Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
erix
Poszukuje piosenki z GTA SA . Leciało jakoś tak : " I was nigger .." . Bardzo mi się podobała. Zna ktoś tytuł . Z góty thx
Mendrek
Pamietacie gierke Squirerl Squash? (http://www.flashplayer.com/games/squirrelsquash.html)

Dawno temu, ktos tam i ja tez chcieli znac kawalek z tej gierki. Znalazlem tytul, czy ktos moze ma, albo moze sciagnac ten kawalek? wink.gif

Nazywa sie "Gamble Rumble" a wykonawca jest Initial D.
Ceglash
QUOTE(Mendrek @ 7 05 2005, 10:03)
Pamietacie gierke Squirerl Squash? (http://www.flashplayer.com/games/squirrelsquash.html)

Dawno temu, ktos tam i ja tez chcieli znac kawalek z tej gierki. Znalazlem tytul, czy ktos moze ma, albo moze sciagnac ten kawalek? wink.gif

Nazywa sie "Gamble Rumble" a wykonawca jest Initial D.
*

Zajrzyj do swojeej skrzynki, a nuż dostales jakąś fajną pm rolleyes.gif tongue.gif
Mendrek
O Mikolaj mi przywiozl prezent, ho ho ho! ^^

Trzeba staremu prykowi znow bedzie browara postawic tongue.gif
Ceglash
Wypijcie za Moje zdrowie laugh.gif tongue.gif
Kmiot
To może założyć topic "Znam tytuł i wykonawcę, ale nie mogę znaleźć tej mp3" wink.gif
Nie zrozumcie mnie źle. Takie pomoce są potrzebne, ale mijają się nieco z nazwą tego topica. Sam gdybym miał to bym wysłał, ale tutaj oczekiwana jest pomoc czysto teoretyczna tj. tytuł i wykonawca.
Może zbyt sztywno trzymam się ram tematu, ale taki już ze mnie gupek tongue.gif
szeni
Szukam tytułu piosenki, ktora leciala w tle podczas wideo SHENMUE na Hyperze. To byl jakis taki mix rapu z czymś tam.
babciahania
szukam mp3 z "Slamnation french_dunk_contest_2002"
vip77
Szukam takiego utworu.
Jarosław Jar Chojnacki - "Modlitwa w podróży"
Moze ktos posiada i mnie poratuje. Jak cos to prosze info na priv.
mario87
zna ktoś tytuł piosenki z openingu Star Trek Enterprise co na AXN leci??
Burzasty
Witam!

Nowy utworek 2paca: ghetto gospel feat elton john. No wlasnie, feat elton john. Kto kojarzy oryginalny utworek eltona do tego ?

Pozdrawiam!
Ins
QUOTE(SzERzI @ 8 05 2005, 11:35)
Szukam tytułu piosenki, ktora leciala w tle podczas wideo SHENMUE na Hyperze. To byl jakis taki mix rapu z czymś tam.
*

Wydaje mi sie ze Pack of the Wolves czy jakos tak

A wie ktos kto jest wykonawca tego kawalka z reklamy pifffka Freeq ?
bartiz
Ten z SHENMUE to WOLFPAK - Gangsta Bounce jakoś tak...
szeni
Dzieki, to faktycznie Wolfpak. Polecam obadać.
brono115
Hmm...sorki,ze tak lekko offtopowo pisze,ale poszukuje piosenki,ktorej nikt z moich znajomych nie ma oraz w sieci P2P nie moge znalezc !! sad.gif
Czy moze ktos ma lub wie skad moge zassac piosenke :
Limp Bizkit - All That Easy ? Blagama pomozcie,bo piosenka bi sie diabelsko podoba ! hyh.gif
Forebode
QUOTE(brono115 @ 25 05 2005, 19:38)
Hmm...sorki,ze tak lekko offtopowo pisze,ale poszukuje piosenki,ktorej nikt z moich znajomych nie ma oraz w sieci P2P nie moge znalezc !! sad.gif
Czy moze ktos ma lub wie skad moge zassac piosenke :
Limp Bizkit - All That Easy ? Blagama pomozcie,bo piosenka bi sie diabelsko podoba ! hyh.gif
*

DZiwnie z ta piosenka, niby jest na albumie Results May Vary, znalazlem ten album do sciagniecia ale nie ma tam tej piosenki... wtf?
jaszczoor
Zna ktoś wykonawce/tytuł piosenki co leci w tym filmiku??

