Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak to jest z tym x360?
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
behu
Jestem fanem cs source , gram jeszcze w warcrafta 3 i to w sumie jedyne gry ktore mnie na pececie bawią..Powoli nudzi mnie ta rutyna i zastanawiam sie nad kupnem czegoś co troszeczke odmieni mój dzień(dostałem sie na studia i przybyło troche kasiury).Tak waszym subiektywnym zdaniem warto kupić x360 ?Bo ludzie sprzedają na alegro pisząc że gry ich poprostu nie bawią i tego sie najbardziej boje, jestem skłonny wydać te 1300 zł pod warunkiem że będzie warto, co o tym sądzicie ?
RSX
po pierwszę mam takie bardzo ważne pytanie blush.gif
(dostałem sie na studia i przybyło troche kasiury).

gdzie chodzisz na studia, że Ci po nim kasa przybywa blink.gif Chętnie się tam zapisze biggrin.gif

Po drugie:

Moim zdaniem, zalerzy co też lubisz, jak są to strategie, to raczej tam nie ma tylu gier, co innego FPS-y.
Ja Ci powiem tak, kupiłem sobie ps2, i co zauwarzyłem, że więcej gadam o Tych grach niż naprawde grałem, chociaż jedyne gry co mnie wciągły to FFX i GT3, i może GT4, ale to odgrzewane było!
Szczerze to też granie na konsoli mnie nudziło, tak samo granie na piecu.
Jedynie co mnie rajcowało na konsoli to wyścigi:) Miałem F1 04, i to było super, teraz żałuje, że sprzedałem, ze względu na tą gre. Miałem też WRC, ale kumpla i też było super!

Ja bym chętnie kupił 360 dla Forzy2, ale wydać te 1300zł na jedną grę poprostu mi się nie opyla, też ze względu, że nowy klocek nie ma fajnych F1...
behu
kasiura przyszła bo dostałem nagrode za dostanie sie na studia smile.gif

jest pare gier w które bym pograł ale mam mega stracha że szybko mi sie całe xpudło znudzi sad.gif
El Loco Chocko
Heh widzac jakie hiciory zmierzaja na iXa nie bal bym sie zbytnio.Ja nie zaluje ani w jednym calu decyzji o kupnie.
signap
teraz zacznie sie wysyp lepszych gier (nawet sie zaczal tongue.gif) tylko czekac hyh.gif
Butcher
IMO aby odpowiedzieć na Twoje pytanie, musisz zadac sobie pytanie podstawowe, dotyczace ogolnie podejscia do zycia i grania: czy grasz w Wacrafta i CS "przy okazji", bo posiadasz kompa i dojscie do netu, czy czujesz potrzebe przezywania wirtualnych przygod, wysysania adrenaliny z ekranu - czy "nie mozesz bez tego zyc", czy moglbys sie bez tego obyć ?
Jesli ostatnia opcja, to daruj sobie konsole, zostan przy PC i graniu okazjonalnym. Miałem kumpla ktoremu takze wydawało się, ze podnieca go granie - zwlaszcza jak przychodzil do mnie i widzial gry - i byl strasznie podjarany. Kupil PS2, pogral 2 miechy w GT4 i sprzedał... Tyle w kwestii komentarza.
Onikage.
ja tak naprawde kilka dni temu uwierzyłem w ten sprzet, gdy zaczołem grac w test drive, juz dawno zadna gra mnie tak nie wciagneła
Goldi69-PL-
mnie zadna gra od 5 lat nie przykula do tv na dluzej jak 30min (poza Halo oczywiscie), jak kupilem X360 to na owo zaczalem grac w gierki, taki BF2 dla przykladu napewno cie zassie na maxa na wiele godzin.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.