Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Urban Chaos
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
van_guard
Czy ktoś z was grał kiedykolwiek w tę grę? Chciałbym poczytać trochę waszych komentarzy na jej temat. Urban Chaos to zręcznościówka z widokiem TPP, w której wcielamy się w czarnoskórą policjantkę. Naszym zadaniem, jak się zapewne domyślacie, jest walka z różnymi oprychami i bandziorami. Zaletą Urban Chaos był bardzo rozbudowany system walki wręcz, pozwalający na wyprowadzanie różnych ciekawych kombinacji ciosów. Oprócz tego do dyspozycji oddano nam kilka rodzajów broni palnej (pistolet, karabin maszynowy, strzelba), a także granaty. Miasto, po którym się poruszaliśmy, sprawiało wrażenie tętniącego życiem. W dzielnicach, w których przychodziło nam wykonywać misje, mogliśmy napotkać nie tylko bandziorów, ale także zwykłych przechodniów, do których mogliśmy zagadać (czasem w ten sposób mogliśmy otrzymać jakąś wskazówkę lub poradę). Po ulicach natomiast jeździły cywilne samochody, których niestety nie można było "zarekwirować" (jedynie w kilku misjach mieliśmy okazję pojedzić radiowozem lub taksówką). Tak więc Urban Chaos to gra, która jeszcze na długo przed premierą GTA3 wrzucała gracza do sporego, tętniącego życiem miasta. Poza tym tytuł ten charakteryzuje się również bardzo ciekawymi misjami, które potrafią przykuć gracza telewizora na długie godziny (przykładowo jedna z misji polegała na uratowaniu mężczyzny, który chciał popełnić samobójstwo poprzez skok z dachu wieżowca). Według mnie Urban Chaos to jedna z ciekawszych zręcznościówek, w którą naprawdę warto zagrać. A jakie jest wasze zdanie na temat tej gry?
van_guard
Hmm, naprawdę nikt z Was w to nie grał?
banny
Ja grałem, żałuje.
Jedyne co mi się podobało to wolność w stylu gta, choc i tak mały był obszar gry.No i jednak wole byc bad ass'em niz gliniazem wink.gif
moja ocena 5/10
SORROW
niedawno wyszła na PS2 gra pod takim właśnie tytułem .Polecam -Fpp ,ale 100 razy lepszy od przereklamowanego "Black"
banny
A nie przypadkiem Urban Regin? Moze Ci sie pomylilo? tongue.gif
SORROW
Nie ,przyjacielu-Urban Reign to chodzona bijatyka,a ja jak być może zauważyłeś napisałem o FPP -teraz dodam,że to shoter .
ping
gra strasznie jechana przez recenzentów ale ja mam do niej sentyment tongue.gif
kopaa
gralem w demko i przyznam ze ciekawe bylo, ale zalapac pelna wersje to chyba cudem tylko.
DSK
QUOTE(ping182 @ 2 10 2006, 16:22) *

gra strasznie jechana przez recenzentów ale ja mam do niej sentyment tongue.gif

Dokładniusi tongue.gif Ja akurat miałem okazję grać w wersję na PC, ale pamiętam, jak swego czasu dorwałem demko z PSM i mnie zauroczyło :> To jest jedna z tych gier, które mogą się podobać, albo nie i nie ma trzeciej opcji.
Mihau_ALU
Gralem jak jeszcze moj psx zyl. Gierka mi sie podobala na owe czasy xD
Cris
Urban Chaos to takie bardzo ubogie GTA..... miasto 3D, bron,walka wrecz,jazda samochodami,poboczne misje..... swietna gierka polecam.....jedyny minus to dosc male pole widzenia. Ale da sie to przezyc

Masz Psx-a? musisz w to zagrac!!
Antares
Dobra gra. Mam do niej sentyment. Bardzo podobała mi się walka wręcz i zakuwanie w kajdanki smile.gif Atmosfera miasta też była niepowtarzalna. Jak kupię PSP to odświeżę sobie ten tytuł na emulatorku smile.gif
Lukastec
Lubiłem tą grę, bo wtedy nie miałem GTA. Nie mogę jej co prawda teraz polecić, ale swego czasu była super.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.