CYTAT(Soul @ 29 12 2007, 07:47)

Nie wiem ja tam prawie wszystkie główne cele zabiłem po cichu ;]
taaa, zwłaszcza że po każdym killu masz alarm, po cichu jak jasna cholera
co z tego że typowi na statku zrobiłem kuku niby niewidoczny skoro potem i tak muszę uciekać przed wojakami? gdzie tu stealth?
a te przesłuchiwania to ja robiłem na chama, na środku ulicy w ryj typa waliłem, paru thugów zawsze się podłączyło ale co z tego skoro zaraz po obiciu typa to chłopaki sobie poszły
Ghouligh
29 12 2007, 13:55
ja mam calkiem inne pytanie odnosnie jednej flagi. w ruinach w obszarze kingdom po lewej stronie ruin, zaraz przy jednym z krzyzowcow (czy crusaider'ow jak kto woli) jest taki duzy luk na ktorym jest flaga. pozniej jest wysoka kolumna i troszke dalej srednia kolumna z kolejna flaga. ma ktos jakis pomysl, jak ta ***** flage zebrac? ktos tu pisal, ze zginal tylko 4 razy w grze. niech sprobuje zebrac ta flage. ;f
2razyjot
29 12 2007, 14:02
CYTAT(Diabeu @ 29 12 2007, 10:48)

