A najważniejsze triki są nieznane, bo to bugi (ja je zwę cheatami):
-drift jump cheat - 325 mph jest możliwe, ot driftujesz w powietrzu i przy lądowaniu prędkość wzrasta (mój max 278mph)
-drift cornering cheat - też drift, ale trzeba odpowiedno zgiąć samochód w zakręcie i mocno przyhamować by zrobić nawet 237mph (225mph mój max)
-slow down cheat (część dj cheat-a)- jak jedziesz jak mistrz masz kłopoty, ale jak jesteś kiepski to twój drift jump cheat da więcej np. z 220mph zrobisz 228mph, ale z 190mph zrobisz 245mph.
Pokłóciłem się o te cheaty niemal ze wszystkimi, też tu w topiku na PS2, ale leję na to. 4mph = 1 sekunda na minutę. Istotne jest to żebyście się nie dziwili jakim cudem na turnieju ktoś kto robi na WMR 1.47.7 bije gościa który robi 1.42.9 itp. Żeby było jasne ja też tego glitcha używam, tyle że go nienawidzę (i np.mistrz GT-AC, nie pisze elaboratów jakie to super jest walenie w bandy, podczas gdy o DJ powstały elaboraty

). Ogólnie te cheaty są bardzo wiedzowe i trzeba wiedzieć jak, a ja nie znam wszystkich zasad działania tych cheatów (więc i gostek robi 1.08.1 na MotorLR, gdy mój o 2 klasy lepszy przejazd to tylko 1.09.6)
A co tam- macie linka:
http://www.youtube.com/watch?v=n5qvRVdI06o