Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Marvel: Ultimate Alliance
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Ukyo_Tachibana
Kolejna gra dla ktorej jestem gotow zainwestowac w XO

Wiadomo cos wiecej na temat tej gry widzialem kilka Cut Scenek super realizacja swietna grafika fantastyczny klimat + Capitan Ameryka Spider Man Logan i Thor w jednej paczce

Ile kosztuje teraz XO ?? o_O
YETI
Gra wyjdzie na wszytskie mozliwe konsole (GC,PS2,PS3,X360,X itd.)
Ten tytuł na PS3 i X360 wyglada tragicznie!

PS. Ukyo najpierw Tenchu a teraz to, gdzie ty masz oczy? czy to moze jakas prowokacja?
Ukyo_Tachibana
YETI wczoraj widzialem Filmiki w TV kurde wiem co widzialem nie gram od wczoraj Logan wygladal super a robociki ktore wycinal sypaly sie koncertowo nawet zostawaly im slady po jego szponach nie jest to zadnego typu prowokacja zobaczylem i sie podniecilem biggrin.gif
TomisH
Ten tytuł na x360 ruszał się w Lipsku tragicznie i wyglądał gorzej niż Justice League Heroes na PS2 ninja.gif
Prime Hunter
CYTAT(Ukyo_Tachibana @ 7 09 2006, 12:37) *
YETI wczoraj widzialem Filmiki w TV kurde wiem co widzialem nie gram od wczoraj Logan wygladal super a robociki ktore wycinal sypaly sie koncertowo nawet zostawaly im slady po jego szponach nie jest to zadnego typu prowokacja zobaczylem i sie podniecilem biggrin.gif

Mastah27
Trailer:

http://www.xboxyde.com/news_3733_en.html
signap
gierka jest i na PC
--DAX--
A w sklepie PSX Extreme już wystawili preordera, premiera już niedługo, zobaczymy jak zaprezentuje się finalna wersja cool.gif
Prime Hunter
Średnia na Gamerankings 87 %
ememiks
Ok pogralem troche i powiem w skrucie.
Co do gry gra sie fajnie przyjemna grupowa rozpierducha itp maniacy Marvela beda happy. A teraz o wizualizacji no to wiec.
Grafika trzyma standard lecz to nie nextgen a fps to ? wlasnie to co to kur... ma byc? W niektorych momentach pozniej 20 fps? a dzieje sie czesto i gesciutko powiadam wam. Ale co to ma byc przyczyna? Na ps3 gra jest w 1080p bo widzialem zapowiedz i tam to juz moze 10fps? no bo takie cos powinno dzialac w 60fps.
Gre odpalalem w 720p ale widze ze niedlugo bedzie trzeba schodzic ponizej na 570p jakw PC.
Smiech na sali ja chce to na ps3 w 1080p.
Prime Hunter
Na ile gdzieś starcza cała gra?
Marvel
udalo sie komus zaliczyc comic mission z kapitanem ameryka? ja mam go na 10 lvlu i nie daje rady zabic tego soldiera w minute :<
Wallerot
W jaki sposób zdobyć te osiągnięcia:
Pugilist
Performed 5 Finishing Moves.
5 Punktów
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Melee Master
Performed 50 Finishing Moves.
15 Punktów
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Touch of Death
Performed 200 Finishing Moves.
30 Punktów

Które ciosy to Finishing Moves??
DaBig
Właśnie oczekuje tej gry i z ciekawości wyczytałem na zachodnich boardach, że the finishing moves, to combosy w różnych kombinacjach np. (ABA, AAB, BBA) wykańczające przeciwnika. Czyli,stosujesz je nieustannie w trakcie walki i wykańczasz tak przeciwnika.
Cytuje dokładnie gościa, który to opisał: just keep using the finishing move combo's (ABA, AAB, BBA) and you'll get it”.

