Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Muza na MONTAGE !
Forum PSX Extreme > K±ciki > Halo Arena
Soul
Elo ! niebawem wkoncu sam zrobie (tak zrobie to sam!!! ha) Swoj pierwszy montage z Halo 1 badz 2 . Jezeli bedzie to Halo to goscinie bedzie AT ninja.gif Tak czy siak niewiem jak w waszym przypadku ale mi jest dosc ciezko znalesc nute na montage..Nie powiem cos ta mudalo mi sie znalesc mianowicie :

- disturbed-prayer
- disturbed -LIberate
- disturbed - Belive
- the_all-american_rejects-top_of_the_world
- Iron Maiden - Your Time Will Come

REZERWUJE JE na Swoj-Swoje przyszle montage . ninja.gif icon_twisted.gif

A teraz pytanko non stop szukam dobrej rokowej muzyki czy mozecie rzucic cos naprawde dobrego ?? hyh.gif
Raptor
LOL a ja rezerwuje cala muzyke swiata (oprocz tych 3ch kawalkow) do swojego kiedys zrobie montazu o czyms z halo laugh.gif. Daj spokuj stary tongue.gif po prostu zrob i tyle, a nie bawisz sie w 'rezerwacje' - nikomu zabraniac wykorzystania jakich kolwiek kawalkow nie mozesz wink.gif, bo zaraz kazdy zacznie rezerwowac i ostatecznie nic nikt nie zrobi (albo bez muzyki wink.gif), bo wszystko 'porezerwowane'.
nelson
rockowej ?/.... już lepiej drum & bass albo Techno Trance.. a nie METAL I ROCK sux
Uzny
^ kolega sie 'zna' laugh.gif umcy umcy oł je ninja.gif Co jak co ale do halo to to nie pasuje.
Soul
QUOTE(Raptor @ 17 09 2006, 16:54) *

LOL a ja rezerwuje cala muzyke swiata (oprocz tych 3ch kawalkow) do swojego kiedys zrobie montazu o czyms z halo laugh.gif. Daj spokuj stary tongue.gif po prostu zrob i tyle, a nie bawisz sie w 'rezerwacje' - nikomu zabraniac wykorzystania jakich kolwiek kawalkow nie mozesz wink.gif, bo zaraz kazdy zacznie rezerwowac i ostatecznie nic nikt nie zrobi (albo bez muzyki wink.gif), bo wszystko 'porezerwowane'.

Heheh to rezerwoj tongue.gif nie no swiry , poprostu wole zgory dac znac . Dla pewnosci bo niechcial bym uslyszecz jej wczesniej w jakims Polskim Montage laugh.gif wiem ze w Polsce nowy montage powstaje raz na jakis czas ale lepiej miec pewnowsc . Uzny ma racje do montage nie pasuje zaden obsrany drum & base tym bardziej trance wacko.gif
Wojtass
Nelson wez pigulke !!!!!

co do muzy to moze the offspring-original prankster ninja.gif chcialem jej uzyc do mojego monatge ktory kiedys tam wyjdzie (laugh.gif laugh.gif laugh.gif) (jak kupie karte) ale jej nie "rezerwuje"
nelson
QUOTE(Wojtass @ 17 09 2006, 19:22) *

wez pigulke !!!!!

to manieczki i ss.± pałe... ok niech wam bedzie nie znam sie bo nigdy nie robilem swojego montage ale soul nie mozesz zakladac ze kazdy "Uzny ma racje do montage nie pasuje zaden obsrany drum & base" jest obsrany bo chyba nikt nie zrobil montazu z drumami a mysle ze pare by sie nadalo. to moje zdanie
Soul
Twoje zdanie i przynim zostan . Pozatym drum n base and trance suxs posluchaj scharnzu albo hard Techna biggrin.gif
Maiden
Children of bodom - Rebell yell cool.gif Uzywajcie se
Goldi69-PL-
prosze tu mi na Trance nie wjeżdżac, a swoja droga jak kts kiedys napisal to kazda muza pasuje,
moze cos ze SKA lub kawalek Capoeirowy (ladnie by sie z 3-kami komponowal)
3SHOTSkila
QUOTE(Raptor @ 17 09 2006, 15:54) *

