Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: FF VII - PC...Mały problem...
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Kozera
Tak wiec ,jako ,ze nie mam juz szaraka ściągnąłem FF 7 na PC.
Wszystko swietnie ,tylko ...ze ...moj komputer nie obsługuje opcji jakosci kolorów " 8 bit" .
Więc pytam...co mam zrobić ,abym mogl spokojnie pograc w Finala 7.

ps: z FF VIII na PC tez bede mial taki sam problem?
Offi
jak chcesz to poszukaj na subarashi fantasy tam powinno byc pare latek graficznych i nietylko.
Kozera
http://www.subfan.pl/ jeszcze nie działa . A jakieś inne rozwiązania? Dokladnie co i jak mam zrobic : /
Krasus
Ściągnąłeś wersję z szaraka na PC i chcesz grać przez emu czy ściągnąłes już wersję PC`tową ?
Markus
Polecam raczej zaopatrzyć się w wersję psx i uruchomić na emulatorze(np epsxe) co oszczędza wielu kłopotów z uruchomieniem. Mam wersję FFVII na pc i do tej pory nieudało mi się pograć, bo jeżeli wogóle się już uruchomi to zawiesza się zaraz na początku(przy pociągu). Próbowałem różnych patchy, żaden nie działał a moja karta obsługuje tryb 8bit sad.gif
Trzcina
Kliknij prawym przyciskiem w exe uruchamiajace gre, daj na wlasciwosci a potem na zgdnosci, tam mozesz wlaczyc 256 kolorow.
Firekage
Ta gra ma pacza pod karty graficzne od Vodoka do GF (2 albo 4 jesli sie nie myle)
genjuro
Mialem wersje na PC i calą przeszedłem bez zwisów i takich tam. Po prostu zainstalowałem patcha do karty graficznej ( Riva TNT czy cos takiego) i można było wtedy grać na hardware a nie software. Jeżeli używasz Win XP, to polecam zainstalować patcha chocobo, inaczej gra będzie wywalać się kiedy rozpoczniesz wyścigi w Gold Sourcer. Wszystkie patche są dostępne na necie i to bezproblemowo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.