http://movies.teamxbox.com/xbox/tonyhawk_a...yhawk_aw_01.wmv
brono115
Forebode => No to zeczywiscie,troche dziwne :| ... ale jak bys znalazl BLAGAM ! daj mi znac,bede cholernie wdzieczny smile.gif.
Di_
Szukam utworu Simple and Clean (Hikari), autorstwa Utady Hikaru, jednak pozbawionego wokalu. Mam ten utwór jako midi, ale wiemy jaka jest jakość takich plików. Wolałbym mp3 bez wokalu.
Ewentualnie- czy istnieje jakiś program do usuwania z pliku ścieżki śpiewanej?
szeni
Jest sporo 'vocal remover'ow (obadaj gogle), czesto nawet jako pluginy do winampa, ale nie zawsze dają zamierzony efekt... Jesli np wokal ma znacznie wyzszą od podkladu wysokosc, wyjdzie niezle, jesli podobną - moze byc roznie. Z resztą poprobuj.
sobo05
witam prosze o pomoc Technomaniaków!!! chodzi o kawałek w którym leci taka nuta (techniawka z dyskoteki)
"one two pussy pussy three four Iki Iki" i tak w kółko:) wie ktoś może?byłbym bardzo wdzięczny!
Burzasty
Poszukuje utworku na impreze - Long & Junior - Tanczyc chce ( nie RMX, tylko oryginal ). Prosze o pomoc wink.gif
LooKaZ
ja szukam takiej nuty nie wiem jak to nazwac dance czy cos takiego , spiewa jakas laseczka "everything I do , I do for you.." to juz nie takie nowe , ale wiem ze czesto to gdzies slyszalem a nie wiedzialem jak sie nazywa ten kawalek, jak ktos wie bede wdzieczny biggrin.gif
Ceglash
QUOTE(LooKaZ @ 7 06 2005, 20:51)
ja szukam takiej nuty nie wiem jak to nazwac dance czy cos takiego , spiewa jakas laseczka "everything I do , I do for you.." to juz nie takie nowe , ale wiem ze czesto to gdzies slyszalem a nie wiedzialem jak sie nazywa ten kawalek, jak ktos wie bede wdzieczny biggrin.gif
*

Ann Winsborn - Everything I do cool.gif
konstant
Witam.

Znak ktos moze tytul piosenki, ktora leci w napisach koncowych filmu "Efekt Motyla" ???

Bardzo bym prosil o odpowiedz happy.gif
Mendrek
Ok... Nie wiem czy to tu mozna dawac poszukiwania piosenek z reklam. Kojarzy ktos moze ta co leci w reklamie batona "Bounty"? (na tej co kobite pokrywa jakis tribal).
Kmiot
QUOTE(konstant @ 9 06 2005, 17:43)
Znak ktos moze tytul piosenki, ktora leci w napisach koncowych filmu "Efekt Motyla" ???
*

Pewnie chodzi o Oasis - Stop Crying Your Heart Out wink.gif
iaikO
QUOTE(Mendrek @ 9 06 2005, 19:52)
Ok... Nie wiem czy to tu mozna dawac poszukiwania piosenek z reklam. Kojarzy ktos moze ta co leci w reklamie batona "Bounty"? (na tej co kobite pokrywa jakis tribal).
*

Też wszędzie szukam tego kawałka, daj znać jak znajdziesz happy.gif
Ceglash
QUOTE(Mendrek @ 9 06 2005, 18:52)
*

Salt N' Peppa - Push It

Ale NIE JESTEM PEWIEN excl.gif
Kmiot
QUOTE(Ceglash @ 10 06 2005, 12:44)
*

Salt N' Peppa - Push It

*

I słusznie nie jesteś pewnien, bo Push It był w reklamie Coca-Coli.
Wydaje mi się, że to z Bounty było nagrane na potrzeby reklamy i może nie być pełnej wersji. Choć niekoniecznie wink.gif
Yohko
QUOTE(Kmiot @ 10 06 2005, 15:36)
QUOTE(Ceglash @ 10 06 2005, 12:44)
*

Salt N' Peppa - Push It

*

I słusznie nie jesteś pewnien, bo Push It był w reklamie Coca-Coli.
Wydaje mi się, że to z Bounty było nagrane na potrzeby reklamy i może nie być pełnej wersji. Choć niekoniecznie wink.gif
*

nie wiem, czy to jest to, ale sprawdzcie:

Dawn to Dusk (used in a Bounty Bar TV advert)
Simon Haseley (AKA Simon Park)
Mendrek
Ok, poszukam. Thx Yohko!

Ale one more request... Mam wene na opowiadanie... O zyciu... Bardzo pomagaja mi w tym utwory...

... znalazlem kolejny, ktory jak ulal by mi na uszy pasowal. Chodzi o motyw z reklamy Str8... Tego kosmetyku dla facetow wink.gif Wie ktos moze co leci w tle? smile.gif Pozdroo smile.gif

Aha... I jeszcze cos. Ale to raczej malo wykonalne? Chodzi o utworek Bonie Tyler, z tym ze wykonywany przez polska spiewaczke... A dokladnie "I need a hero" tylko w polskiej wersji, z filmu Shrek 2. Jakos na OST ciezko widze... Ktos sie orientuje jak to zdobyc?
Ceglash
QUOTE(Mendrek @ 10 06 2005, 23:05)
... znalazlem kolejny, ktory jak ulal by mi na uszy pasowal. Chodzi o motyw z reklamy Str8... Tego kosmetyku dla facetow wink.gif Wie ktos moze co leci w tle? smile.gif
*

Motorpsycho - "Stalemate"

