Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Verb
Jako ze pojawia sie ostanio duzo tematow pokroju: "Zna ktos piosenke, ktora leci w filmie | grze | reklamie X Y Z?". Postanowilem zalozyc specjalny temat gdzie kazdy bedzie mogl zadac takie pytanie.

UWAGA! Zadnych linkow do mp3 (chyba ze dany tytul jest legalnie ogolnodostepny na necie). Tylko tytul i wykonawaca.

edit by wsm: zanim zapytasz o jakakolwiek reklame, sprawdz czy nie znajdziesz odpowieiedzi TUTAJ.
Matik_CyM
to ja od razu skorzystam smile.gif

chodzi mi o piosenke z reklamy CCC wie ktoś jaki wykonawca i tytuł ?
Na stronce z muzyką z reklam jeszcze nie ma :wink:
Guts
Jak nazywa sie piosenka spiewana przez Jackiego Chana w filmie Police story.
Panek
A zna ktoś ten utwór, taki jakby techno-remix, co najpierw gada taki facet, potem się pojawia bicik i zaczyna babka śpiewać "Don't you want somebody to love..." itd?
ds
Zanim ktoś zapyta o jakąś muzykę z reklamy niech sprawdzi tutaj:
http://bzium.pl/reklamy/znane.php
Garcia
Zanim ktoś zapyta o jakąś muzykę z reklamy niech sprawdzi tutaj: http://bzium.pl/reklamy/znane.php

Dobra sprawdzilem i znam tytul biggrin.gif Da Lux - "I gotta do" ma to ktos question.gif bo na Kazie ani na Soulseeku nie moge znalezc :cry:
Hela
Na eMule jest.
LegionPolski
A zna ktoś ten utwór, taki jakby techno-remix, co najpierw gada taki facet, potem się pojawia bicik i zaczyna babka śpiewać \"Don't you want somebody to love...\" itd?

Taak, to jedna z najlepszych techniawek ost. lat.

Boogie pimps - Somebody to love
kraczek
A ja szukam muzyczki z reklamy Sony Ericsson'a K700i, spodobała mi sie. Moze ktos ją zna ???
Miłosz
Zna ktoś może tytół i wykonawcę piosenki, która leci na reklamie Swatch'a? (to te zegarki ;p )
wsm
reklama Ery i reklama Orlenu - kojarzy ktos?;p
Ölschmitz
wsm - Orlenu? to co taka ciezarowka jedzie, a nad nio leci orzeł? wiem, ze wykonawca to Vangelis, ale tytuł? kumpel wie, wiec moge dac Ci znac ;p
wsm
nie, ta nowsza, gdzie jest tekst w stylu "zycie szybko plynie, znajdz czas zeby sie zatrzymaj i uupelnic energie" czy jakos tak.
mlokon
A zna ktoś ten utwór, taki jakby techno-remix, co najpierw gada taki facet, potem się pojawia bicik i zaczyna babka śpiewać \"Don't you want somebody to love...\" itd?

Boogie Pimps - somebody to love
Panek
Jakby coś, to Legion już mi odpowiedzial (Dzięks Legion tongue.gif)
Wiśnia San
Co to za piosenka z reklamy aparatów cyfrowych SONY ??
Panek
Ja mam pytanie: Jak nazywa się piosenka z tej reklamy telefonu, bodajże Sony Erricson, ta co "obraz" jest tak złączony... Kojarzy ktoś?
bartek212
Ja mam pytanie: Jak nazywa się piosenka z tej reklamy telefonu, bodajże Sony Erricson, ta co \"obraz\" jest tak złączony... Kojarzy ktoś?

Death in Vegas: Hands around my throat
Anonymous
Co to za piosenka z reklamy aparatów cyfrowych SONY ??

Mando Diao - "Motown Blood"
Ins
zna ktos tytul i wykonawce kawalka co lecial w intrze do Wave Rally ?
kubson
siemacie ma ktos moze kawalek z reklamy peugeot 206 kawalek nazywa sie "husan" ale nie wiem jaki wykonowaca smile.gif jak mozecie to jakis link czy cos bo z kazy sciagam ale strasznie powoli idzie ble
Anonymous
piosenka leci tak::: uciuana ana czy jakos tak jak sie nazywa??
strasznie mnie kreci a slyszałem ją z raz
deco
Ostatnio szukałem takiej piosenki wiem ze leci mniej wiecej tak: uciuananna uciuana biggrin.gif i tylko tyle jak ona sie nazywa??
MichAelis
"Uciułany giecik"
?? jak chodzi wam o ta polska piosenke
karys88
Ostatnio szukałem takiej piosenki wiem ze leci mniej wiecej tak: uciuananna uciuana biggrin.gif i tylko tyle jak ona sie nazywa??

Jak już to Uciułanyłany giecik będzie...itd laugh.gif
PCP(Północ Centrum Południe)-Uciułany Giecik :wink:
Pozdro
karys
Jakuza
Co do tematu który założyłem niżej to przepraszam , niezauważyłem , że jest specjalny topic temu poświęcony .

