Ja napewno będę grał. Tak jak Ty zamówiłem preordera w Ultimie i niecierpliwie czekam. Najpierw jednak zaznajomię się z nową kamerą, a dopiero potem online. Wolę grać w Snake vs Enemy niżeli klasyczny deathmatch (chociaż team deathmatch może być).
Ja sam nie wiem co najpierw wezmę, ale chyba bedzie to online

. Mój nick to Sokoov_PL. Taki będzie napewno

.
QUOTE(Sokolov @ 5 10 2006, 13:32)

Ja będe miał dziś!!!!!!!
Mozecie mi powedzieć, jak podłączyć PS2 do neta? ...
http://www.onlinecenter.plForum na którym masz wszystkie ifnormacje jak podłączyć PS2 do neta.
Ja będe obowiazkowo. Zobaczymy kiedy bo ultima może dać tyłka jak to się jej czasem zdarza.... Nick to Gawlick
artur z londynu
19 10 2006, 07:32
Witam.
Male pytanie. Czy tez macie problemy z zalogowanim sie na serwer. Ja ostatnio probowalem godzine i nie udalo mi sie. Gram glownie w TDM - nick CELNIK PL - wybieram zawsze "pokoj" SNAKE" bo tam najwiecej ludzi gra.
Jezeli jest jakis "pokoj" z graczami z PL - z checia zagram
Pozdrawiam
Sokolov
19 10 2006, 10:04
Ostatnio tez mam małe problemy. Dość długo sie loguje (2-3 min). Z tego co słyszałem do w każdy wtorek wieczorem serwery są zamykane przez Konami i są naprawiane/poprawiane
Mam problem: Chciałem pograć sobie w MGS3:S po sieci wiec wszystko ustawiłem tak jak mam w kompie wszystko idzie idzie ładnie aż do momentu kiedy wyskakuje: Checking UDP port... i tu wyskakuje taki błąd:
"Cannot Create game in the current network environment. Changing the settings on your router may solve this problem. (519: 179)"
Potem o dziwo idzie dalej i moge grać ale moge sie ino dołączać do kogoś sam nie moge założyć mapki. Pogrzebałem w ustawieniach gry i znalazłem takie coś:
UDP. port no. 1234. (1234 nie jest prawdziwą liczbą)
Czy jak zmienie te liczby na inne to błąd zniknie i bede mógł grać normalnie i zakładać mapki? Spotkał sie ktoś z czymś takim i wie jak mi pomóc? Prosze o pomoc.
Gawlick
21 10 2006, 18:58
Z tego co mi wiadomo to całkiem niezły procent osób grających w MGO nie może zakładać serwerów ( w tym ja). Być moze jest to spowodowane specyfikacją łącza.
Prawdopodobnie tak. Ja mam Neostradę i konsolę podłączoną bezpośrednio do modemu. Nigdy nie miałem problemu z utworzeniem pokoju.
Zwróćcie uwagę na te kolorki obok nicka. Informują o szbkości naszego netu. Ja mam zazwyczaj na zółto, ale nigdy na pomarańczowo.
Duzo ludzi gra w MGS3:S ?
QUOTE(YETI @ 23 10 2006, 16:17)

Duzo ludzi gra w MGS3:S ?
Bardzo dużo. Wiczorami jest od 150 do 300 osób online. Na serwerze SNAKE conajmniej 200.
Dr.Czekolada
2 12 2006, 22:29
Wow aż strach pomysleć jak to bedzie z MGS 4 ?

. Mam troche dziwne pytanie, widziałem okładke MGS3 Snake Eater i tam widać że też można grać online, to to samo co w Subsistance ??.
QUOTE(Dr.Czekolada @ 2 12 2006, 22:29)

Wow aż strach pomysleć jak to bedzie z MGS 4 ?

. Mam troche dziwne pytanie, widziałem okładke MGS3 Snake Eater i tam widać że też można grać online, to to samo co w Subsistance ??.
Nie, w MGS3:Snake Eater widnieje napis "With Net Features", ponieważ można ściągać tylko kamuflaże ze stronki. Prawdziwy tryb online jest w Subsistance, gdyż widnieje napis (na pudełku) "Net Play".
Dr.Czekolada
24 12 2006, 21:07
mhm zresztą już mam Subsistance

. Są jakieś Polskie klany ?

.
Dr.Czekolada
29 12 2006, 19:12
Niee Hosen ty się chyba do każdej gry online dobierzesz

.
Devil_2k
20 01 2007, 23:28
Hmmm, tylko tych lepszych

Zresztą - co by to było gdyby MiPu gdzieś nie było
Dr.Czekolada
22 01 2007, 17:36
Noo masz racje, ja jadam tylko produkty made in poland

.
jak duza jest scena MGO w Polsce? o ile mozna mowic o jakiejkolwiek scenie
Dr.Czekolada
27 02 2007, 21:34
cóż ja odpowiem politycznie na twoje pytanie (czyli g*** powiem ^-^) a na poważnei ja sam należe do jednego klanu

(cóż tak jakby

). Polskich graczy ciężko dorwać fakt (raptem spotkałem jednego, nei licząc klanu

, CZEŚĆ SOLID

).
Ogólnie spotkałem coś koło 20-30 Polaków w MGO. Regularnie grających Polaków jest na pewno czterech i wszyscy mamy headsety:
- ja pod ksywa Metal_PL
- SPONSOR
- Silencer
- Solid Sorrow
Jest to skład naszego klanu Polish Patriots (PLP) z MGS3League. Oprócz osób, które wymieniłem w klanie jest jeszcze Szkot z nickiem PITTS. Jesli chodzilo Ci Dr.Czekolada o nasz klan to znaczy, że Cie tu wymieniłem. Jesli chodziło Ci o MiP to ten klan praktycznie nie istnieje w MGO.
Polish Patriots gra aktualnie w nieoficjalnym turnieju TDM założonym na mgs3league. Na oficjalny niestety nie zdażyliśmy się załapać ze względu na ograniczoną ilość miejsc ( 16 ). Ostatnio graliśmy z IG-Clan no i nie daliśmy im żadnych szans. Więcej informacji znajdziecie na stronie www.mgs3league.com . Sprawdxcie sobie jakie KONAMI przygotowało nagrody do tego oficjalnego turnieju TDM.
Forum klanu Polish Patriots
http://forum.gameown.com/viewforum.php?f=60 .Niedługo będzie tam wiecej informaci. Zapraszam:D
Doszły mnie słuchy, ze serwery MGS3 zostały zamknięte. W związku nasuwa sie pytanie, czy mozna grac online w MGS3, czy tez nie. Bo tak sie zastanawiam na kupnem network adaptera, dla tej gry.
szarakps
2 06 2007, 16:39
W Ameryce zostały zamkniete a to dlatego ze gra wyszła pół roku wcześniej niż u nas , w europie nadal sa otwarte i można grac , na bank pól roku jeszcze będą.
Co oznacza kod DNAS 832

Czynne są jeszcze serwery?
szarakps
29 02 2008, 17:36
Od listopada serwery są już zamknięte.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.