Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Texty i akcje z lanów... ;)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2
Zimol
Tak jak w temacie... nieraz w trakcie gry zdarzyło wam się rzucić mięchem na temat przeciwnika, mate'a czy saemj gry... tu umieszczajcie wasze "favorites" jeśli chodzi o hasełka i do tego może jakieś foteczki z graczami, "świeżymi inaczej" na przykład happy.gif

4 example
mój ulubiony text do motora jak gram z nim w teamie:
Molo: Kurfa, zje.bałeś... przez Ciebie zginąlem/ straciliśmy kontrole/dobrą pozycje/Upa/rakiety/wszystko naraz laugh.gif . Zaraz Ci zaj.ebie... censored2.gif
Motor: To nie moja wina! mellow.gif To twój był błąd! sad.gif
Molo: Dzieciaku... zapamiętaj sobie to raz na zawsze... Ty nawet jak masz rację to jej k.urwa nie masz, jasne? laugh.gif
nelson
ja nigdy nie zapomne tej akcji x) xD http://youtube.com/watch?v=knaYb3CfuAA pozdro Badyl xD
Maiden
QUOTE(-GLD-ZIMOL @ 16 09 2006, 16:25) *

Tak jak w temacie... nieraz w trakcie gry zdarzyło wam się rzucić mięchem na temat przeciwnika, mate'a czy saemj gry... tu umieszczajcie wasze "favorites" jeśli chodzi o hasełka i do tego może jakieś foteczki z graczami, "świeżymi inaczej" na przykład happy.gif

4 example
mój ulubiony text do motora jak gram z nim w teamie:
Molo: Kurfa, zje.bałeś... przez Ciebie zginąlem/ straciliśmy kontrole/dobrą pozycje/Upa/rakiety/wszystko naraz laugh.gif . Zaraz Ci zaj.ebie... censored2.gif
Motor: To nie moja wina! mellow.gif To twój był błąd! sad.gif
Molo: Dzieciaku... zapamiętaj sobie to raz na zawsze... Ty nawet jak masz rację to jej k.urwa nie masz, jasne? laugh.gif

biggrin.gif

Wymiana poglądów między mną a Psycholem:

Maiden:Ja (pipi).e ku.rwa jaki ty jesteś tani, jaką ty jesteś tanią szmatą censored2.gif
Psycho:Ta, aha, jak ja jestem tani to ty jesteś za darmo excl.gif

biggrin.gif

No to może jescze jedna już chyba legendarna anegdotka.
Każdy wie że początki z Halo bywają bujne, zbieranie doświadczenia itp itd. Mniejsza o to. Do czego zmierzam.
Wyobraźcie sobie następująca sytuacje.

Mój trzeci czy czwarty lan. Chillout. Shotgun room. Bieniu(blue team) + Maiden(blue team)+ Psycho(blue team) vs FaTaL(red team).
Czyli 3 na 1 w tej konkretnej sytuacji.

Dwóch moich teamatów (czyli Bej i Psycho) melowało się z FaTaLem przy ścianie.
Paskudny traf chiał iż Maiden dorwał się akurat wtedy do rakiety. Kto mnie zna wie żem nerwus więc może łatwo się domyślić jak się to wszystko skończyło. To tamo w sobie smieszne nie jest, ale txt jaki wypaliłem do Mejtów już jak najbardziej.

Spojrzawszy na te grupe 3 masterchiefów wycelowałem w sciane i krzyknałem do swoich: ohmy.gif UWAGAAA!! Strzelam!! Uciekaaaaaaaaaaaaaaaaajcie excl.gif

Cóż, nie uciekli laugh.gif
Wuj3k
icon_puk.gif Wracając do Tekstów z Ostatnich Lanów
Lan U soula czy Psycho(Nieważn3)

Juan & Soul vs Me & Psycho

Juan zabił Soula ze snajpy na ostrej Akcji a Soul do niego
-Juan ale z ciebie Dyslektyk
Uzny
hahaha...

