...w która miales okazje zagrać na PS2
God of War - ostatni boss trudny dość
Ratchet 3 - ostatni boss też trudny
A tak ogólnie... Nie znam

Jest też tak itemat w dziale PS one, więc czemu nie może być w PS2? Więc, piszcie.
Gradius V - wymiękam przy 3 formie drugiego bosa
a po za tym wszystkie gry stają sie trudne kiedy rodzinaka zaczyna komentowac to w co sie aktualnie gra np: kiedy np. gram w RE4 to slysze tylko co takiego: "co za nudy... chodzisz tylko po jakiesj wiosce i zabijasz bezbronnych ludzi"" - autentyk jakby co... a słysząc takie teksty zaczynam 'bronic' gry przez co sie dekoncentruje i nawet taki ''bezbronny'' wiesniak powoduje napis game over lub you are dead xD
Najtrudniejsz gra w jaką ja grałem to MGS3 na Europen Extreme. Poprostu nie do przejścia
Zwyrodnialec
8 10 2006, 14:57
Onimusha DoD i Devil May Cry 3 na DMD.
teraz sobie przypomnialem... trudny tez jest Zone of The Enders 2 nawet na normal, a hard czy extreme to juz kosmos
- MGS3 na Europen Extreme
- ostatnia misja w Black (szczególnie na poziomie Hard i Black-ops)
Mało było takich gier, no ale jeśli mam wymienić to:
Jak 3 (nie mam cierpliowści do platformerów

)
Niektóre wyścigi Enduro (GT4

)
GoW na God'a był upierdliwy, przyznam się bez bicia, jeszcze nie naye.bałem klonom

pozdr.
DMC jak dla mnie nawet na normalu po 2 letniej przerwie od slasherów

.
DMC & DMC3 na DMD
MGS2 na extreme i wyżej - mashowanie przycisku przy torturach na dachu AG
Potem się uzupełni.
Ostatnio DMC3 nawet na normal zmasakrował mi paluchy - trza mieć chęci żeby przejść tą grę xD
Albo GoW na god mode - ogólnie jest w miare spokojnie, ale walka z klonami to mały hardkorek.
Metal Slugi na Very Hard - nie do ukonczenia na jednym coinie
Każda jest (pipi)***ie trudna na poziomie hard, lub jego odpowiednikach ...
Właśnie, piszcie gry któryt są trudne, na normalu lub nawet easy. Majn god.
QUOTE(Figaro @ 9 10 2006, 13:50)

No dobra - Metal Slug na easy jest nie do przejscia na jednym coinie. Na Very Hard mozna dostac czegos w glowe grajac na nieskonczonej ilosci coinow. Lepiej?
Zwyrodnialec
9 10 2006, 16:23
QUOTE(Figaro @ 9 10 2006, 14:50)

Na easy to raczej nie ma trudnych gier.
Zdziwiłbyś się

. No dobra, to gry na normalu, albo te w których nie ma wyboru. Kapisi? :F
Don_Pedro
9 10 2006, 20:10
DMC3 zdecydowanie bardzo trudny, DMC1 tez, tutaj nawet trudniejszy chyba
zawiedziony jestem na god of war - prosciutkie...
Ostatni boss w GOW nie jest aż taki latwy.
Er_WolvEr
10 10 2006, 13:47
QUOTE(Don_Pedro @ 9 10 2006, 21:10)

DMC3 zdecydowanie bardzo trudny, DMC1 tez, tutaj nawet trudniejszy chyba
zawiedziony jestem na god of war - prosciutkie...
Racja, DMC1 trudniejszy ( zaczynałem kilka razy, myślałem nad zmianą na easy mode, ale częsciowo zrezygnowałem przez niechęć do stracenia dodatków, i wogólnie stracenia możłiwości grania na wyższych poziomach + troche wstyd, bo DMC3 przeszedłem na Normal i Hard i 1 poziom na DMD

). DMC3 na Hardzie jest łatwy (pod warunkiem, że najpieerw przeszło sie normal).
DMC na DMD, GOW na poziomie tym masakrycznym (kolega z klasy przeszedł, ale qtwa nie wiem jak, przecież ta ostatnia walka dla mnie była trudna na normalu, no to co dopiero na powyrzej hard'a !). Ostatni gościu (bonusowy ) w amplitudzie na ostatnim poziomie trudności (juz nie chodzi o masterowanie, ale o samo dojście do konca utworku), wogólnie cały amplitude dla kogoś kto chciał mieć 4 kreski (buehehe na 3 teoretycznie maxymalnie możliwe

