QUOTE(Ceglash @ 20 06 2005, 22:28)
czy wie ktos kto spiewa piosenkę ktora ma słowa "If you want my love"? Dodam, ze teledysk do tej piosenki jest czarnobiały i przedstawia palące sie swiece. Please HELP

możliwe, że chodzi o Cheap Trick
QUOTE(Dzwonek @ 19 06 2005, 09:16)
Kilka możliwośći:
50 cent, The Game- How We do
50 cent, The Game- Hate or love it
50 cent - Lil bit
Ale wydaje mi się że tobie chodzi o tę drugą

Tak chodziło o Hate or love it, thx ;]
..::XMANiAK::..
26 06 2005, 21:24
ta muza leciala w intrze w JACKASS THE MOVIE i w reklamie REEBOKa czy innej obowniczej firmy
Szukam głównego motywu z FILMU Mortal Kombat. Ma to ktoś, albo wie gdzie znaleźć?
QUOTE(Arcadio @ 4 07 2005, 22:28)
Szukam głównego motywu z FILMU Mortal Kombat. Ma to ktoś, albo wie gdzie znaleźć?
"a taste of things to come"
szukaj chocby na emule
EDIT:
Zapodałem zonka,"a taste of things to come" to intro,a główny motyw to:
THE IMMORTALS-"Techno Syndrome"
Polecam ściągnąc cały OST
babciahania
4 07 2005, 21:35
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 26 06 2005, 22:24)
ta muza leciala w intrze w JACKASS THE MOVIE i w reklamie REEBOKa czy innej obowniczej firmy
Carl Orff - O Fortuna.mp3
chyba tak.
QUOTE(babciahania @ 4 07 2005, 22:35)
chyba tak.
Carmina Burana Mozarta raczej
moż mi też pomożecie-piosenkę słyszalem z 2 razy w Radiowej 3.Polska leci coś tak ..jak Tytus Romek i Atomek,jak dzieci z Bulerbyn itd w refrenie.
Wie ktoś co to jest bo wpadło mi w ucho.
MaxVarEmreis
5 07 2005, 14:09
Wie ktoś co to za muzyczka leci na napisach końcowych w Time Splitters 3. Tam gdzie Cortez wywija na parkiecie

.
QUOTE(iaiko @ 4 07 2005, 22:52)
chyba tak.

a może Carl Orff - Carmina Burana?
babciahania
5 07 2005, 15:48
QUOTE(_Diabeu_ @ 5 07 2005, 15:38)
QUOTE(iaiko @ 4 07 2005, 22:52)
chyba tak.

a może Carl Orff - Carmina Burana?
duża różnica..
wogóle to mam tak:
Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna
ale chyba i tak by znalazł..
Zna ktos tytul piosenki gdzie spiewa kobitka cos takiego w refrenie "siempre..." a pozniej jest "i gave you my love" , to jest taki danceowy kawalek. czesto radio ostatnio to puszcza ale nigdy nie moge trafic zeby powiedzieli jak sie nazywa.
Dzwonek
14 07 2005, 11:48
To jest nowy kawałek Santany z jakąś laską- musisz poszukać
A wiesz moze dokladnie jak to sie nazywa?
Dzwonek
14 07 2005, 16:48
Niestety nie
konstant
14 07 2005, 21:08
Zna ktos tytul piosenki, ktora leci w najnowszej reklamie Coca-Coli ?
www.reklamy.tv

tam powinno byc...
konstant
15 07 2005, 21:11
NI MA ! , wczesniej juz sprawdzalem
Chodzi mi o bardzo stary kawałek, mozna go usłyszec w Kill Bill, swita mi tylko tyle ze w refrenie idzie tak: Bang, Bang...

i tyle

Bardzo spokojna piosenka (mozna powiedziec ze anemiczna

), spewa to jakas amerykanska wokalista (miałem jej nazwisko ale mi wypadło z głowy...)
help...
QUOTE(YETI @ 18 07 2005, 16:08)
Chodzi mi o bardzo stary kawałek, mozna go usłyszec w Kill Bill, swita mi tylko tyle ze w refrenie idzie tak: Bang, Bang...

