Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Must-have'y...
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Figaro
Jesli był taki temat to usuncie.

Wiadomo, PS2 ma więcej must-have'ów niż gacek. Gacław ma MP, Zeldy i Mariana. A są jeszcze jakieś świetne gry, które polecacie?
signap
smash brothers meele
RE4
damianekmic
Ze swojej strony polecam Mario Smash Footbal. Multiplayerowy killer :-)
Danilo1972
Harvest Moon AWL, Resident Evil 0 i 1, Animal Crossing.
kokiri86
Paper Mario: The Thousendyear door,
Pikmin 2,
Eternal Darkness,
Harvest Moon Song of Happiness,
Donkey Konga,
Starfox Adventures
szczurek
MARIO KART, multiplayerowy wymiot. Zaryzykowal bym stwierdzenie, ze lepszy niz szarakowy CTR ;O

Danilo: sory, ze nie odpowiadam na tego pm'a ale nie chce mi sie wlaczac opery bo mi to cholerstwo kompa muli. To nie ja sprzedaje ta Zelde;)
dziki_dziku
Mario Sunshine
MGS:TTS
Chibi Robo(chociaż to niekoniecznie jest "must have", ale na pewno jak masz "coś dziwnego pod kopułą", to Cię wkręci:D)
damianekmic
Metroid: Prime/Echoes
kim
ee cos malo tego wymieniacie. wiec imo tak:

Resident Evil
Resident Evil 0
Resident Evil 4
The Legend Of Zelda: Wind Waker
The Legend Of Zelda: Twilight Princess(soon)
Metroid Prime
Metroid Prime 2: Echos
Metal Gear Solid: The Twin Snakes
Eternal Darkness
F-Zero GX
Donkey Konga
Starfox Adventures
Super Smash Bros. Melee
Super Mario Strikers(aka Mario Smash Football)
Paper Mario: The Thousen Years Door
Super Mario Sunshine
Mario Kart: Double Dash!!
Battalion Wars
Soul Calibur 2
Viewtiful Joe
Pikmin
Pikmin 2

chyba tyle tongue.gif
Mantis
Jeszcze by się coś znalazło.
Sokolov
To ja wypisze moją lieste.

1. Metroid Prime 1 (2 nie grałem)
2. The Legend of Zelda: Wind Waker

I tyle wystarczy, aby cieszyć się w pełni GC smile.gif . No, pewnie by sie tam znalazł jeszcze MGS, ale niestety nie grałem sad.gif sad.gif sad.gif
Liquid Snake
GC kupiłem dla RE4 ale jak się okazało:

Resident Evil 0
Resident Evil
Resident Evil 2
Resident Evil Nemesis
Resident Evil Code: Veronica X

:D

No chyba że ktoś nie lubi RE (są tacy ??) to:

Metroid Prime
Metroid Prime 2
Metal Gear Solid: The Twin Snakes
Paper Mario
Eternal Darkness
Mario Party 7
SSX On Tour
Killer 7
Final Fantasy: Chrystal Chronicles
Fire Emblem - Path of Radiance
Animal Crossing
Harvest Moon: A wonderful life
Harvest Moon: Another wonderful life
Fight Night Round 2
Pikmin 2

I wymieniłbym Zeldy ale mimo wielu prób, podejść... żadna do mnie nie trafiła a to ponoć flagowa seria na sprzęt N, po prostu nie widze tego co wszyscy w Zeldach, nawet nie wiem co "to" jest ;] może Zelda:TP to zmieni...
Bobs
co ty gadasz!!!!przecież flagowa seria to mario!!!!ach,jak miło wspominam chwile spędzone przy mario 128767332134234,mario party 2 miliony,paper mario 300000,mario&luigi 1000000000,mario bross. 2198739872189,mario cart 433489,mario vs wario 1223 i inne tego typu gry.niestety przy takiej ilości gier z moim ulubionym bohaterem w stylowych czerwonych spodenkach,musze przechodzić 10000 gier dziennie,żeby wyrobić się z rocznym bilansem.w końcu w następnym roku wyjdzie 2 razy więcej części w które też trzeba zagrać!!!!i dodatkowo trzeba też wtedy przyśpieszyć do 20000 gier dziennie;hura(Wiiii)
chrno-x
Ja ci na pewno polece JRPG'i których może mało ale są świetne:

Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean
Baten Kaitos: Origins(za niedługo premiera również w Europie)
Tales of Symphonia
Fire Emblem: Path of Radiance
Phantasy Star Online I & II
Phantasy Star Online III
Skies of Arcadia
jak i Final Fantasy: Crystal Chronicles
Liquid Snake
QUOTE(Bobs @ 1 10 2006, 18:17) *

co ty gadasz!!!!przecież flagowa seria to mario!!!!ach,jak miło wspominam chwile spędzone przy mario 128767332134234,mario party 2 miliony,paper mario 300000,mario&luigi 1000000000,mario bross. 2198739872189,mario cart 433489,mario vs wario 1223 i inne tego typu gry.niestety przy takiej ilości gier z moim ulubionym bohaterem w stylowych czerwonych spodenkach,musze przechodzić 10000 gier dziennie,żeby wyrobić się z rocznym bilansem.w końcu w następnym roku wyjdzie 2 razy więcej części w które też trzeba zagrać!!!!i dodatkowo trzeba też wtedy przyśpieszyć do 20000 gier dziennie;hura(Wiiii)

