CYTAT(matek_79 @ 17 06 2007, 22:12)

Daj spokoj, koles prawie nic nie pokazal, ani jedngo UT nawet tam gdzie az sie o to prosilo, pozatym nie wiem na jakim poziomie trudnosci on gral ale wyglada na to ze te dwie katany sa troche przepakowane.
Do tego właśnie piję. Kilka ciosów na krzyż i to wszystko. Wydaje mi się, że grał na ND albo na Normalu. Za szybko giną przeciwnicy.

Co do nowosci- zostaja na dlugo plamy krwi na ziemi, jedna lokacja na statku napewno znikla (korytarz przed holem do ktorego trzeba bylo wywalczyc klucz), reszta jest prawie bez zmian (ale i lokacja- statek, jest niewielka wiec nie ma co sie znowu spodziawac niewiadomo czego, poza zmianami w wygladzie ktore sa)
Nie wiem czy zauważyłeś ale w Tairon'ie koło wierzy z zegarem nie ma przejścia gdzie znajduje się Nunchaku na Normalu. Zaraz oblookam raz jeszcze, ale jestem prawie pewien, że tego fragmentu nie ma.

no i jakos na tym levelu nie czuc skoku do poprzedniczki- w odoznieniu od pierwszego levelu gdzie jest to bardzo wyrazne, w sumie przez moment sie czulem jakbym ogladal starego dobrego Ninja Gaiden Blacka.
Wszystko wyjdzie w praniu...ale tu muszę się z Tobą zgodzić.