Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Test Drive Unlimited
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
Yugo90
Witam!

Czy widział ktoś gdziekolwiek jakiekolwiek informacje na temat Test Drive Unlimited w wersji na PS2? Bo termin wydania już niedługo, a ja nigdzie nie mogę znaleźć choćby cienia dowodu na istnienie czegoś takiego. Jakieś pomysły?
Yano
ja tez nie widzialem cienia dowodu oprocz teoretycznych zapowiedzi ;p ale boje sie zeby nie wyszlo takie samo (pipi) jak "just cause" na ps2 ;p
Dr.Czekolada
Heh ta gra na PS2 ?!!, możliwe ale nie oczekujcie oprawy z X-a 360 (mówie to optymistycznie !!) chyba że twórcy sie wysilą i zrobią oprawe niemal jak z Burnout Revange biggrin.gif.
Coati
na sieci jest do zassania beta tej gry pod ps2... ale nie inwestowalem 1.5zl na plyte zeby zobaczyc ta nedzna gre... sadzac po trailerze
mord00k
Taaaa.... jak zobaczyłem jakoś grafiki w Just Cause to się boję co po Unlimite... Coraz bardziej gry multi-platformowe które idą na next geny i PS2 to różnica o wiele klas. icon_evil.gif
szarakps
http://gry.interia.pl/konsole/news?inf=806728 jeśli wierzyć newsie z interii to wersje na PS2 , PSP i PC zostały na luty 2007 przełożone.
LegionPolski
QUOTE(Dr.Czekolada @ 3 10 2006, 18:10) *

Heh ta gra na PS2 ?!!, możliwe ale nie oczekujcie oprawy z X-a 360 (mówie to optymistycznie !!) chyba że twórcy sie wysilą i zrobią oprawe niemal jak z Burnout Revange biggrin.gif.

no co Ty, ja sie spodziewalem grafiki jak na nowym x'ie... dobrze ze ostudziles moj zapał ohmy.gif

...
mord00k
biggrin.gif a jak. Nie no z tym lutym to przesadzili sad.gif!! Unlimited to będzie/jest wspaniała gra ale niestety raczej nie w wersji na PS2.... ehhh.... może jednak nie bedzie tylu cięć.
Yano
mozna sie spodziewac grafiki jak w just cause i brak multiplayera tongue.gif

edit o wlasnie widze ze juz to pisalem tongue.gif
mord00k
Bez multiplayera to już nie ta gra...
Yano
to prawda , bez multi to beda zwykle wyscigi.. ale nie ma szans na mmoracing na ps2 ;p moze jak dobrze pojscie to bedzie tak ze na singla pojedzimy po miescie i pozarabiamty kase na ciuchy i bryki i domki a w necie beda wyscigi na zamknietych trasach tym na co nas stac..
Mikes
Mogę się założyć o wodę z kibla że wersja PS2ójkowa zostanie skreślona do końca roku
mord00k
No to napewno Mikes. Liczyć będą się tylko wersje na PC i X360 czyli z wspaniałym online...
__bercik07
zamiast robiC ta gre na ps2 mogli wziasc sie za xboxa Imo live dalby rade:(sorki za jakies bledy ale pisze z x;)
mord00k
Dokładnie przecież ta gra bez multi traci moc,a w takiej sytuacji są lepsze ścigałki bez multi np. GT4.
Coati
zobaczymy, zobaczymy.. co z tego wyrosnie na current geny.
ja czekam na wersje pc ale tez obawiam sie ze bedzie to raczej srednia gra....

