intra ktora na mnie zrobily taaaaaaaaakie wrazenie ..
na PSX
FF8 bezapelacyjnie najlepsze. Za pierwszym razem po obejzeniu przez chwile nie wiedizlaem co powiedziec i mialem gesia skorke
Tekken 2 - niemal identyczne doznania jak przy FF8, tylko te "makaroniarskie" wlosy Niny :> (ele muzyka przy Henki u Paulu... nie do opisania ;D)
Tekken 3 - hmm :> Cudowne intro jednak bylem juz obyty z ta cudownoscia tamtejszych renderow i to juz nie bylo to co przy T2. Nie zmienia to faktu ze to intro jest genialne ;>
Na PSX byly jeszcze Parasite Eve (znowu squere

), Soul Blade (ta muza...), GT1 i 2 (tu moze renderow za wiele nie bylo ale za to klimat jak najbardziej
Na PS2 ..
Przyznam sie ze malo tego widzialem, bo malo gram, ale z tego co udalo mi sie "zlukac" najbardziej utkwilo mi w pamieeci intro z TEKKENA 4 ( jakby inaczej

) - muza, klimat, cudowna jakos renderow..., szkoda ze widzalem to intro po obejzeniu wstaek z ffx ;/ Gdyby nie to napewno wielsze wrazenie na mnie by zrobilo
Kolejne to TTT (pamietam to na EP2 ;>), po obejzeniu 1000 ludzi stalo i nie za bardzo wiedzialo jak to skomentowac (pierwsze takie rendery na ps2

).
Wspomniany FFX - ta gra to jedno wielkie intro

(no cudowne , nie oszukujmy sie

),
Wypasne interka mial jeszcze Kessen i Onimusza... tyle pamietam