QUOTE(PEsEq @ 11 09 2004, 04:00)
Track lista NFS Ung
01.Overseer - doomsday
02.The crystal method - born too slow
03.Rancid - out of control
04.Rob zombie - two lane blacktop
05.Bt - kimosabe
06.Static x - the only
07.Element eighty - broken promises
08.Asian dub foundation - fortress europe
09.Hotwire - invisible
10.Story of the year - and the hero will drown
11.Andy hunter - the wonders of you
12.Junkie xl - action radius
13.Fuel - quarter
14.Jerk - sucked in
15.Fluke - snapshot
16.Lost prophets - ride
17.Overseer - supermoves
18.Fc kahuna - glitterball
19.Blindside - swallow
20.Lil jon and the eastside boyz - get low
21.Mystikal - smashing the gas
22.Dilated peoples - who's who
23.Nate dogg - keep it coming
24.X ecutioners - body rock
25.Petey pablo - need for speed
26.T.I. - 24's
Siemka znajomy pytał się o piosenkę "Antoni Quenn - Malako" (nie wiem dokładnie jak to się pisze i może być przekręcony tytuł jak również wykonawca.Słyszał ktoś o tym??
A zna ktoś tytuł melodii z filmu Winetoo??
..::XMANiAK::..
8 10 2005, 14:44
w TV byl taki teledysk wystepowala w 8bitowa

[pixelowa] wiewiroka, na koncu wysadzila kule ziemska
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 8 10 2005, 15:44)
w TV byl taki teledysk wystepowala w 8bitowa

[pixelowa] wiewiroka, na koncu wysadzila kule ziemska

Junior Senior - Move Your Feet
Kawalek zespolu Da'ab, w ktorym w refrenie wokalista spiewa cos jak 'baju baju', w tle trąbki... Z gory dzieki
babciahania
15 10 2005, 00:59
widzieliście może trailer z filmu "Goal" ?
jaka tam muzyczka leci.? pomóżcie
trailer można obejrzec
TU...EDIT.
ok, znalazlem,
dla tych, ktorzy też brdą szukać:
Kasabian - Club Foot
Nie do końca zgodne z tematem, ale... szukam piosenek Leslie Parrish. Na razie udało mi się znaleźć 4 ("Save me", "Remember me", "Heart of stone" i "Killing my love"). Ma ktoś dostęp albo link do innych jej piosenek? Byłbym bardzo wdzięczny
Może troszke smieszne to bedzie, ale szukam jakiegos dobrego technicznego kawałka z robotami wywijającymi w teledysku.
Ponadto, znacie jakies dobre sajciki z mp3 j-rocka i j-popu ?
QUOTE(AmDP @ 22 10 2005, 11:18)

Ponadto, znacie jakies dobre sajciki z mp3 j-rocka i j-popu ?

http://gendou.com/amusic/ - tutaj jest muzyka w anime ale 90,6 % piosenek z kanonu j-pop i j-rock
Dobra, jeszcze jedno- jakie zespoły polecacie ??
QUOTE(jaszczoor @ 27 05 2005, 19:26)

Może i późno, ale jeżeli kogoś to jeszcze interesuje, to kawałek zwie się 'California Uber Alles' (przez U-umlaut), brought to you by Dead Kennedys.
Pewnie wiele z was oglądało słynny Bulgarski Pościkk, więc pomyślałem, że sie spytam tu. Szukam tytułu jednego z utworów z filmu, przewijał on się wiele razy w Pościkku (m. in. w scenie, gdzie Laszlo przesłuchuje tego kolesia ("ZEZNAWAJ!!!!!!"), który później sie okazał "naszym człowiekiem"

)... Pytałem się samego Bartosza Walaszka, ale niestety utwór ten zaginął, nie ma go nawet w OST na
www.skurcz.robbo.pl. Może ktoś pomóc?
tytuł piosenki enrique iglesias na której teledysku owy typ idzie za jakąs panna po jakichs jarmarkachczy czymś, a na poczatku z hotelu wychodza
serio pytam
neospiderman
8 11 2005, 15:35
Kojaży ktoś może nazwe i wykonawce utworu jaki leciał podczas napisów konicowych tegorocznych nagród MTV Europe Music Awards.
QUOTE(xyz @ 4 11 2005, 22:00)

tytuł piosenki enrique iglesias na której teledysku owy typ idzie za jakąs panna po jakichs jarmarkachczy czymś, a na poczatku z hotelu wychodza
serio pytam
To było coś jak "Rythm's Divine". Taki mi się kojarzy.
mario87
13 11 2005, 20:02
ktoś wie jak nazywa się piosenka z reklami telewizorów Bravii (Gravii?) Sony? ta ze skaczącymi piłeczkami
QUOTE(mario87 @ 13 11 2005, 20:02)

ktoś wie jak nazywa się piosenka z reklami telewizorów Bravii (Gravii?) Sony? ta ze skaczącymi piłeczkami