Raptor , kiedy ostatni raz grałe¶ w Halo multi ?? Pewno raczej dawno dry.gif . Masz GSR , fajnie ,

zaje.....fajnie nawet . Ale po ch...j censored2.gif się zwalasz o rezorwowanie muzy na montaż . Co¶ Ci

ku....wa przeszkadza icon_evil.gif . Napisał , że jest zarezerwowana na montaż , więc jest . A jak kto¶ jej użyje i

go spotkam na jakim¶ turnieju , blackeye.gif to mu oczy widelcem wyjmę . Możesz mi nawet dać warna za

tego posta , s.r.a.m na to cool.gif

Bez odbioru &

zolwik.gif
Raptor
Psycho cry more. Mam takie samo prawo do wyrazania opinii na calym forum jak kazdy (wiec nie wiem co mykasz z jakimis zbednymi dodatkami - co ma piernik do wiatraka), i ze uwazam robienie specialnie tematow i rezerwowanie sobie jakis kawalkow za smieszne (po cholere pisac cos na x czasu przed zamiast po prostu zrobic), a ty nie i masz do komentowania tego takie samo prawo. Reszty twojej wypowiedzi nie bede nawet komentowal.
Wuj3k
QUOTE(Soul @ 17 09 2006, 16:30) *

Elo ! niebawem wkoncu sam zrobie (tak zrobie to sam!!! ha) Swoj pierwszy montage z Halo 1 badz 2 . Jezeli bedzie to Halo to goscinie bedzie AT ninja.gif Tak czy siak niewiem jak w waszym przypadku ale mi jest dosc ciezko znalesc nute na montage..Nie powiem cos ta mudalo mi sie znalesc mianowicie :

- disturbed-prayer
- the_all-american_rejects-top_of_the_world
- Iron Maiden - Your Time Will Come

REZERWUJE JE na Swoj-Swoje przyszle montage . ninja.gif icon_twisted.gif

A teraz pytanko non stop szukam dobrej rokowej muzyki czy mozecie rzucic cos naprawde dobrego ?? hyh.gif

Oczywi¶cie Z Wujaszkiem jako Support.Soul Ta nuta Iron Maiden ma tytuł WickerMan smile.gif

Co do postu psycho podpisuje się........Cookie have a right

Kiedy jaki¶ Lan??
YETI
Jezeli chodzi o muzyke, to najlepszy kawałek chyba posiadał trzeci filmik Vrbasa.
Mefisto
QUOTE(Raptor @ 17 09 2006, 16:54) *

LOL a ja rezerwuje cala muzyke swiata (oprocz tych 3ch kawalkow) do swojego kiedys zrobie montazu o czyms z halo

To jest dobre XD skoro cala muza jest zarezerwowana to ja rezerwuję wszystkie akcje z pistolem , wszystkie czcionki do napisów ( oprócz znakowych ) i programy do obróbek filmików - po prostu chcę mieć pewno¶ć że mój filmik będzie niepowtarzalny ;] Mi to ogólnie wsiorybki ale tym razem ( o zgrozo ) popieram Raptora.Takie rezerwacje s± bezsensu , ponieważ jakiemu¶ gostkowi może pasować ten dany kawałek i tylko ten kawałek który już jest zarezerwowany.W takim wypadku ma zrezygnować z montażu?Ale co mi do tego - i tak do następnych montage mam podpasowan± mss. Spears icon_twisted.gif Sorki , ale taka jest moja opinia.A więc chill , no offence unde peace....

Wojtass
Soul kiedy ten montage unsure.gif ?
Flik
Ładne przedszkole się tutaj zrobiło xD
Salwador
Dziecinada..........Ja rezerwuję sobie kawałek DiscoPolo "Biały Mi¶"....Albo Kolędy Wielkanocne!!:)
Hubi.
QUOTE(YETI @ 7 10 2006, 14:17) *

Jezeli chodzi o muzyke, to najlepszy kawałek chyba posiadał trzeci filmik Vrbasa.

A masz jakis tytul tej piosenki? Lub filmik?
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.