Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Stay-Zostań.
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
C1REX
Niesamowite wrażenie robi film. Na mnie zrobił ogromne. Fantastyczny pomysł.

Po ostatniej scenie albo dostaniecie olśnienia, albo totalnego zaciemnienia.
Zeshizowany, ale dający się ogarnąć.

Moja ocena:
9/10

(uważajcie na torrenty - tam jest wersja z francuzkim dubbingiem. Ja brałem z osloskopa)
tk
jakiś czas temu oglądałem i co tu dużo mówić - mcgregora i goslinga lubie, nieźle się ogląda, całość całkiem klimatyczna, ale końcówka imo strasznie tania.
Cerb
W ktoryms temacie o nim pisalem, dla mnie film miazga. Szkoda tylko ze do jednorazowego obejrzenia, kolejne bylby juz bez sensu a i klimat by gdzies ulecial. Na mnie zrobil naprawde duze wrazenie, a ta muzyka...przepiekna.
C1REX
QUOTE(Cerb @ 24 09 2006, 21:11) *

Szkoda tylko ze do jednorazowego obejrzenia, kolejne bylby juz bez sensu a i klimat by gdzies ulecial.

Ja myślę inaczej. Chyba pierwszy film, który chciałem włączyć ponownie zaraz po obejrzeniu. Przyznam jednak, że końcówka wprowadziła w stan konsternacji i przez chwilę nic nie wiedziałem.

Mimo wszystko zajarzyłem i szoku niemal doznałem. MASAKRA.
Teraz siedzi mi ten film we łbie i wyjść nie chce. Tak jak po największych hitach.

Jak ktoś lubi trudne i pokręcone filmy to musi to zobaczyć i postarać się zrozumieć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.