.
Alien Hominid słyszałem że trudny, ale za to krutki. Inaczej mówiac boleśnie intensywny
kotlet_schabowy
11 10 2006, 20:22
Devil May Cry 3 : nawet na normal miałem jakieś problemy, na hard nie "przechodziłem".
Killzone : niektóre poziomy to "ostra jaza", a checkpoint'y nie są zbyt częste.
W JAK'u 2 też można napotkać irytujące misje.
Sunderland
12 10 2006, 08:15
Bezapelacyjnie najcięższą grą jest Forbidden Siren.Kto grał ten wie, kto przeszedł ten zasługuje na szacunek.
Dr.Czekolada
14 10 2006, 16:15
Tja sprubójcie wdługo wytrzymać w Spartanie, od razu jak wskakujecie do areny (tzn nie przechodzicie głównej kampanii i nie odblokowujecie żadnych pomocnych rzeczy) i oczywiście Onimusha 4 (co za kretyn wymyślił 5 bossów pod rząd a potem jeszcze save dwóch , save i jeszcze dwóch

.
Ja tam mysle że to wszystko kwestia wprawy i chęci ukończenia danego tytułu. Gram w Tony Hawk's AW i ta gra jest dla mnie trudna bo nie przywykłem do tego typu gier i nie bardzo mnie takie gry kręcą. Co innego wszelkiego rodzaju scigałki, proscizna, kwestia przyzwyzajenia i obeznanie z tytułem.
Songoku
16 10 2006, 17:25
Najtrudniajszą grą jest Shinobi , gram na nomal'u i jestem już przy ostatnim boss'ie i nie moge go przejsc nigdy (gram już w tą gre 2 lata , ale z przerwami)
Grzehoo
17 10 2006, 08:16
Poziom trudności w Scarface jest co prawda średni, ale ostatnia misja jest podobno nie do przejścia (przeczytajcie temat o tej grze).
DMC 3 jest zdecydowanie bardzo hardkorowy. i BF2 z laggerami i glitcherami na serwerze
QUOTE(Hosen @ 17 10 2006, 10:33)

DMC 3 jest zdecydowanie bardzo hardkorowy. i BF2 z laggerami i glitcherami na serwerze

Yep, DMC3 na DMD mode to niezłe wyzwanie.
Ale i tak najtrudniejszą grą na PS2 jest... Ghouls n' Ghosts ze składanki staroci od Capcom;] No po prostu masakra:)
Litwin25
19 10 2006, 11:18
Dla mnie najtrudniejsza była ostatnia walka w Shadow of Rome,masakra!!,do dzisiaj nie wiem jak pokonałem tego typa

,a gra jako całość to God Hand,nie jest zbyt łatwa dla takiego lamera jak ja.
Ceglash
20 10 2006, 19:46
DMC3 - troche przesadzili z poziomem trudności(wersja NTSC). Niby ekstra trudną grę "Ninja Gaiden" przeszedłem bez wiekszych problemów, a z Dante musiałem się "pocić". Dziwne:/
Zwyrodnialec
20 10 2006, 19:48
QUOTE(Ceglash @ 20 10 2006, 20:46)

DMC3 - troche przesadzili z poziomem trudności(wersja NTSC). Niby ekstra trudną grę "Ninja Gaiden" przeszedłem bez wiekszych problemów, a z Dante musiałem się "pocić". Dziwne:/
Jedynka też nie jest taka łatwa. Szczególnie na Legendary Dark Night.
mord00k
20 10 2006, 22:15
Oj próbowałem to jest nie.... do opisania są raczej słowa jakich wtedy używałem.
S.T.A.R.Z.E.C
23 10 2006, 22:14
A gry zbugowane? NP. "wspaniały" Tomb Raider:Angel of Darkness:D No i Amplitude(frequency) na najtrudniejszym poziomie trudności - kto grał - wie, kto nie grał - niech spróbuje, ja przeszedłem:D
Er_WolvEr
24 10 2006, 13:06
QUOTE(S.T.A.R.Z.E.C @ 23 10 2006, 23:14)

A gry zbugowane? NP. "wspaniały" Tomb Raider:Angel of Darkness:D No i Amplitude(frequency) na najtrudniejszym poziomie trudności - kto grał - wie, kto nie grał - niech spróbuje, ja przeszedłem:D
Oj S.T.A.R.Z.E.C nie ładnie sie wychwalać, nie ładnie... JA z 3-5 przeszedłem

Przejście to pikuś - zdobywał ktoś 4 ,,kreski" na 3 możliwe

? (jak by co - 3 kreski dostaje sie jak zrobi sie no z ponad 95 % bezbłednie utwór, 4ry kreski to jak sie nie myle 100% + częśte i wypasione dodatki, jak Skreacz x8 i jeszcze ,,gwiazdka" zwiększająca o jeszcz x2.).
A ten DMC to bardzo ciekawa sprawa - wiele osób podawało, że dla nich ninja gaiden, czy spartan albo GOW był o niebo trudniejszy - jak dla mnie syruacja odwrotna, przy spartanie sie nieźle pociłem, a DMC na normalu czy hardzie trudną żeczą nei było (pamiętająć, że hard dopiero po przejściu noramala, czyli już podpasionej postaci). Ludziom któży przeszli DAnte Must Die z bardzo dobrmi notami - Respect.
Suboshi
24 10 2006, 21:00
Najtrudniejsza gra w jaką do tej pory grałem to "Spartan total warior". Gram na najniższym poziomie trudności a i tak niektóre etapy musze powtażac po kilka razy a co dopiero walki z bossami
Nie wiem... Może dlatego że nigdy nie gram na trudniejszych poziomach niż Easy

