Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: White Knight Story
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2
Hela
QUOTE(Enkidou @ 20 09 2006, 19:50) *

White Knight Story - powiecie "wow" smile.gif

http://www.theimageplace.net/uploads/337d4c6fa3.jpg
http://www.theimageplace.net/uploads/301a0bc37d.jpg

Screen z gry jest tylko jeden, ale wystarczy popatrzeć na arty. Będzie nieźle.

Art z miastem na grzbiecie jakiegos wielkiego 6-noznego zolwia mnie zmiazdzyl (wyobrazcie sobie to w ruchu...), czuc tutaj lekko klimat Shadow of the Colossus i mam nadzieje, ze bedzie wiecej tego typu rzeczy. A oprocz tego raszta artow wiadomo jak to arty, przentuja sie swietnie. Mysle, ze mozemy sie spodziewac po Level 5 przynajmniej dobrej gry, a moze jak maja do dyspozycji system nowej generacji, to przygotuja nam cos wybitnego. Tak czy siak czekam na dalsze informacje o grze.
Jest szansa, ze na TGS'ie pojawi sie cos wiecej?
Enkidou
Myślę że jak jak najbardziej. wink.gif Problem w tym, czy mają co pokazać. Osobiście stawiam na naprawdę krótki zwiastun.

Level 5 ma na głowie amerykańską/europejską wersję Rogue Galaxy(trochę bonusów ma być), Jeanne D'arc i (chyba) jakieś Touch Mystery. A kto wie, może jest coś więcej. Dlatego wydaje mi się, choć oczywiście mogę się mylić, że WKS jest w dość wczesnej fazie rozwoju.
Tokar
Designersko wsystko fajnie, poza głównym bohaterem oczywiście. Bardziej sztampowego obrońcy wszechświata rodem z wiejskiego gimnazjum już się nie dało ? :f
YETI
Studio developerskie Level 5, znane z Dark Cloud, Rogue Galaxy oraz Dragon Quest VIII pracuje nad nową grą na PLAYSTATION 3. W tłumaczeniu z japońskiego jej tytuł brzmi: White Knight Story. Będzie to gra fantasy RPG. Wcielimy się w postać chłopaka, który przy pomocy pewnego starożytnego artefaktu potrafi przemienić się w tytułowego białego rycerza- mocarza o wzroście siedmiu metrów. Jego rywalem będzie równie potężny czarny rycerz. Gra stawia na ogromnych przeciwników oraz wielkie lokacje. Wspomniano o wrogim żółwiopodobnym bossie, o długości 2000 metrów, na którego plecach zbudowano miasto (Shadow of the Colossus się kłania)! Wrogowie mają być widoczni na mapie, a po zauważeniu „naszych” mają przystępować do ataku, nierzadko stosując taktykę (wciągają w pułapki, zwołują kompanów). Wszystko wskazuje, że gra jest w produkcji od dłuższego czasu. Na TGS możemy spodziewać się godnej prezentacji. Będzie hit!

next-gen.pl
YETI
http://anon.psjp.speedera.net/anon.psjp/tg...whiteknight.wmv
prawie 5minutowy filmik z White Knight Story!
podobno wyglada rewelacyjnie!
Hela
Moje wrazenia po trailerze - O_O
Level 5 zdecydowanie stworzy niesamowita gre.

Poczatek nie wyglada zbyt imponujaca gdyz widzimy mape, na ktorej wybieramy lokacje w ktorej chcemy sie znalezc, a pozniej mamy ekran wyboru quest'u jaki chcemy wyknac w danej lokacji. Czyli zadnego chodzenia po mapie ala FF12, czy cos i to jest zgrzyt, ale moze w pelnej wersji sie znajdzie.
Jak gra sie przeniosla do Blater Plains, to przezylem lekki szok, gdyz prezentuje sie to wspaniale. Widzimy tylko maly wicinek, ale robi niesamowite wrazenie. Drzewa, krzaki, trawa, kwiaty wszystko rusza sie W CH.UJ lepiej niz w Oblivionie.
Glowny bohater i reszta zalogi prezentuje sie dobrze. Pozostale dwie postacie ida za herosem jak ten wydal im komente. Tu nastepuje durgi zgrzyt - bieg glownego bohatera, ktory wyglada jakby to biegl uposledzony pedzio (bez urazy dla nikogo ;f).
Przjescie do walki odbywa sie bez jakiegokolwiek loadingu, calkowicie plynnie.
Walka prezentuje sie bardzo ciekawie. Mozna sie swobodnie poruszac po polu walki. Trzeba obejrzec. Rozwalila mnie akcja jak laska z druzyny poprosila o pomoc i glony bohater chwycil przeciwnika od tylu, przytrzymal go, a ona zasadzila mi solidnego kopa. Nowa generacja, nowe rozwiazania i wlasnie tego sie spodziewalem.
Na samym koncu Level 5 raczy nas przedsmakiem walki z boss'em. I w tym momencie nastepuje zgrzyt numer trzy - bohater transformuje sie niczym rasowy Power Ragner w tytulowego White Knight'a. Szarzuje na boss'a i tu nastepuje koniec trailera.
Ogolnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony i nie moge sie doczekac az Level 5 zaprezentuje jakies miasto, bo jak jedna mala lokacja wywarla na mnie takie wrazenie, to co bedzie jak beda takie lokacja jak na artach? Az boje sie myslec...
Trzcina
OMFG!