a te przesłuchiwania to ja robiłem na chama, na środku ulicy w ryj typa waliłem, paru thugów zawsze się podłączyło ale co z tego skoro zaraz po obiciu typa to chłopaki sobie poszły
I alarmu zadnego przy tym, polewka. Btw: fajnie to wyglada, lejesz gostka, podlacza sie trzech (czekaja w kolejce zeby uderzyc, dzentelmeni, kekekeke), napykasz ziomowi a ci amnezja i w swoja strone.
Sandking
29 12 2007, 14:53
Co na razie wywnioskowano z tego co widzimy na końcu, przetłumaczyłem teksty z angielskiego. Jak są błędy to sry, miłego czytania.
Desmond i Altair ulegają całkowitej synchronizacji, w efekcie Desmon może użyć "eagle's eye vision" we współczesnym świecie. Dookoła siebie widzi wiadomości, rysunki itd. rozrysowane na ścianach i podłodze. Są to wiadomości o końcu świata opisywane przez różne religie. Tak jak bilbijne 22:13 - "Ka jestem Alfa i Omega, pierwszy i ostatni, początek i koniec". Data wg. kalendarza Majów - "13.0.0.0" to 21 grudnia 2012 roku (3 miesiace po czasie, w którym odbywa się gra).
Desmond z maili, które ma okazję jeszcze przeczytać, dowiaduje sie, że Abstergo wysłało już ludzi po artefakty, których lokalizacja jest już znana. Jak możemy jeszcze przeczytać, trzy poprzednie próby odzyskania któregokolwiek artefaktu nie udają się, poprzez dziwne incydenty. Z maili dowiadujemy się także, że Święty Graal jednak nie istnieje.
1. Nazwa, Yonaguni, które jest namalowane na ścianie i widzimy je dzięki "wzrokowi orła" jest mityczną Japońską wyspą z historią przypominającą Atlantydę. Jest to miejsce odpoczynku starożytnej cywilizacji, która jest technologicznie bardziej rozwinięta od naszej. To wyjaśniałoby, dlaczego skarby Templariuszy takie jak "Piece of Eden" w ogóle istnieją. Co więcej, istnieje hipoteza, iż sequel będzie się odbywał w Japonii. Co oznaczałoby także, że Desmond zejdzie ze sceny i spotkamy się z nowym bohaterem, ponieważ pewnie nie ma w sobie żadnego japońskiego przodka. Jeżeli Animus zostanie użyty jeszcze raz, to sama gra będzie odbywać się przed rokiem 1191 i 3 krucjatą. Co jak co, ale "amerykański ninja" w stylu AC nawet by mi pasował 
2. Jeden ze skarbów Templariuszy posiadał w sobie moc naruszania kontinuum czasoprzestrzennego, jak rzecze Eksperyment Filadelfia, udało się przeprowadzić statek w czasie o 18 minut. Skoro Abstergo zajęło się tym artefaktem, możemy mieć pewność, iż użyty zostanie znów. Cofniemy się w czasie i znów spotkamy się z Altairem? Albo przeniesiemy się do czasów, w których Templariusze kontrolują cały świat? Kto wie...
3. Sprawa Świętego Graala jest omawiana w mailach, które mamy okazję przeczytać. Abstergo pisze, że to "narzędzie literackie", chociaż nikt do końca nie wie jak to jest. Templariusze twierdzą, że artefakty biblijne nie istnieją, ponieważ to "Piece of Eden" tworzył wszelkie iluzje. Wspomnienia mówią o tym, iż to narzędzie było używane do zamiany wody w wino, tworzenia kłamstw, chrystianizacji niewiernych. Gra jak widać opiera się bardziej na idei ateizmu, twierdząc, że super-cywilizacje albo kosmici żyli na naszej ziemi długo, długo wcześniej, a znalezienie ich jest głównym celem Abstergo.
4. Może w sequelu dowiemy się dokładnie co się stało z poprzednimi osobami, na których używano Animusa. Oraz czy Lucy jest zabójczynią, czy tylko pracuje dla Asasynów.
5. Może się okazać, iż w drugiej części będziemy kontynuować historię Altaira, po jego porażce w zniszczeniu artefaktu.
6. Ostatecznie, krew na ścianach itd. jest wspomniana w mailach. Wygląda na to, że osoby, na których przez dłuższy czas używano Animusa nie są w stanie odróżnić swojej jaźni od swojego przodka. Możemy więc stwierdzić, iż w zbliżającym się seqelu pokierujemy Desmondem, ale opanowanym przez Altaira. Warto zauważyć fakt, iż Desmon przejął "orli wzrok" po swoim przodku na końcu gry, co może oznaczać, iż proces przejmowania kontroli już się rozpoczął. Czy Animus zostanie odrzucony na bok, zaś w drugiej części poskaczemy po współczesnych miastach jako Neo-Asasyn, byłoby fajnie
.Fabuła na sucho podoba mi się bardziej niż to co widzimy w grze, tylko dlaczego tak do dupy ją podano ;/
Ghouligh
29 12 2007, 16:57
gra mi nie dziala, jak powinna. no normalnie k.u.r.w.i.c.y. mozna dostac. jestem juz po 3 zabojstwach i dostalem jakiejs fobii. nie wiadomo kiedy nagle wyskakuje mi komunikat o dysku, ktorego nie moze odczytac konsola. restart i dziala. ale to wk.ur.wi.aj.ac.e jest, jak robisz zlecenie, ustawiasz sie dluzsza chwile na spokojny atak + ucieczka i nagle jak juz masz wymarzona pozycje *puf* i wyskakuje plytka dead.
mario87
29 12 2007, 17:29
CYTAT(Ghouligh @ 29 12 2007, 13:55)

