ja w to nie grałem, ale koso już tak sad.gif wink.gif .
Keymaker
Koso, ogarniałeś wersję na X'a czy PS3 ?
Soul
Pewno X360 , wszystkie filmiki jak widziałem były z X360.
koso
Właśnie nie, z ciekawości poprosiłem o PS3. Ale różnic w oprawie nie zauważyłem jakichkolwiek. Jeśli jakieś są, to raczej mocno kosmetyczne.

Uprzedzę kolejne pytanie - tajników sterowania nie objaśniała mi Jade sad.gif Ale pewnie wtedy tym bardziej nic bym nie zczaił wink.gif
Keymaker
Zaspokój moją ciekawość i powiedz czy gówniana fizyka to fakt autentyczny ? Bo akcja z wazonami mnie rozwaliła podczas prezentacji gry. Cienizna sad.gif
koso
Tak, to co widzieliśmy w trailerze, podobnie wygląda w grze. Ale akurat do tego wielkiej wagi bym nie przykładał, bo: a) może jeszcze ulec poprawie; b) nie jest aż tak super istotne wobec innych wad. Takich jak choćby wspomniane skomplikowane (zupełnie niepotrzebne IMHO) sterowanie i paściarska walka.

Nic już więcej nie mówię. Napiszę tylko, że w playteście będzie m.in. odpowiedź jednego z developerów na pytanie o dziwne sci-fi-symbole pojawiające się gęsto podczas gry, a w których wiele osób widzi rolę jakiegoś AI.
Keymaker
Dobra, nie zdradzaj już nic więcej, bo Wam się pismo nie sprzeda biggrin.gif

Nie wiem, zobaczymy co z tego będzie. Teoretycznie to samo studio podbiło nasze serca previous-genowym PoP'em i raczej nie mogą sobei pozwolić na pokpienie sprawy. Chciałbym mieć rację...
Ghouligh
dzisiaj wyszedl nowy nr gazetki o x360 w uk i oczywiscie pierwsze co to kupilem w drodze po coda3. widzialem trailerka z ac i szczerze powiem, ze gra do siebie przyciaga. na pewno kupie, jak sie nie spodoba to podzieli los forza2 i wymienie. ;]

CYTAT(koso @ 18 07 2007, 16:52) *
Pewnie że serio, pograłem trochę smile.gif Więcej wrażeń w nowym PE! Nie może Was tam zabraknąć!!!!!!!!!!!1111jeden

przyslesz mi do londka? ;p
Prime Hunter
Osobiście zawsze miałem wątpliwości to tego tytułu, ale po zobaczeniu tych filmików jakoś wszystkie się rozpłynęły wub.gif

E3 2007 Jerusalem On Stage Demo Part 1- http://www.gametrailers.com/player/21930.html?type=flv
E3 2007 Jerusalem On Stage Demo Part 2- http://www.gametrailers.com/player/21972.html?type=flv
E3 2007 Jerusalem On Stage Demo Part 3- http://www.gametrailers.com/player/21990.html?type=flv
POK
Zawsze mogą przełożyć datę premiery...
Bojan_Zaw
Czy ta gra miażdży? Nieeeee, zdaje mi się tylko xD Dla mnie must have happy.gif Ta animacja... Cud, miód happy.gif Koso torturujesz mnie tongue.gif
the_m
CYTAT(giery.eu)
Pamiętacie jeszcze konkurs ogłoszony jakiś czas temu przez Ubisoft oraz IFC, a który miał wyłonić najlepszego młodego filmowca - nakręcić należało krótki filmik pod inspiracją nadchodzącego hitu od zespołu Jade Raymond, a mianowice Assassins Creed. Otóż, ów konkurs zbliża się już ku swemu rozwiązaniu (trwa bowiem do 20-ego sierpnia), [...] prezentujemy dzieło jednego z uczestników, czyli "neca ne neceris" - autorstwa Charlesa Phama z Missing Link Cinema. [...]

Naprawde bardzo fajny filmik smile.gif
Zwirz
Filomk za(pipi)...isty. I ten motyw na sam koniec biggrin.gif Że dziewczyna jest assasynem biggrin.gif A już wracając do samej gry. Jaki tytuł ma piosenka, która leci w tle tego trailera: http://www.gametrailers.com/player/19861.html

Już nie mówicą o tym, że pani która odpowiada za prezentacje Assassin`s Creed jest bardzo bardzo ładna. Taka miodna laseczka, która promuje doskonały tutuł
Diabeu
ta laska to producentka AC,a kawałek jest autorstwa UNKLE, tytuł "Lonely Soul"
Zwirz
Dzieki diabeu. A jeżeli to jest producentka Assassin`s Creed to chciałbym mieć taką szefową... Ona jest cudowna... Chyba sie zakochałem smile.gif wub.gif
qazar
CYTAT(Zwirz @ 10 08 2007, 20:28) *
Dzieki diabeu. A jeżeli to jest producentka Assassin`s Creed to chciałbym mieć taką szefową... Ona jest cudowna... Chyba sie zakochałem smile.gif wub.gif