To co powiedzial hela + to :

Gra wyglada NIESAMOWICIE... No po prostu nie daje rady... otoczonie jest tak piekna jak w zadnym inym RPG lub trailerze z RPG. MAsa detali, piekne swiatla.. no po prostu rewelacja.

2) Glowny bohater wyglada niczym roxas z KH2... i rusza sie conajmniej zle. (tak jak mowil hela ;P )

3) Walki wygladaja dosc dziwnie, aczkolwiek ciekawie. Jednak poczatkowym uderzeniom brak troche dynamiki i mocy. Dodatkowo w ogole nie widac krwi ;ppp A szkoda ;]

4) przemiana w white knighta jest fajna, ale wszystko opiera sie na scenkach. Najpewniej na ptorzeby trailera, mam nadzieje ze w grze wlasciwiej wszystko bedzie dynamiczniejsze.

5) Mam nadzieje ze tym razem skupia sie na systemie i walkach bo DQ8, pod tym wzgledem ssal straszliwie...

6) Ta gra juz mnie kupila ;P
Emiel
Wrażenie nieziemskie, jak tak będą wyglądać wszystkie lokacje to to jest absolutny killer. Tylko, żeby się nie okazało, że wszystkich miejscówek jest np. 5 i ciągle wracamy do tych samych miejsc, ale od czego mamy BR wink.gif

Walki no wyglądają ciekawie, ale no brak dynamiki mi jednak bardzo przeszkadzał.

Co do bossów to wiadomo, że będą robić wrażenie. Sama przemiana w white knighta już mi się średnio podobała. Znaczy pomysł tak, ale jakoś wyglądem power rangers. Tylko mam nadzieję, że nie z każdym bossem będziemy walczyć w ten sam sposób bo to by było nudne. Zakładam, że to będzie system podobny do summonów. Każdy będzie miał swoją postać?!

No jak dla mnie must have w zasadzie już smile.gif.
Trzcina
Niem, tylko mian hero ma miec transforama (przynajmniej tyle wiadomo) ktorego mozna odpalic po napelnieniu specjalnego paska (cos jak limit). Tak sadze ;]
Emiel
No tak, tak mogłoby być. W sumie jak ten jego limit będzie się pojawiał rzadko to w porządku. Bo bałem się że będą to takie walki godzilli z king kongiem, ale faktycznie to by nie było w stylu jrpg.

Ciekawe co zrobili z tym systemem walki, bo czekam na coś innowacyjnego, może to to.
Hela
5) Mam nadzieje ze tym razem skupia sie na systemie i walkach bo DQ8, pod tym wzgledem ssal straszliwie...
Na to wyglada, skoro chca sobie ulatwic sprawa i rezygnuja z normalnej mapy swiata i daja cos ala FFX, to na cos innego zapewne chca przeznaczyc czas ktory by na to poswiecili. A system w DQ wcale tak nie ssal, tylko walki byly nudne przez ta DQ'owa koncencje - my, oni.
3) Walki wygladaja dosc dziwnie, aczkolwiek ciekawie. Jednak poczatkowym uderzeniom brak troche dynamiki i mocy. Dodatkowo w ogole nie widac krwi ;ppp A szkoda ;]
Fakt, brakuje ciosom powera, troche tak jak w LO. A co do krwi, to raczej nie sadze ze jakakolwiek uswiadczymy.
YETI
Za bardzo sie podniecacie ;P(Hela, Trzcina)
Otoczenie fantastyczne to prawda, ale same postacie juz srednio wygladaja.
Co mi sie podoba to sytem walki, zapowiada sie bardzo interesujaco.
Szkoda ze nie pokazali np. takich lokacji
http://www.level5.co.jp/products/shirokishi/image/ph003.jpg
(jak to musi wygladac w ruchu!)
Zapowiada sie bardzo dobry tytuł, w koncu to LEVEL5 wink.gif
Hela
Otoczenie fantastyczne to prawda, ale same postacie juz srednio wygladaja.
Zauwaz, ze gra jest skonczona w dopiero ilustam %, a otoczenie juz wyglada fantastycznie. Na poprawienie postaci (ktore i tak IMO prezentuja sie lepiej niz np. te z Trusty Belly, czy Blue Dragon) maja jeszcze czas.

