Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Infinite Undiscovery
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2
Sanryu
ad.2 Tak, bohater normalnie "gada"(nie lubie niemych bohaterow)
ad.3 Po sennym poczatku gra sie rozkreca(czy watek fabularny naiwny badz intrygujacy?Na to raczej kazdy sam sobie odpowie wink.gif )
ad.3 Prawde mowiac za duzo postaci naraz wrocili bez zadnego ich glebszego przedstawienia(moze sie to zmieni), wiec mozna powiedziec, ze "poznajemy" tylko Capella, Aya'e i troche Sigmunda(no i te blizniaki)mimo, ze nasza druzyna sklada z bodajze 12-stu osob.

Crono
Cholera skłaniałem się ku zakupie tej gry ale z tego co słyszę to nie jest ona nawet bardzo dobra.

Graficznie jest przyzwoicie, muzyka z tego co zdąrzyłęm usłyszeć nie porywa ale też nie przeszkadza. Za najważniejsze elementy stawiam sobie fabułę, bohaterów i gameplay. Mam nadzieję że w tej kwestii gra jeszcze pokaże się z lepszej strony.

Poczekam jeszcze na recenzje innych ale z moich obserwacji i doświadczeń wychodzi na to że kolejność jRPG na x360 wygląda mniej więcej tak:

Lost Odyssey>Tales of Vesperia>Infinite Undiscovery>Eternal Sonata>Blue Dragoon

w takim wypadku chyba przychyle się do zakupu nowego Talesa...
ping
Sanryu - mam nadzieję że to co mówisz jest prawdą smile.gif Pobiegałem trochę po lesie do którego wychodzi się z więzienia po czym wyłączyłem konsolę. Właśnie robię drugie podejście, może tym razem przysiąde na dłużej.
Crono - Vesperia będzie lepszą inwestycją, a przynajmniej pierwsze wrażenie jest znacznie lepsze.
jakub1989
Mam problem przeszedłem pierwszą fortece jestem teraz w tym miejsce burg---coś tam.

Pochodziłem trochę po nim kupiłem parę rzeczy ale nie wiem co teraz pogadałem ze wszystkimi ale Sigmund nie wychodzi z zamku gdzie poszedł z Edwardem i tym drugim Co mam zrobić ?
artur_z
CYTAT(jakub1989 @ 25 09 2008, 19:42) *
Mam problem przeszedłem pierwszą fortece jestem teraz w tym miejsce burg---coś tam.

Pochodziłem trochę po nim kupiłem parę rzeczy ale nie wiem co teraz pogadałem ze wszystkimi ale Sigmund nie wychodzi z zamku gdzie poszedł z Edwardem i tym drugim Co mam zrobić ?

Wejdź do zamku, pogadaj ze wszystkimi, powinna odpalić się scenka, a potem do komnaty na prawo od wejścia, o ile dobrze pamiętam smile.gif
jakub1989
Ale ja właśnie nie mogę wejść do zamku ta główna brama jest zamknięta ohmy.gif

Już sobie poradziłem nie wiem dlaczego ale musiałem się troche od niej odsunąć i dopiero kliknąć A bo inaczej sienie chciała otwierać
jakub1989
Jak dostać się do Fayel ??

Mam czekać na jakiś filmik czy samemu tam dojść ??

Jestem na etapie gry kiedy to Sigmund przeszdł przez ten rytuał w zamku siedzi on teraz w swojej komnacie i mówi tylko aby udać się do Fayel
jakub1989
Nikt nie potrafi pomóc ??
Faustus
Może www.gamefaqs.com ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.