Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Fallout Brotherhood of Steel
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
van_guard
Czy ktoś z was grał na PS2 w grę pt. Fallout: Brotherhood of Steel? Czy moglibyście napisać wrażenia z gry? Jestem wielkim fanem serii Fallout, w pierwszą i drugą część zagrywałem się całymi godzinami i w związku z tym zastanawiam się nad kupnem Fallout: BoS, ale nie wiem czy to dobra gra. Bardzo mało o niej słyszałem i jedyne co wiem to to, że jest to hack'n'slash, który bardzo różni się od pecetowego pierwowzoru. Doradźcie mi proszę, czy ta gra jest warta zakupu.
signap
stara gierka, srednia ocen 63%
http://www.gamerankings.com/itemrankings/s...p;itemid=589788

chyba to powinno wystarczec wink.gif
tk
nie grałem, ale chyba od tego samego developer'a nawet co buldur na konsole więc ogólnie nie napalałbym się specjalnie. lekka profanacja podobno.
Ölschmitz
jak lubisz te prawdziwe falle z peceta (jedynke i dwojke) to nawet bos'a nie tykaj. ja niestety zagralem i zalowalem.

poprostu nie warto. ZERO tego genialnego klimatu z pecetowek, ogolna bida i slaba grywalnosc.
Offi
hmmm mam pytanie co tu robi ten temat?? Wydawalo mi sie ze ten fall (jak zwal tak zwal) to nie rpg...
Jak jusz mosisz w jakiegos fallouta zagrac to masz jeszcze tactics (ale to juz nie to samo)
Firekage
QUOTE(Offi @ 19 09 2006, 01:21) *

Jak jusz mosisz w jakiegos fallouta zagrac to masz jeszcze tactics (ale to juz nie to samo)

Wydaje mi sie , ze Tactics to wlasnie Brotherhood of Stell...bo taki mial podtytul , ale moze sie myle.
W suime mam calosc Falloutow, i ten 3 tak sie wlasnie nazywa.
t0m3ek
Tak, BoS to Tactics. Ten Fallout jest hmm do przejścia na raz i tyle. Gra jest słaba w odniesieniu do swoich poprzedniczek. Prawdą jest, że wymiata je graficznie ale na tym sie kończy.

To co było silnikiem napędowym Falloutów czyli fabuła tu praktycznie nie istnieje. Niby cos tam jest ale tak jakby nie istniała.

Zmienił się też sam system walki, który możemy zostawić jako turowy jednak jest to nieefektywne i szybko włącza się rozgrywkę w czasie rzeczywistym.

Jak dla mnie gra jest 6/10, a jak ktoś chce pogadać o porządnych grach to niech założy temat o F1 i F2.
tk
coś ci się pomieszało ziomuś:

fallout tactics: brotherhood of steel - pc, rozgrywka turowa, bądź real time. online included.

fallout: brotherhood of steel - xbox, ps2 (gcn?), hack'n'slash.

nie orientuje się za bardzo na pc'towym rynku więc się zapytam przy okazji. są JAKIEKOLWIEK oficjalne wzmianki o trzecim falloucie?
signap
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=26449

radzil bym poprzegladac fanowske strony o F
Ölschmitz
tak jak mowil teka, w tym temacie chodzi o "to cos" z konsol, a nie o tactics (ktory tez ssie btw)

tylko dwojka no i jedynka sie licza.
Diabeu
Tacticsy dobre są, w systemie turowym
kopaa
nudne jak flaki z olejem, a jak gralem w 2 to taki niby klimat byl ale pozniej przestalem bo jakis bug wyskakiwal
Offi
No wlasnie wiecej newsow bylo 2 lata temu niz teraz.......
i widzialem juz jakie screany i tapety (planowane i tp) i widac ze tworcy elder scrola przejeli piecze nad tym projektem (koles w power armorze o gabarytach wiejskiego glupka ).
Juz widze tych poteznych super motantow, zgarbionych i poterznych...... czyt. male zielone i podoble jak wyzej do wiejskiego glopka... .
Slyszalem też ze Gavin Carter maja na glowie inne projekty wiec fallout moze wogule nie wyjsc.
Ölschmitz
QUOTE(Diabeu @ 19 09 2006, 10:50) *

Tacticsy dobre są, w systemie turowym

wtedy sa nudne, a w trybie rts dodu.pne

tak czy siak tactics jest przecietny.
banny
w tacisie wytrzyamlem moze ze 10 min :| tongue.gif
F:BoS jest dobre tylko na 2 graczy, imo gra samemu nie ma sensu-beznadziejna fabula, schematy, ogolnie gar na poziomie diablo1, a nawet nie hyh.gif
Agent_Man
Polecam ten post > http://www.psxextreme.info/index.php?s=&am...st&p=915010
Dla mniej pojętnych - rozchodzi się o Fallouta konsolowego.

Żeby nie powtarzać więcej niż trzeba - Fallout w wersji na konsole to (pipi) w porównaniu do PCtówek. Nie wierzysz - zagraj, ale potem nie płacz, że utopiłeś kase.
Guts
W ogole o czym my rozmawiamy ? Fallout na konsole to szmira jakich malo (tak samo jak Baldur) i nie warto wydawac na nia kasy, czy tracic swoj czas. Na chwile obecna mozna dorwac wszystkie czesci Falla (1,2, Tactic za 19.90. Wybor jest oczywisty wiec po co przeplacac.
van_guard
Big thx dla wszystkich za opinie. Już teraz wiem że trzeba się trzymać od konsolowego Fallouta z daleka. Dzięki Wam nie wyrzucę w błoto 50 złotych, jeszcze raz dzięki za porady.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.