Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubione intro
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
-=Burthess=-
E tam najlepsze jest w MGSie 2. W ogóle jakby cała gra była utrzymana w klimacie tankowca, to ta gra by miała średnia ocen 9,98/10
Soul
PSX -Soul Reaver
PS2 -Soul Calibur 2 Muza jest cudowna:)))
szczurek
nowy hit, Legend of Mana, dziwne , ale przyjemne,skoczne i w ogóle full wypas intro icon_twisted.gif
MichAelis
GT3 i kropka
WooKIE
MGS2 i TENCHU 3. smile.gif Znalazłoby się jeszcze kilka, ale te są moimi numerami 1 icon_twisted.gif
yab
MGS2 i TENCHU 3. smile.gif  Znalazłoby się jeszcze kilka, ale te są moimi numerami 1 icon_twisted.gif

Chyba numerami 1 i 2;P

nara
CRASH_
psx: RE2, MGS, CRASH1
ps2:TK4, DMC, GTA3&VC
YETI
Onimusha 3....dzieło sztuki
MichAelis
Cytadela icon_twisted.gif
Miłosz
Ulubione intro, a własciwie intra to:

arrow.gif FFX / FFX-2 (a co) ja lubię wszystkie renderowane filmiki od Square smile.gif
arrow.gif PES2
arrow.gif GT3
speedX
PSX: Soul Blade, "Tejken" 3, Gran Turismo
PS2: MGS2, Frequency, Midnight Club 2 (za krotkie!!!)
easy
MGS2- ta muzyka w intrze....
Mastah27
Gran Turismo3 i GTA:VC biggrin.gif
NCdeIgnis
GT3 INTRO /OUTRO smile.gif
FFVIII i X smile.gif

niezla wstepowka jest tez przy RR:E smile.gif
Meecik
Nie mam ulubionego , jest za to kilka ktore zrobily na mnie ogronme wrazenie :

Final Fantasy VIII
Suikoden 2 - dla mnie cos pieknego
Soul Edge / Blade - dzieło sztuki
Gran Turismo 2
Xenogeras - intro poprostu mnie zabiło 8O
Onimusha 3 - brak słow
Vagrant Story
MGS 2 - czułem sie jak w kinie
Tenchu - klimat

Pozdrawiam VGM Fan ^^
SIKI
Mafia i The Getaway --- Muzyka
Tenchu3
Jakim
GT3, Tenchu3, Chrono Cross
Hela
Onimusha 3, GT 3.
Tokar
No to jedziemy:
FFVIII-mistrzostwo swiata i okolic,oraz niedoscigniony wzor do dzis
Soul Blade-w swoim geniuszu niedaleko za FFVIII
FFX-przewrotka ala Tsubasa biggrin.gif przy akompaniamencie urywajacego leb Otherworlda to cos,czego dlugo sie nie zapomina
Xenogears-swietne,klimatyczne wprowadzenie do erpega wszechczasow
ISS Pro Evolution-pierwsze w historii serii i wciaz najlepsze
WE6/PES2-niewiele ustepuje wyzej wymienionemu,a to glownie dzieki przygrywajacemu We Will Rock You
Chrono Cross-swietnie zmontowane fragmenty FMVow z calej gry i genialny mjuzik
RE:Code Veronica-moze "troche" przegiete,ale fajne i bardzo efektowne interko
red2000
GT3 ,ffx oraz tekken 4
bartiz
PES3 icon_twisted.gif
YETI
PES3  :twisted:

O wiele lepsze intro posiada PES2 i WE6
SIKI
w PES3 jest shitowe intro ... icon_twisted.gif O niebo lepsze jest w PES2 z piosenką "Rock You" icon_twisted.gif
Agent_Man
Psx - Duke nukem land of babes (gra byla słaba, ale intro miało to coś biggrin.gif)
Ps2 - T4
dee
O niebo lepsze jest w PES2 z piosenką \"Rock You\"  :twisted:

Ta piosenka nosi tytuł "We Will Rock You",ale zaprawdę mądrze prawisz.Intro z PES 2 jest najlepsze w całej serii piłkarskich gier Konami.No i ta postać przypominająca naszego Olisadebe,prędko następnego polskiego akcentu nie ujrzymy.
Trzcina
Ulubione intro? :D Wroclawskie Intro na placu solnym: DDDD Kazdy kto tam byl potwierdzi to :D
EviLT
Tekken 2 na psx-a
Royek
Soul Blade - psx
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - ps2
majchaś
z gier na ps2 jak narazie najbardziej mi przypadlo do gustu intro z NFS:U, a z psx'a to hmmmm, szczerze mowiac nie pamietam tongue.gif
lysy1983
Soul Blade na PSX, a na PS2 to chyba druga część Onimushi pod tym względem rządzi!
palo
to z MGS2 daje radę ...
Batman
Intra z MGS 2 i PES 3 najbardziej dają radę ze wszystkich do tej pory znanych mi gier. MGS 2 dlatego, że czuję się jakbym zaczynał oglądać dobry film akcji, a intro PES 3 dlatego, że ma swój specyficzny klimacik.
MTL
Kiedyś podobało mi się intro z Silen Hill'a i z Nightmare Creatures II, a jesli chodzi o gry z 'czekolady' to ciezka sprawa dla kogos kto gra na piratach - wszystko okrojone. Niech będzie Clock Tower 3 i DMC2 (o ile tam w ogóle jakas wstawka była).
Kroolik
FF7
Moonstone icon_twisted.gif

