Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Aem
Ostatnio w autobusie do Berlina puścili nam Shreka 2, po raz kolejny z chęcią obejrzałem ale tym razem wpadła mi w ucho pioseneczka towarzysząca wiazdowi Shreka Osiołka i Fiony do miasta. Takie jakby techniczne śmieszne cykanie. Ktoś kojarzy jak to sie nazywa ?
Pomocy hyh.gif
T-Bone
QUOTE(Bóg @ 12 03 2006, 23:00) *

reklama redbula

oh my god - volatile

p.s ale cioterska nazwa xD
p.s 2 jakby co to mam na hdd ta nute...ktos polknie i wrzuce na rapida

Już sciągam. Jeżeli to jest faktycznie to, to - dzieki mistrzu! [382]bow.gif biggrin.gif

Aaa no i może ktoś będzie wiedział jaki jest tytuł piosenki z reklamy nowej Motorolki Moto SLVR. Może opiszę po krótce: gościówa idzie sobie ulicą, bierze wiszący w powietrzu telefon i w tym momencie cały świat się składa w całość. tongue.gif W tle śpiewają "keep your head up", ale nie mogłem tego znaleźć na guglu. dry.gif
Kmiot
@ Am

Lipps Inc. - Funkytown
T-Bone
Im volatile with the ones that I love! icon_twisted.gif Dzięki wielkie! biggrin.gif
Aem
QUOTE(Kmiot @ 13 03 2006, 20:18) *

@ Am

Lipps Inc. - Funkytown

Fenxxxxxx alot man smile.gif
lukaszek
QUOTE(T-Bone @ 13 03 2006, 20:49) *

Im volatile with the ones that I love! icon_twisted.gif Dzięki wielkie! biggrin.gif

nie ma sprawy happy.gif

szukam takiej nutki ale za choja nie wiem jak ja opisac xD

elektroniczna

co jakis czas wystepuje dzwiek jakby jakas trabka sie rozkrecala na wyzsze tony i dalej leci lupanina...

na radio bis czasami to leci
konstant
Jak ktos ogladal pierwszy odcinek III edycji Tanca z Gwiazdami.. Chodzi mi o piosenke, do ktorej tanczyla Ola Kwasniewska ( 8] )
Panek
QUOTE(McDriv3r @ 22 02 2006, 12:25) *

Potrzebuje Spisu piosenek z GTA San Andreas Radio X i Los Santos a z Vice City wszystkie oprocz tych gdzie sa same rozmowy.

Mam Radio Los Santos (chyba jest ułożone w kolejności w jakiej leci):

2Pac - I Don't Give a Fuck
Compton's Most Wanted - Hood Took Me Under
Dr. Dre - Nuthin' But a G Thang
Too Short - The Ghetto
NWA - Alwayz Into Somethin'
Ice Cube - Check Yo Self
Kid Frost - La Raza
Cypress Hill - How I Could Just Kill A Man
Dr. Dre - Fuck Wit Dre Day
The D.O.C. - It's Funky Enough
NWA - Express Yourself
Ice Cube - It Was A Good Day
Eazy E - Eazy Er Said Than Dunn
Above The Law - Murder Rap
Dr. Dre - Deep Cover
Da Lench Mob - Guerillas In The Mist

Jak chcesz, mogę zRapidShare'ować... Ale cicho sza ;P
Diabeu
zapewne ktoś pytał/wie

reklama co od choinki piłeczek różnych wielkości i kolorów spada ulicą w dół, to chyba Fuji reklama - co to za piosenka? ma to ktoś na mp3?

i drugie, chyba trudniejsze, szukam remixu Air - alpha beta gaga w wykonaniu Marka Ransona (albo Ronsona) wiem że na singlu jest - jakby kto chciał się podzielić to niechaj da znać na pw
Kubaa__
QUOTE(_Diabeu_ @ 27 03 2006, 16:13) *

reklama co od choinki piłeczek różnych wielkości i kolorów spada ulicą w dół, to chyba Fuji reklama - co to za piosenka? ma to ktoś na mp3?

