Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubione intro
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Saunter
Metal Gear Solid 2(bombowa muzyka), Soul Blade(niesamowita muzyka x 2), oraz Pro Evolution Soccer 2 z We'll rock you !
AkUz
Zdecydowanie Metal Gear Solid 2 cool.gif
Gotrek
:!: MGS 2 :!:
Diabeu
icon_twisted.gif zacne jest w Project ZERO - playable niahniah icon_twisted.gif
dee
Z tego co widziałem do tej pory,to na PS2 bezkonkurencujne jest interko z Onimusha 2.Masakryczna sprawa,nawet to z "trójki" nie podskoczy.Ja w ogóle nie przepadam za oglądaniem inter,ale to oglądałem wielokrotnie z rozdziawioną japą.
2razyjot

Zaś jeśli chodzi o intro z PS2 to FF X  i filmiki w MGS2  :lol:

Nieziemskie intro do "GT3" ale to, gdzie w tle leci "feeder - just a day"! Nieziemska moc tego filmu, kapitalny montaz i nieziemski feeling. Pozniej oczywiscie idzie "MGS2: SOL" (Snake wchodzacy na most w strugach deszczu to mistrzostwo swiata, a moment gdzie oddzial zolnierzy staje na bacznosc w polaczeniu z TYM motywem muzycznym to chwila, gdy zawsze przechodza mnie ciary po plecach!) zas na 3 miejscu ... Intro do "Duke Nuke'm: Time To Kill" (swietny kawalek i humor godny serii o Ksieciu!).
Vincenzo_one
Psx to na bank FFVIII

PS2 to oczywiście MGS2 i FFX ... chociaż GT3 też jest niczego sobie
kapsello
onimusha3 oraz pes2 ! ! !
Leo_Sten
Ostatnio spodobało mi sie Intro z SH4 jest takie inne zwłaszcza początek potem lekko pod trailera podchodzi.
Ged
Heheh... A ja się od was odgrodze i powiem Tenchu 3... Najpierw kamera obraca się wokół miecza przy przyjemnej, melancholijnej melodii (pokazujac różne pory roku)... Potem pokazuje się Rikkimaru... Muza nabiera tempa... Ach, to trzeba zobaczyć biggrin.gif
Diabeu
icon_twisted.gif racja Ged, intro jest całkiem-całkiem, no i te ostatnie 5 sec. mnie rozwala (spojrzenie na armię Tenrai'a) icon_twisted.gif
Jakim
Najlepszym momentem tego intra i tak jest skok Rikimaru aby ratować Ayame!!
Ged
Nie nie... Najlepsza z całego intra jest muzyka - to, co sie dzieje na ekranie to tez miodzio, ale dźwięk... Po pierwszym uruchomieniu gry zabrałem się za grę po3-krotnym odsłuchaniu muzy (i obejrzeniu intra^^) smile.gif
Peacemaker
Tenchu 3, Final Fantasy X, Silent Hill (wszystkie, głównie ze względu na muzyke)
YETI
SH4
To w PSI-OPS jest całkiem fajne.
MaxVarEmreis
Mnie urzekło intro FM4. Zaczepiście pokazali tam mechy. Widać doskonale jakiego POWERA maja icon_twisted.gif .Szkoda ze ta tematyka tak zadko jest poruszana w grach.
ejcu
Na PSX wygrywa intro z FFVIII... Ech, ta muzyka;)...
Na PS2? To już nie ten klimat, co PSX... Gdybym miał wybrać, to pewnie zdecydowałbym się na GRAN TURISMO 3 & PRO EVOLUTION SOCCER...
ejcu
Na PSX wygrywa intro z FFVIII... Ech, ta muzyka;)...
Na PS2? To już nie ten klimat, co PSX... Gdybym miał wybrać, to pewnie zdecydowałbym się na GRAN TURISMO 3 & PRO EVOLUTION SOCCER...
SM1
1) Nightmare Creatures 2 ( coooolllll muza ryje beret)
2) FFX ( woda woooow)
3) RE1 ( moze jest to cepelja, ale robiło wrazenie)
Diabeu
icon_twisted.gif widzicei nazwę działu? PS2 jak byk, to po cholerę dajecie z innych konsol? tak tak o psx biega mi
dawać tylko next-genowe peesdwójkowe plz icon_twisted.gif
SM1
sooory!!!!!!!!!!

1) O2 ( pacyfikacja wioski wooow)
2) MGS2
3) Oszukać przeznaczenie 2 ( scena na autostradzie - film odpaliłem na PS2 to chyba się liczy DIABEU laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Diabeu
icon_twisted.gif

obyś wyłysiał biggrin.gif

intro z War of the Monsters jest zawodowe, żadna rewela animacji itp. ale przyjemne i w klimat wkręca icon_twisted.gif
SM1
Dead to Rights (dynamika, widok z oczu psa?dobry pomysł)
Clock Tower 3 ( wstawka wkręca)
GTA:VC muza i klimacik (MIAMI VICE biggrin.gif )
Geronimo
Number one: PES 2 - intro wspaniale nakręca :wink:
Nr 2 : MGS2
Nr 3 : Fight Night
Nr 4 : SH2
C.D.N
Solidny (pan)
Zdecydowanie Onimusha3. Takiego renderu na PS2 jeszcze nie bylo, sama akcja i muzyka tez urzekaja. Po prostu GENIALNE. Lepsze rendery mozna zobaczyc TYLKO w Ninja Gaiden. Kto nie widzial, niech nie mowi ze widzial duzo.