offtop: a pamięta ktoś demko Revenge of Magnus lub Omen na Atari? icon_evil.gif
Watsu
Pewno, że Moonstone icon_twisted.gif
A oprócz tego Xenogears, Xenogears
Diabeu
Ulubione intro? biggrin.gif Wroclawskie Intro na placu solnym: DDDD Kazdy kto tam byl potwierdzi to biggrin.gif

icon_twisted.gif no BA! zayebiste jest to Intro, no i pamiętana akcja z wynoszeniem zaprutego deffa:] icon_twisted.gif
shadow^^^
PSX: Soul Blade, FF8
PS2: FFX, PES2
Artemiz
Do dzisiaj pamietam jak opadła mi szczena podczas ogladania intra do Soul Blade na PSX- ale była jazda-ogladalismy to z kumplami po kilka razy biggrin.gif Z PS2 pamietam jak mnie zatkało po oglądnieciu intra do GT3-mimo ze to zlepek rożnych przejazdów na enginie gry ale trzeba przyznać że miażdży... A prawdziwa sztuka to filmy z FFX- tego nic nie przebije... icon_twisted.gif
bartiz
O własnie mi przypomnieliście icon_twisted.gif Zayebiste itro jest w Soul Blade na PSX'a i ta muzyka ;>
Dj Miecho
Mi przypadł do gustu intrzak z Toniego 4. Może moja sympatie zdoyli dzieki AcDc :).
mig2701
Tekken 4-takie jakies fajne,
Gta3-moze nie jakies super ale dłuuugo czekał na ta gre i dlatego zrobiło mnie zrobiło!
Gemi
intra ktora na mnie zrobily taaaaaaaaakie wrazenie .. biggrin.gif

na PSX
FF8 bezapelacyjnie najlepsze. Za pierwszym razem po obejzeniu przez chwile nie wiedizlaem co powiedziec i mialem gesia skorke ohmy.gif

Tekken 2 - niemal identyczne doznania jak przy FF8, tylko te "makaroniarskie" wlosy Niny :> (ele muzyka przy Henki u Paulu... nie do opisania ;D)

Tekken 3 - hmm :> Cudowne intro jednak bylem juz obyty z ta cudownoscia tamtejszych renderow i to juz nie bylo to co przy T2. Nie zmienia to faktu ze to intro jest genialne ;>

Na PSX byly jeszcze Parasite Eve (znowu squere smile.gif), Soul Blade (ta muza...), GT1 i 2 (tu moze renderow za wiele nie bylo ale za to klimat jak najbardziej biggrin.gif

Na PS2 ..

Przyznam sie ze malo tego widzialem, bo malo gram, ale z tego co udalo mi sie "zlukac" najbardziej utkwilo mi w pamieeci intro z TEKKENA 4 ( jakby inaczej tongue.gif) - muza, klimat, cudowna jakos renderow..., szkoda ze widzalem to intro po obejzeniu wstaek z ffx ;/ Gdyby nie to napewno wielsze wrazenie na mnie by zrobilo smile.gif
Kolejne to TTT (pamietam to na EP2 ;>), po obejzeniu 1000 ludzi stalo i nie za bardzo wiedzialo jak to skomentowac (pierwsze takie rendery na ps2 smile.gif).
Wspomniany FFX - ta gra to jedno wielkie intro biggrin.gif (no cudowne , nie oszukujmy sie biggrin.gif),
Wypasne interka mial jeszcze Kessen i Onimusza... tyle pamietam biggrin.gif
wielkie_a
Intro od Metal Gear Solid 1 i 2!!!!!
Od PES 3 tez nie zly jest!!! biggrin.gif
Leo_Sten
Mnie zatkało intro z Tekkena 3 szczególnie muzyka mi się spodobała może to dlatego że wcześniej żyłem tylko pc'tem a tu rzucił się PSX i Tekken3. Zaś intro z ps2 to hmm... z SSX 3 jes fajowe i z NFSU fajny miuzik wraz z intrem.
-=Burthess=-
Hmm dobre sa: MGS2, Soul Reaver (PSX), PES2 biggrin.gif
YETI
Intro z każdej części Onimushy jest świetne. To z trójki...ehh każdy musi to zobaczyć.
Humulus XP
Intro w FFX jest pierwsza klasa. Bardzo podoba mi się również filmik początkowy w BoF: DQ (ta muzyka roxx!). No i oczywiście filmik pojawiający się po chwili bezczynności w głównym menu Silent Hilla 2 (gra nie ma jako takiego intra).
SOAD
Onimusha3
Final Fantasy VII i VIII
Virtua Fighter 4: Evolution
Tekken3 i 4 i TTT
miecho
Ja tysiące razy oglądałem intro z Tenchu3 ono najbardziej mi sie podoba.
Widziałem też INtro z Onimushy3 też niczego sobie,czekam na ta gre niedługo bede miał i ogladne jeeszcze raz biggrin.gif
Stachu
biggrin.gif Najbardziej podobało mi się intro TEKKENa2 ,ale to dlatego ,że to była pierwsza gra którą widziałem na PSXe

Obecnie to ocztwiście TEKKEN4 ,Soul2 i METAL GEAR SOLID2..mniam
(no i jeszcze trzeci Silent Hill ma świetne intro ...Ach ta muzyka)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.