Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Assassin's Creed
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
XM16E1
Assassin's Creed Launch Trailer
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/125182.html
Sokolov
http://www.mygamercard.net/leaderboard.php...mp;x=84&y=8
Oni już grają, a my musimy czekać. Najgorsze co może być sad.gif
A co do dat premier to potwierdzam słowa Mastaha. Premiera w USA odbędzie się 14 listopada (środa), a u nas dwa dni później czyli 16 listopada (piątek)
DaBig
Nie dość, że grają, to gościu już ma 845 GS z achievów sad.gif
Keymaker
Do internetu wyciekła płyta bonusowa, dodawana do pre-order'ów.

Cytat ze strony, na której trafiłem na tę płytę :

" This Bonus Disk is part of the Assassin's Creed pre-order kit for PC.
This DVD wil not work on a standalone player, to view it use your PC DVD drive.
Content-
Goodies: Windows Icons, MSN-Avatars, Screensavers, Wallpapers
Videos: E3 Trailer, UBIDAYS07 Trailer, Development Diary Story, Development
Diary Art Direction
The Artefact: posters,soundtrack (you will need a serial number to get acces to
the Artefact area wich is not included with this release) "

Tylko proszę mi nie wciskać, że propaguję piractwo smile.gif Chciałem tylko ukazać zawartość płytki.
Slupek88
No no ciekawa ta płytka, ale czemu będzie działać tylko na kompach, przydały by sie plytka do X z której można pobrac tapety obrazki na profil swój, w końcu międzyinnymi ta płytka z zestawem kolkcjonerskim będzie kosztować 400 zł, więc coś się należy.
B0dz1o
Nie zauważyłeś że to jest
CYTAT
Assassin's Creed pre-order kit for PC
Owiec
Chyba Ty nie zauwazyles ,ze o tym wspomnial -__-" Mnie ciekawi czy taka sama wersja bedzie do kompa i do konsol czy oddzielna jakas.
B0dz1o
Pewnie inna, bo na co komu "Windows Icons" na Xboxie? I to miała znaczyć moja wypowiedź, nie wiem, jak ty ją zrozumiałeś.
Sokolov
Nie zdziwił bym się jakby właśnie ta płyta znalazła się w zestawie. Do Two Worlds Royal Edition też dodana bonus płytka zawiera tylko i wyłącznie materiały dostępne dla PC'ów. Wiem, ponieważ zamówiłem tą wersje i troszkę się zdziwiłem...
Owiec
Bodzio ,tylko nikt im nie kaze wymyslac dwoch oddzielnych wersji na konsole i na pc, plyt z dodatkami i mozliwe ,ze pojda na latwizne i te beda dodawane rowniez do konsolowych ,tak jak napisal sokolov confused.gif
OlooS
ostatni trailer wiecej nie bedzie !
http://www.ps3site.pl/to-juz-ostatni-wiecej-nie-bedzie
Raikoh
Ja to kupuje na 100 % . Tylko 1 grudnia ,gra jest za(pipi)ista i nie może zawieść. Dlatego 1 grudnia,bo przeczytam sobie recke w psx extreme aby miec pewność,ale myśle ,że gra napewno nie zawiedzie!!!! Powiedzcie mi tylko czy pory dnia i nocy bedą sie zmieniać,bo jakoś na takie info nigdzie sie nie natknąłem,nigdzie o tym nie pisali.
Owiec
Ten sam trailer byl kilka postow wczesniej... btw Raikoh PE wychodzi 20 ,to Ty 10 dni kupujesz gazete czy 10dni czytasz 1 recke? confused.gif A co do por dnia - na filmikach widac jednak roznice ,ze czasami jasniej ciemniej, slonce wyzej i nizej, zreszta co to za skradanka jakby nie bylo chociaz jednej misji w ciemnosciach wink.gif
Raikoh
He he,nie nie dziesięc dni nie,tylko pierwszego wypłata!! Już sie nie moge doczekać
MarekGTS
http://www.gametrailers.com/player/27509.html
przedstawienie systemu walki zawartego w Assassin's Creed (tak tak tego co go tak wszyscy krytykowali)
buzra102
Wygląda dość ciekawie... a tak na marginesie, to warto zaglądać w tym i następnym tygodniu na PlayAsia, bo możliwe, a nawet bardzo prawdopodobne, że Assassin's Creed będzie region free i będzie możliwość dorwania gry region Asia po angielsku za 49,9$, a przy tak niskim kursie waluty amerykańskie, zakupimy dość długo oczekiwany tytuł za 140 zł z przesyłką. happy.gif
Slupek88
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=37768

tak jak myślałem najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra okazała/okaże się killerem-----jeszcze tydzień.
hooki
nooo trzeba czekać bo com się naprzypalał od pierwszych informacji o grze to szok, a już preorderek złożyłem i teraz byle do premiery!
JacekW
polało sie wink.gif look up in the sky
Matriks_1111
Oceny napradę podkręcają smaka na gierkę biggrin.gif