ale może Jinpachi w Tekkenie 5 zjadł mi trochę nerwów. Ten rąbany "ognik". Grrrrr
WESKER-DL
2 12 2006, 23:02
Jinpach za pierwszym razem był tak wkurzający że prawie pad wyleciał przez okno
A Najtrudniejszą grą na PS2 był hmmm... mało takich hehe ale jk miałbym wybrać to RE: Outbreak File 2 na VH scenario Underbelly
Spartan na normalu byl ciezki( ost starcia) a co dopeiro na hardzie

Gow na gm ciezki, wymieklem ;p
DMC1 przechdozilem na normalu, lecz z czystej ciekawosci wezme sie an dmd
- moze sie uda

wKu,rwial mnie call of duty 1, na normalu- neiktore misje byly naparw,de ch,ujowe, no zeby 1 czekpijnt an runde

ale ch,uj dalem rade ;]
WESKER-DL
2 12 2006, 23:20
God of War zmęczyłem na najwyższym trbie no i w Hadesie było trochę problemów ale ogólnie Hardkoru nie było a co do Spartana (swoją drogą świetna giera) na GC nie miałem problemów z Aresem, jego tarcza jest dość słaba
Bartezoo
2 12 2006, 23:59
Co do Spartana problemów przysporzyła tylko Hydra(na normalu) no i Minotaur ale samej gry raczej nie zaliczam do trudnych co innego DMC 3
GHII na padzie mogę zaliczyć do gier bardzo trudnych(zwłaszcza piosenki masherskie i bonusowe)
a kto przejdzie na expert jest moim bogiem, naprawdę to jest NIEMOŻLIWE
(no, ale po to się gitarę kupuje

)
Bartezoo
3 12 2006, 01:31
Powiem Ci tak że jeśli nie miałeś stycznośći z prawdziwą gitarą to no początku będzie trudniej na gitarce
(GH jedynke przeszedłem na wszystkich oprócz expert z powodu Bark At The Moon Ozzy'iego)
Co nie zmienia faktu że GH (I i II) są trudne
Onimusha 3 na 100 %
jak dla mnie hardcore !
Zone of the Enders 2... tez daje kopa na normalu [przynajmniej sterowanie jest intuicyjne]
Zone of the Enders 2... tez daje kopa na normalu [przynajmniej sterowanie jest intuicyjne]
Podpisuję się pod powyższym. W połowie gry na normal zacząłem grać na easy bo nie mogłem sobie poradzić z jednym bossem (Adrjet z AI Violi mówiąc dokładnie) mimo, że znałem sposób. Jednak właściwa gra i walki z mięsem armatnim są raczej proste w porównaniu do bossów.
Poza tym Battlestar Galactica. Naprawdę wysoki poziom trudności jak na strzelankę.
No jeśli o mnie chodzi, czyli maniaku DMC.
Nie bądźcie śmieszni

DMD to pryszcz, od kiedy gram w tą grę problemy miałem tylko na H&H.
Co poradzić lata łupania w Devila wyrabiają skilla.
Black na ostatnim poziomie, w ostatniej planszy, początek to nic trudnego, ale ten cały bunkier i właściwie już ostatni moment przed końcem misji. Wszyscy biegają z M249, do tego jeszcze 2 bunkry, wszędzie pałętają się te fujary z winchesterami, a do tego po piętrze biegają delikwenci z bazukami. No cóż to trudne do przejścia. Jeśli mam być szczery uratował mnie tam magnum.
Co do GoW na GOD to owszem są problemy, przeszedłem grę i klony również, strasznie męczyłem się z cerberami, szczególnie w tym momencie gdzie wypływa się z wody i jest ich tam naprawdę, naprawdę masa, nie wiem czy kojarzycie, tak czy siak wąskie pomieszczenie i masa skaczących i powiększających się kmiotów, nic przyjemnego. Ares i klony to też nic fajnego.
No i na końcu powiem jeszcze o MGS3, gra ma moim zdaniem najlepszego bosa ever, no ale jest cholernie trudna to trzeba przyznać.
"Beatmania IIDX", mimo że nadal w nią gram, nadal jest dla mnie kosmicznie trudna.
Jasne, robię postępy, ale ogólnie nadal ssę.
A w "Taiko no Tatsujin", w które gram o wiele rzadziej, radzę sobie całkiem nieźle.
Poziom trudności Beatmani jest KOSMICZNY.
H&H w DMC3 to pryszcz - gnaty i po zawodach.
Frequency - już advanced jest trudny, expert ryje kask.
STRETCH
12 12 2006, 00:12
driv3r. jedna z ostatnich misji. na motorze laska ucieka.
a na psp djmax 8 przyciskow
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.