a nie sony?? bo jak ta, to moze jose gonzalez - heartbeats.
Diabeu
tak, to było/jest sony jakieś, reklamę widziałem 2 razy:f
kawałek już mam, thx
Ölschmitz
elo

poszukuje do zassania... muzyczki z power rangers:) tzn. chodzi mi o takie krotkie "tu tu tu tututu" jakie wydywaly ich pagery kiedy dzwonil zordon ;p musze to miec jako sygnal na komorce, wiec jesli ktos to skombinuje to bede baaaaardzo wdzieczny.
yogitool
witam wszystkich, wczoraj w tv byl film nawiedzony dom, wczesniej byly reklamy z fajna muzyka w tle, sam jakos tak zapamietalem tylko "7 sins" w tekscie piosenki, prosze o wykonawce i tytul piosenki:P
z gory dzieki, pozdrawiam
Kmiot
QUOTE(Olszesky @ 2 04 2006, 20:14) *

elo

poszukuje do zassania... muzyczki z power rangers:) tzn. chodzi mi o takie krotkie "tu tu tu tututu" jakie wydywaly ich pagery kiedy dzwonil zordon ;p musze to miec jako sygnal na komorce, wiec jesli ktos to skombinuje to bede baaaaardzo wdzieczny.

Mam tylko takie coś. Wav i troche szumi, ale nie znam się na przerabianiu. Może ktoś kto ma pojęcie zmontuje i się z nami podzieli. Też chcę to mieć na komórce ;O
Olszesky ;*
Edit: taaa, a linka to moja mama za mnie poda ;O
http://rapidshare.de/files/17049037/Armbanduhr.WAV.html
Da się z tym coś zrobić? ;D

Olszesky, pacz na to ninja.gif
http://www.logosik.pl/nokia/dzwonki/3/483478/-1.html#play
lol, chce to ;D
jeszcze zalezy jaki telefon.

Edit2: na spisie niby nie było Nokii 3100, ale zaryzykowałem (2zł) i wysłałem. I co? I mam ten dźwięk juz ustawiony jako "sygnał sms" ninja.gif
Elo elo trzy pięć zero. Zajefakenbisty jest.
Ölschmitz
Kmiot wrzuc ten dzwiek na www.yousendit.com bo cos nie moge zassac o_O

;*
Ölschmitz
thx, chce byc ojcem twoich dzieci.
Yacek
Motyw z reklamy Heinekena, tej co teraz jakos leci, co to ?
ejcu
Orientuje się ktoś może jaka piosenka leci w tle? Może ktoś z XTC wie?
http://video.google.com/videoplay?docid=-5...=gabber&pl=true
edit: już nieaktualne
Yacek
Obrazasz nas takim pytaniem :p
ejcu
Nie gustujecie w szatańskiej muzie, czy jak? xD
lukaszek
prosze uprzejmie o kawalek clinta mansela &kronos quartet - requiem of a dream (lord of the ring remix ) . nie moge znalezc na p2p
kempa
QUOTE(Bóg @ 10 04 2006, 17:36) *

prosze uprzejmie o kawalek clinta mansela &kronos quartet - requiem of a dream (lord of the ring remix ) . nie moge znalezc na p2p

(pipi) miałem to ziooo na dysku kiedys. (pipi) kawałek. tez poszukuje.
MaciejPŃ
http://rapidshare.de/files/17821096/Lord_O...Remix_.mp3.html

macie, podziekowania w formie przelewu mile widziane(dane do niego na PW)
szeni
Panowie, chodzi mi o film "Zabójcza broń IV" (czy jakoś tak), który wczoraj leciał na TVNie po "M:I". Emisję reklamował trailer, na którym leciał bardzo fajny kawałek - bardzo byłbym wdzięczny jeśli ktoś znający jego tytuł się nim (tytułem) ze mną podzieli.
majchaś
wie moze ktos jak sie nazywa utwor w klipie z Ronaldinho (w tym z retrospekcja).

z gory dzieki za pomoc

wesolych swiat
majchaś
znalazlem! jesli kogos to interesuje to utwor to: barbatuques - baiao destemperado
Fenix
Szukany: koncowy motyw z "Kryminalni" (ta wersja wolniejsza)

EDIT: znaleziony smile.gif Jak ktos chetny to klik
szczurek
zna ktoś nazwę utworu który przygrywa w nowej reklamie Fiata? (tej, gdzie widzimy wszystkie najnowsze modele jadące w strone kamery)
Yacek
Ponawiam pytanie: Utwor z obecnej reklamy Heinekena w ktorej glowna role gra zielona, morfujaca sie butelka.
jay jay
poszukuje OSTa z ,,SAW ,,

moze byc takze lista wykonawcow
lukaszek
QUOTE(MaciejPŃ @ 12 04 2006, 16:05) *

http://rapidshare.de/files/17821096/Lord_O...Remix_.mp3.html

macie, podziekowania w formie przelewu mile widziane(dane do niego na PW)