GamesRadar - 100%
GamePro - 100%
Game Informer - 95%
Famitsu - 37/40 - 92.5%
bebbop
Polecam jeszcze obadac pierwszy screen od dolu:
http://gamepro.com/microsoft/xbox360/games...ws/146348.shtml

Wyglad portu zabija na miejscu ( przynajmniej mnie tongue.gif ) . Niezly przepych graficzny.
z2djtkose
Ten port mnie zmiażdzył <wow> Przekozacko to się prezentuje
Yaxa
Kurde zajaralem sie ta gierka, teraz dylemat mam co pierwsze kupic CoD4, Assassin's Creed, czy Mass Effect? smile.gif
nelson
cod 4 i assasina kupuj yaxa, no i jeszcze ace combat ale mass Deffekt olej!
Matriks_1111
Hmm... w sumie wczoraj kupiłem CoD'a ale tak się zastanawiam czy będzie szansa dorwać tą gierkę w czwartek gdzieś w Krakowie - np. Empik, Saturn lub sklep nie dla idiotów?
Slupek88
Ja zamówilem kolekcjonerska z sklepu Extrima mam nadzieje że bedzie na piatek, bo nie wyrobie, screen portu, obłedny, i to prosto z gry, nie żaden render, oceny mówią same za siebie, HIT, MASAKRA, bez dwóch zdań dla mnie najpiękniejsza gra, na next-geny.
popiol
To może jeszcze ja dorzucę węgla do pieca, że tak powiem, zresztą spójrzcie sami:

Jest to ocena kogoś kto już w to grał:

"No wiec jestem po pierwszej sesji z grą dalej nawet nie musicie czytac : TA GRA RZĄDZI to chyba najlepsza gra na x360 w jaka zyciu gralem !!

No wiec moze opisze od poczatku moje wrazenia:

Grafika :
Jest po prostu niesamowita, to co widzimy na ekranie to po prostu ganiusz, piekne kolorowe lokacje, ostre wyrazne tekstury wszystkie screeny jakie sa w necie tak wlasnie gra wyglada na x-klocku. Wyglad (pierwszego miasta) jest niesamowity, wszystko zyje swoim zyciem, kazdy gdzies sie przemieszcza, straznicy pilnuja tam gdzie maja pilnowac. Wszystko smiga bez zadnej przycinki i tak powinny wygladac i działac gry na x360 !

Animacja:
Caly czas zbieram szczeke z podlogi jak zobaczylem ruchy naszego zabójcy Altaira, po prostu niesamowita ilosc animacji, wszytko tak dopracowane, efektowne palce lizać!! Nie wiem jak dlugo zespół Ubisoftu siedział nad ta animacja ale wyszlo to bombowy, po prostu ogromne wrazenie na mnie to wywarło, szczegolnie jak nasz assassin przedziera sie przez tłum ich odpycha mistrzostwo. Liczba animacji jak Altair wspina sie po budynkach, nie nadzylem zliczyc ile to animacji wymagalo ale wyglada to tak plynnie i naturalnie ze trudno odciagnac oczy od monitora. Niesamowite...

Gameplay:
Tego nie moge opisać, po prostu trzeba samemu zagrac i samemu sie przekonac. Mnie juz brakuje słów po tym co zobaczylem. Moze jest to takie pierwsze zauroczenie bo widze cos nowego, ale dawno sie tak nie czulem.
Podam przyklad, biegniesz rozpedzonym Altairem i po drodze wpadasz na predkosci w przypadkowego przechodnia, oczywiscie efektowana animacja , przechodzen krzyczy podchodzi do ciebie odpycha cie i mowi donosnym glosem "uwazaj koles" , albo "zeby mi to bylo ostatni raz", jesli jest to kobieta to zaczyna krzyczec i ucieka... Lub nasz zabojca wskakuje na murek obok gdzie przechodzi duzo przechodniow oni zatrzymuja sie na chwile patrzba na Altaira i mowia "co za glupek, po co on tam sterczy", lub mowia "nie mam pojecia po co on to robi" inni przechodza bez zwrocenia uwagi... mistrzostwo.. Duzo napewno jest takich szczegolow, no ale to wlasnie Diabel tkwi w szczegołach.

