Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Assassin's Creed
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Sylvan Wielki
Kolejna pozycja pokazujaca ze x360 to nie middle gen i bardzo dobrze. Ciekawe czy beda jakies wieksze roznice pomiedzy wersjami na obie konsole O_o najwyzej bede zmuszonyy dac 96zl wiecej i kupic na PS3 -_- choc nie wydaje mi sie by w grafice w tym okresie byly jakies wieksze roznice, tu raczej kwestia bonusów-i sterowania-sixaxis jest znacznie wygodniejszy niz pad do 360.

Niemniej jednak kilmat urywa leb, feeling produkcji urywa leb, oprawa urywa leb, glowny bochater urywa (odcina) leb....to tak jakby ktos 4ro glowy byl (^^) Czekamy....
KheeD
mały ot, wygodniejszy ds z ps3 jest ? hm ;p ja nie mialem okazji miec go w rekach, podobno jest bardzo lekki z racji braku wibry, z czego bardzo ubolewam ;/
Piasecznik
Deja Vu to efekt błędnego zapamiętania widzianych sytuacji zamiast w pamięci tymczasowej, od razu w pamięci historycznej. W efekcie wydaje nam się że pamiętamy że to co widzimy już było, jednocześnie nie potrafiąc powiedzieć jaka sytuacja będzie dalej do póki się nie wydaży (wtedy wydaje nam się że właśnie tego się spodziewaliśmy itp)
yaczes
Chwilowe niedotlenienie mozgu.
Matriks_1111
I że niby takie akcje będą w grze? o_o
Cegla
Zauwazyliscie, ze na niekotrych artach g. bohater ma 4 palce a na niektorych 5 ?
Owiec
Bo to inna reka ? xD Albo tak jak toi czasami na fotkach ,ze wychodza odwrotnymi stronami i jeszcze inna mozliwosc ,ze nie od poczatku nalezysz do klanu i jestes pelno sprytny recznie.
Matriks_1111
Jak dla mnie to on stracił palca serdecznego lewej dłoni. To się często powtarza na screenach, na których ją widać smile.gif
Jakim
Było o tym gdzieś pisane. Palca nie stracił ale musiał sobie go sam amputować gdyż przeszkadzało by to w wysuwaniu sie tego ostrza, które mamy do dyspozycji.
Owiec
Nie przeszkadzalo, lecz to byl wymog zakonu ,bylo w #111 PE tongue.gif
Velius
Widze ze gra ostro kosi klimatem oO
jiloo
QUOTE(Jakim @ 17 12 2006, 19:02) *

Było o tym gdzieś pisane. Palca nie stracił ale musiał sobie go sam amputować gdyż przeszkadzało by to w wysuwaniu sie tego ostrza, które mamy do dyspozycji.

QUOTE(maslo @ 17 12 2006, 19:03) *

Nie przeszkadzalo, lecz to byl wymog zakonu ,bylo w #111 PE tongue.gif

palec musial amputowac, bo bron montowana na przegubie podczas wysuwania sie sama by to zrobila.
wiec obaj macie racje. i palec by ostrzu przeszkadzal i bylo to wymogiem przystapienia do kasty zabojcow.
Soul
QUOTE(Jakim @ 17 12 2006, 19:02) *

Dokładnie.
MarekGTS
wie ktoś może z was coś o multiplayerze. Jak on ma wyglądać. coop czy versus itp....
ksips1
Hmmm, w PSX Extreme (Listopadowy numer) można było wyczytać, że gra jednak tak wspaniała jak o niej piszą nie jest... potwierdziły sie te pogłoski? Znane są już jakieś nowe szczegóły odnośnie tej produkcji?
Owiec
Sorry bez obrazy ,ale czy Ty ku.wa nie zauwazyles ,ze mamy styczen ,a nie listopad i kazdy kto sie interesuje ta gra ,to przeczytal to dawno temu? Co do nowych rzeczy - strona producenta jest, serwisy internetowe sa i czy widzisz ,zeby ktokolwiek napisal cos nowego tutaj ?
ksips1
QUOTE(maslo @ 1 01 2007, 18:10) *

Sorry bez obrazy ,ale czy Ty ku.wa nie zauwazyles ,ze mamy styczen ,a nie listopad i kazdy kto sie interesuje ta gra ,to przeczytal to dawno temu?