dzieki dude cool.gif
neospiderman
QUOTE(jay jay @ 16 04 2006, 13:33) *

poszukuje OSTa z ,,SAW ,,

moze byc takze lista wykonawcow

OST - SAW

01-front_line_assembly-sturm-rns.mp3
09-psycho_pomps-wonderful_world-rns.mp3
06-charlie_clouser-reverse_beartrap-rns.mp3
04-charlie_clouser-last_i_heard-rns.mp3
08-charlie_clouser-x_marks_the_spot-rns.mp3
03-fear_factory-bite_the_hand_that_bleeds-rns.mp3
12-charlie_clouser-fuck_this_shit-rns.mp3
05-enemy-action-rns.mp3
07-pitbull_daycare-you_make_feel_so_dead-rns.mp3
11-charlie_clouser-were_out_of_time-rns.mp3
02-charlie_clouser-hello_adam-rns.mp3
10-charlie_clouser-cigarette-rns.mp3
13-charlie_clouser-hello_zepp-rns.mp3 --- ten kawałęk imo wymiata
14-charlie_clouser-zepp_overature-rns.mp3
jay jay
dzieki wielkie smile.gif
Kubaa__
QUOTE(szczurek @ 16 04 2006, 11:39) *

zna ktoś nazwę utworu który przygrywa w nowej reklamie Fiata? (tej, gdzie widzimy wszystkie najnowsze modele jadące w strone kamery)

chodzi Ci o taki operowy utworek??

QUOTE(Yacek @ 16 04 2006, 12:00) *

Ponawiam pytanie: Utwor z obecnej reklamy Heinekena w ktorej glowna role gra zielona, morfujaca sie butelka.

to bedzie chyba Royksopp - Triumphant
Yacek
Niestety o nie to.
iaikO
kojarzy ktos serie filmikow o pionierach lotnictwa na kanalach discovery?
w tle przygrywa taki klimatyczny utwor pianinkowo-gitarowy, jakby ktos mial na to namiary będę rad.
konstant
Zna ktos moze piosenke z reklamy INKI ?? (sam nie wiem czy to jest herbata czy kawa)
Kubaa__
kawa:)
Ann Winsborn - Tonight
szczurek
QUOTE(Kubaa__ @ 18 04 2006, 14:51) *
QUOTE(szczurek @ 16 04 2006, 11:39) *

chodzi Ci o taki operowy utworek??

yup, zastanawiam sie czy to nie jest przypadkiem "Wesele Figara", ale pewny nie jestem...
Kubaa__
yhym, sprobuj Largo al factotum znalezc, to powinno byc to:).
lukaszek
w driverze paralell lines podczas ucieczki przed palami (na samym poczatku) leci nutka co kolesiowka spiewa "i gona get you get you get you " ;]
szczurek
chodzi o tą piosenkę która leciała chociazby w trailerze nowej Różowej Pantery? Jeżeli tak to tak ona sie wabi:

Blondie - One way or another

Kuba: dzieks, to jednak bylo to smile.gif
*-dka
a weiciae co za piosena leci w Reklamie Alfa Romeo 159
to cos tam cy twoj samochod ma dusze smile.gif
i jakas laska spiewa ??
lukaszek
QUOTE(szczurek @ 30 04 2006, 10:42) *

chodzi o tą piosenkę która leciała chociazby w trailerze nowej Różowej Pantery? Jeżeli tak to tak ona sie wabi:

Blondie - One way or another

Kuba: dzieks, to jednak bylo to smile.gif

dzieki :*

a znacie nutke co leciala podczas rodzinnego meczu footbolu w poznaj moich starych 2 czy cos takiego (byl tam koles co sie wabil fockers)
konstant
Bardzo oryginalna piosenka z reklamy Kropli Beskidu - trawa zarasta miasto
szczurek
konstant: Moby - Lift me up ?
Pjoter
Witam, poszukuje utworu z MGS, nie ma go na OST. Przypomina nieco utwor z tejze gry pod tytulem The best is yet to come, a uslyszec go mozna np. podczas rozmowy z Naomi przez codec podczas pobytu w celi.

Oto fragment poszukiwanego przeze mnie utworu nagrany z gry. Slychac go "pod" dialogami.

http://download.yousendit.com/628429A63FA4877D

Z gory dzieki!
Wiśnia San
ktoś kiedyś szukał piosenki z reklamy mentosów (spiewające ptaki) może już nie aktualne ale co tam. Zespół nazywa się 2 Unlimited, a piosenka No limit.
MichAelis
Piosenka z nowej reklamy Heinekena ma tytul...............
?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.