A myślałem że na forum PE wszędzie jest ktoś kto pilnuje porządku i takie głupoty nie mają miejsca...
Sokolov

Tak wszystko z głową dobrze?
Bobs
QUOTE(Sokolov @ 2 10 2006, 09:10) *

wszystko dobrze.poza tym co to za sugestie!?!?!?!?zgodnie z polskim prawem jest to pomówienie i zniesławienie,za co grozi kara grzywny biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .jeśli ktoś się poczuł urażony wypowiedzią,że to mario,a nie zelda
jest flagową serią N,to serdzecznie przepraszam i bardzo żałuję sad.gif
Figaro
Dzieki że wymieniliście aż tyyyle. A ty Bobs... hmm albo bez komentarza.
Bobs
od komentarzy to ja jestem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif chair.gif .a poza tym co się czepiacie,nie można już stwierdzić że nintendo produkuje masówkę(dodatkowo jak dla mnie strasznie crapowatą.i pomyśleć,że ludzie się EA czepiają,że na kasę niby leci.w porównaniu do nintendo to wymięka)
Figaro
Weź, idź się skomplikuj ;]
Czekam na kolejne "must have'y" chociaż wątpie że jest ichajeszcze duzo. Bo zaczeliscie wymienaic takie tytuly, ktora ja juz w ogole nei znam smile.gif
banny
Buehehe no comment ninja.gif

Ja bym kupił GacKa dla 2ch gier:

Metroid
Metroid 2

Niestety brak czasu na granie stacionarne(czyt. nie mam czasu na granie) więc Gacław by był tylko niepotrzebnym zakupem sad.gif

pozdrawiam
Figaro
QUOTE(B@nny @ 2 10 2006, 17:18) *

Buehehe no comment ninja.gif

Do kogo "toto" było? XF
banny
Do wypowiedzi Bobsa wink.gif
Nie chce cie draznic ninja.gif tongue.gif

Zeby nie było offtopu, łyknłąbym też na gacłąwie residenty, tylko czy w RE3 sa jakieś poważniejsze usprawnienia/ zmiany poza grafą?
pozdr.
Figaro
Huh, masz szczęscie smile.gif
a wersja Gackowa chyba nie wiele sie różni. Poza grafą ofkoz. Oczywiście, ja to ja, wiec zapewne się myle... bo ja to ja.
Bobs
QUOTE(B@nny @ 2 10 2006, 17:29) *

Do wypowiedzi Bobsa wink.gif
Nie chce cie draznic ninja.gif tongue.gif

excl.gif wink.gif excl.gif ten emotikonek wygląda na zmiesmaczonego tongue.gif
nie podobają ci się moje posty ?? sad.gif mad.gificon_twisted.gificon_chainsaw.gifranting.gif(ach te zmiany emocji tongue.gif)
banny
Hehe, spoko smile.gif
Twoje popsty sa (pipi) hyh.gif tongue.gif
Mam takie małe pytanko offtopowe, czy w Metroidzie 1 lub 2 można pykać na 4ech ?? :>
chrno-x
W dwójce mozna ale tylko przeciwko sobie
MasterShake
tej re3 przeciez ma tragiczna grafe wiec jakie usprawnienia tongue.gif
to nie jest re1 ktory wyglada kapitalnie
FeelTheGame
QUOTE(B@nny @ 2 10 2006, 19:50) *

Hehe, spoko smile.gif
Twoje popsty sa (pipi) hyh.gif tongue.gif
Mam takie małe pytanko offtopowe, czy w Metroidzie 1 lub 2 można pykać na 4ech ?? :>

Tego nie wiem ale w 3 czensci napewno sie da.
Multiplaier dla 4 osob w Metroida trojeczke wymiata na calego maxiora!
Polecam tom gre nie tylko tym co grali we wczesniejsze czensci ale tez tym ktorzy jeszcze nie grali!

Moim zdaniem to tez jest tytulowy mast have i warto o nim napisac.
Poza tym polecam RE4, na GCN jest 100000x lepsza niz na PS2

To som zdecywanie najlepsze must havy na tom konsolke.