ja mam calkiem inne pytanie odnosnie jednej flagi. w ruinach w obszarze kingdom po lewej stronie ruin, zaraz przy jednym z krzyzowcow (czy crusaider'ow jak kto woli) jest taki duzy luk na ktorym jest flaga. pozniej jest wysoka kolumna i troszke dalej srednia kolumna z kolejna flaga. ma ktos jakis pomysl, jak ta ***** flage zebrac? ktos tu pisal, ze zginal tylko 4 razy w grze. niech sprobuje zebrac ta flage. ;f
Jeżeli myślimy o tej samej fladze, to musisz wejsć na ten najwyższy połączony łuk, zeskoczyć na najwyższą kolumnę(na jednym z tych dwóch też była flaga) i z tej kolumny skacz na tą średnią z flagą trzymając B. Nie pamiętam tylko czy działa to zawsze czy tylko z umiejętnością ledge grab(lub coś w tym stylu), w 4 bloku powinniśmy to już mieć.
Diabeu:
Mi się to akurat udało po cichu zrobić, chociaż dwóch gości stało na statku. Jak go zabiłem alarm był, ale nikt mnie nie gonił(cały pasek migł na czerwono, ale znaczek nie zmienił się na czerwony). Inaczej jednak było przy tym Williamie, nie wiadomo skąd wyskoczyło ze 20 frajerów.
MichAelis
30 12 2007, 01:03
Dzis skonczylem i generalnie to bawilem sie dobrze, a to jest najwazniejsze. Fajnie sie smiga po dachach i kosi straznikow. Podobaly mi sie koncowe zabojstwa, dobry motyw z dojsciem na miejsce, wykoaniem zadanie i ucieczka. Za kazdym razem bawilem sie swietnie. Jednak zaczely nozyc te wszystkie, oklepywania mord, bawienie sie w zlodzieja etc, przed wlasciwym zabojstwem. Grafa robi wrazenie pozytywne, ale oczywiscie bez wad nie jest. Rozwala piasek sypiacy sie spod nog Altara, niezaleznie czy idzie po betonie czy drewnianej desce

.
Ta gra naprawde ma zmarnowany potencjał. Oczywscie razi glupota przeciwnikow, ktora w tej grze naprawde osiaga monstrualne rozmiary. Pytania straznika "kto jest za to odpowiedzialny?" gdy stoisz przy stosie zabitych zolniezy, pojawiaja sie bardzo czesto. No i oczywiscie genialna rzecz pomyslana przez tworcow udawanie mnicha, tylko czemu ten "nasz" ma tyle broni na sobie? I czemu nikt tego nie zauwaza? ;P Inna sprawa, jedziesz sobie na koniu i oczywiscie jestes zabojca, ale jak opuscisz cugle(wciszniesz A), to juz w magiczny sposob stajesz sie mnichem i juz nikt cie nie goni. Takich debilizmow jest w grze pełno, chocby super stealth camouflage, czyli siadanie na ławce. Marnie podana fabuła, bo w sumie jak sie w to zaglebic to jest nawet ciekawa.
Angielski znam dosc dobrze, przynajmniej tak mi sie wydawalo, ale tutaj sporo dialogow nie moglem zrozumiec

. Gdzie sa kurwa napisy?
Reasymujac:
+Grafa
+Piekne widoki i grafa

+Fun
-Z czasem nuży
-ZIDIOCIALI przeciwnicy
-zmarnowany potencjał
-razace niedopatrzenia
-7/10
Slupek88
30 12 2007, 10:11
Dzięki Sandking, fachowa robota to tłumaczenie, ciekawe rzeczy, to teraz największą zagadką zostaje część II. Przypasował mi pomysł, Neo-Asassina, biegającego po współczesnych czasach, ale na tej wyspie japońskiej, w feudalnej Japonii, no nic zobaczymy.
zajudzony
30 12 2007, 12:18
Uszanowanie
Mam tylko malutkie pytanko. Czy po obczajeniu creditsów i znaków za łóżkiem już nic nie możemy zrobić? Bo dość dziwnie mi to wygląda na koniec gry. Czy komuś się udało rozwiązać zagadkę ze znakami?. Pozdrawiam.
Sandking
30 12 2007, 13:02
Taki już jest koniec, pozostawia lekki niedosyt i wyraźnie pokazuje, że będzie kolejna część. Obyśmy nie musieli czekać 3 lat ;] I spoilerujcie wszystko co piszecie o końcówce, nie każdy skończył AC.
Co do
zagadki ze znakam, wysiadłem przy jej rozwiązywaniu , ale dorwałem się do artykułu, który sporo wyjaśnia z fabuły i z tego co widzimy. Jak złapię czas to przetłumaczę cały tekst, jest bardzo interesujący.
Link dla ludzi, którzy skończyli AC
Amerykański Ninja - czyli AC 2 w Japonii?
Matriks_1111
30 12 2007, 15:03
Zagadkę ze znakami rozwiązałem, tzn. umiem ją odczytać, ale pytanie co mi to daje?
Raiven2
30 12 2007, 15:37
No to napisz co "niby" zrozumiałeś?? xD
Matriks_1111
30 12 2007, 23:08
W sumie wystarczy umieć czytać
w pionie
Artefacts sent to the skies to control all nations to make us obey a hidden crusade do not help them - to z tego kwadrata przy wyjściu do którego udają się doktorek i jego urocza asystentkaThey drained my sould and made it theirs i drained my body to show you where I saw it - z zagadki w kształcie trójkąta
Witam, jestem w Memory Block4, w ACRID mam wszystkie viewpoint'y uratowalem kazdego wiesniaka, 1 czesc nie odkryta Middle District, boss nie ma dla mnie misji, kaze mi szukac w kolejnym miescie ( skoro mam viewpoint complited, to powinny pokazac sie jakies misje na mapie? ) jak sie teleportuje, pokazuje mi ze w tym miescie sa jeszcze misje ( dziwne ) natomiast w jerozolimie nic nie zostalo, podpowiecie co mam dalej uczynic?
Przejdź się po obrzeżach Odkrytych w Jerozolimie części miasta i sprawdź czy możesz wyjść poza jego obszar choćby na High District czy Low District (nie pamiętam dokładnie). Załapiesz tam jednego viewpointa niezaznaczonego na mapie i po sprawie.
675 achivments

