Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
szczurek
Teddybears Stockholm - " Cobra style" ?
MichAelis
dzieki smile.gif
Tumek
A moze ktos zna tytuł piosenki która leci w reklami Joga Bonito,jak sie bawią w tej szatni ?
Albo jakieś inne pieseneczki kojarzone z footballem:D
kempa
kurde tak sie zastanwiam juz od dłuzszego czasu i nie moge wymyslec nic, wiec chyba bede musiał zrobic cos, czego nie lubie robic - spytam... czemu ten temat jest w tym dziale, bo (pipi) nie wiem ?
neospiderman
QUOTE(kempa @ 19 05 2006, 20:37) *

kurde tak sie zastanwiam juz od dłuzszego czasu i nie moge wymyslec nic, wiec chyba bede musiał zrobic cos, czego nie lubie robic - spytam... czemu ten temat jest w tym dziale, bo (pipi) nie wiem ?

Po cześci wyjaśnia to "dobra rada" na "początku" strony. Innymi słowy londuje tu wszystko co nie da rady podpasowac gdzie inndziej.
kempa
ale to dział dotyczacy pc, to juz chyba by lepiej pasowało do pomocy po prostu, ablo do hp nawet.

albo dopisac "... i inne" tutaj ;]
Plisken (FROM Nysa)
wie ktoś może jak nazywa się piosenka która leci w Big Mommas House 2 (agent xxl 2) podczas ćwiczeń dziewczynek na sali, przed momentem big mama pokazuje Carrie jak tańczyć ?
Mendrek
Chcialbym wiedziec co za piosenka leci w reklamie STR8. Reklamuje sie oczywiscie "No other way". Co koles z kolesiowa jada jakims samochodem w suchym terenie, jakiejs pustyni, mijaja jakis ludzi chyba slub czy cus, na koncu maja sie zderzyc z jakas bryka, a to okazuje sie byc lustro.

http://sailoroogie.ytmnd.com/ - ktos wie skad jest fragment tego kawalka? Wyglada mi na kawalek z jakiejs bajki, typu "Rybki z ferajny", czy cus.
MaciejPŃ
wie ktoś moze jak nazywa sie piosenka z reklamy telewizorów sony braiwa?? Ta z kauczaki na ulicy i żabą;]
Arox
Piosenka z reklamy Heinekena - wie ktoś co to?
MaciejPŃ
QUOTE(szczurek @ 15 05 2006, 22:06) *

Teddybears Stockholm - " Cobra style" ?
konstant
QUOTE(MaciejPŃ @ 25 05 2006, 17:29) *

wie ktoś moze jak nazywa sie piosenka z reklamy telewizorów sony braiwa?? Ta z kauczaki na ulicy i żabą;]

Juz chyba z piata osoba pyta sie o to ; )

CODE
jose gonzalez - heartbeats.
Ocelot
Znacie na pewno takie video co to jest ukazany dom na którym są lampki świąteczne i w okół niego na choinkach i takich tam też są oświetlenia. I pokazane jest jak wszystko "tańczy" razem z muzą...

Poszukuję właśnie tego utworu. Z góry dzięki!!:)
Marcin$
Więc chodzi mi o piosenke która była w Vice City. Wiadomo lata osiemdziesiąte. Całość po niemiecku, z tego co pamiętam ta pani happy.gif śpiewała tam neunundneunzig itd. smile.gif Zna ktoś tytuł lub ewentualnie wykonawce lub to i to smile.gif ??

--- Edit ---
Napisze mi ktoś wkońcu te ustawienia do BitC laugh.gif
Yacek
Goldfinger - 99 Red Balloons w wykonaniu Neny: Nena - 99 Luftballons
szczurek
Nena - 99 Luftballons

jest tez wersja angielskojezyczna zatytuowana bodajże "99 Red Balloons"

edit: gah, spoznilem sie...
Mendrek
QUOTE(Marcin$ @ 28 05 2006, 22:39) *

Więc chodzi mi o piosenke która była w Vice City. Wiadomo lata osiemdziesiąte. Całość po niemiecku, z tego co pamiętam ta pani happy.gif śpiewała tam neunundneunzig itd. smile.gif Zna ktoś tytuł lub ewentualnie wykonawce lub to i to smile.gif ??

