Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najtrudniejsza gra...
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Figaro
...w która miales okazje zagrać na PS2

God of War - ostatni boss trudny dość
Ratchet 3 - ostatni boss też trudny

A tak ogólnie... Nie znam smile.gif

Jest też tak itemat w dziale PS one, więc czemu nie może być w PS2? Więc, piszcie.
Coati
Gradius V - wymiękam przy 3 formie drugiego bosa

a po za tym wszystkie gry stają sie trudne kiedy rodzinaka zaczyna komentowac to w co sie aktualnie gra np: kiedy np. gram w RE4 to slysze tylko co takiego: "co za nudy... chodzisz tylko po jakiesj wiosce i zabijasz bezbronnych ludzi"" - autentyk jakby co... a słysząc takie teksty zaczynam 'bronic' gry przez co sie dekoncentruje i nawet taki ''bezbronny'' wiesniak powoduje napis game over lub you are dead xD
Sokolov
Najtrudniejsz gra w jaką ja grałem to MGS3 na Europen Extreme. Poprostu nie do przejścia confused.gif
Zwyrodnialec
Onimusha DoD i Devil May Cry 3 na DMD.
Zajcik
DMC na DMD ;(
Coati
teraz sobie przypomnialem... trudny tez jest Zone of The Enders 2 nawet na normal, a hard czy extreme to juz kosmos smile.gif
Nitro
- MGS3 na Europen Extreme
- ostatnia misja w Black (szczególnie na poziomie Hard i Black-ops)
banny
Mało było takich gier, no ale jeśli mam wymienić to:

Jak 3 (nie mam cierpliowści do platformerów tongue.gif)
Niektóre wyścigi Enduro (GT4 wink.gif)
GoW na God'a był upierdliwy, przyznam się bez bicia, jeszcze nie naye.bałem klonom tongue.gif

pozdr.
mord00k
DMC jak dla mnie nawet na normalu po 2 letniej przerwie od slasherów biggrin.gif .
golab
DMC & DMC3 na DMD
MGS2 na extreme i wyżej - mashowanie przycisku przy torturach na dachu AG

Potem się uzupełni.
Colio
Ostatnio DMC3 nawet na normal zmasakrował mi paluchy - trza mieć chęci żeby przejść tą grę xD
Albo GoW na god mode - ogólnie jest w miare spokojnie, ale walka z klonami to mały hardkorek.
Sialala
Metal Slugi na Very Hard - nie do ukonczenia na jednym coinie wink.gif
SORROW
Każda jest (pipi)***ie trudna na poziomie hard, lub jego odpowiednikach ...
Figaro
Właśnie, piszcie gry któryt są trudne, na normalu lub nawet easy. Majn god.
Sialala
QUOTE(Figaro @ 9 10 2006, 13:50) *

No dobra - Metal Slug na easy jest nie do przejscia na jednym coinie. Na Very Hard mozna dostac czegos w glowe grajac na nieskonczonej ilosci coinow. Lepiej? wink.gif
Figaro
Nie :f
Zwyrodnialec
QUOTE(Figaro @ 9 10 2006, 14:50) *

Na easy to raczej nie ma trudnych gier. smile.gif
Figaro
Zdziwiłbyś się smile.gif. No dobra, to gry na normalu, albo te w których nie ma wyboru. Kapisi? :F
Don_Pedro
DMC3 zdecydowanie bardzo trudny, DMC1 tez, tutaj nawet trudniejszy chyba

zawiedziony jestem na god of war - prosciutkie...
Figaro
Ostatni boss w GOW nie jest aż taki latwy.
Er_WolvEr
QUOTE(Don_Pedro @ 9 10 2006, 21:10) *

DMC3 zdecydowanie bardzo trudny, DMC1 tez, tutaj nawet trudniejszy chyba

zawiedziony jestem na god of war - prosciutkie...

Racja, DMC1 trudniejszy ( zaczynałem kilka razy, myślałem nad zmianą na easy mode, ale częsciowo zrezygnowałem przez niechęć do stracenia dodatków, i wogólnie stracenia możłiwości grania na wyższych poziomach + troche wstyd, bo DMC3 przeszedłem na Normal i Hard i 1 poziom na DMD tongue.gif). DMC3 na Hardzie jest łatwy (pod warunkiem, że najpieerw przeszło sie normal).

DMC na DMD, GOW na poziomie tym masakrycznym (kolega z klasy przeszedł, ale qtwa nie wiem jak, przecież ta ostatnia walka dla mnie była trudna na normalu, no to co dopiero na powyrzej hard'a !). Ostatni gościu (bonusowy ) w amplitudzie na ostatnim poziomie trudności (juz nie chodzi o masterowanie, ale o samo dojście do konca utworku), wogólnie cały amplitude dla kogoś kto chciał mieć 4 kreski (buehehe na 3 teoretycznie maxymalnie możliwe smile.gif .

Alien Hominid słyszałem że trudny, ale za to krutki. Inaczej mówiac boleśnie intensywny smile.gif
kotlet_schabowy
Devil May Cry 3 : nawet na normal miałem jakieś problemy, na hard nie "przechodziłem".