gra ukonczona, teraz dozbierac flagi, oraz pouzupelniac 2/3/4 bank pamieci

PS. jest genialna
Zakończenie trochę mnie rozczarowało. Tylko jeden wątek(albo dwa, jak kto woli) ukończono, a resztę chamsko zostawili na drugą część

Do 1000 brauje mi dwóch archievementów, a dokładniej jednej falagi z Jeruzalem(a jestem pewien że mam wszystkie, zdobywałem z mapą) i 3 templariuszy. Jestem za bardzo zmęczony tą grą żeby isć i szukać tego...
Mnie irytuje, ze w grze nie ma kuszy oraz nie spotkalem sie z akcja jak na filmiku prezentujacym gre, jakies ruiny miasta po boku, most ktory trzeba przeskoczyc, oraz wiele, wiele zeczy ktore po obejzeniu intra moga byc oczekiwane przez graca, a chamsko ich nie ma.
Ruiny są, chyba w drodze do Acre, w ruinach jest coś jak most który można przeskoczyć. Coś mostopodobnego z dużą przepaścią też jest, chyba w drodze do Jeruzalem.
Znudziła mnie ta gra okropnie. Rzygać mi się już chciało.
Genialne pierwsze wrażenie szybko zmieniło się na zupełnie odwrotne.
Dziś poszła do wymiany.
Przy Kane&Lynch bawiłem się kilka razy lepiej. Krótko, ale intensywnie.
AC jest długi jak.... flaki z olejem.
Zupełnie nie mój gust.
Ghouligh
3 01 2008, 22:48
a mi sie podoba. mimo, ze jest prostolinijna to sama w sobie jest czyms nowym, co urozmaica zabawe. wiem, ze ma wiele bledow, ale nie jest napewno srednia. fabularnie jest na wysokim poziomie i zamiata widokami. przyznam, ze nie jest na jedno przejscie, ale trzeba robic przerwy w misjach. no i bledy gry sa troche dokuczliwe. diab napisal, ze po otrzymaniu umiejetnosci kontratakow walka staje sie nudna. przyznaje, ze tez jesli chcesz sie pozbyc przeciwnikow to walka moze byc monotonna. ja nawet pojde dalej w temat i przyznam szczerze, ze mi wystarczyl rzut przeciwnikiem o glebe i szpikulec (potrafilem tak zalatwic caly oddzial strazy plus bossow). do tego kamera mnie czasem oglupiala (na plus przy wspinaniu niemozliwe bylo zajzec na wyzsze poziomy to minusem bylo czasem wejscie spacerkiem na drabine). drobne minusy typu topienie sie w malych rzeczkach i kanalikach, bledy kamery (widok calego miasta "z lotu kreta"), sztuczna blokada na wjazd konno do miasta, zebraczki i ich "pozbywanie sie" (brak zadania -zlewka straznikow, zadanie - lekko pukniesz i juz gonia). brak subtitles'ow (siedze w uk 3 lata, ale angielskiego ze sredniowiecza malo sie teraz slyszy. do tego akcent w oryginale (francuzow, arabow, niemcow, reszty co niepamietam) powala, ale ja sie przyzwyczailem do angielskiego w angielskiej formie. dziwne zachowanie kamery przy galopie i wiele, wiele innych rzeczy wcale nie zacheca. ale nadal uwazam ta grez za must have i zostaje na polce. chociazby dlatego, ze jest inna niz reszta gier na xboxa360 i po kolejnych cod'ach i roznych smieci typu spidermani king kong to odskocznia sa miasta. miasta pelne zycia, pelne uprzedzen religijnych i spiskow, pelne przede wszystkim przygod. ;p
tyle na temat gry: 8/10.
Wojtusior
4 01 2008, 22:49
Mnie ta gra sprawiała przyjemność przez cały czas, który ją przechodziłem...jednak kiedy została skończona, poszła w odstawkę. I jakoś mnie do AC nie ciągnie...gra dobra, dopóki nie znudzi Ci się schemat
elsaint360
7 01 2008, 14:08
Mam ostatnią walke gdzie muszę zabic tego dziada (naszego szefa). Te jego klony są po prostu masakryczne. zaabijam max. 1-3, ale reszta mnie sieka jak chce
2razyjot
7 01 2008, 14:13
CYTAT(elsaint360 @ 7 01 2008, 14:08)