BTW = To moja sprawa czego słucham tongue.gif
yardi
Wczoraj usłyszałem ciekawą muzyczkę w nowej reklamie ŻYWCA. Zna ktoś to może?
Soq
Piosenka z reklamy AXE (ta z radyjkiem, bucikami i ładnymi kobietkami wink.gif )

Pomoze ktos?
Miłosz
Poszukuję muzyki z intro Way of the samurai 2.
jaszczoor
Jezu ludzie prosze was uratujcie mi życie. Podajcie mi linka do strony/serwera z płytą nową Joe Cockera "heart & soul"
Potzrebuje ją prędko a torrentem nie chce mi sie ściągać. To jest sprawa życia i śmierci wink.gif
Lipa
Piosenka z programu " Jackass ". Jak wychodzi Party Boy :wink:
Gdzie ona jest question.gif
LegionPolski
Piosenka z programu \" Jackass \". Jak wychodzi Party Boy  :wink:  
Gdzie ona jest  :?:

niewiem jak sie nazywa, ale jak wpiszesz w Emulu "Jackass song partyboy" to będzie kilka pozycji z Partyboy.
bartek212
siemka szukam nazwy piosenki z reklamy NUTELLI

Zarombista nutka leci smile.gif

Dziekuje za pomoc smile.gif
vip77
siemka szukam nazwy piosenki z reklamy NUTELLI

Zarombista nutka leci smile.gif 

Dziekuje za pomoc smile.gif

Andreas Johnson - "Glorious"

Tak na przyszlosc jak szukasz muzyki z reklamy to zobacz pod ten adres http://reklamy.tv/
szeni
Przydatny temat wink.gif

Ja szukam piosenki, w ktorej refren brzmi nastepująco:

"I have never met a girl like you before..."

W tel jakies instrumenty. Nie znam tytulu ani wykonawcy, tak wiec zdaje sie na Waszą pomoc wink.gif
McDriv3r
Wiecie jak nazywa sie pelny tytul w ktorej piosence spiewa Doniu Liber Ascetohilix i 52 debiec.Spiewaja w refrenie Jest nas Wielu.Z tego co sluchalem to "tematem" tej piosenki jest pomaranczowa rewolucja.
szeni
Sam sobie odpowiedziales... Tytul tej piosnki to wlasnie 'jest nas wielu' wink.gif. Tak trudno zalaczyc vive/mtv i poczekac na dany klip...?
Beliaal
Przydatny temat wink.gif

\"I have never met a girl like you before...\"

W tel jakies instrumenty. Nie znam tytulu ani wykonawcy, tak wiec zdaje sie na Waszą pomoc wink.gif

edwyn collins Never Met A Girl Like You
szeni
Przydatny temat wink.gif

\"I have never met a girl like you before...\"

edwyn collins Never Met A Girl Like You

Dzieki wielkie, chlopie
Mendrek
Moja kumpela szuka... podala mi takie slowa... (podobno tak, albo w miare tak brzmia):

"A ona wciąż czeka, ona wciąż czeka cierpliwie liczy dni a on zjawia sie i znika".

To podobno jakas stara piosenka...
szeni
Mister of America
muz.: Tom Sideman
sł.: Małgorzata Ostrowska

Wypadaloby najpierw przeszukac google...

http://www.lombard.pl/txt/mister.htm
Mendrek
Dzieki! W sumie szukalem tongue.gif Ale jakos widocznie slabo... anyway, jeszcze raz big thx! smile.gif
Mendrek
Wiec skoro to forum takie skuteczne, to mam w sumie jeszcze jedna prosbe... chodzi o tekst utworu "Sun", z Silent Hill 3 (to o stworzeniu Boga)... Ma ktos? Najlepiej bylo by z tlumaczeniem na polski, ale angielskim sie tez zadowole tongue.gif
alienator
Szukam wykonawcy albo tytułu piosenki z reklmy Dacii (tego samochodu xD)
Anonymous
dawno temu byla taka "discopolowa" pioseneczka BLUE ktora wykonywal EIFEL 65. jakis czas potem powstal cover o zabarwieniu rockowym ktory wykonywal zespol...? no wlasnie potrzebuje sie dowiedziec nazwy tego zespolu.
Pomozecie? smile.gif
Shoonay
Pytanko z mojej strony:
Jak nazywa się utwór i wykonawca w reklamie, w której jakaś (znana?) wysportowana babka z barkami większymi niż... yyyy... znaczy ten... "tańczy" najpierw z jednym wiszącym wielokątem "wysadzonym" głośnikami niskotonowymi, a po odwaleniu swojego pokazu, ten (głośnik) traktuje ją niskim basem co babka przyjmuje na klatę jak w japońskich krechach (czyt.: odrzuca ją do tyłu), i wstaje.
W tym momencie pokazuje się zgraja innych wiszących wielokątów "wysadzanych" głośnikami niskotonowymi a ona zapodaje: "Same time tommorow?"
Wreszcie pokazuje się logo... yyy... czego to było? Adidas :? ... i advert over...
vip77
to jest reklama Nike a konkretnie
NikeWoman : Nieznany - "Keep Up"
Shoonay
Dzieki vip77, to je ono!

Teraz jeszcze jakiś dobry człowiek może podpowie, co to za elektroniczna muzyka w reklamie jakiegoś telefonu komórkowego - nie pamiętam dokładnie szczegółów - albo z wysuwaną albo z odsłanianą klapką.
W reklamie tej, ludziska wyglądający na młodych biznesmenów w garniturkach, wysuwają/otwierają się - (czyt. wygibają) podobnie jak ich telefony.
W tle budynki, most - innymi słowy prawie (chyba) całość w jakimś wielkim mieście - napewno nie polskim.
Boomer
cze all potrzebuje piosenki ktora leci chyba tak ;] 'szwip szwap szwapi a szwapi szwapi szwapi' no walsnie jakos tak ;P.za ktos moze tytul badz wykonawce ?? now ban;] !! ogulnie to jest trendi i wogule...radia tez to lapia wiec moze ktos to zna ?? plz help
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.