Nena - 99 luftballons. Na PM dostales linka do rapidshare.
Yacek
Jeszcze 4 odpowiedz ze to jest Nena - Luftballons i zacznie sie robic sznureczek :p
Ölschmitz
interesuje mnie taka muzyczka (chyba hymn mistrzostw swiata), ktora leci jak zaczynaja sie te programy o mistrzostwach, albo na chwilke jak sie pojawia logo mundialu. tytul bym prosil ;p
Mastah27
Piosenka

Piosenka pochodzi z filmiku o nazwie cbr1100, na którym koleś rozpędza się do 300 km/h na ścigaczu na jakiejś autostradzie. Byłbym bardzo wdzięczy, gdyby ktoś podał mi tytuł tej piosenki, bo ta nutka o dziwo mnie kręci.
Marcin$
Znacie jakieś piosenki po niemiecku - nie koniecznie niemiecki artysta, lecz żeby słowa były po niemiecku. Oczywiście chodzi mi o coś miłego dla ucha smile.gif Coś ostatnio deutsch mi się spodobał happy.gif Napiszcie artyste/tytuł.

Dzięki za nene tongue.gif
Grzehoo
QUOTE(Marcin$ @ 30 05 2006, 07:37) *

Znacie jakieś piosenki po niemiecku - nie koniecznie niemiecki artysta, lecz żeby słowa były po niemiecku. Oczywiście chodzi mi o coś miłego dla ucha smile.gif Coś ostatnio deutsch mi się spodobał happy.gif Napiszcie artyste/tytuł.

Dzięki za nene tongue.gif

Ściągaj Rammsteina - całe płyty. Niemieckie i miłe dla ucha.
Ekansik
aj nid tajtel of song, ktora leci podczas reklamy nike'a, gdzie reprezentacja brazyli robi sztuczki w szatni, po czym wychodzą na murawe i we 4 robią ładną, składną akcje zakończoną golem. Tekst leci mniej wiecej tak "oooo samba..." dalej nie wiem xD Pomoze ktos? Thx
szczurek
Sergio Mendes Ft. The Black Eyed Peas - "Mas Que Nada"

na przyszlosc: http://reklamy.tv ...
Ekansik
QUOTE(szczurek @ 1 06 2006, 18:55) *

Sergio Mendes Ft. The Black Eyed Peas - "Mas Que Nada"

na przyszlosc: http://reklamy.tv ...

wielkie thx
neospiderman
W tym filmiku są dwa kawałki, może ktoś kojarzy tytuły?

http://www.youtube.com/watch?v=YqMZYXPOvw0...ernetowe%2F1%2F
lukaszek
w driverze paralell lines w dodatkach mozemy wybrac filmik z jakims czarnym raperem, chwile przed ukazaniem sie jego mordy leci taka dziwna elektroniczna nutka, zna ktos tytul?
Aem
Szukam na gwałt wykonawcy i tytułu kawałka z Intra Tekkena 5 (tego prezentującego postacie)

Plisss
Dante
QUOTE(lukaszek @ 19 06 2006, 22:29) *

w driverze paralell lines w dodatkach mozemy wybrac filmik z jakims czarnym raperem, chwile przed ukazaniem sie jego mordy leci taka dziwna elektroniczna nutka, zna ktos tytul?

To nie jest grand master flash.(ten koleś)??? (zaraz obaczje dodatki do gierki i ci powiem)

Może mi ktoś podac spis utworów z 187 ride or die
albo gdzie tą muze dorwać???
Grzehoo
QUOTE(Am @ 25 06 2006, 14:48) *

Szukam na gwałt wykonawcy i tytułu kawałka z Intra Tekkena 5 (tego prezentującego postacie)

Plisss

Dołączam się do prośby!
--wojtas--
Jeżeli chodzi o Tekkena to ta piosenka nazywa się "Destiny", wykonawcy nie znam.

Co do 187 Ride or Die to lista tracków:

01. 187 Theme
02. Don't Know Me
03. Right Back
04. Bang Bang
05. Bricks
06. AK Right What Up
07. Popped On
08. Gun On Me
09. I'm Rollin
10. Warned Ya
11. No Problems
12. Superstars
13. Murda
14. Away From Home
15. Crazy Clean
Aem
Dzięki za poszlake...

Jak ktoś znajdzie to dajcie znać !! a wykonawcy nikt nie zna ?
Panek
Wejdź w dowolny program P2P, wpisz "Tekken OST", "Tekken Soundtrack" albo "Tekken 5 Destiny" czy coś w ten deseń -_-

EDIT: Coś znalazłem - Game Rip, tego Destiny chyba brakuje (nie słyszałem, nie znam się) - znalazłem po 10 minutach googlowania. Może kogoś zainteresuje - link

Szukam utworu "Can't Touch This" (chyba od MC Hammera) i nie mogę nigdzie znaleźć :[ Jeśli ktoś posiada to bardzo proszę o wrzucenie na RapdShare, chodzi mi tylko o jeden konkretny kawałek.
Dante
http://rapidshare.de/files/24354535/Tekken-5_Destiny.wma

rapidshare.de/files/24355082/MC_Hammer_-_U_Can_t_Touch_This.mp3
--wojtas--
Am
Jak ktoś znajdzie to dajcie znać !! a wykonawcy nikt nie zna ?

