Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najbrutalniejsze
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
dureń
Wypiszcie tu najbrutalniejsze gry . help urodziny
banny
A co, wyrzyć się chcesz question.gif
White
hehe.
Seria Mortal Kombat, God of War, Manhunt- te tytuły przychodzą mi na myśl gdy myślę o brutalnych grach.
STIVI
God Of War, Manhunt,
Resident Evil 4 ?
banny
Na pewno GoW, Manhunt to też podchodzi na niezłą shize, więc możesz sie powyrzywać jeszcze lepiej i to w różne sposoby.
Na urodzinkach niezly ubaw bedzie hyh.gif

p.s: Suffering, o ile wyszło an plejaka, a jak nie to mozesz na kompie pomordować hyh.gif

pozdrawiam
golab
Manhunt
God Of War
któreś GTA
Tenchu: Wrath of Heaven lub Fatal Shadows
State Of Emergency
Soldier Of Fortune
Zwyrodnialec
Manhunt , The Punisher , God Of War.
Ader
Thrill Kill-z ps one biggrin.gif
Yano
devil may cry jest brutalny ;p
moze bardziej to widac na filmikach ale nie mozna zaprzeczac ;p
Dr.Czekolada
Postal 2 tongue.gif i .... jeszcze Szachy.... bo tam bije sie królową....
Sokolov
Zalezy jak kto na to spojrzy...
Według mnie dość brutalny jest MGS3/MGS2 no i oczywiście Mortal Combat
Kalinho
Tylko i wylacznie Thrill Kill icon_twisted.gif
White
Devil May Cry brutalny? Brak wszelkich dekapitacji/ odcinania kończyn, zamiast krwi z potworów wylatuje piasek... gimme a break.

Metal Gear Solid brutalny? Skoro tak, należałoby jeszcze wymienić co najmniej kilkaset "brutalnych" gier na PS2, bo trochę krwi pojawia się w co trzeciej pozycji na czarnulkę. Gimme a break.
_Milan_
we love katamari

no sorka,ale Ci ludzie ta maja na tej kuli przeyebane...
ijeszcze machaja by zakonczyc ich cierpienia,taa, GoW wymieka
Arek_
QUOTE(Zwyrodnialec @ 10 09 2006, 21:07) *

Manhunt , The Punisher , God Of War.

Fajna ksywka biggrin.gif
Na Punisherze się rozczarowałem, to ma byc brutalne? God of war? LOL, buhahahaha, nie stawiajcie tego w rzędzie z królem: Manhuntem.
Ponadto brutalne jest GTA, ale to głównie z winy swobody jaką oferuje, bo standard nie jest brutalny, no ale zawsze możesz pomysleć, najechać staruszkę samochodem i leżącą piiiiiii piiiiiii cenzura biggrin.gif
Punisher i God są brutalne może dla staruszek.

BTW.Manhunt tak przeraził niejakiego Hiv-a aka Pierdziocha PL z PE, że uznał że jest coś na rzeczy z tą brutalnościa, bo jeśli tylko 1 na 1000 fanów Manhunta walnie jego Kacpra cegłą w łeb to będzie źle smile.gif Jasne że więcej niż 1 na 1000, tyle że grała w to z 1 na 500 osób, więc i nie jest aż tak groźnie.
Trekk
Shadow of Rome przede wszystkim
Don_Pedro
Zdecydowanie jesli chodzi o wyrafinowane mordy, krwawe do bolu sceny i wogole...pelna realistyka to Manhunt i The Warriors.

Jest jeszcze masa innych gier, gdzie brutalnosc przedstawiona jest przesadnie(krwi od cholery), mordy przedstawione w groteskowy sposob a samej brutalnosci odczuc nie idzie(przynajnmiej ja tak mam). Do tych gier naleza:
God of War
Devil May Cry 3
Onimushy
Punisher
GTA

...i dlugo by jeszcze, poprostu - chcesz popatrzyc na cos naprawde brutalnego czy na cos "przekolorowanego"? Najpierw odpowiedz sobie na to pytanie, potem kupuj gry.
signap
Punisher w wersji nieocenzurowanej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.