i tyle

Bardzo spokojna piosenka (mozna powiedziec ze anemiczna

), spewa to jakas amerykanska wokalista (miałem jej nazwisko ale mi wypadło z głowy...)
help...
Nancy Sinatra - Bang Bang (My Baby Shot Me Down)
Ölschmitz
20 07 2005, 13:43
jak juz przy Kill Billu jestema, jest taka piosenka, nie ma jej w soundtracku. chodzi mi o kawalek co leci, jak the bridge kreci sie na podlodze i obcina stopy tym kolesiom:) taki popowy kawalek troche.
konstant
26 07 2005, 21:08
Piosenka leci w tle nowej reklamy Cocla-Coli (SoundWave) . W reklamie pokazane se wakacyjne przezycia pewnego "chlopca"

. Wie ktos jak to sie nazywa ?
Ceglash
26 07 2005, 23:39
QUOTE(konstant @ 26 07 2005, 21:08)
Piosenka leci w tle nowej reklamy Cocla-Coli (SoundWave) . W reklamie pokazane se wakacyjne przezycia pewnego "chlopca"

. Wie ktos jak to sie nazywa ?
Planet Funk - Stop Me
konstant
27 07 2005, 19:37
Dzieki szefie
Ölschmitz
28 07 2005, 08:12
jest taka piosenka, w sumie stara juz (gdzies tak 20 lat), refren jest jakos tak:
jest po francusku, wiec wymowa fonetyczna:)
"oooo sząze lize..." i cos tam dalej, moze ktos kojarzy;p
Ceglash
28 07 2005, 20:17
Mirelle Mathieu - Chansee Elysee
Jakos tak chyba ale nie wiem jak sie dokladnie to pisze:)
Ölschmitz
29 07 2005, 08:02
cholera, nie moge znalesc, musze znac dokladny tytul
Na necie w programach p2p, podczas szukania "South Park" bardzo popularny jest kawałek pt. "Cartman Rap". Jest tam jakiś kawałek i na niego nałożone texty Cartman'a... Chciałbym wiedzieć jak się ten kawałek zwie

Jeszcze coś... Swego czasu na Cartoon Network była reklama bloku kreskówek "Toonami", gdzię był pokazany ten ludek i statek, a w tle przygrywał bardzo fajny kawałek (techno? d'n'b? nie znam się na tych rodzajach =P) i jego nazwę też bym prosił
29 07 2005, 17:14
szukam tytulu piosenki zespelu Blur [??]
pamietam ze w teledsyku wystepowalo takie kartowne mleko

[tyle pamietam

]
i muzy [raczej rmx] ktora leci na arabskich driftach [polaczenie intra z Jackass the movie i jakiegos utworu z osta Matrixa 3]
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 29 07 2005, 18:14)
szukam tytulu piosenki zespelu Blur [??]
pamietam ze w teledsyku wystepowalo takie kartowne mleko

[tyle pamietam

]
i muzy [raczej rmx] ktora leci na arabskich driftach [polaczenie intra z Jackass the movie i jakiegos utworu z osta Matrixa 3]
z tym blurem to chyba chodzi o "coffee & tv' ..ale nie jestem pewien
Szukam nazwy zespołu gdzie wokalistą jest taki gostek o rysach twarzy japończyka. Śpiewa takie ckliwe piosenki często dość puszczane na Vivie czy MTV.
Ja mam problem.
Jak nazywa sie kawalek Vangelisa, ktorego m.in uzyli Ani Mru Mru w swoim skeczu dot. zrobienia zdjecia paszportowego. Wiecie... pod koniec puszczaja i robia ruchy w zwolnionym tempie (w tym skeczu ofkoz).
Bardzo mi zalezy