serio
B0CZEK
Byl dzisiaj lan (H) podczas owego lana zapdalo mi w pamiec jedno zdanie wypowiedziane przez Bobka do Rz3pa. Cichy jak wiadomo z granatami w halo utrzymuje dobre stosunki wiec z ich pomoca zabil Bobka... Bob zdenerwowany do Cichego:
' Cichy ale z ciebie jest czysta, brudna dziwka' (H)
moze nie jest to jakis super txt ale smialismy sie wink.gif
Salwador
Grajc z mojim team matem Tech9..przeciwko Hellbringer&AW ...moj team mate zrobił mistrzoswo swiata..na Damnation gdzie to Hell stojąca na dolę przy wodospadach lukał aż ja chwyce camo aby mnie sciągnąć..na to moj Tech9 zaszedł go od tyłu i będąc na odległości machnięcia wywalił jemu z rakiety w plecy..Szczena mi opadła..a Hell na konću gry skomentował.."Dobrze mi się grało,ale to co jeden z was odwalił to mnie zabiło nie tylko w grze ale przy padzie..,Ja sobie tak czekam aż Sal się wystawi a tu nagle dostałem rakietą w plecy z odległóści 1mm...A JA NAWET NA NIEGO NIE SPOJRZAŁEM!!A ON SIĘ WYWALA ŁACZNIE ZEMNĄ Z RAKIETY..!!AW-"a może się tak bardzo ciebie bałsmile.gif"..kolega sie moj wytłumaczył że przyciski mu się pochrzaniły:s.."żałuję że tego nie dało się nagrać...Poprostu szedł,szedł i bum...hella i siebie w powietrze.. blink.gif
Zimol
Siema kmioty kochane:* pozdro 1000 xD
Właśnie siedzę sobie na lanie z Uznym i odwiedziła nas pro ekipa w squadzie Pinkfan, Rozman i Kozof... Jest za(pipi)iście własnie wrócilismy z Racka 20km... po flaszke bo nam sie skończyła, no kurfa... jechaliśmy 140, pink cały czas panikował "jedź wolniej" ale Rozman pokazał że drifty w undergroundzie z nfs miał wymasterowane i zaserwował nam je w realu cool.gif Teraz idemy grać, aim będzie wynosił z 10%, h.u.j, wóda robi swoje;) cya i do zobaczenia na lanie w kietrzu które sa de best of best...smile.gif
Uzny
no korwa

Dobra, czas na edycje tego wyszukanego jak na tamten czas posta. Oh, ah, oh.. jak wiele on wtedy znaczyl, od wyrazenia poparcia dla mola, po moje egzystencjalne wynurzenia na temat zawilosci swiata... lecz przede wszystkim korwa to ze u(pipi)alem sie jak swinia i nie spie!

Przejde do rzeczy jednak, bylo zaiebiscie <kropka>
Zimol
Już po wszystkim, jest 6:22 am. a ja się zastanawiam, jak wytłumaczyć mojej kobiecie, że nie byłem w stanie wstać po tym wszystkim co mnie dziś spotkało, na wczesną przecież porę jaką jest godzina 13:00 cool.gif no nic... może mi wybaczy hłehłe... w sumie nie ma wyboru... a lan był przedni jak na spontan organizowany przez kilka rozmów gg i komę wyszło mega pozytywnie... biggrin.gif Choć Kietrz się nie popisał i stawiłem u Uznego się tylko ja, no i Dino także ale tylko do północy (do pracy musiał chłopak zasuwać rano) to tak jak napisałem powyżej eskapada do racka po wóde i sam lan w sobie na którym zawitali (wy)Borny Squad w sile: Pinkfan, Kozof i Rozman dał nam wiele funu o którym nie zapomnę na długo...

Pinki - wrzuć jakieś foty i nagrania z lanu... te co tym sajberszotem cykaliście... mogą być te z(pipi)ane z auta też;] a co!!
Bukkake Na Resach^Zielony
Na lanie u Grizza ja i Fil4 przegrywamy offhost pris z Kilą i Trellą. Fil4 przerósł sam siebie, tłumacząc porażkę słowami: "shit, nie mogę grać. buty mnie cisną". good.gif jasssne
B0CZEK
CYTAT(Bukkake Na Resach^Zielony @ 4 09 2007, 21:46) *
Na lanie u Grizza ja i Fil4 przegrywamy offhost pris z Kilą i Trellą. Fil4 przerósł sam siebie, tłumacząc porażkę słowami: "shit, nie mogę grać. buty mnie cisną". good.gif jasssne

laugh.gif

Ale pewnie i tak zrobil jakis mega wazny frag ? hyh.gif
Raptor
CYTAT(Bukkake Na Resach^Zielony @ 4 09 2007, 20:46) *
Fil4 przerósł sam siebie, tłumacząc porażkę słowami: "shit, nie mogę grać. buty mnie cisną". good.gif jasssne