Mam ostatnią walke gdzie muszę zabic tego dziada (naszego szefa). Te jego klony są po prostu masakryczne. zaabijam max. 1-3, ale reszta mnie sieka jak chce
Sposob na dziada gdy schodzi ci zbyt duzo energii? 
- Podstawa sa bloki i odpowiednio wyuczony counter, bez tego nie podchodz!
- Jak masz malo energii... Pobiegaj!
O co kaman? Odbiegnij od goscia i biegaj na okolo planszy - schodami na dol i na okolo az energia nie wroci do bezpiecznego poziomu, klony dziadula beda biegac za toba. Pozniej znowu siekasz gostka ta sama metoda. Polegl za 3 razem w moim przypadku
elsaint360
7 01 2008, 14:20
Kontrę mam wyuczoną na PERFEK©T
2razyjot
7 01 2008, 14:30
CYTAT(elsaint360 @ 7 01 2008, 14:20)

Kontrę mam wyuczoną na PERFEK©T

No to musze cie zmartwic, skoro
ekipa dziadkow cie tlucze to cos nie teges, tak, jak zreszta mnie. Zarzucilem "free run" i udalo mi sie ich pokonac! Daj znac czy ci sie udalo.
elsaint360
7 01 2008, 15:08
LOL jaki zonk. Włączyłem grę i przeszedłem tych Assassynów w 3min, kolesi których kiedyś zabilem w 4, a te klony w uwaga: 1. Wystarczylo, że zabilem jednego. Cos sie musialo żle wczytac.
Ma dwa pytania:
Co muszę zrobic jak juz wyszedlem z Animusa, obejrzalem creditsy i popodchodziłem do wszystkich badziewiek?
Czemu tyklo 595gs?
CYTAT(2razyjot @ 7 01 2008, 14:13)

CYTAT(elsaint360 @ 7 01 2008, 14:08)

Sposob na dziada gdy schodzi ci zbyt duzo energii? 
- Podstawa sa bloki i odpowiednio wyuczony counter, bez tego nie podchodz!
- Jak masz malo energii... Pobiegaj!
O co kaman? Odbiegnij od goscia i biegaj na okolo planszy - schodami na dol i na okolo az energia nie wroci do bezpiecznego poziomu, klony dziadula beda biegac za toba. Pozniej znowu siekasz gostka ta sama metoda. Polegl za 3 razem w moim przypadkuwogole jest jeszcze duzo prostszy sposób. wystarczy ze mamy kilka throwing knifes. walka sie zaczyna - my zbiegamy na dol i czekamy az te "klony" nadbiegaja i sciagamy je po kolei(kazdy jest na strzała)
w ten sposob mozna to przejsc w kilka sekund.
Ghouligh
7 01 2008, 15:58
CYTAT(elsaint360 @ 7 01 2008, 15:08)

