Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Spy hunter 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
kiender
Lada dzień premiera Spy Hunter 3. Poprzednie dwie części mimo średnich ocen mnie bardzo przypadły do gustu. Trzecia część oprócz elementów jeżdżonych ma posiadać etapy chodzone ( w proporcjach 50/50 ). Z trailerów wszystko zapowiadało się całkiem nieźle - ot bezstresowa młóćka cool.gif

Ale niestety - dorwałem jakieś demo czy może "edycje przedpremierową" i kupsztal. Sterowanie autem beznadziejne, strzelanie jeszcze gorsze , zero wyczucia , pozjazdem rzuca jakby jechał po lodzie a nie asfalcie. Grafa 3 lata do tyłu , nawet gorsza niż w drugiej części unsure.gif Ogólnie bieda , mam nadzieje że wersja którą mam to jakiaś dziennikarska beta , bo szkoda mi tego tytułu
Sarge
Jeszcze te misje chodzone moim zdaniem wrzucają trochę na siłę - coś mi się wydaje że nic dobrego z tego nie będzie dry.gif ...
Radzik
No wiesz musieli pokazać pikną facjatę The Rocka w końcu niedługo film wchodzi na kinowe ekrany a on gra tam główną rolę więc nie mogło obyć sie bez tego tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.