Oka. Znalazlem. Jezeli kogos to interesuje to tytul - Chariots of fire.
2 08 2005, 23:04
szukam muzy z intra z programu MTV- THE TRIP
GTmaster
10 08 2005, 07:24
Wiecie może, jak nazywa się piosenka z intra w Tekkenie 5? Chodzi mi o tą rockową w drugiej części filmiku.
konstant
12 08 2005, 11:27
Ma ktos w PESA4 z patchem DarioX ?? Co to za piosenka z intra tego patcha ??
kotlet_schabowy
7 09 2005, 20:00
Już znalazłem, jednak dzisiaj w Bear Share znalało się.
Mam pytanie co to za piosenka , która leci w tle reklamy nowego Opla Zafiry ( ta co z samolotu skakają razem z samochodem )
QUOTE(Jakuza @ 19 09 2005, 15:49)
Mam pytanie co to za piosenka , która leci w tle reklamy nowego Opla Zafiry ( ta co z samolotu skakają razem z samochodem )
Toż to przecież chyba
"Katrina And The Waves - Walking On Sunshine", albo jakaś przeróbka owego kawałka.
Spider001
23 09 2005, 15:09
Nie wiem czy wogole jest taki kawałek... mianowicie chodzi mi o ostatnią reklame BP i na samym koncu reklamy jest krociutki fragment solówki gitarowej.
Mam pytanie , każdy pewnie słyszał nowy przebój Crazy Frog - nie niechodzi mi o tytuł tej profanacji tylko chciałbym wiedzieć jak nazywa się orginalny tytuł i wykonawca tej piosenki - z góry thx za info...
Ja do tej pory myślałem, że oryginalnym wykonawcą jest Kraftwerk. Ale teraz mi ktoś mówi, że J.M.Jarre, to ja już nie wiem.
Skręć sobie Kraftwerka.
A tytuł to po prostu "Popcorn"
QUOTE(Kmiot @ 3 10 2005, 21:15)
Ja do tej pory myślałem, że oryginalnym wykonawcą jest Kraftwerk. Ale teraz mi ktoś mówi, że J.M.Jarre, to ja już nie wiem.
Skręć sobie Kraftwerka.

Też mi po głowie chodzi J.M. Jarre ale to raczej nie on , no nic zobaczymy czy to Kraftwerk
EDIT : Szukałem i nic nie znalazłem...jak ktoś zna wykonawcę lub ma mp3 z tym utworem niech da znać
OsciBosci
3 10 2005, 21:54
Szukam tytulu piosenki Stinga z reklamy "Orange"
QUOTE(Jakuza @ 3 10 2005, 22:49)
Skręć sobie Kraftwerka.

Też mi po głowie chodzi J.M. Jarre ale to raczej nie on , no nic zobaczymy czy to Kraftwerk
EDIT : Szukałem i nic nie znalazłem...jak ktoś zna wykonawcę lub ma mp3 z tym utworem niech da znać

to Jarre'a jest na 100%, mp3 gdzies mam, ale nie chce mi uploadowac
a apropo krejzi 'remixu' tego kawalka uwazam to za najwieksza profanacje w dziejach muzyki.
QUOTE(iaikO @ 3 10 2005, 22:00)
QUOTE(Jakuza @ 3 10 2005, 22:49)
Skręć sobie Kraftwerka.

to Jarre'a jest na 100%, mp3 gdzies mam, ale nie chce mi uploadowac
a apropo krejzi 'remixu' tego kawalka uwazam to za najwieksza profanacje w dziejach muzyki.
Jak byś był tak miły to wyślij mi na maila : Jakuza_@op.pl ten kawałek
szukam tytułu piosenki, której słowa lecą mniej wiecej tak :"she`s drinking cappucino(...)", fragment tej piosenki leciał np. w pierwszym odc serialu "Magda M",
Dzięki z góry za odp;)
lipnicka & porter - cappucino :f
brono115
5 10 2005, 12:03
Sorka za lekki off, ale szukam calego soundtrack'u z gry Need for Speed: Underground...nie wiem skad zassac, nie moglem nigdzie znalesc. Za liste wykonawcow wraz z tytulami takze bede wdzieczny
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.