Przyłączam się do pytania i zadaję kolejne:
Kto jest wykonawcą i jaki tytuł posiada utwór który leci w trakcie intra w GTA SA? (pewnie juz gdzieś było lecz ciarki mnie przechodzą na myśl o przekopywaniu się przez tony postów)
@EDIT
DZIĘKI SERDECZNE ALIENATOR
mario87
15 11 2005, 23:28

ok znalazłem

José González "Heartbeats"
alienator
16 11 2005, 16:38
QUOTE(Łebi @ 15 11 2005, 17:53)

Przyłączam się do pytania i zadaję kolejne:
Kto jest wykonawcą i jaki tytuł posiada utwór który leci w trakcie intra w GTA SA? (pewnie juz gdzieś było lecz ciarki mnie przechodzą na myśl o przekopywaniu się przez tony postów)
wrzuciłem Ci tutaj:
http://rapidshare.de/files/2893570/Theme_f...__GTA_.mp3.html
Ölschmitz
17 11 2005, 14:24
uwaga, zadanie specjalne. szukam piosenki, ktorej tytulu nie znam, ale pamietam "slowa" refrenu. brzmia one mniej wiecej tak "aaaaaaaaaaa".
jesli chodzi o melodie to mozna zassac probke moich mozliwosci wokalnych i zobaczyc czy kojarzycie ta piosenke.
wiem, ze jest ona raczej stara, tzn. na moje oko ma ok 20-30 lat
http://s60.yousendit.com/d.aspx?id=2CE3M1N...0Q0HHK59PTWJGIA
puszkin
18 11 2005, 10:22
hmm to moze byc bob dylan - Knocking on heaven's door
ale naprawde pieknie to odtworzyles XDXDXD
Do Knocking on heaven's door zbyt podobne to to nie jest IMO. Bardziej do chorałów gregoriańskich.
Szczerze mówiąc nie mogę Ci pomóc, ale mogę podziekować za wywołanie uśmiechu na mojej zmęczonej całym tygodniem twarzy
Piosenke rozpoznalem, z pewnoscia to nie bob dylan, ale tytulu, ani wykonawcy nie znam.
Ölschmitz
18 11 2005, 15:58
nie nie to nie to.
pjoter, mowisz nie znasz tytulu? moze chociaz slowa kojarzysz? zalezy mi i to bardzo.
Kumpel o lepszych umiejetnosciach wokalnych (

) nagral mi wersje ze zwrotka. nie sluchajcie slow (

) tylko melodii.
http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=1GD9IJQY4YPO71BGK7JKHVA0OP
Nie, niestety nie znam slow. Wiele razy slyszalem ta piosenke w stacji radiowej ze starymi hitami, ale za cholere nie moge skojarzyc tytulu, wykonawcy, ani nawet slow piosenki. Jak uslysze znowu to zapisze i dam znac.
2razyjot
25 11 2005, 07:59
Na koncu "Devil's Rejects - Bekarty Diabla" jest pioseneczka. Scena gdy ekipa jedzie 'kadilakiem' - ktos zna tytul?

EDIT - piosenka to LYNYRD SKYNYRD - Freebird. Ma ja ktos? Na prv prosze o kontakt ...
kotlet_schabowy
28 11 2005, 11:38
Mam pytanie : kojarzy może ktoś z Was utwór, do którego teledysk przedstawiał te pokazy w Chinach czy gdzieś, gdzie tysiące osób tworzy z "plakietek" obrazy, tańczą zsynchronizowani ze sobą tworząc wspólnie jakieś figury itp, utwór jest z gatunku muzyki elektronicznej, jakiś rok temu czasami to wdziałem na muzycznych stacjach ? Jeżeli ktoś zna tytuł i wykonawcę, to proszę o odpowiedź. Z góry dzięki.
Elvis20
28 11 2005, 20:11
Zna ktoś tytuł piosenki która leci podczas napisów końcowych w filmie Wasabi - Hubert Zawodowiec?
Tutaj jest mp3 z kawałkiem tej piosenki. (plik waży ok. 450kB). Proszę o pomoc.
QUOTE(kotlet_schabowy @ 28 11 2005, 11:38)

Mam pytanie : kojarzy może ktoś z Was utwór, do którego teledysk przedstawiał te pokazy w Chinach czy gdzieś, gdzie tysiące osób tworzy z "plakietek" obrazy, tańczą zsynchronizowani ze sobą tworząc wspólnie jakieś figury itp, utwór jest z gatunku muzyki elektronicznej, jakiś rok temu czasami to wdziałem na muzycznych stacjach ? Jeżeli ktoś zna tytuł i wykonawcę, to proszę o odpowiedź. Z góry dzięki.
To jest kawalek takiego murzyna co wyglada na wyglodzonego

nie jestem pewny, ale chyba Faithless sie gosc nazywa. tytulu nie pamietam
alienator
2 12 2005, 16:17
jak ktoś ma kawałek Put Your Faith In Me z Dancing stage fever, to prosze o kontakt na pw :>
QUOTE(Pjoter @ 29 11 2005, 14:02)

