Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout Revenge - pytanie
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
van_guard
Czy ktoś z Was mógłby wymienić wszystkie (albo przynajmniej większość) triki, które można wykonać w Burnout Revenge oraz napisać, jak się je robi? Chodzi mi o te napisy wyskakujące w czasie jazdy, np. Trick Shot, Slam, Good Air itd.
Mikes
eee..?

Slam jak w kogoś walniesz
Good Air jak się wzbijesz w powietrze(i potem perfect jest czy jakoś tak)
Trick Shot to nie pamiętam chyba jak skasujesz kilka aut

Wogóle po co ci to, przecież to można wywnioskować po tym co się robi w grze...
van_guard
A jeszcze chciałem się spytać co oznacza napis "Incoming" i "Stunned". Chciałbym jeszcze wiedzieć po co jest ten mały czerwony pasek na dole po prawej stronie ekranu, przy którym pojawia się napis "Good", "Awesome" itd.
Mikes
Czerowny pasek to ranga jaką zdobywa podczas wyścigu za jazdę, im więcej takedownów, check trafiicu etc. tym ranga jest wyższa. Im wyższa ranga tym więcej gwiazdek dostajemy i szybciej jesteśmy w randze Elite i dostajemy lepsze samohcody.
Incoming pojawia się gdy jeździsz pod prąd.
Arek_
A najważniejsze triki są nieznane, bo to bugi (ja je zwę cheatami):
-drift jump cheat - 325 mph jest możliwe, ot driftujesz w powietrzu i przy lądowaniu prędkość wzrasta (mój max 278mph)
-drift cornering cheat - też drift, ale trzeba odpowiedno zgiąć samochód w zakręcie i mocno przyhamować by zrobić nawet 237mph (225mph mój max)
-slow down cheat (część dj cheat-a)- jak jedziesz jak mistrz masz kłopoty, ale jak jesteś kiepski to twój drift jump cheat da więcej np. z 220mph zrobisz 228mph, ale z 190mph zrobisz 245mph.

Pokłóciłem się o te cheaty niemal ze wszystkimi, też tu w topiku na PS2, ale leję na to. 4mph = 1 sekunda na minutę. Istotne jest to żebyście się nie dziwili jakim cudem na turnieju ktoś kto robi na WMR 1.47.7 bije gościa który robi 1.42.9 itp. Żeby było jasne ja też tego glitcha używam, tyle że go nienawidzę (i np.mistrz GT-AC, nie pisze elaboratów jakie to super jest walenie w bandy, podczas gdy o DJ powstały elaboraty icon_evil.gif ). Ogólnie te cheaty są bardzo wiedzowe i trzeba wiedzieć jak, a ja nie znam wszystkich zasad działania tych cheatów (więc i gostek robi 1.08.1 na MotorLR, gdy mój o 2 klasy lepszy przejazd to tylko 1.09.6)

A co tam- macie linka:
http://www.youtube.com/watch?v=n5qvRVdI06o
Jakuza
A ja mam pytanie co do Takedown-ów na "special car" - tu chodzi o któregoś z przeciwników. czy to jest jakiś samochód z ruchu ulicznego ?? No i jak poznać który to samochód ??
Mikes
A ja mam pytanie co do Takedown-ów na "special car" - tu chodzi o któregoś z przeciwników. czy to jest jakiś samochód z ruchu ulicznego ?? No i jak poznać który to samochód ??

special car to samochód który nie wchodzi do żadnej serii samochodów czyli np. F1, hot rod etc. jeździ normalnie w wyścigu wiec bardzo łatwo go zdobyc smile.gif
signap
polecam gamefaqs tam napewno opisano te "tricki"
Aem
Takedown na "special cars" fajnie wchodzi też podczas zabawy w Crash - robimy sobie demolke i widzimy nadjeżdzający sobie pojazd (jest nad nim ikonka specjalna) i jesli mamy szczęscie to kasuje się w korku
Mikes
Takedown na "special cars" fajnie wchodzi też podczas zabawy w Crash - robimy sobie demolke i widzimy nadjeżdzający sobie pojazd (jest nad nim ikonka specjalna) i jesli mamy szczęscie to kasuje się w korku

nie, to jest tylko samochód za któy mamy większego bonusa, za niego nagrody nie ma
kamil:)
mam pytanie zrobiłemw race w central route na złoto a nie dostałem pięciu gwiazdek wie ktoś czemu
Diabeu
a jaką miałeś ocenę za przejazd? musisz mieć Awesome aby zaliczyć perfecta
kamil:)
jusz hyba ze 3 ras robie to na złoto i dalej nic rozwali mi twarz hehe:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.