Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bomberman Hardball
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Di_
Miał ktoś do czynienia z tym tytułem?

Dzisiaj miałem nieco dłuższą sesyjkę i muszę przyznać, że golf i baseball dają jak najbardziej radę! Battle nie bawi na single tak jak podczas rozgrywki ze znajomymi, a Tennis - tenis jak tenis, mi gameplay przypomina ten z gry Tennis (rotfl wink.gif ) na GB Mono.

Póki co uzbierałem 190 monet (plus 300, które są na początku). Wygląda na to, że ich ilość nie zależy od wyniku rozgrywki, tylko od ilości rozegranych partii.

Graficznie i muzycznie biednie, ale trochę miodziku ten tytuł ma wink.gif
M4c
Ja grałem ale tylko battle w multiplayerze na 4 no i co tu dużo mówić, przy odpowiedniej ilości napoji procentowych daje rady jak każdy bomberman =)
Dante
zabawa w multi nawet daje rade singla nigdy nie sprawdziłem ale jak jest dobry to może porzycze ten tytuł od kumpli.
Di_
QUOTE(Dante @ 11 09 2006, 14:31) *

zabawa w multi nawet daje rade singla nigdy nie sprawdziłem ale jak jest dobry to może porzycze ten tytuł od kumpli.

Jakiś majstersztyk to to nie jest, ale mi np. bardzo się podoba smile.gif Baseball i golf przypominają trochę stare, dobre czasy Pegazusa (baseball z 168 in 1, a golf - Golf `92).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.