Szkoda ze nie pokazali np. takich lokacji
http://www.level5.co.jp/products/shirokishi/image/ph003.jpg
Zapowiedzieli gre dopiero w tym tygodniu, a ty juz bys chcial zeby najciekawsze lokacje pokazcali...
YETI
QUOTE(Hela @ 22 09 2006, 12:53) *

Zauwaz, ze gra jest skonczona w dopiero ilustam %, a otoczenie juz wyglada fantastycznie. Na poprawienie postaci (ktore i tak IMO prezentuja sie lepiej niz np. te z Trusty Belly, czy Blue Dragon) maja jeszcze czas.

Jasne, to dopiero iles tam procent, ale przeciez my tu wszyscy oceniamy jak gra wyglada obecnie.

QUOTE(Hela @ 22 09 2006, 12:53) *
Zapowiedzieli gre dopiero w tym tygodniu, a ty juz bys chcial zeby najciekawsze lokacje pokazcali...

a ty bys nie chciał? smile.gif
rozumiem ze nie moga wszytskie pokazac od razu, ale sadze ze to by powalilo wszytskich na kolana (no ale i tak jets bardzo dobrze)
Trzcina
Ja i tak jestem powalny na kolana. smile.gif Przeciwnicy i postacie wygladaja 'tylko' bardzo dobrze. Zreszta przy takim otoczeniu kto bedzie patrzyl na 'zgejowana' wersje roxasa? biggrin.gif

A tak na powaznie, postacie wydaja mi sie prostszym elementem niz otocznie, wiec niech sie skupia na tym i pokaza wlasnie to.

Nie zmienia to faktu ze ta gra wyglada cudownie i poki co to najladniejszy rpg na konsole nowej generacji (imo oczywiscie), ale ffxiii nic nie pokazal (trailer z e3 wygladal super, ale... te ulamki gameplay'u nic nie mowia').
Ozi
Postacie, walka, czary i inne duperele - japoński standard. Ale otoczenie, krajobraz - bajka. Cuś pięknego. Fantasy pełną gębą.
Emet
Trailer / gameplay HD. Gra rzeczywiście wygląda świetnie smile.gif
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=3241
YETI
http://i58.photobucket.com/albums/g250/Elo...0_122_366lo.jpg
swietny desing tych stworow, no i to cos wielkie z miastem na plecach blink.gif (normalni SOTC)
Jakim
kurde obejrzałem sobie ten trailerek i jak panowie wyrzej jestes miło zaskoczony. Świetny design świata, choć nie wydaje mi się abyśmy mieli do czynienia z tak rozległym terenem.

System walki t dla mnie strzał w dziesiątkę. Parowanie ciosów, ataki, zmiana postaci w locie, ataki łączone. Takiego czegos jeszcze w jrpg nie było z z tego co zobaczyłem wygląda świetnie. Ciekawe tylko czy jest równie wygodne i efektywne co "ładne".

Co do bohaterów to designem przypominaja bohaterów z Rogue Galaxy, aleto ten sam developer więc nic dziwnego. i tak... bohater wygląda i rusza sie jak ciota ale trudno. Główni bohaterowie jrpg zawsze są bolączka tego typy gier.

