alienator
2 03 2007, 14:26
to drugie to Mel C - Turn to You (jest nawet napisane :<)
il capitano
2 03 2007, 14:51
dzi?ki ale chodzi?o mi o ten mix w?a?nie. a ten drugi kto? zna? bo ja to s?ysza?em ju? nie raz ale z g?owy mi wypad?o.
edit - ok już mam. Jak ktoś może niech usunie ostatnie posty. Sorras za zamieszanie.
A kojazy ktos tytul piosnki z reklamy "Tylko dla orlow" z kretem?
Panowie wybacza, ale nie mam teraz czasu przegladac calego topica takze byc moze powtorze prosbe. Chodzi o piosenke z reklamy Warki. Tej co kolesie sie gonia or sth i jeden mowi "zal sie spieszyc" ;]
kat_robert
6 03 2007, 22:42
CYTAT(estel @ 6 03 2007, 20:43)

Panowie wybacza, ale nie mam teraz czasu przegladac calego topica takze byc moze powtorze prosbe. Chodzi o piosenke z reklamy Warki. Tej co kolesie sie gonia or sth i jeden mowi "zal sie spieszyc" ;]
na 99% jest to Brainstorm, jeden z ich ostatnich singli, wiem, że to mało, ale mam nadzieję, że choć troche pomoże
elo
w radiu teraz leci taka piosenka co typek spiewa'take it easy, there is noooothiinnggg we can doooo', ma taki pedalski glos, kojarzy ktos?
CYTAT(banny @ 9 03 2007, 22:11)

elo
w radiu teraz leci taka piosenka co typek spiewa'take it easy, there is noooothiinnggg we can doooo', ma taki pedalski glos, kojarzy ktos?
http://www.youtube.com/watch?v=zqb6suCYCc0...ted&search=Rilaks, tejk it iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiziiiiiiiiiiiiiiiii.
babciahania
14 03 2007, 16:23
ktoś kiedyś wrzucał to na forum, jak było zainteresowanie parkour'em
http://www.youtube.com/watch?v=IjQxIRWZu0cma ktoś ten kawałek??
a teraz coś innego,
na mtv base, lecial ostatnio (2,3 tyg. temu) ciągle, taki teledysk:
2 arabów jako dj'ów z nimi był czarny raper, mozę to Jadakiss, (ale nie wiem)
rzecz dzieje się w klubie,
normalnie bym o to nie prosił, ale nigdy nie było podpisu tej piosenki...
Ja szukam piosenki/zespolu w ktorego teledyskach wystepuje szczuply, wlochaty ,ok. 100cm zolty pacynek ;P
Teledysk ktory kojaze mam mjiejsce w biurze ,a wlochacz siedzi za biurkiem i bawi sie stempelkami ,chyba techno.
alienator
15 03 2007, 20:28
@... dawniej maslo
mr. oizo - flat beat
Thx żłófiku
Zna ktos tytul piosenki z reklamy Pepsi? Tej podzielonej na 6 okienek?
Co do tego Brainstormu to jest to Thunder without Rain
Poszukuje nazwy piosenki z nowej reklamy Pepsi, tej co koleś idzie przez miasto bla bla, brzmi CHOLERNIE znajomo ;f
Oddam nerkę za to
The Cloud Room - Hey Now NowDzieki, ale dwie mi wystarcza
STRETCH
23 03 2007, 02:55
szukam kawalka z reklamy bounty.
Co ktoś zna tytuł oraz wykonawcę piosenki która leci na stronie :
http://carlsberg.pl/??
--wojtas--
23 03 2007, 13:31
Camille Jones - The Creeps. Przecież nawet pisze na stronie.
CYTAT(--wojtas-- @ 23 03 2007, 13:31)

Camille Jones - The Creeps. Przecież nawet pisze na stronie.
Gdzie niby O_o ??
--wojtas--
23 03 2007, 13:33
W prawym dolnym rogu najedź myszką na "paski".
CYTAT(--wojtas-- @ 23 03 2007, 13:33)

