jesli tworzysz jakas muzyke i chcesz aby pojawila sie w relacji z EP5 odezwij sie do mnie, przeslij mi probke i bedziemy rozmawiac:) jesli kawalek podejdzie pojawi sie jako podklad w relacji z EP5, ktora bedzie mozna dostac w sklepie psx extreme. akcja trwa do czwratku!
W sklepie = nie będzie darmowa?
Już się boję tej relacji xD
Sephiron.
5 09 2006, 16:05
Na tej relacji MUSICIE wspomnieć o mnie (no i o Emo oraz Pokemonie 113

)
przekozak
6 09 2006, 16:17
Przymknij się Sephiron, bo już żałosny jesteś... Fajny pomysł z tą muzą do EP, ale ja tam bym wolał soundtrack z któregoś Silent Hila, aby było "klimatycznie"
Dick Inferno
6 09 2006, 21:52
a to jest jakas zorganizowana akcja ?
OBCIACH I SKAPSTWO!!
Za takie akcje to sie placi jednostkami walutowymi , mosci Panie . u nas w kraju ciagle kazdy kombinuje JAKBY TU KOGOS WYRUCHAC za darmo i jeszcze na tym zarobic . Takie pismo a taka zenada ....
przekozak
6 09 2006, 22:11
Zależy jak na to spojżysz - dla niektórych to przyjemność, że to właśnie zrobiona przez nich muza służy za podkład do relacji z EP... Poza tym chyba Cie pop***doliło, że piszesz takie rzeczy - przecież sama relacja bedzie dostepna za free, podobnie jak zorganizowane przez PE EP za które redakcja nie pobierała opłat (poza tymi za wjazd, ale przecież trzeba było wynająć tranzystora na dwa dni).
iaiko robi dobra muze... iaiko dawaj.
QUOTE(przekozak @ 6 09 2006, 23:11)

Zależy jak na to spojżysz - dla niektórych to przyjemność, że to właśnie zrobiona przez nich muza służy za podkład do relacji z EP... Poza tym chyba Cie pop***doliło, że piszesz takie rzeczy - przecież sama relacja bedzie dostepna za free, podobnie jak zorganizowane przez PE EP za które redakcja nie pobierała opłat (poza tymi za wjazd, ale przecież trzeba było wynająć tranzystora na dwa dni).
Kasa za wstep nie byla przeznaczona dla nas. EP nas sporo kosztowalo nie tylko pracy ale i kasy ale... oczywiscie warto bylo wiec nikt nie narzeka. Relacja bedzie za free (z pewnymi ograniczeniami - patrz wkrotce www.sklep.psxextreme.pl).
Dick - myslisz, ze ktos chcialby cie wyruchac za darmo?
stado murzynow... jak cos to da sie takie dla niego zalatwic
a co do muzyki z silent hill to ja Wam moge wkleic tu dokumenty i umowy jakie trzeba by bylo podpisac z zaiksem, plus koszta takiego zabiegu. to jest dopiero zenada
no i ta muza to raczej średnio pasuje, to musi byc coś Funky
Czakaron!
A muzę na forum tworzą oprócz iaika jeszcze Cegła i Kruhol bodajże
Czakaron obowiązkowo być musi, taki nieoficjalny hymn imprezy
QUOTE(_Diabeu_ @ 7 09 2006, 12:32)

Maestro, czy użyczysz swego głosu?
QUOTE(Gorthaur @ 7 09 2006, 12:54)

QUOTE(_Diabeu_ @ 7 09 2006, 12:32)

Maestro, czy użyczysz swego głosu?
On falszuje, ja bede 'spiewal'
Wracamy do tematu chłopy i dziewoje
moze jakies emo-gotickie chorki w tle?spiewac nie umiem ale zaje%&/ wyje
mene mene mene a zadnego kawalka nie mam. w poniedzialek bedzie juz po ptokach
Dajcie Bacha,jemu juz chyba nie trzeba placic...
Obsolete
8 09 2006, 13:21
QUOTE(_Diabeu_ @ 7 09 2006, 12:11)

no i ta muza to raczej średnio pasuje, to musi byc coś Funky

W tym momencie wszystkim zapalila sie nad glowa zarowka z napisem Grimond.
przekozak
8 09 2006, 14:07
A jak to jest z remixami różnych utworów (np. z tymi do których linki podawaliście w muzyce gracza), też są chronione jakimiś prawami autorskimi?
QUOTE(_Milan_ @ 8 09 2006, 13:33)

