O_o manhunt (baaardzo klimatyczne) o_O
fajne jest intro B3
W tej kwestii rządzi Formula One 05 ! Świetna muzyka + grafika jak na PlayStation 3, a gra jest na PS2. Polecam zobaczyć !
Uwiembiam intra z:
GT3
GT4
NFS:U
Silent Hill 4 (to w pokoju)
i kilka innych

Wiele tez chcialbym jeszcze zobaczyc
hmm... najlepsze w MGS3. Silent Hill 4 też przejdzie.
MGS2:SoL
MGS3:SE
Tenchu 3:WoH
I część intra T5 - w dojo
Tenchu WoH
MGS3
GT3 (gra do du*y ale jakie intro...)
SSX3
Onimusha 3
wsyztkie z gran turismo bez concepta
:-:Macieq:-:
2 08 2005, 21:38
Najlepsze jest intro Tekkena 5
rembikfromLS
2 08 2005, 22:09
PES1,
PES2 - Weeee wiiiill weeee wiiiill rock You...
Onimusha 1, ćma rządzi 
SSX3
Swojego czasu masakrujace bylo intro z Soul Blade, z Crono Cross wybitne gdy ogladalem je pierwszy raz omal nie poplakalem sie ze szczescia, muza do dnia dzisiejszego zabija.Opening z Tenchu jest swietne (i ta piekna piosenka). W dalszej kolejnosci : Suikoden II-III, Onimusha II a ostatnio Tekken 5 i Ace Combat V.
HunterX
21 04 2006, 23:22
Apropos Chrono Crossa: macie tutaj intro z tej niesamowitej gierki (sam przed chwilką wrzucałem)
http://www.easy-sharing.com/392580/Chrono%...0Movie.avi.html
Resident Evil 1

, Onimusha 3

, God of War

, GT 4
Sunderland
24 04 2006, 16:35
Final Fantasy VIII, Metal Gear Solid 3 i Silent Hill1.
...MAJKI...
24 04 2006, 17:26
Onimusha 3, Devil May Cry 3, Silent Hill 4.
N-Stolec
24 04 2006, 18:51
Moje to intra z serii MGS
Moralio
24 04 2006, 19:09
- FF VIII - ta muza, te efekty, ta kamera...
- Chrono Cross - simply great
- Xenogears - j.w.
- Soul Edge - nawet dziś potrafi zrobić wrażenie
- Soul Calibur 3 - klimacik!
- Baldur's Gate 2 SoA - mroczny klimat...
- Vampire Savior - jak pierwszy raz zobaczyłem to na automatach...
Dante_Devil
25 04 2006, 06:41
MGS 2 lubie i już
Moje ulubione intra:
1. Formula One 05
2. Gran Turismo 4
3. Metal Gear Solid 2
4. Gran Turismo 3
Doprawdy nie wiem co się ludziom podoba w intrze MGS3. Marna, przydługa kopia z filmów o Dżejmsie Bądzie, nic oryginalnego ani ciekawego.
Sunderland
25 04 2006, 17:26
Doprawdy nie wiem co się ludziom podoba w intrze MGS3. Marna, przydługa kopia z filmów o Dżejmsie Bądzie, nic oryginalnego ani ciekawego.
Bo to miało wyglądać jak z filmu o James Bondzie.W końcu sam Kojima nie ukrywa inspiracji tym filmem.Intro jest świetnie zmontowane i ma niesamowity podkład.Ale jak to mówią każdy może mieć swoje zdanie.
FIFA 06 (pipi)yste tylko troche z(pipi)ane pod koniec ju ar ronaldinio ju ar łejn runi ale tak to pokazuje istote footballu
Moje to intra z serii MGS
kaszana. mgs - bezpłciowa. mgs2 - bez rewelki. mgs3 - miała maksymalnie zdupczoną muzyke. jak z taniej podróbki 007. jedynka miała swietny temat na koniec gierki, cos pieknego. mgs i mgs3 miały świetnie zrobione filmiki w czasie gierki. tyle dobrego, ale nie intra

Chrono Cross
bardzo udane, jak cała gierka. czadowa muzyka
Soul Edge
to był szok. kopara mi opadła. dzisiaj nie powala, ale i tak daje spokojnie rade z niejedna nowoscią
Onimusha 3
to jest coś. samanosuke i akcja w stylu ninja gaiden. rewela
Silent Hill1
toś prawde rzekł

niby pociete animacje z gry własciwej, ale w połaczeniu z ciekawą muza, rewelacyjnie wprowadza do posranego miasteczka
tekken 3 i 5, nie ma co sie rzucać. tekkeny mają świetne intra. trzeci powlał, piąty już tylko był zrobiony lepiej niż poprwanie
parasite eve, fajnie zagrane i dobre techniczne jak na tamte czasy
na koniec klimatyczne tenchu i fanie narysowane ghost in the shell
Onimusha 3, GT3, GT4, FFX, Resident Evil 2, ICO. Więcj nie pamiętam ale na pewno coś się jeszcze znajdzie
Zdecydowanie numer jeden Onimusha3.
Jezeli ktos tego nie widzial, niech załatwi sobie gierke dla samego intra ;P
Cos swietnego !
Soul Calibur 2 , Gt3 , Gt4.
Solidny (pan)
2 05 2006, 00:20
kaszana. mgs - bezpłciowa. mgs2 - bez rewelki. mgs3 - miała maksymalnie zdupczoną muzyke. jak z taniej podróbki 007. jedynka miała swietny temat na koniec gierki, cos pieknego. mgs i mgs3 miały świetnie zrobione filmiki w czasie gierki. tyle dobrego, ale nie intra
Kocham takie teksty. Nadmieniaj że to TYLKO Twoja opinia, a opinie to nie są prawdy niezmienne typu "2+2=4"

