Chyba kazdy gracz zna te sformulowanie i kazdego chyba kiedys to zlapalo ;> Szukam jakis dobrych gierek chcialbym zeby kazdy tutal wpisal swoje ulubione tytuly gierek do pogrania na deszczowe wieczory =] nie musza byc to najnowsze hiciory ale o tych najstarszych to zapomnijcie :> gatunkek dowolny , z gory dzieki
Company of Heroes
Battlefield 2
Cywilizacja 4
Oblivion
BreakQuest
w te gierki gram aktualnie. Teraz zasysam demko BF2142 multiplayer
Ölschmitz
6 10 2006, 21:58
QUOTE(red2000 @ 6 10 2006, 20:10)

do pogrania na deszczowe wieczory
jakikolwiek 'civilization'
1.seria Splinter Cell
2.Warhammer 40k Dawn of War + dodatek
3. America's Army ( darmowa gra online - POLECAM)
4.Disciples 2 Mroczne Proroctwo + dodatki
FEAR
WARHAMMER dow +dodatek
HALF LIVE (zawsze milo mi sie do niej wraca)
Gothic (1 ,2 noc kruka obojetnie)
Obecnie mecze system shock2 (zamiezam jeszcze sciagnac ss 1 )
Planuje jeszce deus ex (w koncu musze sie zmusic zeby 1szy etam przejsc )
Nie wiem co jeszcez napisac, zawsze warto w takie wieczory zapuscic cos co sie przeszlo i ma sie o tym mile wspomnienia.
frets on fire - darmowa

Enemy Territory
i WoW
Kruhol CPE
8 10 2006, 10:21
Metal Slug: weszystkie części :> Dają kopa xD
Fear
Swat 4
Prey
El Matador
Call of Juarez
Gta;Sa
Flatout 2
Oblivion
Gothic 3 (niedługo)
Company of Heroes
Just Cause
NFS:Carbon
Same szity widze podajecie, Zagraj sobie w sajlenta 2,3,4, Halo lub San Andreas w sam raz na deszcz, ktorego poki co nie ma
na deszczowy wieczór to wiadomo nie ma innej godnej gierki z lepszą pogodą, a mianowicie
Far Cry 
hmm który raz ja to juz przechodze 7?
bitwa o śródziemie 2.mój własny bohater ma chyba wszystkie medale(nie licząc tych za grę sieciową)
TES 4:Oblivion.mam już chyba 250 godzin gry na liczniku
polecam C&C First Decade zbior wszystkich C&C jak i RA, rozrywka na pare lub nascie tygodni
Darkstar One. Calkiem fajna gierka. Cos jak freelance/freespace tylko ze nowsze. Oblookaj jak lubisz kosmiczne klimaty.
Ja teraz czekam do konca tego miesiaca bo wychodza 3 konkretne gierki.
Hellgate: London
Dark Messiah of Might and Magic
Gothic 3
Wszystkie 3 to oczywiscie must have.
jeśli lubisz rts to w listopadzie wychodzi medieval total war 2.must have dla każdego fana rts-ów
QUOTE(Bobs @ 12 10 2006, 20:04)

jeśli lubisz rts to w listopadzie wychodzi medieval total war 2.must have dla każdego fana rts-ów
Link do torrenta z demkiem
Klik
ponowie temat bo podobny temat a znalazlem go przez przypadek
Przez pewien czas pojawilo sie kilka/nascie dobrych gierek jak nowy NFS, Crysis, GOW,COD4,itd ale po skonczeniu wiekszosci hitow -> susza <-
moje ulubione gatunki to
tpp/tpp, wyscigi, jakies logiczne ala hexic, kulki,itp rtsy (bardziej lubie WW2 lub "modern combat" kozacy czy aoe mnie nie interesuja czasowo). Tytuly przydalyby sie zeby byly z przed 3-4 lat, niepisac o jakis hitach tylko go dobrych/srednich grach ktore mialy slabe oceny mimo ze przyjemnie sie spedzalo czas przy nich
Company of heroes i dodatek
Blitzkrieg
Panzers phase one & two
Settlers VI
..to ze strategii
ProstyHeker
27 11 2007, 19:19
Operation Flashpoint i/lub Armed Assault
Kampanie same w sobie strasznie długie, a dodatkowo możesz pokusić sie o ściągnięcie dodatkowych misji czy kampanii (w przypadku OFP są to tysiące). Dodatkowo całkiem fajny multi w którym zagrasz w najlepsze coopy. Nie brakuje oczywiście tradycyjnych CTF czy DM

Bym zapominał, w obydwu grach na SP bez problemu zagrasz z widoku TPP, chociaż jednak proponowałbym FPP.
CYTAT(ProstyHeker @ 27 11 2007, 19:19)

Operation Flashpoint i/lub Armed Assault
Kampanie same w sobie strasznie długie, a dodatkowo możesz pokusić sie o ściągnięcie dodatkowych misji czy kampanii (w przypadku OFP są to tysiące). Dodatkowo całkiem fajny multi w którym zagrasz w najlepsze coopy. Nie brakuje oczywiście tradycyjnych CTF czy DM

Bym zapominał, w obydwu grach na SP bez problemu zagrasz z widoku TPP, chociaż jednak proponowałbym FPP.
to samo
giera mistrzowska
na dodatek wlezie na najslabszego kompa, grafa slaba ale tu nie o to chodzi, duze bitwy, potyczki sa na porzadku dziennym.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.