Yohko moze orientujesz sie ile mierzyla taka przecietna katana? Na nastepnych wakacjach bede takowa sam sobie wyrabiac (z wielka pomoca zaprzyjaznionego kowala;)) i musze kupic stal nierdzewna 20mm i nie wiem jaka dlugosc ma tego byc
Ale katany mu wychodza calkiem profesionalne, nie powiem. Widzialem tylko jedna co prawda, miala na karku juz 25 lat, ale i tak byla piekna. Wcale ciezka. Bardzo dobrze wywazony ciezar. Cudenko jak dla mnie. Powiesze sobie ja nad kominkiem jak bede mial kominek. A jak jakis nauczyciel w szkole bedzie mial watpliwosci to mu je 'rozwieje'
jeszcze tylko rok, ahhhhhh......A powiedz jeszcze Szczurku za ile ten zaprzyjażniony kowal wykuje
ci katane ? Ostatnio zrobiłem wypad na giełde i widziałem bardzo ładną katane za jedyne 35 zł,z drugiej strony gdy ją trzymałem to wydawało mi
że cała konstrukcja lada chwila się rozpadnie

A co do zabawek sprzedawanych na Allegro to moj kumpel pokusił się o zakup jednej katany + sojak za ok 100 zł,z daleka prezentuje siię nawet,nawet ale z bliska przy dokładniejszych oględzinach..... szit jakich mało(do tego ostrze lekko zardzewiałe

).