To też pytam co sądzicie o tym, i jak to się ma do "nowych postępów" produkcyjnych w grze wink.gif

Co do nowych rzeczy - strona producenta jest, serwisy internetowe sa i czy widzisz ,zeby ktokolwiek napisal cos nowego tutaj ?

To też odświeżam ninja.gif
Velius
QUOTE(maslo @ 1 01 2007, 18:10) *

Sorry bez obrazy ,ale czy Ty ku.wa nie zauwazyles ,ze mamy styczen ,a nie listopad i kazdy kto sie interesuje ta gra ,to przeczytal to dawno temu? Co do nowych rzeczy - strona producenta jest, serwisy internetowe sa i czy widzisz ,zeby ktokolwiek napisal cos nowego tutaj ?

Troche kultury i szacunku,nie kazdy kto zaglada do tego tematu ma wyczytane wszystkie artykuly o tej grze.
MarekGTS
słyszał ktoś może z Was jak ma wyglądać multiplayer? oraz czy w ogóle ma być takowy
Owiec
Skoro juz raz sie pytales i nikt nie odpowiedzial ,a napisano do tej pory z 5 postow ,to raczej nic sie nie zmienilo co do wiedzy ogolu na ten temat wink.gif
Diabeu
QUOTE(MarekGTS @ 14 01 2007, 17:56) *

słyszał ktoś może z Was jak ma wyglądać multiplayer? oraz czy w ogóle ma być takowy

nie będzie, rozgrywka stricte singlowa

http://en.wikipedia.org/wiki/Assassins_creed
Blim
QUOTE(Diabeu @ 15 01 2007, 22:09) *

QUOTE(MarekGTS @ 14 01 2007, 17:56) *

nie będzie, rozgrywka stricte singlowa

http://en.wikipedia.org/wiki/Assassins_creed

I bardzo K jego mać dobrze, bo ostatnio gry leżą pod względem singla, a np. mnie nie jara parę godzin z grą i napis the end, idź se pan na xbox live. Ciągle uważam że online powinno być dodatkiem do singla, a nie odwrotnie, jak jest teraz/ closedeyes.gif
Mr.Yeti
Ta gra wciska ci pada do reki biggrin.gif Takze ja ja kupuje na bank , przedewszystkim dla klimatu !! MNIAM !! smile.gif
MasterShake
a kiedy toto wyjdzie?
mord00k
Marzec... moje urodzinki biggrin.gif
Matriks_1111
To potwierdzone info? Bo nie wiem czy mam już kaskę odkładać tongue.gif
konrado0905
w marcu mialo wyjsc, ale wychodzi w kwietniu, albo i puzniej
YETI
późna wiosna
Mr.Yeti
Fajnie !! Troszke czasu na składowanie kaski tongue.gif
Owiec
Mr.Yeti - nie musisz nabijac ,tutaj nie ma licznika postow.

A co do tematu ,to ta pozna jesien to potwierdzona czy data jak premiera PS3 w EU ? tongue.gif
Mr.Yeti
QUOTE(Owiec @ 10 02 2007, 23:37) *

Mr.Yeti - nie musisz nabijac ,tutaj nie ma licznika postow.