ROTFL! biggrin.gif Normalnie wymowka roku laugh.gif. No, ale pewnie lepiej by on jeczal na buty niz 'Shit nie mozemy grac. Fila skarpety mi na nos cisna!' laugh.gif.
Normalnie wymieklem biggrin.gif.
A tutaj taki fajny czarny pasek, nie? Cool jest.
Uzny
CYTAT
shit, nie mogę grać. buty mnie cisną

o korwaaaaaaaaa Xddddddd ieblem, lepsze niz berty:
CYTAT
chuiowy telewizor!!!!11

no, roscoorf

KarCzoH
Ja nie zapomnę jaki dawno dawno temu graliśmy z dim!tr-em w Halo:CE ... 1vs1 mapa Rats
Rzuciłem mu granata i mówie:
- ŁAP MYDŁO !
- Jakie bydło ?!
- Giń bo ty jesteś kulturalne bydło !

-Hp- BaNaN
Mój pierwszy lan :
Psychol: Maiden ty ku,rwo jak jeszcze raz przyprowdzisz takiego nooba to ci zaje.bie kopa na ryj.
2 godziny później.
Maiden w czasie przerwy piep.rzy coś o czarnych plamach przed oczami i później w czasie gry nagle maiden staje w miejscu i nic nie robi po chwili
P:Ty kur,wo nie śpij podczas partii
M:Kocham cię psycholu
p:A ja ciebie kur.wa nie
M:Czemu?
p:bo masz owłosioną dupę i plamy przed oczami.
wiele lanów później u Kamson
M:wow! Walnałem zooma bez headshota!

aaaa byłbym zapomniał to jak był turniej w Racku
NN:Ej cichy co to znaczy CB? Cichy brudas?
CYTAT
Walnałem zooma bez headshota!

u nas to się nazywa "nohead zoom". Ponadto mamy jeszcze słynne "prawie-trójki" Trellsona i jego "kilka double killi" w 8players ffa na Derelict (za co gromkie brawa się należą;- ).
Uzny
"hostujcie do nas" Xd
B0CZEK
CYTAT(Uzny @ 7 09 2007, 11:03) *
"hostujcie do nas" Xd

Tym "hostujcie do nas" przypomniales mi "wcisnij hold back". Tylko za nic nie moge sobie przypomniec kto to powiedzial dry.gif
Uzny
Jak to kto... raper XDDDDD (chill out, fil vs pih)
B0CZEK
a no faktycznie cool.gif
Raptor
CYTAT(Uzny @ 7 09 2007, 13:11) *

Rotfl powaznie?! laugh.gif Musze poszukac tych filmikow (o ile nie poszly do kosza - wstyd :x) laugh.gif. Niedlugo lanowanie zacznie sie na nowo cool.gif. Zreszta.. to byla taka... pro mieszanina polsko-angielska... w koncu chodzilo o wcisniecie i przytrzymanie przycisku 'back' wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif.

ps. Na bank najpopularniejszym slowem padajacym na lanach jest 'k.u.r.w.a' wink.gif.
Zeratul
CYTAT(Raptor @ 7 09 2007, 14:45) *
CYTAT(Uzny @ 7 09 2007, 13:11) *

Rotfl powaznie?! laugh.gif Musze poszukac tych filmikow (o ile nie poszly do kosza - wstyd :x) laugh.gif. Niedlugo lanowanie zacznie sie na nowo cool.gif. Zreszta.. to byla taka... pro mieszanina polsko-angielska... w koncu chodzilo o wcisniecie i przytrzymanie przycisku 'back' wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif.

ps. Na bank najpopularniejszym slowem padajacym na lanach jest 'k.u.r.w.a' wink.gif.

nie tylko na lanach ;p
Uzny
Raper, jesli juz przy 'korwa' jestesmy to nie mozna zapominac o 'ja pjerdole'. Do tego dochodza jeszcze rozne kombinacje typu 'jezus korwa', 'pjerdolony fuks' czy tez niezapomniane 'o hui' by kamil biggrin.gif
Zimol
CYTAT(Uzny @ 9 09 2007, 19:07) *
'jezus korwa'

