Jako ze pojawia sie ostanio duzo tematow pokroju: "Zna ktos piosenke, ktora leci w filmie | grze | reklamie X Y Z?". Postanowilem zalozyc specjalny temat gdzie kazdy bedzie mogl zadac takie pytanie.
UWAGA! Zadnych linkow do mp3 (chyba ze dany tytul jest legalnie ogolnodostepny na necie). Tylko tytul i wykonawaca.
edit by wsm: zanim zapytasz o jakakolwiek reklame, sprawdz czy nie znajdziesz odpowieiedzi TUTAJ.
Matik_CyM
13 11 2004, 18:27
to ja od razu skorzystam
chodzi mi o piosenke z reklamy CCC wie ktoś jaki wykonawca i tytuł ?
Na stronce z muzyką z reklam jeszcze nie ma :wink:
Jak nazywa sie piosenka spiewana przez Jackiego Chana w filmie Police story.
A zna ktoś ten utwór, taki jakby techno-remix, co najpierw gada taki facet, potem się pojawia bicik i zaczyna babka śpiewać "Don't you want somebody to love..." itd?
Zanim ktoś zapyta o jakąś muzykę z reklamy niech sprawdzi tutaj:
http://bzium.pl/reklamy/znane.php
Zanim ktoś zapyta o jakąś muzykę z reklamy niech sprawdzi tutaj:
http://bzium.pl/reklamy/znane.phpDobra sprawdzilem i znam tytul

Da Lux - "I gotta do" ma to ktos

bo na Kazie ani na Soulseeku nie moge znalezc :cry:
LegionPolski
26 11 2004, 07:23
A zna ktoś ten utwór, taki jakby techno-remix, co najpierw gada taki facet, potem się pojawia bicik i zaczyna babka śpiewać \"Don't you want somebody to love...\" itd?
Taak, to jedna z najlepszych techniawek ost. lat.
Boogie pimps - Somebody to love
kraczek
10 12 2004, 14:29
A ja szukam muzyczki z reklamy Sony Ericsson'a K700i, spodobała mi sie. Moze ktos ją zna ???
Zna ktoś może tytół i wykonawcę piosenki, która leci na reklamie Swatch'a? (to te zegarki ;p )
reklama Ery i reklama Orlenu - kojarzy ktos?;p
Ölschmitz
12 12 2004, 12:53
wsm - Orlenu? to co taka ciezarowka jedzie, a nad nio leci orzeł? wiem, ze wykonawca to Vangelis, ale tytuł? kumpel wie, wiec moge dac Ci znac ;p
nie, ta nowsza, gdzie jest tekst w stylu "zycie szybko plynie, znajdz czas zeby sie zatrzymaj i uupelnic energie" czy jakos tak.
A zna ktoś ten utwór, taki jakby techno-remix, co najpierw gada taki facet, potem się pojawia bicik i zaczyna babka śpiewać \"Don't you want somebody to love...\" itd?
Boogie Pimps - somebody to love
Jakby coś, to Legion już mi odpowiedzial (Dzięks Legion

)
Wiśnia San
17 12 2004, 14:28
Co to za piosenka z reklamy aparatów cyfrowych SONY ??
Ja mam pytanie: Jak nazywa się piosenka z tej reklamy telefonu, bodajże Sony Erricson, ta co "obraz" jest tak złączony... Kojarzy ktoś?
bartek212
17 12 2004, 21:50
Ja mam pytanie: Jak nazywa się piosenka z tej reklamy telefonu, bodajże Sony Erricson, ta co \"obraz\" jest tak złączony... Kojarzy ktoś?
Death in Vegas: Hands around my throat
Anonymous
18 12 2004, 20:48
Co to za piosenka z reklamy aparatów cyfrowych SONY ??
Mando Diao - "Motown Blood"
zna ktos tytul i wykonawce kawalka co lecial w intrze do Wave Rally ?
siemacie ma ktos moze kawalek z reklamy peugeot 206 kawalek nazywa sie "husan" ale nie wiem jaki wykonowaca

jak mozecie to jakis link czy cos bo z kazy sciagam ale strasznie powoli idzie ble
Anonymous
2 01 2005, 00:58
piosenka leci tak::: uciuana ana czy jakos tak jak sie nazywa??
strasznie mnie kreci a slyszałem ją z raz
Ostatnio szukałem takiej piosenki wiem ze leci mniej wiecej tak: uciuananna uciuana

i tylko tyle jak ona sie nazywa??
MichAelis
2 01 2005, 12:20
"Uciułany giecik"
?? jak chodzi wam o ta polska piosenke
Ostatnio szukałem takiej piosenki wiem ze leci mniej wiecej tak: uciuananna uciuana

i tylko tyle jak ona sie nazywa??
Jak już to Uciułanyłany giecik będzie...itd
PCP(Północ Centrum Południe)-Uciułany Giecik :wink:
Pozdro
karys
Co do tematu który założyłem niżej to przepraszam , niezauważyłem , że jest specjalny topic temu poświęcony .
BTW = To moja sprawa czego słucham
Wczoraj usłyszałem ciekawą muzyczkę w nowej reklamie ŻYWCA. Zna ktoś to może?
Piosenka z reklamy AXE (ta z radyjkiem, bucikami i ładnymi kobietkami