Bobs
no bardzo mi się podobała 3 część metroida.
a co do residenta to wolę silent hilla
chrno-x
Chyba chciałeś napisac 3 część Residenta
Bobs
QUOTE(FeelTheGame @ 3 10 2006, 17:53) *

QUOTE(Bobs @ 3 10 2006, 18:24) *

chodziło mi o metroida
Junkhead
QUOTE(Bobs @ 4 10 2006, 10:00) *

QUOTE(FeelTheGame @ 3 10 2006, 17:53) *

QUOTE(Bobs @ 3 10 2006, 18:24) *

chodziło mi o metroida

Czyli chcesz powiedzieć, że na 100% chodziło Ci o 3 część Metroida?

Ja swoją przygodę z gackiem zacząłem od Eternal Darkness i tą, tę grę trzeba dodać do must-havów.
Bobs
tak twierdzi feelthegame,a u niego w to grałem,nie wiem która to była część.a czemu pytasz crazy.gif question.gif question.gif
szczurek
skoncz wasc wstydu oszczedz.... albo poleca warny.

A reszta niech go nie podjudza do robienia przedstawienia, k?
Bobs
spox.ale nie rozumiem cię,czemu nie mogę wyrazić swej opini na temat tego,że ninny leci na kasę??
szczurek
QUOTE(Bobs @ 5 10 2006, 19:09) *
spox.ale nie rozumiem cię,czemu nie mogę wyrazić swej opini na temat tego,że ninny leci na kasę??

a prosze Cie bardzo, wyrazaj swoja opinie, ale nie oftopicz i nie zgrywaj glupka. To tyle na ten temat.
Bobs

ach,jak miło wspominam chwile spędzone przy mario 128767332134234,mario party 2 miliony,paper mario 300000,mario&luigi 1000000000,mario bross. 2198739872189,mario cart 433489,mario vs wario 1223 i inne tego typu gry.

QUOTE(Liquid Snake @ 1 10 2006, 20:26) *

przecież flagowa seria to mario!!!!ach,jak miło wspominam chwile spędzone przy mario 128767332134234,mario party 2 miliony,paper mario 300000,mario&luigi 1000000000,mario bross. 2198739872189,mario cart 433489,mario vs wario 1223 i inne tego typu gry.

A myślałem że na forum PE wszędzie jest ktoś kto pilnuje porządku i takie głupoty nie mają miejsca...

QUOTE(Sokolov @ 2 10 2006, 09:10) *

z tych oto materiałów dowodowych wynika,że ja tylko podałem jakie gry na nintendo GC mi się podobają(czyli podałem gry,które moim zdaniem nadają się do tytułu must have.a że odrobinkę się ponabijałem z ilości gier z marianem??).offtopa tak naprawdę zaczął liquid snake ze swoimi "głupotami" i sokolov posądzając mnie o problemy ze zdrowiem psychicznym,co zaczepia o zniesławienie.w związku z takimi oskarżeniami miałem prawo do obrony.jeśli chodzi o metroida 3 to podpuścił mnie feelthegame,bo to u niego grałem w metroida,a że powiedział mi że to 3 część to już nie moja wina.

a co do offtopiczenia,to już nie będę.
jiloo
Killer7

jest tez na PS2, ale to gra ktora od lat zrobila na mnie najwieksze wrazenie.

grafa jest (pipi)ista (cell-shading), a scenariusz, voice-acting to majstersztyk.

czekam na nowa gre Goichi Suda (heros) na Wii.
MaciejPŃ
chyba nikt nie napisal o Donkey koga + bongosy:) MOC

ps 10 ty post w tej kategorii na forum;]
MasterShake
a hunter reckoning dobre jest?
WESKER-DL
Odradzam średnia a raczej przeciętna gra - trzymaj się z dala no chyba ze po Filmikach np. z IGN ci przypadła do gustu w o raczej wątpię closedeyes.gif

Must Have na GC to 3 Bogów tej Konsoli a raczej 3 serie:

1. Zelda
2. Metroid
3. Resident Evil

Jeżeli kogoś jarają Platformery to oczywiście Star Fox
Wyścigi - F-zero GX
MasterShake
bylo wczesniej pisac ;p gra faktycznie MOCNO srednia;/
War89
QUOTE(Figaro @ 17 09 2006, 09:04) *

Wiadomo, PS2 ma więcej must-have'ów niż gacek. Gacław ma MP, Zeldy i Mariana. A są jeszcze jakieś świetne gry, które polecacie?

Moim zdaniem posiadacz Gacka powinien posiadać RE4 i Metroida (jakiegokolwiek ale doradzam 2 laugh.gif ) biggrin.gif
WESKER-DL
QUOTE(War89 @ 6 12 2006, 14:23) *

QUOTE(Figaro @ 17 09 2006, 09:04) *

Moim zdaniem posiadacz Gacka powinien posiadać RE4 i Metroida (jakiegokolwiek ale doradzam 2 laugh.gif ) biggrin.gif

Czemu odradzasz Echoes? Też jest Dobra a w niektórych momentach przebija Jedynkę, polecam obadać
MasterShake
on go DORADZA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.