LOL jaki zonk. Włączyłem grę i przeszedłem tych Assassynów w 3min, kolesi których kiedyś zabilem w 4, a te klony w uwaga: 1. Wystarczylo, że zabilem jednego. Cos sie musialo żle wczytac.
Ma dwa pytania:
Co muszę zrobic jak juz wyszedlem z Animusa, obejrzalem creditsy i popodchodziłem do wszystkich badziewiek?
Czemu tyklo 595gs?
jeden z dziadow jest prawdziwy, reszta to iluzja. jak ty sluchales co mowil wczesniej? ze wszystkie cuda z tego srebrnego jajeczka byly iluzja, ze sa nieprawdziwe. a wogole to milo by ci bylo, jak by ktos powiedzial ci koncowke filmu, ktory akurat ogladasz? ludzie zastanowcie sie czasami co piszecie. bo oczywiscie zamiast FINAL BOSS ty musiales napisac nasz mistrz assassinow i ostatni kolo do r.o.z.j.e.b.k.i.
co do creditsow to mozesz wlazic do animusa i powyciagac reszte rzeczy, ktore pominales w ciagu gry. ogolnie to jako takiego dema nie ma, jest tylko wprowadzenie do czesci drugiej.
Sposób na dziada -
zanim włączy ten tryb ze znikaniem i puści tekst "Blind, Altair. It's all... blablabla", ma się jeszcze pełne życie. Jak będzie się zbierał do ataku po prostu wyjąc Hidden Blade i zrobić nim countera - po sprawie
Ta broń ma to do siebie, że nie ma bloku, ale przy counterze nigdy nie odrzuca gości, zawsze zabija.
Dziobak_
8 01 2008, 17:53
Wkurzaja mnie misje informatorów. A dokładnie jedna. 5 typów trza uśpić w 5 minut. Gupie. Czasem strażacy po prostu łaża za Tobą w kółko i nie ma jak ich wszystkich odwalić po cichu
Z dachu i nożykami. Sam się nieźle wkó.rwi.ałem przy tym, szczególnie w Akce i Jeruzalem pod koniec, zawsze gdzieś jakiś frajer ze ściany się rodził i zachodził od tyłu. Z dachu łatwiej, chociaż i tak trzeba przy niektórych poczekać na odpowiednią chwilę.
ale kombinujecie, nawet jak straznicy sa niedaleko to normalnie mozna ich ciachac w trybie zabojcy czyli sztyletem ciach i udajesz mnicha, odchodzac spokojnie, a nawet mozna odrazu sobie odbiec od zabitego kolesia, zanim sie zorientuja to jest sie daleko...
Zgadza sie ,tak się da ;] sam też tak robiłem.
2razyjot
9 01 2008, 10:36
CYTAT(Dziobak_ @ 8 01 2008, 17:53)

Wkurzaja mnie misje informatorów. A dokładnie jedna. 5 typów trza uśpić w 5 minut. Gupie. Czasem strażacy po prostu łaża za Tobą w kółko i nie ma jak ich wszystkich odwalić po cichu
W
ostatnim miescie myslalem ze dostane szalu. Sa kolesie co w okol takiej wiezyczki chodza w grupie i jak cie przez chwile chociaz widza to od razu robia atak na bohatera gry a byl tam koles do wykonczenia ubrany jak oni, ktory chodzil samotnie. W koncu wyczailem jak go zalatwic i sposob o ktorym pisze Juchy, zeby podejsc normalnie, zasadzic mu kose pod zebro i szybko odejsc daje rade, wystarczy usiasc na jakiejs lawce az ekipa przejdzie i dopasc nasz cel, proste i funkcjonalne. Generalnie trzeba obczaic droge ucieczki i sie oddalic jak najszybciej.
Mam takie pytanko odnośnie płynności . Gram sobie i gram aż dojeżdżam do pierwszego z miast . W biegu po mieście kamerą szarpie (np gdy zakręcam ) a raczej są spadki klatek z doczytywaniem tekstur . Jest to dość uciążliwe . Też tak macie ?
CYTAT(Gazi @ 10 01 2008, 16:24)