ps. niech ktos sciagnie bete w/w gry i sprawdzi jak to wyglada [pod ps2] tzw czy jest jakas nadzieja xD
mord00k
Wątpie z tą nadzieją biggrin.gif. Ale nie, na PC to będzie spox gra.
mlokon
nawet bez multiplayera bardzo chciałbym popykać w tą gre, mam wielką nadzieje, że gra jednak ukaże sie na ps2 ....
Coati
uazac to pewnie sie ukaze... ale juz widze oceny na ign i gamespot smile.gif

ta gra jesli sie ukaze na ps2 to bedzie miec inny silnik graficzny, o fizyce to juz mozna zapomniec... jedyna na co licze to niezmienione audio xD

mord00k
Oby Coati, oby. Powiem wam jak będzie: silnik graficzny - masakra, fizyka xD. Ja czekam na wersję na PSP także co wy o tym sądzicie?
mlokon
na ps2 imo okroją grafe napewno, pewnikowo... ale ciekawi mnie tylko czy wielkość wyspy będzie taka sama czy też to sie potnie. Jedyne co mnie fascynuje w tej grze to właśnie wielkość otaczającego świata. Co do fizyki aby nie jestem pewien by aż takie zmiany nastąpiły... Nie podobno by ps2 nie pociągła fizyki z tej gry...
mord00k
Ekhem.... raczzej fizy nie pociągnie. A wielkość wyspy spox taka sama spójrz na Just Cause teren taki sam ale nie wspominam o grafie biggrin.gif
Mikes
Mozna wiedzieć jaką niesamowitą fizykę ma ta gra że PS2 ma tego nie uciągnąć? wtf.gif
mord00k
Nie wiem , wiem że się wozy wspaniale przechodzi i nie chodziło mi o nie uciągnięcie (wstyd) ale o zmianę silnika na 100% fajna emotka mikes biggrin.gif
Coati
nie od dzis wiadomo ze do obliczania fizyki potrzeba dosyc duzej mocy... wszystko zalezy od programistow i czy gra nie zostanie skreslona z planu wydawniczego biggrin.gif
mord00k
A pewnie zostanie bo do lutego jeszcze sporo czasu a pewnie cała para pójdzie w wersję na PC i PSP. <udało mi się ze szkolnego kompa zalogowaćsię biggrin.gif>
Coati
mnie sie zawsze udaje xD
mlokon
etam, trele morele... Tyle jest gier na ps2 które mają zaje.bistą fizyke i jakoś dawają rade ... więc nie podniecajcie sie.. zmienią jedynie grafike ot co.. wg mnie
wozek
i jeszcze kochane przez wszystkich loadingi
Coati
ta gra w wersji PS2 to bedzie niczym przesiadka z ridge racer [psp] na tą samą gre na DS'ie xD
mlokon
nie przesadzajcie, zaskoczyli nas miło z wersją na x360, więc na ps2 nie zrobią wtopy. Dosyc ostatnio było kaszany z serii test drive
mord00k
Hmmm... rzeczywiście spróbuję być optymistą ale i tak czekam na wersję na PSP i PC tak na serio
MeL
mam nadzieje że ga będzie dobrze zrobiona. ze spierdzielą tekstur jak w just cause.
mord00k
Spierdzielą... o to się nie martw smile.gif xD
Dr.Czekolada
Wiecie to zależy, otóż w przedostatnim PE był wywiad z jakimiś gostkami i nawijali że Just Cause ma grafe bardziej obrzyganą niż minimalne ustawienia na PC dlatego iż gdyby nie to musieliby ...... pociąć wyspe na części (byłyby częstsze loadingi i prawdopodobnie z tych 1000 km kwadratowych byłoby co najwyżej 500 tongue.gif)
A więc jeżeli chcecie nie mieć (pipi)ej grafy musicie przeboleć cięcia świata gry tongue.gif, a jak nie chcecie mniejszych map to na odwrót. Moim zdaniem powinno się wydać 2 wersje takich gier na current geny, ale kto by tam się pocił ?, szkoda zachodu, czasu i pieniędzy nie panowie developerzy ?? blush.gif
White
Głupi pomysł- jakby wydali dwie wersje, to nie kupiłbym żadnej, bo nie mógłbym się zdecydować wink.gif

mlokon
jedna z torrenta druga oryginalna hyh.gif teoretycznie masz kopie gry biggrin.gif a co do gierki to gacie mi sie palą by w to zagrać, więc czekam hyh.gif
mord00k
QUOTE(Dr.Czekolada @ 25 10 2006, 20:51) *

