Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: DEFCON
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Mq
Zbliza sie premiera nowej gry tworcow Uplink i Darwinii.

Bedzie to gra strategiczna inspirowana najwyrazniej Grami Wojennymi. Rzadzi sie silami powietrznymi , morskimi oraz rakietami balistycznymi jednego ze swiatowych supermocarstw . Haczyk ? W wojnie termonuklearnej nie ma wygranych ! Mozna jedynie przegrac mniej .

Na stronie http://www.everybody-dies.com/ mozna obejrzec trailery i zlozyc pre-order ( ok 20 baksow , troche mnie przez STEAM). Ja tak uczynie bo to nieduzo a gra wyglada na kupe zabawy , szczegolnie online musi byc smakowity :)
alienator
Mam już (nie ważne skąd ;]), ale lekko półśrednio mi sie podoba.
przebrnąłem przez tutorial i chciałem zasmakować multi, ale niestety, nie pokazała się nawet lista serwerów ;/

w uplinka trochę gralem, to mniej więcej podobna kontrola ;p
Mq
QUOTE(alienator @ 26 09 2006, 14:52) *

przebrnąłem przez tutorial i chciałem zasmakować multi, ale niestety, nie pokazała się nawet lista serwerów ;/

Szokujace, w koncu jeszcze nie bylo premiery a gra sprawdza czy kopia jest oryginalna ;)

Pierwsza recka http://pc.ign.com/articles/732/732711p1.html 8.8/10
alienator
Specu podobno śmiga po necie ;p
http://www.psxextreme.info/index.php?showt...1210&st=40#
Specu
blablablabla

alienator- chetny na mini termonuklearna potyczke? jak cos to pw albo gg smile.gif
alienator
Raczej pod koniec tygodnia biggrin.gif

ale możesz być pewny, że wyzwanie podjęte ;]
Mikes
Jestem cholernie zaciekawiony tą grą.

hmm z tych co mają, mozecie mi na PW podac skąd macie(link, torrencik czy cuś :>)
Diabeu
niby ma zerowe wymagania a u mnie działa jak podupcona, skaczący kursor doprowadza mnie do szału
Mq
Zamowilem gre ze strony developerow, ssijcie ;p
Ölschmitz
lepsze od uplinka? uplink byl spoko, spedzilem przy tym sporo godzin, ale na dluzsza mete byl nudny.

napiszcie cos ;p
Panek
DEFCON mi się strasznie podoba - gra moich marzeń biggrin.gif Zarazem oddaje łatwość wojny termonuklearnej, ot naciśnij guzik i patrz na napis "New York hit - 6.6 milion dead"

Mogę się ustawić na jakieś potyczki, ale dopiero jak poduczę się grać : P
stona
czyli ze jak se sciagne wersje mniej legalna to sobie z wami pogram czy nie?
Specu
ofkoz, jedyne co nie dziala to granie na oficjalnych serwerach i ich wyszukiwanie, polaczenie przez direct ip dziala bez pierdniecia hyh.gif
swoja droga juz ukazala sie wersja final wink.gif
stona
to zapodawajcie swoje ip. pogramy se:)
Specu
GG
a najlepiej to sciagnijcie sobie HAMACHI i przez to lupiemy
ShtaS
też jestem chętny do gry ^^
Yacek
Mam gre ktora w koncu mi juz dziala, oczywiscie bez listy serwerow i takie pytanie mam: jak wyglada gra na multi a dokladnie predkosc gry ? Host wybiera predkosc ktora obowiazuje przez cala gre czy jak to wyglada, bo troche dlugo trwaloby granie jednej sesji w real time.
stona
Mozesz sobie wybrac, ja gralem ze SPECem ,to nam to w miare szybko poszlo( ale nie skonczylismy bo sie rozlaczycl wink.gif )
Yacek
Zalozylem polska siec defcon na hamachi:

nazwa: DefconPL
haslo: rasiak

dostepne codziennie po poludniu oraz w weekendy przez wiekszoszc dnia.

mord00k
Demo jest ja już gra się ekstra ale skąd można mieć pełną?
stona
QUOTE(mord00k @ 16 10 2006, 20:35) *

Demo jest ja już gra się ekstra ale skąd można mieć pełną?

Bodajże ze STEAM'a [lub z torrenta ninja.gif ]
mord00k
Steama nie mam i nie chcę mieć biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.