Mam takie pytanko odnośnie płynności . Gram sobie i gram aż dojeżdżam do pierwszego z miast . W biegu po mieście kamerą szarpie (np gdy zakręcam ) a raczej są spadki klatek z doczytywaniem tekstur . Jest to dość uciążliwe . Też tak macie ?
Nie.
kulizacja
10 01 2008, 23:40
Wszystko śmiga płynniutko !
Radiell
11 01 2008, 00:48
Dzisiaj przyszedl do mnie AC i powiem ze nie sadzilem ze ta gra az tak mnie WCIAGNIE. Wiekszosc osob mowi ze w kolko jest to samo, te same cele i szybko sie nudzi, ale dzieki swobodzie poruszania sie jest ciekawie bo mozna tu wskoczyc tu zeskoczyc tych straznikow zabic tych ominac itp itd. Wiec jak dla mnie gra zasluguje na 9+/10 bo jednak 100% ideal to nie jest, lecz wciaga i chce sie ciagle te misje robic (przynajmniej mi)
U mnie to samo skończyłem grę 2 razy robiąc wszystko (prócz zbierania flag) dwa przejścia po 30 h i fun cały czas był ;)
Szalony. Ja przy 6 kolesiu, którego nalezało sprzątnąć, po prostu poczłuem że jak będe w to grał dłużej niż 20 minut dziennie to będe wymiotował. Nawet nie myślałem aby zaczynać tę grę ponownie.
mam chyba memory block 4
pojechalem se do jerusalem ;P no i co ja mam zrobic?
wszytskie viewpointy odkryte a na mapie tylko jakies misje poboczne
Moze odwiedzić siedzibe Asasynów.
CYTAT(bajej @ 15 01 2008, 19:06)

mam chyba memory block 4
pojechalem se do jerusalem ;P no i co ja mam zrobic?
wszytskie viewpointy odkryte a na mapie tylko jakies misje poboczne

przedewszystkim zadac sobie troche trudu i poczytac watek. odpowiedz masz na poprzedniej stronie.
http://www.psxextreme.info/index.php?s=&am...t&p=1406318
QUOTE(Jakim @ 11 01 2008, 09:41)

Szalony. Ja przy 6 kolesiu, którego nalezało sprzątnąć, po prostu poczłuem że jak będe w to grał dłużej niż 20 minut dziennie to będe wymiotował. Nawet nie myślałem aby zaczynać tę grę ponownie.
Ja to miałem przy czwartym już. Jeszcze nigdy mi się tak niedobrze od grania nie robiło.
Nie wiem jak można tą grę 2x przechodzić, kiedy cała gra polega na wykonaniu po 100razy 5 podobnych zadań.
Zapewne ludzi przechodza ja po pare razy bo jest ona mega grywalna...
Butcher
18 01 2008, 09:37
Zapewne - a że to magiczne słowo oznacza dla każdego co innego, to już inna para kaloszy...
dlatego nie każdego pociągają gry wideo, nie każdy widzi w nich coś przyjemnego i ciekawego.
Narazie mnie ta gra nie męczy i myśle, że pozostanie tak juz do końca

Rozwala mnie motyw jak obserwujemy jakiegoś klienta (nasz cel) i za plecami tłumu powoli krążymy ocierając sie o ludzi - moc!
marcin0903
21 01 2008, 09:34
CYTAT(Gazi @ 10 01 2008, 16:24)

Też tak miałem, lekarstwo na to jest takie, że musisz włączyć i wyłączyć konsolę

.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.