Dajcie Bacha,jemu juz chyba nie trzeba placic...
ale trzeba zaplacic orkiestrze

niestete. ale tu chodzi o WASZE kawalki, nie o prawa autorskie.
...zaraz zaraz, mnie zastanawia jedna rzecz - abstrachując od faktu, że chodzi o twórczość forumowiczów - skoro relacja z EP ma być za DARMO to dlaczego należałoby komukolwiek cokolwiek płacić? Czy po prostu nie dodaje się w taki przypadku adnotacji, w której jest spis utworów, a pod spodem "copyright - 'nazwa artysty' "
zaznaczam, że nie znam się aż tak dokładnie na tym, wiec najlepiej by było gdyby wypowiedział się ktoś, kto w tym głebiej siedzi.
--wojtas--
9 09 2006, 17:43
@ghost_spike
Jeżeli redakcja wykorzystała by w filmie z Extreme Party utwory muzyczne i rozpowszechniała go (co będzie miało miejsce) nawet bez czerpania korzyści majątkowych to musi uzyskać "blogosławieństwo" danego autora/wykonawcy lub stowarzyszenia reprezentujacego prawa autorskie wykonawców (np. nasz ZAiKS).
A moze ktos nagral jakies urocze STO LAT odspiewane przez biesiadnikow tego party?

Za rozpowszechnianie jakichkolwiek utworkow objetych prawami autorskimi ZAIKS by nam sie dobral do tylka. Ale ktos tutaj dobrze wspomnial o remixach. O ile sie orientuje (choc moge sie mylic), przy remixie prawa do niego posiada jego autor - i za jego zgoda mozna cos takiego wykorzystac
--wojtas--
11 09 2006, 16:15
KaliQUOTE
Ale ktos tutaj dobrze wspomnial o remixach. O ile sie orientuje (choc moge sie mylic), przy remixie prawa do niego posiada jego autor - i za jego zgoda mozna cos takiego wykorzystac
Ale tutaj mamy do czynienia z prawem zależnym. Rozpowszechnianie zmodyfikowanego/przerobionego kawałka jest uzależnione od zezwolenia twórcy utworu pierwotnego.
Dick Inferno
11 09 2006, 22:19
QUOTE(Fenix @ 7 09 2006, 09:10)

Dick - myslisz, ze ktos chcialby cie wyruchac za darmo?
Teraz jest ci juz troche lzej ?
Fenix: wcale, postawiles ciekawa teze wiec zadalem adekwatne do tego pytanie.
dameron
11 09 2006, 22:39

A takie małe pytanko. Na kiedy jest planowane wyplucie tej relacji? Raczej nie zadowala mnie, ani zapewne innych, typowe "wkrótce". Dla mnie ta relacja mogłaby być nawet niema i czarnobiała gdybym tylko wiedział, że np. za tydzień będe ją mógł mieć w rękach.
...wkrotce

beta wersia skonczona
m_waszka
16 09 2006, 18:35
A jak mam się zorientować,że w sklepie PE ta relacja jest

Że niby co bedzie na głównej stronie pisało "relacja z EP5 do wzięcia

i w jakiej kategori jej szukać

Inne
A jeśli chodzi o muze z remixem to jest good idea

albo inne szybkie kawałki zwłaszcza przy walkach tekkena czy innych fighter'ów, jeśli takowy się tam znajduje
PS: JA SIE PISZE JAKO PIERWSZY KLIENT NA TĄ RELACJE Z EP5
Dick Inferno
20 09 2006, 13:19
Fenix: wcale, postawiles ciekawa teze wiec zadalem adekwatne do tego pytanie.
Kolega widze bogatszy w doswiadczenia , to moze opowie...
dameron
20 09 2006, 21:51
Dowiedziałem się właśnie niezły shit.

Dlaczego ta relacja będzie tylko gratis do zakupu powyżej 98 zł? Czułem smród że będzie w tym jakiś haczyk. Nie będzie możliwości oddzielnego zakupu relacji? Nie wszystkich stać na wydatek ok. 100 zł a np. 30 czy 40 byłoby już bardziej na miejscu.To jak to wogóle jest??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.