Dzwiek:
Wszystkie dzwieki pasuja, dubbing angielski jest genialny, glosy postaci idealnie pasuja, duze wrazenie robi dzwiek jak idzie sie przez miasto gdzie slychac, jak ludzie rozmawiaja, ktos cos zbija zdrewna, dzwonki slychac, odglosy roznych domowych zwierzat od razu czlowiek czuje sie jak w tamtych czasach...

Pare zdjec z cyfrowki jako dowod ze ta gra wyglada wspaniale a jeszcze lepiej sie w nia gra smile.gif

http://img267.imageshack.us/my.php?image=img4719tt5.jpg

http://img77.imageshack.us/my.php?image=img4718ko6.jpg

Moja ocena 9.75/10 (Pierwsze wrazenie) nie dam 10 bo pewnie jak pogram to znajde jakies minusy narazie zadnych nie zauwazylem, a gra wciaga jak cholera" - Jak widać ta gra to masakra, już się nie mogę doczekać, szkoda, że mój Xbox jest w servisie akurat teraz gdy wychodzą takie hity jak CoD 4, AC i niedługo Kane & Lynch na, którego też bardzo czekam biggrin.gif
Gooralesko
CYTAT(popiol @ 11 11 2007, 14:28) *
Gameplay:
Tego nie moge opisać, po prostu trzeba samemu zagrac i samemu sie przekonac. Mnie juz brakuje słów po tym co zobaczylem. Moze jest to takie pierwsze zauroczenie bo widze cos nowego, ale dawno sie tak nie czulem.
Podam przyklad, biegniesz rozpedzonym Altairem i po drodze wpadasz na predkosci w przypadkowego przechodnia, oczywiscie efektowana animacja , przechodzen krzyczy podchodzi do ciebie odpycha cie i mowi donosnym glosem "uwazaj koles" , albo "zeby mi to bylo ostatni raz", jesli jest to kobieta to zaczyna krzyczec i ucieka... Lub nasz zabojca wskakuje na murek obok gdzie przechodzi duzo przechodniow oni zatrzymuja sie na chwile patrzba na Altaira i mowia "co za glupek, po co on tam sterczy", lub mowia "nie mam pojecia po co on to robi" inni przechodza bez zwrocenia uwagi... mistrzostwo.. Duzo napewno jest takich szczegolow, no ale to wlasnie Diabel tkwi w szczegołach.

Piękne smile.gif Ale mi zrobiłeś chrapkę na Assassina. Chyba się zadłużę i kupie AC bo naprawdę wyszło im coś genialnego (Wnioskuję z tego co przeczytałem dotychczas w necie).
2razyjot
A jak z gameplayem? Ja z innej planety jestem ale co to za gierka? Skradanka? Cos na miare hitmana? ;> Sorry, ja nie na biezaco kurcze...
Owiec
W duzym skrocie - Hitman w sredniowieczu.
Slupek88
Wszytsko co czytam, to tylko potwierdza, moje przepuszczenia, wiedzialem, że ta gra zarządzi, no poprostu, nie mogę się już jej doczekać, a tak nawiasem, ta gra kompletnie nie kojarzy mi się z hitmanem, z hitmanem strasznie mi się kojarzy, Kane and Lynch, chodź całkowicie odrotny styl rozgrywki. Assasin Creed jak narazie cięzko mi sklasyfikować.
popiol
CYTAT(Slupek88 @ 11 11 2007, 15:57) *
Wszytsko co czytam, to tylko potwierdza, moje przepuszczenia, wiedzialem, że ta gra zarządzi, no poprostu, nie mogę się już jej doczekać, a tak nawiasem, ta gra kompletnie nie kojarzy mi się z hitmanem, z hitmanem strasznie mi się kojarzy, Kane and Lynch, chodź całkowicie odrotny styl rozgrywki. Assasin Creed jak narazie cięzko mi sklasyfikować.

Osoba grająca napisała coś takiego: "Prince of Persia + Splinter cell = Assassin's Creed" smile.gif
madpet
O jezu miazga Splinter Cell Hitman i Księciunio z Persji w jednym szok szok szok.
Slupek88
O, to mi szybciej pasuje, SC + PoP, czyli jedne z najlepszych gierek plus dużo nowego, i mamy AC !!! Juz w piątek !!!
jiloo
wlasciwie tez nie widze w tym ani troche Hitmana. ta gra jakos do mnie nie przemawiala (zreszta K&L tez nie), a na AC czekam od zobaczenia pierwszego trailera.
t3xz
Prędzej Thief w dzień z tą drobną różnicą, że nasz bohater przejął wszystkie najważniejsze ruchy od Księcia Persji i nie jest bojącym się konfrontacji pierdzimajtkiem.