Copyright Paweu dry.gif
Uzny
CYTAT(Zimol @ 10 09 2007, 17:51) *
'jezus korwa'

Copyright Paweu dry.gif

by molo ®

dopiero po napisaniu posta zczailem ale nie chcialo mi sie edytowac, a przeczuwalem korwa ze sie do(pipi)iesz happy.gif
Flaha
Raper, jesli juz przy 'korwa' jestesmy to nie mozna zapominac o 'ja pjerdole'. Do tego dochodza jeszcze rozne kombinacje typu 'jezus korwa', 'pjerdolony fuks' czy tez niezapomniane 'o hui' by kamil biggrin.gif

o hui own's !! xd
Zimol
Wczoraj rzuciłem parę kuref pod adresem motora na korytarzu w czil ałcie po tym jak rozsadził granatami nas, jak sam to nazwałem "melee z pięściami"
Suchar, ale dla tych co se nakorwiali trochę H1 mogą załapać.

To było coś w stylu...
Mol: Korwa nic tylko się rozsadza, zero aima, widziałeś Pafeu jak korwa napierdzielał melee z pięściami?
Yoyo800
No ja tu zapodam legendarne juz stwierdzenie Trelli po ffa na osmiu na derelikcie: "mialem prawie trojki"
Maiden
Walnąłem zooma bez headshota - Copyright reserved by Ja

Beck
Wyluzuj i idz zjedz jeszcze kilka hamburgerow - wczoraj jakis kolo, do narwanego amerykanina.
Flaha
Motor: oglądam se naruto na moim psp (szpan)
Boczek: to poka motor
Motor: masz
Boczek: no ja widzę jak ty oglądasz to "naruto"
I tłumaczenie się motora:
"Te filmiki to ja z youtube ściągnąłem żeby sprawdzić jak działają na psp" x10000
Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi, jesli ktos chce poznac szczegoly to oto motora gg: 9713202.
Motor no offence musialem biggrin.gif
_Bobek_
Naruto w głębszym wydaniu ;>
TreLLa
CYTAT(Yoyo800 @ 11 02 2008, 12:22) *
No ja tu zapodam legendarne juz stwierdzenie Trelli po ffa na osmiu na derelikcie: "mialem prawie trojki"

hehe : - ) albo ''w halo trzeba strzelać'' mówiąc do feelona tongue.gif
albo po głupich taktycznie zagraniach:
"trzeba sie nakuuuurwiać"
Maiden
Normalne zachowanie Pscychola przy grze 2vs2 z dowolnym teammejtem:

Psychol ma ratio na - 20, zaczyna się tak:

Psychol - "kur.wa jaki ty jeste.ś ch.ujowy w tę gre"
Ktoś - "Psychol, ale zobacz ja jestem na plusie, to ty zagrałeś lipę"
Psychol- "ku.rwa nie wk.urwiaj mnie nawet, jaką lipę? Ku.rwa przecierz ty w ogól.e chłopaku nie kryjesz i cały czas mnie zabijają. No tak no, cały czas plecy mi robią. Ja (pipi)e"

xD
Flaha
CYTAT(Maiden @ 16 02 2008, 18:57) *
Normalne zachowanie Pscychola przy grze 2vs2 z dowolnym teammejtem:

Psychol ma ratio na - 20, zaczyna się tak:

Psychol - "kur.wa jaki ty jeste.ś ch.ujowy w tę gre"
Ktoś - "Psychol, ale zobacz ja jestem na plusie, to ty zagrałeś lipę"
Psychol- "ku.rwa nie wk.urwiaj mnie nawet, jaką lipę? Ku.rwa przecierz ty w ogól.e chłopaku nie kryjesz i cały czas mnie zabijają. No tak no, cały czas plecy mi robią. Ja (pipi)e"