Szykuje się kawał porządnego rpg na nowa konsolę playstation 3, który tuz obok FFXIII będzie jednym z asów panów z Sony.
helus
trzeba przyznac że giera prezentuje sie wybornie....
i pewnie taka będzie... w końcu to leve5 , ten sam który skleił DQ smile.gif
Don_Pedro
nowe screeny i arty

www.next-gen.com.pl
YETI
Pod wzgledem krajobrazów, roznego rodzaju osad, miast, pojazdów czy wrogów ta gra zapowiada sie cudownie.
Kapitalny desing.
YETI
Nowe (podobno) arty.
http://www.gameonly.pl/newsy/11054
the_m
O czyli bedzie black knight... oby nie skonczylo sie to tak sztampowo jak DQ8 (ktory mimo tego byl fajny), ten RPG naprawde sie baaaardzo dobrz zapowiada szkoda zeby zmarnowali takie cos na opowiastke o white knightcie i black knightcie z ktorych ten pierwszy ratuje swiat od tego drugiego wink.gif Ja jestem dobrej mysli level 5 potrafi!
Hela
szkoda zeby zmarnowali takie cos na opowiastke o white knightcie i black knightcie z ktorych ten pierwszy ratuje swiat od tego drugiego

Jak chcesz tak upraszczac, to 99% rpg tak wyglada, wiec nie ma co wydziwiac.

Przynajmniej nie udaja, ze bohater jest zwyklym nastolatkiem, ktory przez niesamowity zbieg okolicznosci w wieku 11lat musi ratowac swiat ;f
the_m
Jak chcesz tak upraszczac, to 99% rpg tak wyglada, wiec nie ma co wydziwiac.
No rozumiem odwieczna walke dobra ze zlem i te sprawy ale mnie uderzyl bardziej banal jakim jest biale kontra czarne.

Przynajmniej nie udaja, ze bohater jest zwyklym nastolatkiem, ktory przez niesamowity zbieg okolicznosci w wieku 11lat musi ratowac swiat ;f

Co nie zmienia faktu ze bohater jest nastolatkiem, a szkoda bo po tym jak w nowych fajnalach dostaniemy dojrzalsze postacie mialem nadzieje ze taki trend sie na tej generacji konsol utrzyma.
McDrive
Jeju... Nie grał, a już komentuje, że będzie źle dry.gif
Tokar
To może zamkniemy temat do premiery, żeby przypadkiem nikt nie skomentował zanim nie zagra ?

The_m ma racje. Warstwa fabularna na ten moment zapowiada się megabanalnie. Może jest w tym jakieś drugie albo nawet trzecie dno, ale w tej chwili pogromcy Xenogears bym się raczej nie spodziewał.

No i o ile postać tego brodacza wygląda bardzo fajnie i dobrze, że w drużynie będzie ktoś starszy niż 16-latek, to para gimnazjalistów to już klasyczne "projektuję postaci na głodzie heroinowym".
the_m
McDrive zle mnie zrozumiales ja nie twierdze ze gra bedzie zla, a wrecz przeciwnie IMO zapowiada sie bardzo dobry erpeg. Jedyne co mi sie nie podoba to banaly jakie od tej produkcji bija po oczach, rozumiem to jRPG ale jak pokazuje przyklad nowych Finali (co jest swego rodzaju przelomem w serii) mozna zrobic niesztampowego jRPG. WKS (fajny skrot wink.gif ) jedzie (z tego co na ta chwile wiadomo) na najbardziej oklepanych standardach joterpegowych i to mnie boli...
Hela
Gra będzie grywalna na tegorocznym TGSie:
http://ps3.ign.com/articles/805/805641p1.html
Emet
3 nowe screeny http://www.gamersyde.com/news_4682_en.html

EDIT: Które są też na IGN xD Nie zauważyłem wink.gif
Enkidou
WKS było w najnowszym Famitsu jak się okazuje:
http://img18.imagevenue.com/img.php?image=...0_122_872lo.jpg

Edytor postaci zapowiada się obiecująco. smile.gif

Edit: I jeszcze info:
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3161379
Hela
Nowy trailer:
http://www.gamersyde.com/news_4709_en.html

kapitalny swoją drogą.

i kolejne screeny:
http://www.jeux-france.com/news21145_white...l-aventure.html
the_m
Troche zaktualizyje ten temat:

GAMEPLAY [TGS07]
TRAILER [TGS07]
SKANY [z dzisiaj]

Zapowiada sie mega RPG smile.gif
Belcoot
"Mega" raczej nie, ale dobry przynajmniej wink.gif . Całkiem fajne te skany.
Jakim
Nawet nie fajny a JEDYNY jak dotąd (nie licze Enchanted Arms).