No i ciekawe intro MGS2. Fajna kompozycja, teledysk poprostu .
Humungatunga
Jak dla mnie najlepszym intrem na Szaraczku jest jak większośc z Was uznała - Soul Blade, a na PS2: hmmmmmm... MGS2 (piękna muzyka w połaczeniu z najlepszymi animacjami z gry i tym przewijajacym się co chwila wężem icon_twisted.gif ). Podoba mi się także to z SSX3
Furbik
Dla mnie najlepsze są intra z:

arrow.gif MGS2 (Lepszej muzyki nie słyszałem, cóż przecież to Harry Gregsson Williams:))
arrow.gif Onimusha 3 (Poprostu genialne intro)
OsciBosci
Zdecydowanie Onimusha 3, a takze intra z DW 3 i 4...cholernie mnie rajcuja!! icon_twisted.gif
SM1
Ostatnio nastapiła lekka zmiana:
1. Onimusha 3!!!! ( rewelacyja wstawka a ten dzwięk DD5.1 przez 6 min siedziałem z rozdziabiona koparą)
Anonymous
Onimusha 3 rądzi ze swoim Intrem, które wygląda jak film, albo jeszcze lepiej!!! biggrin.gif
Dzujo
Intra zmieniają się wraz z techinką. Pamiętam jakie wrażenie wywierało intro Tekkena 2. Ta początkowa muza i niewyobrażalna animacja. A potem przyszło Soul Blade, to chyba było najbarziej legendarne intro na PSX (obok FVIII). A dzisiaj, dzisiaj sam jestem dziadkiem:) Definitywnie Onimusha 3, no i początek Drivera 3 też ma klimat. Zobaczymy co przyniesie nam postęp...
SOAD
=Onimusha3=
6 minutowe, powalające intro do gry Onimusha3 powstało przy udziale 100-osobowej ekipy programistów, a tworzone je przez 2 dwa lata. Ciężko pracowali...
ctx_23
MGS 2
PES 3
GT 3
Ramza
Winning Eleven 6 - power, power i jeszcze raz power :)
Suikoden 3 - długie, klimatyczne i ze świetną muzyką. Szkoda tylko, że nasza orkiestr filharmoniczna się tutaj muzyką nie zajęła :)
Stachu
obecnie MGS3
Anonymous
Czy nie wiecie skąd można ściągnąć trailer Soul Blade, bo podobno rewelacyjny!
mario87
http://www.gametrailers.com/ szukaj tutaj

predator powrócił icon_twisted.gif
Anonymous
Myślisze, że ja jestem akiś Predator? Skąd Ci to przyszło do głowy?
Hela
To sie czuje i nie zaprzeczaj bo to wiadac!!

A jesli chodzi o intra to MGS3 ostatnio bardzo mi sie podoba.
świerzbik

He he wiesz co, ja też myśle podobnie jak mario87 laugh.gif
Bajbus
Jak dla mnie najlepsze jest jak narazie z MGS'a 2 (klimat muza i perfekcyjnie ustawione kamery) lecz jest też duzo nowych gier wyciskających ostatnie soki z czarnuli także niemozna jednokładnie stwierdzic czy będzie najlepsze. Czas pokaże
No Maciek
Onimusha 3 - dosłownie przed chwilą kupiłem gre i intro urwało mi głowe ;]
Humulus XP
Onimusha 3 - dosłownie przed chwilą kupiłem gre i intro urwało mi głowe ;]

Jestem w tej samej sytuacji cool.gif - i pomyśleć, że to cudo powstawało 2 lata...no no.
red2000
narazie to burnout 3 z ta fajna piosenka smile.gif
Hela
A skad wziales intro z B3?
red2000
eee wydaje mi sie ze to jest to: biggrin.gif icon_twisted.gif

http://media.ps2.ign.com/media/640/640596/...osition%3Dfront
pewnie to juz widziales ale niewiedziales o tym
Hela
8O Tego nie widzialem, dzieki za link, bo fajne toto jest.
Walo
Również jestem za ONIMUSHA 3, mimo że gry nie posiadam, (ale juz niedługo smile.gif )widziałem u kumpla i przez 6 minut tak wyglądała moja mina ohmy.gif smile.gif
Fil-O
Ja dodam od siebie intro od Gran Turismo 3. Feeder ze swoim "Just a Day" urywa łeb. icon_twisted.gif
mrowa607
wie ktos kto gra ta muze do filmiku z Burnout`a 3 do ktorego jest link powyzej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.