LOL, uwaga spoiler, jakiś typ dorwał się do pełnej wersji AC i prezentuje intro + menu z wgrywaniem się samej gry włącznie + chwilę gameplaya:
http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured

t3xz
Ocena na GameTrailers: 9.1
http://www.gametrailers.com/game/2581.html
sinner
9.1 ? Średnio, osobiście spodziewałbym się ocen ~9.5 wink.gif
Ja tam się nie mogę doczekać, jednak nie lubie sytuacji w której już teraz wiem jak gra wygląda, co będzie w pierwszych kilkunastu minutach i obawiam się że gra niczym wielkim później nie zaskoczy. Obym się mylił.
ruteqqq
A kiedy premiera???
Slupek88
16 listopad, piatek za 3 dni.
Yaxa
W piatek. Recenzja obnazyla pare wad tej gry ale mimo wszystko bardzo chce w nia zagrac, duzy powiew swiezosci na rynku i klimat mi sie bardzo podoba. No i 9.7 za fabule to powazna sprawa smile.gif
ruteqqq
Świetniem, w przyszły weekend trzeba sie wybrać na giełde biggrin.gif .
Blim
AI kuleje i to bardzo niestety sad.gif.

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/930278.asp
Inne serwisy oceniają nieco wyżej niż Gametrailers.
Xymek
Mam nadzieje ze w grze istnieje cos takiego jak poziom trudnosci...jezeli tak to od razu zaczynam grac na najwyzszym smile.gif recka GT bardzo asekuracyjna...tak samo jak ocena - na szczescie postanowili niczego nie spoilowac. Co mnie dziwi to to ze recenzent przyznaje ze gra jest nowa jakoscia i czyms czego jeszcze nie bylo...a potem ocena 9.1...ale i tak jestem za(pipi)iscie napalony bo to co pokazali i powiedzieli w recenzji...wskazuje ze to jest wlasnie to na co czekalem smile.gif
Slupek88
Ja tak samo jak Xymek, i pewno większość, po objerzeniu recki, gametrailers, jestem juz w 100 % pewny, jak ta gra wymiata, jeszcze 3 dni, ale jedna rzecz, grafika jest tak piękna, że aż ciężko mi uwierzyć, tutaj na filmikach, jest piękna, a co dopiero prywatnie w domu na telewizorach czy monitorach.
Xymek
dla mnie ta gra to troche cos jak ICO czy SOTC...tu bedziemy odpalac gre zeby sobie troche pobiegac...pozachwyac sie widokami...i poczuc klimat sredniowiecznego miasta...

a jeszcze co do recki na GT - fabula dostala ocene 9.7....dla mnie to jest prawdziwy wyznacznik tej gry...
DaBig
Chyba zacznę podzielać zdanie Blima, co do samej walki i przeciwników. Wcześniej, oglądając trailery z AC byłem zachwycony. Tu potyczka w gronie kilku osób, jednego szlachtujesz i pada, przeskakujesz na drugiego, dajesz mu kopniaka i kosę w bebechy i leci kolejny. Super! Tak myślałem, dopóki nie wpadł mi w ręce jakiś "crap" , a dokładnie "Piraci z Karaibów". Nie porównuję oczywiście gier, tylko system walki. W tej grze są również potyczki z kilkoma/kilkunastoma przeciwnikami na raz. I kiedy skupiasz walkę na jednym przeciwniku ignorując gościa za plecami, to ten gości ładuje ci kosę w plecy. Chyba, że zamroczysz gościa przed tobą, odwrócisz się szybko, dziabniesz tego za plecami i znów się odwrócisz wykańczając tego przed tobą. Dla mnie to ma większy realizm, niż widząc sceny walki na trailerach z AC. Miejmy nadzieję, że jak już ktoś wcześniej wspomniał, AI przeciwników będzie się zwiększało w miarę podwyższania poziomu trudności.
Zeratul
dzis shipping day w US, czekam na telefon z GameStop i jade po swoja kopie...
IMO przekladanie premiery gry nie wyszlo hype'owi na dobre. Rok temu bylem maksymalnie napalony na ta pozycje... teraz spokojnie czekam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.