Czekam na ten tytuł jak n zbawienie bo wiem że na nowe finale sobie poczekam a z nowości jrpg nie widze szczegolnie nic nowego/coekawego.
the_m
Dlaczego nie "mega"? Jak dla mnie z dotad udostępnionych materiałów zapowiada sie nader ciekawie. Co prawda zalozenia fabuly sa banalne ale taki DQ8 tez nie mial orginalnej fabuly a byl "mega" smile.gif
Z resza edytor postaci, system walki, wielcy przeciwnicy-miasta, wrescie grafika no i developer to wszystko sklada sie na RPGa ktorego mozna określić mianem "mega" smile.gif
Belcoot
CYTAT
Co prawda zalozenia fabuly sa banalne ale taki DQ8 tez nie mial orginalnej fabuly a byl "mega"

Był? tongue.gif

CYTAT
Z resza edytor postaci, system walki, wielcy przeciwnicy-miasta, wrescie grafika no i developer to wszystko sklada sie na RPGa ktorego mozna określić mianem "mega"

Zobaczymy, zobaczymy. Ja tam w Level 5 nie wierzę, ale może tym razem im wyjdzie coś wybitnego wink.gif . Przyznam, że dizajn niektórych postaci, choć fajnie wygląda na rysunkach, tak w samej grze mi jakoś niezbyt się podoba, zwłaszcza wygląd tego klona Sepha i gościa z dredami.
Ficuś
Level 5 to dla mnie mistrzowie długich,niezwykle rozbudowanych ale i strasznie nudnych i pozbawionych porywającej fabuły gier.

Podobnie jak Belcootowi nie leżą mi tongue.gif
eXt
W takim razie, ktore jRPG maja porywcza fabule o ktorej tak tu piszesz? Dla mnie DQ8, RG > FFX, FFXII. Chociaz ze wzgledu na stare dobre czasy bardziej cenie gry od Square nie pogardze Shining Force ze wzgledu na nie szablonowy klimat. zdaje mi sie, ze przyzwyczailes sie do "typowych" Square-jRPG. tongue.gif
Ficuś
Widzę eXt ,że twardo bronisz Level 5 i bardzo dobrze smile.gif. I broń boże nie przyzwyczaiłem się do "typowych Sguare-jRPG".Tym bardziej nawet dość mocno krytykuje ich politykę rpg co możesz sobie poczytać w dziale o Final Fantasy XIII.

DQ8,RG>FFX FFXII ????hmmm jeśli piszesz o fabule to zdecydowanie wg mnie strzałeczka w drugą stronę,ze szczególnym wskazaniem na FFX,no poprostu nie wierze ,że bardziej podoba Ci się fabuła DQ8 niż FFX.Choć pod niektórymi względami się z Tobą zgodzę.Pozwolisz ,że posługiwać się będę tylko DQ8 bo mam przegrane w niego ponad 50h ,a w RG względnie mało grałem.Największą wadą FFX była niesamowita,przekraczajaca wszelkie granice liniowość i tu DQ8 poporstu deklasuje tego finala-uczucie swobody w tej grze jest cudowne.Ale już system rozwoju postaci itp wypada na korzyść na FFX.Z FFXII sprawa ma się inaczej bo uwżam go za lekki niewypał ale i tak uwżam go za ciut lepszego niż DQ8 szczególnie dzięki nowemu spojrzeniu na walki w tej serii.