xD

ajjj dostało mi się raz taką z(pipi)ke od psychola biggrin.gif
Uzny
bys dobrze gral to bys nie dostal
barth
Jakiś czas temu, podczas jednego z pijackich posiedzeń w matchmakeing'u zostaliśmy z kuzynem zaproszeni do gry przez Insiaka (rozumie ktoś co tu właśnie napisałem? wink.gif ). Zagraliśmy raz, po czym Ins stwierdził: "Dobra, każda drużyna dostaje po pijaku". Nie wiem czy to wrodzona głupota, czy %-ty we krwi, ale rozwalił nas tym doszczętnie (potem nie wiadomo czemu nie chciał już z nami grać i wysłał nas do moczmejka biggrin.gif ).
KILa
Pro teksty jak nie szlo na lanach: Jak ty k.u.r.w.a farcisz, jakiego on ma farta, nie no k.u.r.w.a jak mozna tak farcic.
I tak gra w Hejlo zalezy od fatra :)

A te prawie trojki sa naprawde wazne, bo to juz jak prawie zlapac osa, czy miec hs ze snajpy.
Najbardziej mnie rozwalil Trelson jak powiedzial ze przez wade wzroku widzi jajowaty celownik geek.gif i to jest prawda :)
TreLLa
CYTAT(KILa @ 17 02 2008, 13:01) *
Pro teksty jak nie szlo na lanach: Jak ty k.u.r.w.a farcisz, jakiego on ma farta, nie no k.u.r.w.a jak mozna tak farcic.
I tak gra w Hejlo zalezy od fatra smile.gif

A te prawie trojki sa naprawde wazne, bo to juz jak prawie zlapac osa, czy miec hs ze snajpy.
Najbardziej mnie rozwalil Trelson jak powiedzial ze przez wade wzroku widzi jajowaty celownik geek.gif i to jest prawda smile.gif

''prawie trójki'' to taki skrót myślowy... nie chodziło o to że mialem czwórki czy piątki po prostu ciągle ktoś mi łeb zabierał... cóż taka natura ffa ...

a jeżeli chodzi o jajowaty celownik to przez to że mi okulista załozył cylinder nie na te oko co trzeba.
Teraz już widzę normalnie.
GRIZZ
ufaj tu lekarzowi... laugh.gif
-o patrz Kwiatas
o patrz
respawn Fila
o patrz
respawn Fila
o patrz
respawn Fila

-cholera granaty mi się skończyły

-to strzelaj tą rakietą

-nie bo mi szkoda
Zimol
CYTAT(Bukkake Na Resach^Zielony @ 29 02 2008, 14:36) *
-o patrz Kwiatas
o patrz
respawn Fila
o patrz
respawn Fila
o patrz
respawn Fila

Motorem zalatuje wink.gif
Tylko że u nas w końcu (na Prisie oczywiście) da się zauważyć następującą sytuację...

Resp--> death po respie ---> Killing spree u kogoś i "(pipi)" pod nosem kolegi motora z drużyny, a po chwili kolejny Killng spree, drugiego gracza po kolejnym respie mate'a Motora happy.gif

Ostatnio coś takiego miał Uzny c'nie? Ile tam było? 11 fragów po respie? wink.gif
Uzny
no i widzisz molo zemscilo ci sie
Zeratul
moze i nie na lan...

Zeratul
- korwa ale mam lagi
Bartek
- no prze(pipi)ane miec na hoscie lagi.
Uzny
grunt ze cie buty nie cisna
Zeratul
to jeszcze taka szybka opowiesc, bo wczoraj roskurf byl...

gram se w timie bartek, ja i yaksa bodajze... i bartek sie strzela z insiakiem beerkami. No i chcialem bartkowi pomoc i w chwili gdy on zabija insiaka ja przypadkowo (uciekl mi celownik) strzelam bartkowi w plecy i go zabijam...
- przepraszam
- ano tak wlasnie myslalem, ze to ty...
- wiesz, tez chcialem miec jakiegos killa...
easye
<Somebody241> i was playing XBL yesterday
<Somebody241> and i was playing wit my friend
<Somebody241> and im sure hes maried and everything
<Somebody241> And all of a sudden
<Somebody241> His wife comes on the mic and says
<Somebody241> "Can my husband quit the game so we can have sex?"
<Somebody241> and then some lil 9 year old in my team says "Sure just leave the mic on"

laugh.gif
barth
poczekajcie aż TroniC wróci do domu, usłyszycie mega-wypaśne mp3'ki z potyczek słownych BVG1 s BVG2 biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.