Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga Pro Evolution Soccer 6
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
acePL
Zapraszam wszystkich do ligi !

Zapisy na www.pes.com.pl

Zapraszam wszystkich zainteresowanych.
*-dka
co tak malo osob sie zapisalo ??
raulos
Wlasnie ! zapisywac sie ! liga to super sprawa biggrin.gif
*-dka
Panowie mamy juz 15 uczestników a o tym czy bedziesz grał w pierwszej czy drugiej lidze decuduje kolejność zgloszeń smile.gif (Pierwsza liga obejmuje 20 graczy tak wiec jeszcze tylko 5 miejsc) Zapraszam serdecznie smile.gif

UP Jest nas juz 16 smile.gif
Shinji-kun
Z tego co wyczytalem to liga rusza jak tylko zapisze sie 20 osob. Gra sie ukazuje na poczatku listopada, czy to oznacza, ze musze miec swoja kopie w tych okolicach ? Co jak kupie gre tydzien, dwa po premierze ... nie wejde do ligi ? Zapisay sa, a nie ma podanego terminu startu ....
*-dka
sluchaj chodzi o to ze trzeba sie zapisywac zeby grać w pierwszej lidze a nie w drugiej a zaczynamy grac dwa tygodnie po premierzy (tak słyszalem)

up:jest nas juz 17 iwec zapisywac sie !!
Shinji-kun
Dwa tygodnie ? O to mi chodzilo, dzieki (o ile info jest aktualne wink.gif)
*-dka
no cos tam podobno raulos chce aby byly trzy ale ja nic dokladnie nie wiem smile.gif
kermit
W sumie lepiej było by 3 tygodnie, bo 2 to mało żeby wyczuć nowego PES'a - w każdego gra sie inaczej i trzeba się od nowa przyzwyczajać smile.gif Pamiętam różnice w gameplayu pomiędzy częścia 4 a 5 - trzeba było zupełnie zmienić styl gry.

Swoją drogą gdzie kupujecie PES6 ?
*-dka
ja od bialostackiego goscie sprzedaja cos za 180 zeta tylko ze bez foli ale 3xa i plyta nie tknieta ;/ tylko czemu bez foli to nie wiem :??
Shinji-kun
Sklep PE

3 ligi to mozna robic jak ma sie nadmiar ludzi do gry, na co w naszym czyt. polskim przypadku sie nie zanosi ... Ja bym byl za ustaleniem terminu rozpoczecia rozgrywek. Jak wspomnial Kermit najpierw trzeba wyczuc nowego Pes'a. Nie kazdy bedzie skladal pre-order'a, wiec i czas dla tych co beda mieli (nieco wink.gif) pozniej gre tez trza wziac pod uwage. To tyle odemnie, YO !
*-dka
ok zostalo jeszcze jedno wolne miesjsce w pierwszej lidze smile.gif
raulos
dawac chlopaki dawac biggrin.gif mamy juz 19 ale bedzie sezonnnn biggrin.gif psx wysyla pes 23 ! smile.gif
*-dka
ehee to FIFA 07 reklamuje sie Haslem "TO bedzie Sezon " tongue.gif
raulos
moze i bedzie ale jeden biggrin.gif hihi
acePL
Mysle ze liga wystartuje gdzies w polowie listopada smile.gif

Wszystkie pytania prosze kierowac TU smile.gif

Moze byc tak ze jak sie zapisze z 32 zawodnikow to sie zrobi 2 ligi po 16 druzyn tongue.gif Pożyjemy zobaczymy wink.gif
grzcyb
Ok ja sie tez wpisuje,mój GT:Figo88
*-dka
ale zeby sie zapisac musisz zaspisac sie na innym forum smile.gif Zapisy na www.pes.com.pl
El Loco Chocko
Hyhy gwiazdka zuch chlopak z ciebie i jaki uczynny smile.gif
A na marginesie to mam nadzieje ze wogole poprawia system online.Jesli mnie pamiec nie myli to mozna bylo wychodzic z pojedynku bez zadnych strat.Teraz juz nie pamietam czy to naprawili ale mam nadzieje ze teraz tego nie bedzie.
raulos
no straszne to jest ! wygrywasz koles wychodzi traci duzo mniej pkt a ty duzo mniej zyskujesz !
Master_Lukas
Dlatego trzeba liczyc na uczciwosc i samemu byc uczciwym smile.gif Dobry pomysl z tym startem 2-3 tygodnie po premierze. Moze ktos polecic jakis sklep/osobe ktora w miare niedrogo sprzeda PES-a 6? Widzialem wpis ze jest szansa na 180zł. Allegro?
*-dka
ja kupuje za gora 180 ale jak cos to ten typ bedzie na allegro umieszczal za 200 co najmniej confused.gif a mi sprzedaje tanio bo jestem stalym klijentem i kupilem u niego xboxa wink.gif
raulos
a kiedy on ci wysyla bo ja w psx kupuje za 235 wysylaja 23
*-dka
tzn ja zachodze do niego a on bedzie bodajrze 24 bedzie mial smile.gif ale nie jestem pewny smile.gif ps.cena 235 + koszt przesylki to (pipi) ostre przegiecie ;/
raulos
przesylka gratis
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.