RGP o porywczej fabule ? proszę bardzo z Finali zdecydowanie VII ale tu chyba Cię nie zaskoczyłem i FFVI.Do tego dorzucę chociażby Chrono Triggera,Xenogearsa i Vangart Story.Z ery PS2 zdecydowanie najlepszą fabułę w jrpg ma dla mnie Xenosaga smile.gif Zacną fabułe ma też Suikoden V. I to jest moja zdecydowana czołówka smile.gif
Sowaa
DQVIII najlepsza fabuła, Rogue Galaxy? Przecież to bluźnierstwo! W DQ fabuła praktycznie nie istnieje to coś jak japońska odpowiedź na Morrowinda, czyli wielki świat, masa roboty, ale fabuła lipna. Bardzo lubię gry Level5 (najbardziej Dark Chronicle), ale prawda jest taka, że brakuje im dobrego scenarzysty, ponieważ w każdej ich produkcji scenariusz leży - nie jest zły, to po prostu taka łatwo przewidywalna bajka, przyjemna w odbiorze. Dla mnie najlepszą fabułę z RPG na PS2 w które grałem miał FFX oraz Shin Megami Tensei Nocturne (najdoroślejsza i najbardziej pokręcona fabuła jaką widziałem), później mamy Suikodena V, który miał również bardzo dobrą fabułę, ale DQ, Rogue Galaxy? Nie ta liga! Nawet nie próbuje przyrównywać tych gier pod względem fabularnym. Jeśli chodzi o czasy PSX, to tam bezapelacyjnie rządził Chrono Cross, mój pierwszy RPG i do tej pory najlepszy, nigdy żadna gra nie wryła mi się tak w pamięc jak CC, żadna gra nie zrobiła na mnie już takiego wrażenia, żadna nie wyzwoliła we mnie tylu uczuć, żadna nie doprowadziła mnie do płaczu, tylko Chrono Cross, bez gadania najlepsza gra ever! Co tam jeszcze? Vagrant Story - jak na dungeon crawlera to fabuła masakrowała i miała niesamowity klimat. Kolejną świetną fabułę miał FF...ale nie siedem! Tylko moi mili osiem! Dojżałe postaci, fabuła, klimacik jakiego żaden FF dotąd nie miał. Niestety możecie mnie bić, ale dla mnie FFVIII to najlepszy FF w serii, a siódemeczka niestety mi nie przypasiła. Nie rozumiem zachwytów nad muzyką,\nad tymi zarąbistymi postaciami, nie wiem gra mi się podobała, ale oczekiwałem czegoś lepszego, tego co zaoferował mi FFVIII.
Ale chwila to temat o White Knight Story ohmy.gif No więc zapowiada się świetny, ogromny RPG, ze świetnym systemem walki, pozbawiony ciekawej fabuły.
eXt
Pytajac o fabule mialem na mysli tylko pozycje z PS2. smile.gif(myslalem, ze to oczywiste...) Celowo podalem porownanie DQVIII, RG z FFX i FFXII. RG jest takim odpowiednikiem FFXII a DQVIII X finala. RG pokazuje jak powinien wygladac XII final(brak loadingow, zamulania, nudy w grze jak i nudnych bohaterow) Nie powiem system gambits jest PRO! Pod tym wzgledem daje rade, ale w RG tez nie jest zle. Co do fabuly w X finalu... jest przeslodzona, mdli watek milosny Tidusa i Yuny. Porownujac do komicznych tekstow krola Troda i smiesznej otoczki, bajkowej krainy(pomijam swobode) nawet dobry stystem rozwoju postaci nie ratuje tutaj w moim odczuciu X finala. Square dalo mase zabawy na szaraku, ale poziom gier do jakich nas przyzwyczaili jest ponadprzecietny i ja od mistrzow wymagam wiecej... tongue.gif Nie mozna zyc wspomnieniami (VS, CC, FFIV VII, IX, CT, PE itd...) Teraz rozliczamy ich za pozycje z PS2 a takowe maja sie slabiej. Za to Level5 pokazuje klase i mam tego nie dostrzegac? Jeszcze jak robi to lepiej od SE... smile.gif
Ficuś
CYTAT(Sowaa @ 5 11 2007, 14:16) *
DQVIII najlepsza fabuła, Rogue Galaxy? Przecież to bluźnierstwo! W DQ fabuła praktycznie nie istnieje to coś jak japońska odpowiedź na Morrowinda, czyli wielki świat, masa roboty, ale fabuła lipna. Bardzo lubię gry Level5 (najbardziej Dark Chronicle), ale prawda jest taka, że brakuje im dobrego scenarzysty, ponieważ w każdej ich produkcji scenariusz leży - nie jest zły, to po prostu taka łatwo przewidywalna bajka, przyjemna w odbiorze.

Ale chwila to temat o White Knight Story ohmy.gif No więc zapowiada się świetny, ogromny RPG, ze świetnym systemem walki, pozbawiony ciekawej fabuły.

Nic dodać nic ująć Sowaa masz identyczne zdanie co moje smile.gif
Mastah27
Skan z Famitsu:

http://www.gamersyde.com/news_5527_en.html
Crono
Na pewno sie skusze bo od czasów Lost Odyssey nie grałęm w żadnego dobrego jRPG.
Mam nadzieje ze za 10 lat nie bede musiał wracac do klasyków ze Snesa i PSX-a tylko na obecna generacje wyjda jakieś mega hity smile.gif
diesvindu
Nie rozumiem malkontentów, którzy narzekają na fabułę w RG. Przecież jest ona co najmniej dobra! smile.gif Dla mnie FFX jest najlepszym jrpg na PS2. W top10 na pewno jest również RG. smile.gif

Czy ma ktoś informacje na kiedy jest przewidziana premiera WKS ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.