Killzone : niektóre poziomy to "ostra jaza", a checkpoint'y nie są zbyt częste.

W JAK'u 2 też można napotkać irytujące misje.
Sunderland
Bezapelacyjnie najcięższą grą jest Forbidden Siren.Kto grał ten wie, kto przeszedł ten zasługuje na szacunek.
Dr.Czekolada
Tja sprubójcie wdługo wytrzymać w Spartanie, od razu jak wskakujecie do areny (tzn nie przechodzicie głównej kampanii i nie odblokowujecie żadnych pomocnych rzeczy) i oczywiście Onimusha 4 (co za kretyn wymyślił 5 bossów pod rząd a potem jeszcze save dwóch , save i jeszcze dwóch mad.gif .
Beck
Ja tam mysle że to wszystko kwestia wprawy i chęci ukończenia danego tytułu. Gram w Tony Hawk's AW i ta gra jest dla mnie trudna bo nie przywykłem do tego typu gier i nie bardzo mnie takie gry kręcą. Co innego wszelkiego rodzaju scigałki, proscizna, kwestia przyzwyzajenia i obeznanie z tytułem.
Songoku
Najtrudniajszą grą jest Shinobi , gram na nomal'u i jestem już przy ostatnim boss'ie i nie moge go przejsc nigdy (gram już w tą gre 2 lata , ale z przerwami)
Grzehoo
Poziom trudności w Scarface jest co prawda średni, ale ostatnia misja jest podobno nie do przejścia (przeczytajcie temat o tej grze).
Hosen
DMC 3 jest zdecydowanie bardzo hardkorowy. i BF2 z laggerami i glitcherami na serwerze wink.gif
_Alek_
QUOTE(Hosen @ 17 10 2006, 10:33) *

DMC 3 jest zdecydowanie bardzo hardkorowy. i BF2 z laggerami i glitcherami na serwerze wink.gif

Yep, DMC3 na DMD mode to niezłe wyzwanie.
Ale i tak najtrudniejszą grą na PS2 jest... Ghouls n' Ghosts ze składanki staroci od Capcom;] No po prostu masakra:)
Litwin25
Dla mnie najtrudniejsza była ostatnia walka w Shadow of Rome,masakra!!,do dzisiaj nie wiem jak pokonałem tego typa wink.gif,a gra jako całość to God Hand,nie jest zbyt łatwa dla takiego lamera jak ja.
Ceglash
DMC3 - troche przesadzili z poziomem trudności(wersja NTSC). Niby ekstra trudną grę "Ninja Gaiden" przeszedłem bez wiekszych problemów, a z Dante musiałem się "pocić". Dziwne:/
Zwyrodnialec
QUOTE(Ceglash @ 20 10 2006, 20:46) *

DMC3 - troche przesadzili z poziomem trudności(wersja NTSC). Niby ekstra trudną grę "Ninja Gaiden" przeszedłem bez wiekszych problemów, a z Dante musiałem się "pocić". Dziwne:/

Jedynka też nie jest taka łatwa. Szczególnie na Legendary Dark Night. wink.gif
mord00k
Oj próbowałem to jest nie.... do opisania są raczej słowa jakich wtedy używałem.
S.T.A.R.Z.E.C
A gry zbugowane? NP. "wspaniały" Tomb Raider:Angel of Darkness:D No i Amplitude(frequency) na najtrudniejszym poziomie trudności - kto grał - wie, kto nie grał - niech spróbuje, ja przeszedłem:D
Er_WolvEr
QUOTE(S.T.A.R.Z.E.C @ 23 10 2006, 23:14) *

A gry zbugowane? NP. "wspaniały" Tomb Raider:Angel of Darkness:D No i Amplitude(frequency) na najtrudniejszym poziomie trudności - kto grał - wie, kto nie grał - niech spróbuje, ja przeszedłem:D

Oj S.T.A.R.Z.E.C nie ładnie sie wychwalać, nie ładnie... JA z 3-5 przeszedłem tongue.gif Przejście to pikuś - zdobywał ktoś 4 ,,kreski" na 3 możliwe smile.gif ? (jak by co - 3 kreski dostaje sie jak zrobi sie no z ponad 95 % bezbłednie utwór, 4ry kreski to jak sie nie myle 100% + częśte i wypasione dodatki, jak Skreacz x8 i jeszcze ,,gwiazdka" zwiększająca o jeszcz x2.).

