Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Test Drive Unlimited
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
Grzehoo
A jakie to ma znaczenie? 8 albo 8+, nie pamiętam.
ash77
CYTAT(Yano @ 8 05 2007, 13:05) *
nie mozna nikogo podwozic ani zmieniac ubran i nie ma motorow - recka HIVa nie byla oparta na faktach autentycznych tongue.gif

no to HIV sobie poleciał w kulki jak to prawda
taki brak profesjonalizmu - wstyd
orion50
pograłem wczoraj u kumpla i stwierdzam, że gra jest ekstra. model jazdy w porządku. Na grafikę nie ma co narzekać. aż dziw bierze, że stareńkie PS2 sobie dało radę. furki wyglądają bardzo, bardzo ładnie a i otoczenie nie jest takie złe. framerate lepszy niż w takims NFS MW
polecam i sam niedługo zainwestuje
pozdrawiam
konsolowiec13
Gdzie mogę zobaczyć taki smaczek

http://www.ownage.nl/images/content/47160.jpg

Wiem ,że na lotnisku ale ono jest ogromne i nie mam pojęcia gdzie jechać.
Re
To jest jedna z gier świetna:D:D:D Tak kokpity są wyczesane:D:D:D I jeszcze te opuszczanie szyb:D Grafika niezła, klimatyczna, model jazdy i freeruunnn też daję radę. Troche szkoda że okroili gameplay względem next-genów, ale i tak uważam, że obo GT i Burnouta to giera warta wydania kasy:)
szarakps
Kilka osób pytało się jak przejść TDU na PS2 na 100 procent o to mój opis.

Udało mi się wczoraj TDU na PS2 ukończyć grę na 100 procent , z tym jednym procentem co brakowało to jest bardzo podchwytliwe i gdyby nie opis z neta to bym nie skapnął sie , o to w skrócie co trzeba zrobić by z 99 procent uzyskać ten 1 procent .
1. Trzeba posiadać 2 takie same Mercedesy SLK 55 AMG i jednego z nich z tuningować dzieki czemu auto zmieni się na inną grupę klasy i nazwe Performance Package , drugiego z nich zostawić nieruszonego.
2. Stuningować Nissan 350Z: coupe , NISMO S-Tune, NISMO R-Tune , NISMO R-Tune Power dzięki czemu te wszytstkie samochody przeistoczą się w bodajże 3 sztuki NISMO R-Tune Power i po tym z powrotem kup Nissan 350Z: coupe , NISMO S-Tune, NISMO R-Tune i pozostaw nieruszone je, i dzięki temu przybędzie ten jakże oczekiwany procent dający 100 procent gry.
A to statystystyki które trzeba osiągnąć by miec 100 procent gry , na master points nie patrzec bo ich bodajże milion wystarczy.

Time played: 34:12:30
Level: Master
Gold cups: 164
Cars: 70
Houses: 56

Poniżej co należy zaliczyć w całej ogólnej grze .
-wszystkie kluby w grze zostając na czele prezydentem ich.
- zaliczyć wszystkie wyścigi , czasówki , fotoradary na złoto .
- wykupić wszystkie samochody z salonów
- kupić wszystkie domy w grze.

Zycze miłej zabawy z TDU na PS2.
MoniqaPS2PSP
CYTAT(Re @ 20 02 2008, 14:33) *
To jest jedna z gier świetna:D:D:D Tak kokpity są wyczesane:D:D:D I jeszcze te opuszczanie szyb:D Grafika niezła, klimatyczna, model jazdy i freeruunnn też daję radę. Troche szkoda że okroili gameplay względem next-genów, ale i tak uważam, że obo GT i Burnouta to giera warta wydania kasy:)

Gra warta uwagi na ps2 jednak jeżeli ktoś wcześniej pograł w wersję na x360 może doznac szoku. Gra trochę jednak traci na klimacie a szkoda.
ShrekuGT
a ja powiem tak.Gra wydana na siłe:) grafa paskudna a poza tym szybko mnie znużyła.model jazdy jakiś taki bez jaj jest tak poza tym:)
Re
Znaczy na x360 widziałem gdzieś na standach i jasne, że graficznie zamiata. Miałem na Pieca, ale wyglądała tak, że "pokaz slajdów" jest odpowiednim słowem. Więc najprostrzym i najtańszym rozwiązaniem było kupienie wersji na PS2, okrojonej bo okrojonej ale i tak miodnej.
Lukaszeq
CYTAT(Re @ 9 04 2008, 19:29) *
Znaczy na x360 widziałem gdzieś na standach i jasne, że graficznie zamiata. Miałem na Pieca, ale wyglądała tak, że "pokaz slajdów" jest odpowiednim słowem. Więc najprostrzym i najtańszym rozwiązaniem było kupienie wersji na PS2, okrojonej bo okrojonej ale i tak miodnej.

Z tą wersją pecetową to faktycznie ten sam ból - slideshow, a póki co nie widziałem peceta, na którym TDU śmigałby w 1400*900 w hi-detalach i takich tam. Zapewne gdzieś takie są, widać słabo szukałem. wink.gif A wersję na PS2 nie grałem, szkoda, że jest okrojona, nie ma też lakiernika i furek Maserati... Zresztą tłumaczyłem z angielskiego artykuł o TDU na polskiej wikipedii, poszpanuję se, hehe. Ponoć niektórzy NPC noszą ksywy beta-testerów tej gry, tylko w wersji PS2. Czy to prawda, że spotyka się jakoś pokręcono nazwane postacie?
Zarzykzgr
hej!
jak uaktywnić jakieś wyścigi online?

szarakps
CYTAT(Zarzykzgr @ 18 10 2008, 14:44) *
hej!
jak uaktywnić jakieś wyścigi online?

Dokładniej opisz o co ci chodzi ? , bo chętnie bym pojezdzil z toba online po wyspie , bo gram w nią online już długo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.