PS: Gdybys przeszukał ten temat dokładnie to bys się nie pytał(pytał się już o ten utworek niejaki Pjoter) cool.gif
Mendrek
QUOTE(Ceglash @ 10 06 2005, 23:36)
... znalazlem kolejny, ktory jak ulal by mi na uszy pasowal. Chodzi o motyw z reklamy Str8... Tego kosmetyku dla facetow wink.gif Wie ktos moze co leci w tle? smile.gif
*

PS: Gdybys przeszukał ten temat dokładnie to bys się nie pytał(pytał się już o ten utworek niejaki Pjoter) cool.gif
*

Ale on pytal o jakas inna reklame Str8... Nie pamietam jaka poprzednia piosenke miala, mi zalezy na tej co teraz leci (co laska obsciskuje sie z jakims facetem). Rozumiem ze to ten utwor? Czy moze inny?
Ceglash
QUOTE(Mendrek @ 11 06 2005, 00:32)
*

*

Ale on pytal o jakas inna reklame Str8... Nie pamietam jaka poprzednia piosenke miala, mi zalezy na tej co teraz leci (co laska obsciskuje sie z jakims facetem). Rozumiem ze to ten utwor? Czy moze inny?
*

W takim razie może to być Mourah - "J.butterfly"(ale nie na 100%)

PS: A na drugi raz zanim sie kto zapyta tu na forum o muzyczkę z reklam, niech odwiedzi tą stronę: http://reklamy.tv/
Mendrek
QUOTE(Ceglash @ 11 06 2005, 00:42)
QUOTE(Mendrek @ 11 06 2005, 00:32)
*

*

*

W takim razie może to być Mourah - "J.butterfly"(ale nie na 100%)

PS: A na drugi raz zanim sie kto zapyta tu na forum o muzyczkę z reklam, niech odwiedzi tą stronę: http://reklamy.tv/
*

Str8 : Mourah - "J.butterfly"
opis: Mężczyzna zabiera autostopowiczkę i przejeżdża swoim samochodem przez lustro.

Nic tam takiego w reklamie nie zauwazylem. Po prostu ona sie z nim obsciskuje, i pada haslo: "Str8. There is no other way".
konstant
A zna ktos moze tytul piosenki, ktora byla w Burnout 3 ost - szlo to jakos tak
Sunshine in the morning, yea yea yea
... wiecej qrna nie pamietam, a Burnouta juz nie mam sad.gif

I jeszcze jedna: w dzisiejszym idolu przez chwile leciala ta piosenka( w tle), to jest cos takiego:
hey now hey now now...
golab
Ten z B3 to Ash - Orpheus, a tamten kojarzę, tylko nie mogę sobie cosik przypomnieć.
Wiśnia San
W reklamie Pepsi (tej z serferami) jest piosenka z jakiegoś filmu J. Travolty, czy znacie jej tytuł??
Ceglash
QUOTE(Wiśnia San @ 13 06 2005, 11:32)
W reklamie Pepsi (tej z  serferami) jest piosenka z jakiegoś filmu J. Travolty, czy znacie jej tytuł??
*

Dick Dale & His Del-tones - "Misirlou"

na 90% to jest to smile.gif
konstant
Ostatnio w radiu leci taka piosenka, jako nowosc (ja slyszalem akurat w "Zet"). To jest cos takiego (refren)
CODE
where are they, who are they
. Piosenka ma b. specyficzny charakter, trudno ja zapomniec smile.gif
Wiśnia San
QUOTE(Ceglash @ 13 06 2005, 13:26)
Dick Dale & His Del-tones - "Misirlou"

na 90% to jest to smile.gif
*

yop to jest to thx
iaikO
QUOTE(konstant @ 13 06 2005, 14:47)
Ostatnio w radiu leci taka piosenka, jako nowosc (ja slyszalem akurat w "Zet"). To jest cos takiego (refren)
CODE
where are they, who are they
. Piosenka ma b. specyficzny charakter, trudno ja zapomniec smile.gif
*

Jem - They smile.gif Niezła nuta, teledysk też daje rade.
konstant
Big thx wszystkim ! rolleyes.gif
SIKI
Najnowsza piosenka 50Centa w duecie z jakimś ziomkiem. smile.gif
Często leci na VIVA Polska to.
Help ninja.gif icon_twisted.gif
Dzwonek
Kilka możliwośći:
50 cent, The Game- How We do
50 cent, The Game- Hate or love it
50 cent - Lil bit
Ale wydaje mi się że tobie chodzi o tę drugą smile.gif
Yap
A mnie intere taka piosenka:

ref. When I see my baby's run (coś tam coś tam)...

Za cholerę nie mogę trafić na wykonawcę, a puszczają ją w radiu dośc często. No może nie aktualnie, ale była dość popularna.
LegionPolski
Piosenka "Mylo - In my arms" to remix jakiegoś starego kawałka - jak on sie zwie? Z góry dzieki!
Ceglash
czy wie ktos kto spiewa piosenkę ktora ma słowa "If you want my love"? Dodam, ze teledysk do tej piosenki jest czarnobiały i przedstawia palące sie swiece. Please HELP sad.gif
golab
Zna ktoś może tytuł utworu, który leci w creditsach w Onimushy 2? Z góry dzięki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.