W prawym dolnym rogu najedź myszką na "paski".
tak mogę włączyć/wyłączyć piosenkę...
ale nazwa i tytuł nie jest podana
ale imo dzięki
--wojtas--
23 03 2007, 13:43
Jak będziesz w nie klikał to utwór się będzie włączał/wyłączał, ale wystarczy najechać na nie kursorem i jest wykonawca i tytuł.
STRETCH
23 03 2007, 14:30
CYTAT
Jungle Funk - Trance
Mirror na RS.
dzieki ponownie boorak.
--wojtas--
23 03 2007, 15:40
To utwór skomponowany do tej reklamy.
LINKCYTAT
Kreacja: A.Kowalska Reżyseria: A.Wąsik Zdjęcia: D.Pietrasik Muzyka: P.Moszyński
Montaż: M.Szymański Animacja: O.Przybyszewski
Mylisz sie Wojtas, ten utwor to Konfuzz - Oddech
Ten kawalek nazywa sie Konfuzz - Oddech juz dotego doszedlem, tylko nie wiem gdzie go znalezc.
Hell_boy
23 03 2007, 20:46
http://www.wrzuta.pl/audio/z0Zsj1WvbE/energy2000krotki kawalek z energy2000 prosze o tytuł i wykonawce
http://www.youtube.com/watch?v=FK3Fxp0FdgAWiem ,ze to nie mp3 i jest tytul ,ale moze jednak ktos by mial ten filmik do udostepnienia?
alienator
25 03 2007, 16:26
firefox +wtyczka videodownloader.
zapisujesz jako flv i total converterem konwertujesz na mp3 czy co tam chcesz.
Albo mozna uzyc
tej strony, jest szybciej i latwiej, niz metoda, ktora podal Alienator.
alienator
25 03 2007, 17:10
o, nawet nie wiedziałem że coś takiego jest ;]
zolwik777
25 03 2007, 17:41
Szukam takiej dość już starej piosenki, z 10 lat spokojnie już ma.
Pamiętam tylko, że w teledysku na takim wielkim telebimie (możliwe, że w pomieszczeniu ala NASA) wyświetlana była klientka, która coś tam po rusku śpiewała(to był chyba refren), podchodziło to troche pod taką jakby opere.(możliwe, że wyświetlany na telebimie filmik dział się w kosmosie). Kojarzy ktoś coś?
--wojtas--
26 03 2007, 13:23
Ja dokładnie wiem o co Ci chodzi. Właśnie w takim pomieszczeniu a'la kontrola lotów NASA murzyn (w jego ubraniu przeważał chyba kolor zielony, miał czapkę z daszkiem) nawijał, a refren śpiewała srebrna babka (nawet kieckę miała tego koloru), pokazywana na telebimie, która była na Księżycu. Śpiewała tak "operowo", nawet pamiętam melodie tego refrenu, bo wpadało to w ucho. Ta piosenka właśnie może mieć tak z 10 lat, bo pamiętam, że jak chodziłem jeszcze do podstawówki to widziałem w 30 ton fragmenty tego teledysku. Później już tego nie słyszałem, więc zapomniałem i wykonawców i tytuł kawałka. Szanse, że sobie to przypomnę są mizerne, musiałbym dostać jakiegoś oświecenia.
STRETCH
27 03 2007, 02:29
sasasasa
Warren G & Sissel - The Rapsody - Prince Igor
to 30ton mnie powalilo XD
CYTAT(zolwik777 @ 25 03 2007, 18:41)

Szukam takiej dość już starej piosenki, z 10 lat spokojnie już ma.
Pamiętam tylko, że w teledysku na takim wielkim telebimie (możliwe, że w pomieszczeniu ala NASA) wyświetlana była klientka, która coś tam po rusku śpiewała(to był chyba refren), podchodziło to troche pod taką jakby opere.(możliwe, że wyświetlany na telebimie filmik dział się w kosmosie). Kojarzy ktoś coś?
Ta kobieta byla w kapeluszu?
mord00k
27 03 2007, 14:33
bodajże starsza piosenka, w refrenie jest : rock,rock,rock like the rolling stones
wie ktoś?
zolwik777
27 03 2007, 16:29
Thanks guys, to jest właśnie to.
konstant
28 03 2007, 16:29
http://youtube.com/watch?v=9nKMS6ELhk0Co to za piosenka ? (poczatek filmiku)
mario87
31 03 2007, 16:13
Na końcu nowej Sfory leci piosenka, chyba Perfektu, zna ktoś tytuł? I czy ktoś ma lnka do niej?
Końcowy motyw z PoP: The Two Thrones...jak się to zwie?
CYTAT(mario87 @ 31 03 2007, 17:13)

Na końcu nowej Sfory leci piosenka, chyba Perfektu, zna ktoś tytuł? I czy ktoś ma lnka do niej?

Grzegorz Markowski - Zło
mario87
31 03 2007, 23:23
Dzięki

To co znalazłem trwa 2:23 min i jest w formacie mpeg, nic innego nie było, ktoś wie czy jest to tylko rip z samego serialu czy pełna wers? Jeżeli to rip to może ktoś orientuje się kiedy będzie pełna wersja?
Chodzi mi o tytuł z reklamy PEPSI - ekran jest podzielony na 4 części i na każdym z nich idzie koleś ubrany w żółtą koszulkę i brązowe (chyba) spodnie i na początku leci piłka nożna i pierwysz obraz jest jak ten kolo gra z Ronaldinio, a drugi idzie dalej i coś innego tam robi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.