Gorzej jak by w pracy byla zolza wink.gif
Zwirz
No to fakt =] Ale wygląda na normalną i w wywiadach opowiada o tej produkcji z pasją. Nawet Pan Koijma nie opowiada tak o MGS4 jak Pani Raymond opowiada o Assassin`s Creed. Heheh =] I zeszyliśmy z tematu gry i na temat Jade Raymond =] Producentki gry... Po obejrzeniu trzy częściowego preview z planszy: Jerozolima uznałem, że ta gra jest masakryczna. I co do opisu tematu "Zabójca w Jerozolimie", to dodam że będą trzy miasata po których będzie można się dowoli na koniu przemieszczać =]
ShtaS
http://www.aliensgroup.pl/1687_Gry_i_komik...LTAIR_____.html, eeeh piękne. Tylko ta cena confused.gif
Blim
CYTAT(ShtaS @ 19 08 2007, 17:35) *

Za 50 zł bym łyknął, ale 200 - to gruba przesada. Ciekawe ile kosztuje "u źródła"?
ShtaS
pożyjemy, zobaczymy. 200 zł to nie małe pieniądze, ale figurka prezentuje się naprawdę fantastycznie.
Soul
Do gry dają taką samą? Mam tu namyśli wersje limitowaną .
Xymek
CYTAT(Soul @ 19 08 2007, 23:24) *
Do gry dają taką samą? Mam tu namyśli wersje limitowaną .

nie sadze - ale jezeli tak to oplaca sie zamowic edycje kolekcjonerska hyh.gif
ja nadal wierze w ta gre - choc demo z E3 i dziwne patenty skutecznie ostudzily moj entuzjazm...
Soul
Nie potrzebnie , wszystko już zostało wyrzucone z buildu .
freak.4
czy ktos wie czy AC będzie na GC? w oficjalnej liście go nie ma, ale krążyły plotki mówiące inaczej.
Xymek
CYTAT(Soul @ 20 08 2007, 00:04) *
Nie potrzebnie , wszystko już zostało wyrzucone z buildu .

chcesz mi powiedziec ze wyrzucili te dziwne matrixowe wyladowania na postaciach, czy tez nietrafione sterownie o ktorym pisal Koso chytry_.gif hmm? Bo jezeli tak to extra...choc i tak licze ze wrzuca jakies DEMO na live na tydzien dwa przed premiera..
Soul
Nie chodziło mi o Bugi .
Zwirz
te podświetlanie postaci jest niezłe... I daje wrażenie jakby to wsyztsko nie działo sie w tamtych czasahc tylko w jakiejś wirtualnej rzeczywistości. Dobra podstawa pod kolejne części w innych okresach czasowych tongue.gif Sterowanie mi się tam podoba.
Mastah27
Screeny z taaakimi i jeszcze większymi ząbkami:

http://www.gamersyde.com/news_4833_en.html
Diabeu
ktoś przesadził ze skalowaniem
komar737
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/99368.html

calkiem dlugi gp.
MarekGTS
nowy trailer
http://www.gamersyde.com/stream_4739_en.html
Sanryu
Mam nadzieje, ze AC bedzie tym czym kazdy zapatrzony w ta gre sobie wymarzyl smile.gif. Boje sie bardzo o ta gre i nie majac tu na wzgledzie bugow, ale ich tzw. "Nic tu nie jest tym, czym sie wydaje", o ktorym wspominaja tworcy. Jezeli zrobia jakiegos Matrixa to bedzie porazka, ktora zniszczy ten fajny klimat i nawet wytapetowana buzia Jade tu nie pomoze wink.gif
Slupek88
Jest to przezemnie jedna z najbardziej wyczekiwanych gier, klimat niesamowity, grafika, i te czasy, w końcu nie shotguny itd. tylko średniowiecze, mam nadzieje tylko ze nie spieprzą tego
il capitano
AC to tytuł wyczekiwany przeze mnie i to bardzo, ponieważ od czasów mojej ulubionej serii z księciem w roli głównej podobnej gry nie było. Dlatego też czekam na ten kawałek kodu bo potencjał jest przeogromny a ja uwielbiam bawić się w zabójcę a przy tym w niezłej oprawie, klimacie i otoczce świetnego w stylistyce bohatera.
nievil
Skan komiksu z ulotki o AC rozdawanej tydzień przed premierą Halo3 - kontrolowane spoilery:

(coś jest na rzeczy z tymi matrixowo-futurystycznymi wstawkami - dwa różne czasy wydarzeń)

http://s166.photobucket.com/albums/u86/sir...assins%20Creed/
PePeP
Wydaje mi się, że przesadzacie z tymi obawami o spoilery. Już dawno temu był poważny wyciek informacji, kiedy jedna z osób pracujących przy grze (o ile pamiętam jakaś kobieta, nie pamiętam czy miała coś wspólnego z muzyką czy z głosami czy ze scenariuszem) powiedziała, że gra porusza temat teorii przechowywania pamięci dziejów w genach, do tego otoczki wokół wrogów są w stylu sci-fi, a sama idea wymyślnego poruszania się po mieście jest także czysto współczesna. Wspomniany komiks jest więc raczej umyślnym podsycaniem atmosfery. Bądźmy szczerzy - poza tym, że potwierdza autentyczność większości domysłów, nie mówi absolutnie NIC KONKRETNEGO...
Slupek88
Czy jest juz wiadomo jaka jest dokłądna premiera Assasina, bo nie można jeszcze skłądać preorderów, chodzi mi o polskie sklepy Sklep Extreme czy np. Ultima, no i jakie ceny edycji kolekcjonerskiej, z figurką jak na PS3?
Xymek
pojawily sie dwa nowe gameplay - moze jakosc nie najlepsza, ale napewno warto sie zainteresowac...bo szczena opada...ta gra bedzie GRA ROKU!!!

http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured

8 minut prosto z gry smile.gif

http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured

prezentacja tego co sie dzieje poza murami wielkich miast, i jak sie mozna tam poruszac smile.gif

powiem jedno - mi szczena opadla calkowicie, AC bedzie czyms calkowicie niezwyklym i niespotykanym...
DaBig
Rzeczywiście. Szczena opada. Myślałem, że jak sie ucieknie przed pościgiem i wlezie na mury, to pościg z głowy smile.gif A tu nie, wspinają się za tobą. Końcowa scenka mnie zaskoczyła, gdzie podlatujesz do dwóch gości, jeden do ciebie strzela z łuku, a ty łapiesz drugiego i się nim zasłaniasz smile.gif Najs. No i naturalne zachowanie tłumu, nie wspominając już o różnorodności postaci. Miodzio, miodzio. Z pewnością gierka "must have"
Soul
Nie tylko wam giera zamiecie i to było wiadome nie od dziś pierwsza prawdziwie nexgenowa gra , która nie samą grafą szokuje !
komar737
CYTAT
8 minut prosto z gry

Rycerz przechodzacy przez sciane w 2:04 rulez.
Xymek
CYTAT(komar737 @ 12 10 2007, 14:37) *
CYTAT
8 minut prosto z gry

Rycerz przechodzacy przez sciane w 2:04 rulez.

i to twoja jedyna konkluzja z tego filmiku???? - troche "słabo"...nie zapominajmy ze gra ciagle jest "workinprogress"...a ekipa ma jeszcze bez mala mies...poza tym to minor bug - patrzac na rozmach calosci i to co moglo sie skopac w tak wielkiej i otwartej grze...
komar737
CYTAT
to twoja jedyna konkluzja z tego filmiku

Sa jeszcze tańczące stopy zabitego rycerza.
Owiec
Drgawki posmiertne wink.gif
Xymek
CYTAT(Owiec @ 12 10 2007, 15:43) *
Drgawki posmiertne wink.gif

bardziej popsuty ragdoll ale to samo bylo w BioShocku, to tez jest minor bug, choc fajnie by bylo jak by naprawili...

ja jeszcze trawie ten gameplay, jest za(pipi)isty widzialem go juz 4 razy i az mi sie raczki trzesa zeby w to zagrac...
Slupek88
Po prostu nie wierze że spieprzą tą gre to murowany hit, teraz sa pewnie eliminowane bugi, a pośmiertne drgawki. hmmmm w Bioschocku też były i jakoś szczególnie nie przeszkadzały.
DaBig
Dostał kosą, to jeszcze mu trochę nogi drygają.
maciucha
W tej grze zakochałem sie od pierwszego trailera... Klimat jest wręcz za(pipi)sty. Gra cieni to mistrzostwo świata... Gameplay i masa ciosów/combosów poraża... Szok, szok, szok!!! To będzie pierwsza gra którą zamówie w pre orderze... Kto wie kiedy premiera? I ten klimat.......
Xymek
CYTAT(maciej95r @ 12 10 2007, 16:04) *
W tej grze zakochałem sie od pierwszego trailera... Klimat jest wręcz za(pipi)sty. Gra cieni to mistrzostwo świata... Gameplay i masa ciosów/combosów poraża... Szok, szok, szok!!! To będzie pierwsza gra którą zamówie w pre orderze... Kto wie kiedy premiera? I ten klimat.......

Listopad - dokladny dzien nie zostal podany...ale jak znam zycie to pewnie bedzie to koncowka listopada bo beda chcieli dopracowac wszystko i zyskac jak najwiecej czasu przed wyslaniem Mastera do tloczni smile.gif

choc powiem szczerze ze mi sie nie spieszy spokojnie moglbym jeszcze nawet poczekac pare mies byle tylko miec pewnosc ze dostane gre jak najbardziej dopracowana i nie konczona na szybko...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.