QUOTE(kotlet_schabowy @ 28 11 2005, 11:38)

To jest kawalek takiego murzyna co wyglada na wyglodzonego

nie jestem pewny, ale chyba Faithless sie gosc nazywa. tytulu nie pamietam
Faihtless - I want more
BTW to raczej zdjęcia z Korei Północnej są
kawałek chyba tytułowy z 187 ride or die jest w nim chyba coś takiego
187 Ride or die
My peeps ain't gonna die tonight
konstant
3 12 2005, 23:01
Na Polsacie leci co jakis czas zajawka z Leonem Zawodowcem

, zna ktos tytul piosenki towarzyszacej jej ?
basbot11
5 12 2005, 23:26
zna ktoś wykonawce i tytuł piosenki z reklamy citroena c 4??
les rythmes digitales - jacques your body - reklama citroena.
basbot11
10 12 2005, 15:52
dzięki za info
mientus.
Jakbys nie mogl znalezc to wrzuce Ci na yousendit.
QUOTE(konstant @ 3 12 2005, 23:01)

Na Polsacie leci co jakis czas zajawka z Leonem Zawodowcem

, zna ktos tytul piosenki towarzyszacej jej ?
Chyba: Bjork - Venus as the boy.
Dzisiaj słyszałem w radiu kawałek hip-hopowy z refrenem śpiewanym prawdopodpbnie po rusku - czy zna ktoś nazwę utworu , wykonawcę ????
2razyjot
14 12 2005, 12:47
QUOTE(Jakuza @ 12 12 2005, 10:29)

Dzisiaj słyszałem w radiu kawałek hip-hopowy z refrenem śpiewanym prawdopodpbnie po rusku - czy zna ktoś nazwę utworu , wykonawcę ????
Ascetoholix - nas nie pokonacie
A raczej Greenjolly - Razom nas bahato
majchaś
20 12 2005, 12:54
ja poszukuje od dluuugiego czasu piosenki, ktora byla kiedys podkladem pod 'teledysk' z gry Warriors of might and magic (byl on puszczany na stacji game network jakies 5 lat temu, moze wiecej). Wiem, ze w tekscie bylo cos takiego: '...last night I had a dream (...) nobody was/walks around(...)' dalej nie pamietam. Aha i jeszcze w utworze tym graly takei dzwoneczki bardzo nastrojowe.
Moze ktos mi moze pomoc?
z gory dziekuje!
Wesolych Swiat!
Dante_Devil
20 12 2005, 14:20
zna ktoś tytuł i wykonawce piosenki z reklamy telewizora, gdzie kolorowe piłeczki latają po ulicy
@ Dante_Devil
QUOTE(mario87 @ 15 11 2005, 23:28)

ok znalazłem

José González "Heartbeats"
Dante_Devil
20 12 2005, 15:06
thx
Kamuito
20 12 2005, 18:02
zapewne wielu z was słyszało soundrack FF AC , czy znacie jakiś wykonawców/utwory/chóry śpiewające na wzór tych utworów zwłaszcza Divinity i ten utwór Sepiroth'a chyba się zwał One Winged Angel czy jakoś tak
Kamuito:
kiedyś kumpel miał discmana to tam leciały pisoenki z 'chórami'. Ponoc taka muzyka nazywa się 'gothic' (albo 'gotyk') i jest 'którąś_z_kolei' odmianą rocka. Dzisiaj go pytałem to powiedział, że zapewne chodzi o "Rhapsody" (forma nie odmieniona, bo nie wiem jak to sie odmienia

). Nie jest jednak pewien, a dla mnie to mogłoby równie dobrze być napisane po chińsku

. W każdym razie sprawdź ten zespół, zawsze to jakiś punkt zaczepienia.
Ostatnio oglądałem 4Fun TV i leciała reklama 'świąt w 4Fun TV'. Była taka skrzynka otwarta i po kolei (w niej) zapalały sie światełka choinkowe. Na tle leciała taka piosenka z tekstem 'Jingle Bells, Jingle Bells' z jakością, jakby była puszcza na gramofonie z 30 lat temu (te kilmaty). Pod koniec aranżacja zmieniła sie na rockową z tekstem (szybko mówionym) "Jingle Bells, Jingle Bells...' i coś jeszcze. Ta wersja rockowa właśnie- ktoś zna namiary na wykonawcę/ tytuł piosenki?
a mi z kolei trza kawałek z reklamy TP, tej nowej świątecznej. Takie cudne pianinko(było to też motywem przewodnim w 'Zakochanym bez pamięci')
neospiderman
22 12 2005, 17:22
Ölschmitz
22 12 2005, 23:50
jesli komu sie podobalo to moje spiewanie

to znalazlem ta piosenke. uriah hepp - lady in black. jest zajepista:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.