No to gra już do mnie dotarła. Co mogę o niej napisać. Grafika trzyma standard. Nie są to żadne "achy" i "echy", jednak dla oka miła. Zawiera standardowe cechy RPG-a, czyli zbieranie doświadczenie, rozwój postaci, awansy na wyższe levele. Fani rozpierduchy oraz komiksowych herosów będą zadowoleni. Tylko nie rozpoczynajcie gry na poziomie "easy", bo jest zbyt łatwa i nie ma takiej frajdy. Tryb multi bardzo przyjemny, zwłaszcza jak się uda zgarnąć 4 kolesi i grupowo zaliczać misję w trybie co-pa. Trudność aczivów 5/10. Jakby ktoś chciał zaliczyć acziv w kooperacji, to pisać.

A mam takie pytanie. Załadowałem sobie update do tej gry i doszło kilka herosów (np. Hulk, Magneto), ale są zablokowane. W jaki sposób je odblokować?
C1REX
Bardzo dobra gra + silnie uzależniająca ( o ile ktoś lubi action RPG).

Ciągle się chce grać, by tylko zebrać te brakujące EXP do nowych skillów.

Gra w tą grę ktoś jeszcze na forum?

BTW: Gra średnio prezentuje się na SDTV. Jedna z tych pozycji, w którą należy grać w HD.
Marvel
moim zdaniem to strasznie slaba gra.juz sam fakt,ze to wlasciwie pozycja z ps2 w hd o czyms swiadczy.dostajemy nawet nawet grafike,dosc dobra muzyke i biedny gameplay;caly czas mashowanie,mala roznorodnosc skilli postaci,w ogole niepasujace do swiata marvela lokacje,brak polotu fabularnego i co najgorsze,nuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaa.sytuacji nie ratuja nawet comic mission,ktore sa po prostu zalosne - kazda zrobiona wg jednego schematu : oklep jakies robociki,albo clowny w cyrku(WTF!?),zdezaktywuj bomby czy cos tam jeszcze rozwal i zabij bossa.jestem fanem swiata marvela(chociaz nie stad moj nick),ale to byla najgorsza gra,w jaka gralem na xboxie.
C1REX
CYTAT(Marvel @ 30 09 2007, 22:04) *
moim zdaniem to strasznie slaba gra.juz sam fakt,ze to wlasciwie pozycja z ps2 w hd o czyms swiadczy.dostajemy nawet nawet grafike,dosc dobra muzyke i biedny gameplay;caly czas mashowanie,mala roznorodnosc skilli postaci,w ogole niepasujace do swiata marvela lokacje,brak polotu fabularnego i co najgorsze,nuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaa.sytuacji nie ratuja nawet comic mission,ktore sa po prostu zalosne - kazda zrobiona wg jednego schematu : oklep jakies robociki,albo clowny w cyrku(WTF!?),zdezaktywuj bomby czy cos tam jeszcze rozwal i zabij bossa.jestem fanem swiata marvela(chociaz nie stad moj nick),ale to byla najgorsza gra,w jaka gralem na xboxie.

Widać nie lubisz action RPG w stylu Diablo.
Marvel
Wrecz przeciwnie,uwielbiam Diablo,bo systemem rozwoju postaci,liczba itemow itp bije to UA na glowe.W ogole porownanie obu gier wydaje mi sie bezzasadne.Dziwia mnie tez dobre recki UA(kali 8-,na ignach i gamespotach okolo 8...).Co wam w tej grze sie tak podoba?
C1REX
CYTAT(Marvel @ 30 09 2007, 22:30) *
Wrecz przeciwnie,uwielbiam Diablo,bo systemem rozwoju postaci,liczba itemow itp bije to UA na glowe.W ogole porownanie obu gier wydaje mi sie bezzasadne.Dziwia mnie tez dobre recki UA(kali 8-,na ignach i gamespotach okolo 8...).Co wam w tej grze sie tak podoba?

Rozwój postaci, wstawki, klimat, teksty postaci.

Takie przyjemne połączenie RPG z chodzoną bijatyką.
Marvel
No jak uwazasz,dla mnie w tej grze sa to akurat minusy.Zdecydowanie nie polecam gry.
Kiler8888
A jak zabawa prze Live ? Bo zastanawiam się nad kupnem głownie dla sieki online ;]
DaBig
Teraz na tym, to już tylko ustawki, bo już nikt w to nie puka na livie.
Kiler8888
To sobie daruje...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.