Gra podoba mi się ze względu że: jest bardzo fajna(chyba każdy wie jakiego słowa bym użył gdyby nie było brzydkie-dla niektórych nie jest, ale dla mnie jest więc bede się tego trzymał),i lubie Naruto jako anime.Powiedzmy że gra jest lepsza od Super Dragon Balla Z więc gra musi być zrobiona na wysokim standarcie.Głównie to fan się cieszy że wyszedł jak i poznaje zawodników(tylko maniacy).Załużmy że jest sporo postaci (ok.14), walki są łatwe jak i konfiguracja (czyli robienie ciosów).Bardzo przypomina anime, mamy takie same zadania.Głównie misje na genina(ah jak fajnie byłoby zostać ninja...).Postacie mają bardzo podobne ciosy(ale nie tak jak w Tekkenie V).Co jeszcze? za każdą misje lub walke dostajemy pieniądze które możemy sobie pograć w(zawsze na dworcach stoją takie beczki z kulkami-chyba kosztuje 1 zeta), więc dostajemy nagrode którą możemy zobaczyć w house Naruto.Jaki czas gry to ja nie wiem(bo nie przeszedłem do końca)ale głównie to ok.15-30 godzin).Pragne uprzedzić jednak kto będzie przechodził misje na rangi, przygotujcie cos do podarcia gryzienia(ponieważ są tam takie misje które zależą od szczęścia).Gra może być zrozumiala i ciekawa raczej tylko dla fanów Naruto(nie ma przyjemności granie w grę która nie pokazuje swej historii w całości).I dla kujonów to raczej też nie jest, jak i dla nieuków(ponieważ żeby zrozumieć trzeba trochę znać ang.lub trochę czytać w przypadku anime).No to fajnie że wyszła pół recenzja, pół nie(a jednak o tej grze możemy tak pisac chyba w nieskączoność).Nic dodać nic ująć co do Naruto.Pierwszy dział zrobiony o Naruto zrobiony.Teraz możecie wypowiedzieć się na temat tej gry lub odpowiedzieć na moje pytanie:
Czy uważasz że Naruto gra jak i anime zasługują na najwyższą ocenę?(nie chce robić tutaj sondy więc zadałem w prost).Czekam na wasze wypowiedzi.