Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: METALLICA
Forum PSX Extreme > Niezależni > UNDERGROUND > The Pit
Frezer
ogulny temat, wszystko o metallice co sondzice itp.
koval
Stare dziady tongue.gif
janol
QUOTE(Frezer @ 20 09 2006, 19:56) *

Sądzę, że jesteś upośledzony
_Milan_
QUOTE(Frezer @ 20 09 2006, 19:56) *

1. Naucz sie pisac, sa jakies granice stary, widzialem ze napisales gdzies nawet pink floyt confused.gif
2. temat do zamkniecia ,bo jest juz temat "thrash metal", poza tym nie wiem czy chcialbys wiedziec co tu wiekszosc uwaza o tym zespole...
3. oddawaj ojrosy ,hp istr xDDD

zostawiam na razie go, przekonamy sie.

p.s. i popraw swoje posty.
Manor
bez kitu, po przeczytaniu tego tematu pierwsze co, to zaatakowałem go biggrin.gif
_Milan_
QUOTE(Manor @ 20 09 2006, 20:28) *

bez kitu, po przeczytaniu tego tematu pierwsze co, to zaatakowałem go biggrin.gif

kwik xD

zostaw cos dla innych icon_twisted.gif
koval
QUOTE(Manor @ 20 09 2006, 20:28) *

Ja też kciałem go uciupać ale ktoś mnie ściął i żem trup confused.gif
_Milan_
Dobra !!!
koniec offtopow ,tutaj rozmawiamy o metallice.

...
Frezer
Klawiature mam zepsuto ku.rwa!
a metallice z lat90 uwielbiam i sie tego nie wstydze!!!!!
janol
QUOTE(Frezer @ 20 09 2006, 20:39) *

A ja jednak myślę, że jesteś upośledzony
Frezer
ty tez nie jestes normalny icon_evil.gif
Danilo1972
Nie każdy kto słucha Metalliki jest taki, ja lubię Hetfielda i spółkę, ale... nie jestem z Lubartowa wink.gif
Stachu
a ja ich nie lubie

szybko sie nudza a ich piosenki brzmia identycznie
Manor
żeby nie było, mają parę świetnych kawałków (płyta "...And justice for all"), ale raczej do nich nie wracam. Zbyt wiele lepszej muzy jest
MasterShake
lepszej czy nie, mieli fpyte elo kawałków XD

taaaa, bluzgać se, ja ich lubie XD
Ölschmitz
QUOTE(Solid @ 20 09 2006, 22:02) *

szybko sie nudza a ich piosenki brzmia identycznie

i mowi to fan iron maiden xDDDDDDDD

;*

metalika mi sie nie podoba. stare dziady, nigdy ich nie lubilem. z thrashu wole 1000000000 razy bardziej motorhead z lemmym.
Firekage
QUOTE(Frezer @ 20 09 2006, 20:39) *

a metallice z lat90 uwielbiam i sie tego nie wstydze!!!!!

Czy tobie sie wydaje, ze kaleczac jezyk polski w jakis sposob zaistniejesz na forum , albo samym PSX'ie???
Moze wydaje ci sie , ze sztucznie wywolujac dym , ktos o tobie wspomni w prywacie???
Dyslektykiem nie jestes, a twoje bledy to raczej celowa robota.

Jak ktos wspomnial...jestes uposledzony.
Klawiatura nie ma tu nic do powiedzenia.
Frezer
Ja zapodaje normaly temat a wy sie o blendy (pipi)ie.Przecierz nikomu nie bronie ich krytykowac chcialem tylko rozpoczac dyskusje na temat metallicy.A ten lizodup co przedemną odpowiedzial to tylko chciał przypodobac sie wam.
ps.Jak niby mialem zaistniec robiąc błedy....
Firekage
QUOTE(Frezer @ 23 09 2006, 17:49) *

Ja zapodaje normaly temat a wy sie o blendy (pipi)ie.Przecierz nikomu nie bronie ich krytykowac chcialem tylko rozpoczac dyskusje na temat metallicy.A ten lizodup co przedemną odpowiedzial to tylko chciał przypodobac sie wam.
ps.Jak niby mialem zaistniec robiąc błedy....

Za lizodupa mozesz dostac urlop , ale zeby ci udowodnic , ze nim nie jestem to mam to w 4 literach.
A co do twojego temtu. Temat o metalu juz jest , wiec nikomu nie bedzie sie tutaj chcialo pisac , bo i po co.
Tylko robi sie smietnik w ten sposob. Zaraz pewnie powstanie 1000000 o zespolach od lat 70 do 06.
Daruj sobie.
jarex
Ja od tego zespolu zaczalem moja przygode z metalem.Wedlug mnie jedna najlepszych kapel na swiecie.Mmo iz wydali pare badziewnych plyt jak np. reolaed To jednak rzadza!!
Diabeu
chyba w country clubie
_Milan_
to ten temat jeszcze istnieje?

niedlugo...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.