A co do tematu ,to ta pozna jesien to potwierdzona czy data jak premiera PS3 w EU ? tongue.gif

Wow popisales sie ... Jestes moim idolem tongue.gif
MichAelis
Akurat dobrze napisał. Unikaj pisania w kazdym temacie, postow typu :super musze miec ta gre.
RioT
Gra ma się ukazać dopiero we wrześniu?
1up.com jednak podaje datę 2.04.07 na X360
Gamespot jednak TBA 2007
Jaka jest prawda, dowiemy się pewnie po wydaniu wink.gif
k9
Obstwiam, że wyjdzie dopiero w okresie świątecznym
muszą ją troszeczkę dopracować, gdyż jakość tej produkcji pogarsza się moim zdaniem
z każdą kolejną prezentacją materiałow z tej gry
Wojtq
jakość się pogarsza? Gra ta była pokazana światu tylko 1 raz a już mówisz, że się pogarsza...
Mnie się nie spieszy do premiery - niech wydadzą wtedy gdy wszystko będzie cacy;)
Lord Tidek
CYTAT(k9 @ 6 03 2007, 14:29) *
Obstwiam, że wyjdzie dopiero w okresie świątecznym
muszą ją troszeczkę dopracować, gdyż jakość tej produkcji pogarsza się moim zdaniem
z każdą kolejną prezentacją materiałow z tej gry

a po jakich materiałach ty ją juz oceniasz ?? Raptem pojawiły się z 3 filmiki(renderów nie licze tongue.gif) i kilka screnów
Hela
Pojawi się trylogia książek bazująca na Assassin's Creed:
http://pc.ign.com/articles/772/772206p1.html
the_m
Z tymi ksiazkami to jakis nowy trend czy co? Mamy juz zapowiedz prologu do Mass Effect teraz trylogia AC i co jeszcze? W sumie ksiazki to ostatni "nosnik" w jaki gry ingerowaly - mamy juz filmy, muze, komiksy, reklamy i inne po(pipi)ki. Nadszedl czas na ksiazki. Eh ta kasa wink.gif
sorry za ot
mord00k
Ostatni... a ile jest książek na podstawie diablo albo warcrafta?

Ja się akurat cieszę, lubię sobie poczytać a fabuła AC wygląda interesująco...
MarekGTS
a mi sie wydaja znajome:D jakbym je normalnie gdzies widzial:)
Wojtq
Już myślałem, że pojawiły się jakieś nowe materiały a tu nic unsure.gif Tak nawiasem mówiąc, to mogliby coś nowego zarzucić nam twórcy, a nie tak trzymać w niewiedzy i niepewności wink.gif A i oficjalna data premiery też byłaby mile widziana.
MarekGTS
przeczytalem gdzies ze premiera zostala przesunieta na konic wrzesnia, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Mam nadzieje, ze ta zwloka producentow nie jest spodowana jakims problemem
FlyJ4ck
szkoda, ze coraz wiecej super gier przenosi swoje premiery na wrzesien... w wakacje bedzie mala posucha, no ale maj i kwiecien mamy bombowy tongue.gif
Sareas
Ahh Gierka boska ;] Must Have poprostu:PP Tylko premiera kiedy??sad.gif( jak pod koniec września to lipa chyba że gra będzie warta oczekiwania tak długiego czasu:D ahh nie mogę się doczekaćsmile.gif) a no prawda mogliby jakiegoś trailera zapodać albo pokazać jak gra w akcji by wyglądała:D:D
ziew.gif
Mastah27
Nowe skany:

http://www.gameswank.com/?p=387
Soul
Calutki czas jest to jedna z gier w moim top 5 najbardziej oczekiwanych gier na X360 , i cały czas wierze że ta gra naprawdę będzie warta każdej złotówki! Czy wrzesień to już pewna data?! blush.gif
Mikes
Na GT analiza trailera, nie powiem, znowu sie napaliłem
opall
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=67429

nowy filmik, ponadto informacja o edycji limitowanej... nie no gra zapowiada sie sloooodko. nie boje sie o grafe, nie boje sie o fabule, nie boje sie o klimat, nie boje sie o gameplay... jedno o co sie na prawde boje to o brak plyynosci w animacji, a to moze ta gre zabic confused.gif
Mastah27
Screeny i artwork:

http://www.xboxyde.com/news_4387_en.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.