A ten DMC to bardzo ciekawa sprawa - wiele osób podawało, że dla nich ninja gaiden, czy spartan albo GOW był o niebo trudniejszy - jak dla mnie syruacja odwrotna, przy spartanie sie nieźle pociłem, a DMC na normalu czy hardzie trudną żeczą nei było (pamiętająć, że hard dopiero po przejściu noramala, czyli już podpasionej postaci). Ludziom któży przeszli DAnte Must Die z bardzo dobrmi notami - Respect.
Suboshi
Najtrudniejsza gra w jaką do tej pory grałem to "Spartan total warior". Gram na najniższym poziomie trudności a i tak niektóre etapy musze powtażac po kilka razy a co dopiero walki z bossami dry.gif
nero
Nie wiem... Może dlatego że nigdy nie gram na trudniejszych poziomach niż Easy biggrin.gif ale może Jinpachi w Tekkenie 5 zjadł mi trochę nerwów. Ten rąbany "ognik". Grrrrr icon_twisted.gif
WESKER-DL
Jinpach za pierwszym razem był tak wkurzający że prawie pad wyleciał przez okno smile.gif
A Najtrudniejszą grą na PS2 był hmmm... mało takich hehe ale jk miałbym wybrać to RE: Outbreak File 2 na VH scenario Underbelly
banny
Spartan na normalu byl ciezki( ost starcia) a co dopeiro na hardzie smile.gif
Gow na gm ciezki, wymieklem ;p
DMC1 przechdozilem na normalu, lecz z czystej ciekawosci wezme sie an dmd
- moze sie uda hyh.gif
wKu,rwial mnie call of duty 1, na normalu- neiktore misje byly naparw,de ch,ujowe, no zeby 1 czekpijnt an runde confused.gif
ale ch,uj dalem rade ;]
WESKER-DL
God of War zmęczyłem na najwyższym trbie no i w Hadesie było trochę problemów ale ogólnie Hardkoru nie było a co do Spartana (swoją drogą świetna giera) na GC nie miałem problemów z Aresem, jego tarcza jest dość słaba tongue.gif
Bartezoo
Co do Spartana problemów przysporzyła tylko Hydra(na normalu) no i Minotaur ale samej gry raczej nie zaliczam do trudnych co innego DMC 3
Mikes
GHII na padzie mogę zaliczyć do gier bardzo trudnych(zwłaszcza piosenki masherskie i bonusowe)

a kto przejdzie na expert jest moim bogiem, naprawdę to jest NIEMOŻLIWE
(no, ale po to się gitarę kupuje happy.gif)
Bartezoo
Powiem Ci tak że jeśli nie miałeś stycznośći z prawdziwą gitarą to no początku będzie trudniej na gitarce
(GH jedynke przeszedłem na wszystkich oprócz expert z powodu Bark At The Moon Ozzy'iego)
Co nie zmienia faktu że GH (I i II) są trudne
beks
Onimusha 3 na 100 %

jak dla mnie hardcore !
Coati
Zone of the Enders 2... tez daje kopa na normalu [przynajmniej sterowanie jest intuicyjne]
Suavek
Zone of the Enders 2... tez daje kopa na normalu [przynajmniej sterowanie jest intuicyjne]

Podpisuję się pod powyższym. W połowie gry na normal zacząłem grać na easy bo nie mogłem sobie poradzić z jednym bossem (Adrjet z AI Violi mówiąc dokładnie) mimo, że znałem sposób. Jednak właściwa gra i walki z mięsem armatnim są raczej proste w porównaniu do bossów.

Poza tym Battlestar Galactica. Naprawdę wysoki poziom trudności jak na strzelankę.
Quain
No jeśli o mnie chodzi, czyli maniaku DMC.
Nie bądźcie śmieszni biggrin.gif DMD to pryszcz, od kiedy gram w tą grę problemy miałem tylko na H&H.
Co poradzić lata łupania w Devila wyrabiają skilla. tongue.gif

Black na ostatnim poziomie, w ostatniej planszy, początek to nic trudnego, ale ten cały bunkier i właściwie już ostatni moment przed końcem misji. Wszyscy biegają z M249, do tego jeszcze 2 bunkry, wszędzie pałętają się te fujary z winchesterami, a do tego po piętrze biegają delikwenci z bazukami. No cóż to trudne do przejścia. Jeśli mam być szczery uratował mnie tam magnum.

Co do GoW na GOD to owszem są problemy, przeszedłem grę i klony również, strasznie męczyłem się z cerberami, szczególnie w tym momencie gdzie wypływa się z wody i jest ich tam naprawdę, naprawdę masa, nie wiem czy kojarzycie, tak czy siak wąskie pomieszczenie i masa skaczących i powiększających się kmiotów, nic przyjemnego. Ares i klony to też nic fajnego. smile.gif

No i na końcu powiem jeszcze o MGS3, gra ma moim zdaniem najlepszego bosa ever, no ale jest cholernie trudna to trzeba przyznać.
ashka
"Beatmania IIDX", mimo że nadal w nią gram, nadal jest dla mnie kosmicznie trudna.
Jasne, robię postępy, ale ogólnie nadal ssę.
A w "Taiko no Tatsujin", w które gram o wiele rzadziej, radzę sobie całkiem nieźle.

Poziom trudności Beatmani jest KOSMICZNY.
golab
H&H w DMC3 to pryszcz - gnaty i po zawodach.

Frequency - już advanced jest trudny, expert ryje kask.
STRETCH
driv3r. jedna z ostatnich misji. na motorze laska ucieka.
a na psp djmax 8 przyciskow
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.