Wiecie to zależy, otóż w przedostatnim PE był wywiad z jakimiś gostkami i nawijali że Just Cause ma grafe bardziej obrzyganą niż minimalne ustawienia na PC dlatego iż gdyby nie to musieliby ...... pociąć wyspe na części (byłyby częstsze loadingi i prawdopodobnie z tych 1000 km kwadratowych byłoby co najwyżej 500 tongue.gif)
A więc jeżeli chcecie nie mieć (pipi)ej grafy musicie przeboleć cięcia świata gry tongue.gif, a jak nie chcecie mniejszych map to na odwrót. Moim zdaniem powinno się wydać 2 wersje takich gier na current geny, ale kto by tam się pocił ?, szkoda zachodu, czasu i pieniędzy nie panowie developerzy ?? blush.gif

Grafa i tak nie byłaby zbyt dobra... PS2 to nie X. Porównaj Just Cause na X (1) a na PS2...
szarakps
Wszystko już jasne , są już screeny z wersji na PS2 http://www.gameonly.pl/newsy/10270 .
mord00k
Eee.... samochody fajnie ale drzewa i budynki obrzydliwe...
Mikes
Eee.... samochody fajnie ale drzewa i budynki obrzydliwe...

sliczne laugh.gif
Te w 2 burnoucie były 3x łądniejsze, otoczenie jak na PSX

Mastah27
Jak można porównywać grafikę nowego Test Drive'a do jakiejkolwiek gry z serii Burnout? Każdy Burnout wyglądał tak - ścigamy się na wyznaczonej z góry trasie, na której nie możemy skręcić w boczną uliczkę (pomijam skróty w Burnout Revenge), w dodatku nie mamy możliwości jechania pod prąd, gdyż drogę blokuje nam czerwona ściana. A jak jest w Test Drive Unlimited? Mamy do dyspozycji kilkaset kilometrów kwadratowych, możemy w każdej chwili udać się w dowolne miejsce na mapie (chyba, że wersja PS2 została pocięta, ale nic mi o tym nie wiadomo). Wyraźnie widać, która z gier potrzebuje więcej RAMu na renderowanie terenu, więc nic dziwnego że w TD:U nie starcza pamięci na dobrej jakości tekstury. Jestem ogromnie ciekawy czy porównując Burnouta 5 do NFS: Carbon lub Test Drive: Unlimited na X360 też będziemy widzieć sporą różnicę w grafice na korzyść tytułu stworzonego przez Criterion, jak to miało miejsce na current-genach.
Gasei
Dokładnie Test Drive to ogromny teren.Poza tym panowie jeszcze to poprawią ,mają czas wierze w nich hyh.gif
mord00k
Dobra ale GTA:SA ma lepszą grafę otoczenia a tereny takie małe nie są.
Sialala
QUOTE(szarakps @ 2 11 2006, 19:06) *

Wszystko już jasne , są już screeny z wersji na PS2 http://www.gameonly.pl/newsy/10270 .

Troche za wysoka rozdzialka jak na screeny z PS2 wink.gif Predzej obstawialbym XOne, ewentualnie jakis dev-kit PS2 z mocniejszymi bebechami. Ja olewam cieplym moczem - zagram jak kupie XO. Jesli do tego czasu nie wyjdzie druga czesc wink.gif
mord00k
Lii tam, jak dla mnie liczące się wersje tej gry to : PSP, PC i X360.
mlokon
dev kit ps2???? xDDDDDD icon_puk.gif
mord00k
QUOTE(Sialala @ 3 11 2006, 09:09) *

QUOTE(szarakps @ 2 11 2006, 19:06) *

Troche za wysoka rozdzialka jak na screeny z PS2 wink.gif Predzej obstawialbym XOne, ewentualnie jakis dev-kit PS2 z mocniejszymi bebechami. Ja olewam cieplym moczem - zagram jak kupie XO. Jesli do tego czasu nie wyjdzie druga czesc wink.gif

laugh.gif pojechałeś men xD nie mogę smile.gif A tak serio to chyba nie są screeny z X-pudła 1 byłoby lepiej sad.gif
Yano
to pewnie sa screeny z wersji roboczej na ps2 ktora tworcy odpalaja se na kompie ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.