.
Bo jak dla mnie intro MGS2 - rewelka, MGS3 - dobre, muzyka i montaż jak najbardziej na poziomie.
Temat ma nazwę "ulubione"- więc chyba nie trzeba tu w każdym poście zaznaczać, że opinia jest subiektywna. Ale co do int(e)r(ów) (jak to się odmienia?) to zgadzam się z Solidnym.
Soul Calibur 2
IMO bardzo średnie- muzyka bez klimatu, mała oryginalność i sztuczne cycki Taki i Ivy (tudzież inne ich wdzięki prymitywnie wyeksponowane)
Moje ulubione intra to:
Soul Blade(ta muzyka była mistrzowska)
THPS2(również za muzykę,dzięki tej grze przekonałem się do Rage Against The Machine:D)
Fifa 2006(świetny klimat,gierka średnia,ale do PES się nie umywa)
MGS3(zarówno to pierwsze z muzyką jakby z bonda,jak i to wprowadzające w grę właściwą)
Tekken 5(po prostu robi wrażenie)
I w tym momencie tyle pamiętam
QUOTE(Iskier @ 27 04 2006, 19:00)

kaszana. mgs - bezpłciowa. mgs2 - bez rewelki. mgs3 - miała maksymalnie zdupczoną muzyke. jak z taniej podróbki 007.
Ty chyba sobie kpisz.....albo na haju jesteś...
Co do tematu to :
psx : MGS (np. Snake jadący windą do góry) ; GT2
PS2 : Mgs2, SOTC, DMC3,
QUOTE(HunterX @ 22 04 2006, 00:22)

Cytuję, coby nie zginęło, iiii dorzucam jeszcze jedno:
Intro z Gran Turismo 4:http://rapidshare.de/files/19502123/Gran_T..._Intro.wmv.htmlA także:
Intro z Gran Turismo 2:http://www.easy-sharing.com/414304/Gran%20...0Intro.mpg.htmlNa dysku mam jeszcze intra z następujących gier: Burnout 3, Tekken 5 (PS2 Intro), Final Fantasy VIII, Soul Blade, Oddworld: Abe's Oddysee oraz Abe's Exoddus. Jak któreś chcecie abym wrzucił, napiszcie PM-kę. W wolnej chwili postaram się o upload.
A ja chciałbym dadać do swojej listy (gdzieś tam na wcześniejszych stronach jest

intro z GT2 z wersji japońskiej bo w euro i usa nie podobało mi się.
Gruzin Bandyta
3 05 2006, 16:46
QUOTE(Emet @ 3 05 2006, 17:25)

A ja chciałbym dadać do swojej listy (gdzieś tam na wcześniejszych stronach jest

intro z GT2 z wersji japońskiej bo w euro i usa nie podobało mi się.
Zgadzam się połowicznie bo mi podobało się właśnie intro z wersji USA

Kawałek "My favourite game" dawał ostro po bani...
Zgadzam się połowicznie bo mi podobało się właśnie intro z wersji USA Kawałek "My favourite game" dawał ostro po bani...
A czy przypadkiem Euro i USA nie mają tego samego intra? Ja mam wersję EURO i w intrze lecą właśnie The Cardigans.
QUOTE(White SeeD @ 3 05 2006, 17:31)

Zgadzam się połowicznie bo mi podobało się właśnie intro z wersji USA Kawałek "My favourite game" dawał ostro po bani...
A czy przypadkiem Euro i USA nie mają tego samego intra? Ja mam wersję EURO i w intrze lecą właśnie The Cardigans.
Potwierdzam to co mówi White SeeD.
Jak dla mnie najlepsze na PS2 są intra z :
1. The Godfather (klimat filmu

).
2. MGS 3.
3. Tekken 5.
4. Cold Fear (niezły klimat i fajna burza).
mgs2, gran turismo 3 i 4, tekken2345, ff8,
Fifa Street 2
Fifa strret 2 i onimusha 3
Grzehoo
19 06 2006, 20:03
GT3 i 4.
kotlet_schabowy
19 06 2006, 20:41
Lubie intra przede wszystkim z
Metal Gear Solid 2
Tekken 5
w sumie klimatyczne sa intra z GTA : VC i GTA : SA.
Suboshi
19 06 2006, 21:06
Gran Turismo 4.Może mi ktoś powiedzieć co to za muzyka leci w jego trakcie
MasterShake
19 06 2006, 21:18
pewnie było z 50 raazy ale-Silent Hill 2, no i te klip który poleci jak nic nie wciśniemy
Hmm, po 2 sek namysłu:
1) Soul Calibur 3
2) Resident Evil Outbreak (filmowy klimat)
3) pojęcia nie mam, a wymyślanie 2-ch poprzednich wyczerpało już moje pokłady chęci do pisania na dziś dzień
QUOTE(Suboshi @ 19 06 2006, 20:06)

Intro z wersji PAL.
Najpierw Masahiro Ando - Moon Over The Castle, a potem Kasabian - Reason Is Treason (Jack Knife Lee Remix).
Suboshi
20 06 2006, 17:18
QUOTE(PiotrB @ 20 06 2006, 12:03)

QUOTE(Suboshi @ 19 06 2006, 20:06)

Intro z wersji PAL.
Najpierw Masahiro Ando - Moon Over The Castle, a potem Kasabian - Reason Is Treason (Jack Knife Lee Remix).
Dzieki.
Raphael
21 06 2006, 10:58
MGS2, GT4,
Def Jam: FF NY, Katamari
Pawel1992
23 06 2006, 19:03
Będe oryginalny

Intro a raczej pierwszy epizod filmowy w final fantasy x-2. Z pro evo 05 też jest niczego sobie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.