)
Pomoze ktos?
Poszukuję muzyki z intro Way of the samurai 2.
jaszczoor
28 01 2005, 20:30
Jezu ludzie prosze was uratujcie mi życie. Podajcie mi linka do strony/serwera z płytą nową Joe Cockera "heart & soul"
Potzrebuje ją prędko a torrentem nie chce mi sie ściągać. To jest sprawa życia i śmierci
Piosenka z programu " Jackass ". Jak wychodzi Party Boy :wink:
Gdzie ona jest
LegionPolski
28 01 2005, 21:06
Piosenka z programu \" Jackass \". Jak wychodzi Party Boy :wink:
Gdzie ona jest :?:
niewiem jak sie nazywa, ale jak wpiszesz w Emulu "Jackass song partyboy" to będzie kilka pozycji z Partyboy.
bartek212
1 02 2005, 16:18
siemka szukam nazwy piosenki z reklamy NUTELLI
Zarombista nutka leci
Dziekuje za pomoc
siemka szukam nazwy piosenki z reklamy NUTELLI
Zarombista nutka leci
Dziekuje za pomoc

Andreas Johnson - "Glorious"
Tak na przyszlosc jak szukasz muzyki z reklamy to zobacz pod ten adres
http://reklamy.tv/
Przydatny temat
Ja szukam piosenki, w ktorej refren brzmi nastepująco:
"I have never met a girl like you before..."
W tel jakies instrumenty. Nie znam tytulu ani wykonawcy, tak wiec zdaje sie na Waszą pomoc
McDriv3r
20 02 2005, 14:54
Wiecie jak nazywa sie pelny tytul w ktorej piosence spiewa Doniu Liber Ascetohilix i 52 debiec.Spiewaja w refrenie Jest nas Wielu.Z tego co sluchalem to "tematem" tej piosenki jest pomaranczowa rewolucja.
Sam sobie odpowiedziales... Tytul tej piosnki to wlasnie 'jest nas wielu'

. Tak trudno zalaczyc vive/mtv i poczekac na dany klip...?
Beliaal
21 02 2005, 16:30
Przydatny temat
\"I have never met a girl like you before...\"
W tel jakies instrumenty. Nie znam tytulu ani wykonawcy, tak wiec zdaje sie na Waszą pomoc

edwyn collins Never Met A Girl Like You
Przydatny temat
\"I have never met a girl like you before...\"

edwyn collins Never Met A Girl Like You
Dzieki wielkie, chlopie
Mendrek
26 02 2005, 11:57
Moja kumpela szuka... podala mi takie slowa... (podobno tak, albo w miare tak brzmia):
"A ona wciąż czeka, ona wciąż czeka cierpliwie liczy dni a on zjawia sie i znika".
To podobno jakas stara piosenka...
Mister of America
muz.: Tom Sideman
sł.: Małgorzata Ostrowska
Wypadaloby najpierw przeszukac google...
http://www.lombard.pl/txt/mister.htm
Mendrek
26 02 2005, 12:08
Dzieki! W sumie szukalem

Ale jakos widocznie slabo... anyway, jeszcze raz big thx!
Mendrek
26 02 2005, 13:19
Wiec skoro to forum takie skuteczne, to mam w sumie jeszcze jedna prosbe... chodzi o tekst utworu "Sun", z Silent Hill 3 (to o stworzeniu Boga)... Ma ktos? Najlepiej bylo by z tlumaczeniem na polski, ale angielskim sie tez zadowole
alienator
26 02 2005, 15:03
Szukam wykonawcy albo tytułu piosenki z reklmy Dacii (tego samochodu xD)
Anonymous
28 02 2005, 15:21
dawno temu byla taka "discopolowa" pioseneczka BLUE ktora wykonywal EIFEL 65. jakis czas potem powstal cover o zabarwieniu rockowym ktory wykonywal zespol...? no wlasnie potrzebuje sie dowiedziec nazwy tego zespolu.
Pomozecie?
Shoonay
28 02 2005, 15:45
Pytanko z mojej strony:
Jak nazywa się utwór i wykonawca w reklamie, w której jakaś (znana?) wysportowana babka z barkami większymi niż... yyyy... znaczy ten... "tańczy" najpierw z jednym wiszącym wielokątem "wysadzonym" głośnikami niskotonowymi, a po odwaleniu swojego pokazu, ten (głośnik) traktuje ją niskim basem co babka przyjmuje na klatę jak w japońskich krechach (czyt.: odrzuca ją do tyłu), i wstaje.
W tym momencie pokazuje się zgraja innych wiszących wielokątów "wysadzanych" głośnikami niskotonowymi a ona zapodaje: "Same time tommorow?"
Wreszcie pokazuje się logo... yyy... czego to było? Adidas :? ... i advert over...
to jest reklama Nike a konkretnie
NikeWoman : Nieznany - "Keep Up"
Dzieki vip77, to je ono!
Teraz jeszcze jakiś dobry człowiek może podpowie, co to za elektroniczna muzyka w reklamie jakiegoś telefonu komórkowego - nie pamiętam dokładnie szczegółów - albo z wysuwaną albo z odsłanianą klapką.
W reklamie tej, ludziska wyglądający na młodych biznesmenów w garniturkach, wysuwają/otwierają się - (czyt. wygibają) podobnie jak ich telefony.
W tle budynki, most - innymi słowy prawie (chyba) całość w jakimś wielkim mieście - napewno nie polskim.
cze all potrzebuje piosenki ktora leci chyba tak ;] 'szwip szwap szwapi a szwapi szwapi szwapi' no walsnie jakos tak ;P.za ktos moze tytul badz wykonawce ?? now ban;] !! ogulnie to jest trendi i wogule...radia tez to lapia wiec moze ktos to zna ?? plz help
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.