Trzeba było od początku pisać, że chcesz tą piosenkę smile.gif. Myślałem, że jesteś jednym z tych poszukujących "mitycznego" wykonawcy. Swego czasu na kilku forach poruszano ten wątek i nikt nie wiedział kto to śpiewa, nawet jakiś koleś wysłał maila do supportu Namco, ale nawet od nich nie otrzymał odpowiedzi (napisali mu, że nie mogą mu pomóc czy że nie wiedzą).
Panek
A w Creditsach nie powinno być napisane kto to śpiewa?

EDIT: Dante - dzięki za Can't Touch This smile.gif
--wojtas--
Powinno i możliwe, że jest. Trzeba sprawdzić, ja nie dysponuję T5 więc nie mogę tego zrobić, ale jeśli komuś bardzo zależy na wykonawcy to niech przeglądnie creditsy.
Aem
Hehe chłopaki dzięki za linki ale kawałek owy mam już od 2 tyg. smile.gif

Ja właśnie poszukuje "tego mitycznego wykonawcy"

Obadam creditsy, moze coś znajde...
lukaszek
QUOTE(Dante @ 26 06 2006, 22:08) *

QUOTE(lukaszek @ 19 06 2006, 22:29) *

To nie jest grand master flash.(ten koleś)??? (zaraz obaczje dodatki do gierki i ci powiem)

no moze i to kawalek flasha tylko ze tytulu nie znam
Jakuza
Ja już od paru dni poszukuje :

Jay Z - Brush Your Bitter Sweet Shoulders Off

Jak ktoś ma niech wrzuci na Rapidshare'a smile.gif
Z góry dzięki !
Marcin$
Dziś leciał o 11.00 jakiśnowy serial Joan z Akadii. Interesuje mnie tytuł lub artysta piosenki granej na wstępie. Taka spokojna, fajniutka muzyczka. Jutro też to leci o tej samej porze, więc jakby ktoś mogł to zbadać ^^
--wojtas--
Joan Osborne - What If God Was One Of Us
Mendrek
QUOTE(Mastah27 @ 28 05 2006, 23:41) *

Piosenka

Piosenka pochodzi z filmiku o nazwie cbr1100, na którym koleś rozpędza się do 300 km/h na ścigaczu na jakiejś autostradzie. Byłbym bardzo wdzięczy, gdyby ktoś podał mi tytuł tej piosenki, bo ta nutka o dziwo mnie kręci.

Kenny Loggins - Top Gun Soundtrack - Highway to the Danger Zone.

http://rapidshare.de/files/25264244/Kenny_...r_Zone.mp3.html
kwiatekgracz
Ja szukam wamdue project - program yourself (cały album). Nie ma go na allegro ani na necie. Jakby ktoś znalazł aukcje lub możliwość downloadu to prosze o info na PW.
Boorak
Jest na dc
hub: Music-Hub-PL.mooo.com:3000
user: [psv]pulko
Grzehoo
Poszukuję kawałka 'Smuggler's Blues' Glenna Frey'a, ma ktoś może? Utworek ten znajduje się w GTA: Vice City, jakby co.
Panek
Pilnie poszukuję kawałka który leci w tym filmiku (przez większość czasu jak panowie się ścigają): http://video.google.com/videoplay?docid=-8...835&q=formula+1

Poszukuję również właśnie takiej muzyki w stylu pierwszych Need For Speedów (1, 2, 3: Hot Pursuit, 4: Road Challenge), czyli ze złotej ery soundtracków tej serii - kto słyszał ten wie o co chodzi...
--wojtas--
@Grzehoo

Glenn Frey - Smuggler's Blues.mp3

@Panek

The Crystal Method - Keep Hope Alive
Robert666
Zna ktos może tytuł takiej żywej melodi granej kilka razy na tym mundialu ( między innymi jak wygrali Włosi). Jest to bardzo żywa melodia ( o ile się nie myle nie ma tam wokali ). Dodam tylko że nie chodzi o: Love Generation, Go West, Marsz triumfalny z Aidy (ta melodia jest od niej szybsza, ale chyba też z muzyki poważnej). Melodia ta była też obecna kiedy piłkarze wychodzili na boisko w pierwszej połowie meczu Niemcy - Włochy jeżeli to coś pomoże. We wtorek (11.07) są powtórki półfinałów na polsacie to postaram się nagrać jakiegos sampla na moim mikrofonie przystawionym do TV.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.