O sensowności powstania forum serii Ninja Gaiden nikogo - tym bardziej fanów tej gry - nie trzeba chyba przekonywać. Największy topic w dziale Xboxa mówi sam za siebie.

Mam nadzieję ludziska na Waszą pomoc w rozkręceniu tego forum. Strategie, rekordy, newsy na temat Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden 2. Piszcie, zakładajcie tematy. W razie czego peemka do mnie - razem damy radę.
Ozi nalałeś miodu do mego serca tym forum. Jasne, że się rozkręci. Jest tyle do zapodania. Sam nie wiem od czego zacząć w dziale Strategie, tyle tego jest. Mam nadzieję, że spory i kłótnie, która jest najskuteczniejsza będą częste

. PMkę z propozycjami tematów już wysłałem. Pozdro.
mr pablo
28 10 2006, 12:03
Możnaby było założyć topic, w którym znajdowałyby się strategie dotyczące przejścia poszczególnych misji z jak najwyższym wynikiem.
Hmm, zgadzam się...ale to dla naprawdę zawziętych zawodników. Ja osobiście do nich należę i mogę pisać na tym forum w nieskończoność, ale obawiam się, że grono 'karmowców' jest dość wąskie. pomysłami mogę sypać jak z rękawa. A Matek, Ty czy Ozi napewno tyż coś szepną.
mr pablo
9 11 2006, 14:08
Co racja to racja

. Dlatego też się pytam czy jest sen zakładania takiego tematu. Niestety nas wielu nie jest. To troche lipa jak udzielać się będą 3 w porywach 4 osoby

.
Dobrze że powtało forum poświęcone tej grze,z całą pewnością jest tego warta.Osobiście ukończyłem ją na wszystkich poziomach tródności.ale w głowie pozostaje przede wszystkim mega hardcore z 1 chapteru,to było coś pieknego.cała gra jest genialna,design bossów urywa łeb
Chyba pora tu z NGS ruszyć?!
Dokładnie. Tylko sprawa jest taka, że trzeba by przenieść cały dział NG do osobnego sektora bo przecież jesteśmy w X-ie lub temat NGS przenieść tutaj. Skontaktuję się z kim trzeba.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.