Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy opłaca się jeszcze kupić PS2?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3
Konar$ky
Pytanie takie jak w temacie. Niedawno skończyłem z PC, i zbieram na PS2, ale teraz się zastanwiam się czy jeszcze warto, czy może lepiej kupić jakąś inną. Wybrałem akurat PS2 ze względu na najlepszą bibliotekę gier, i teraz niską cene. PS2 kupuje za 3 tygodnie, więc pytam się, czy aby nie popełniam błędu??

P.S. Nie chce odpowiedzi "poczekaj sobie na PS3/ Wii, albo kup x360" gdyż brzydzi i wku censored2.gif a mnie PS3, niechce narazie wii, a na x360 mnie nie stać icon_evil.gif
Bartezoo
Moim zdaniem jak najbardziej za cena ok.400 zł dostaniesz PS2 z padem,memorką i może z grami.
A takie hiciory jak:Tekken 5,God of War,RE4,PES5,MGS3 nie pozostawiają wątpliwość czy warto ja bym brał
White
brzydzi i wku a mnie PS3

Hę?

No, ale PS3 wydaje się bardziej przyszłościową inwestycją, biorąc pod uwagę kompatybilność wsteczną (więc nie musisz rezygnować z gier na PS2 i PSX'a). A za kilka lat pewnie będziesz chciał kupić PS3. Więc w czym problem?
Jeśliś niecierpliwy, bierz PS2, ale ja bym mimo wszystko poczekał i trochę dozbierał.
Labik
jak najbardziej sie oplaca smile.gif
ja juz nie mam takiego zapalu do gierek jak kiedys ale ogolnie ps2 robi na mnie duze wrazenie

jestem w tyle z grami od ps2 bo kupilem dopiero niedawno i szczerze muwiac nie czuje sie dobrze z tym ze wychodzi juz ps3 bo wiem ze bede w tylle z tym wszystkim sad.gif
Yano
ja kupilem ps2 w lutym tego roku i wtedy zastanawialem sie czy sie opłaca (premiera ps3 miala byc juz pol roku temu;p) ale jednak okazalo sie ze sie opłaca, bo pełno jest (pipi)ch gier i od lutego mam frajde ze hej biggrin.gif

teraz jest jednak prawie rok pozniej i sytuacja jest nieco inna, ale jesli nie zalezy ci na next genach to mysle ze znajedziesz kupe fajnych gier dla siebie.. ale ejsli po tygodniu grania bedziesz mowil "eee a przeciez x360 ma lepsza grafike!! co to jest za (pipi)??" to lepiej jednak poczekaj na nextgena (kasA) bo jednak trzeba powiedziec ze ps2 nie robi juz wrazenia graficznego w porowaniu z x360 i ps3, ale ejsli nie ebdziesz porównywal tylko czerpal przyejkmnosc z gry to powinno byc spoko biggrin.gif
Coati
pomysl tak...
ile jest bardzo dobrych gier na ps2?? okolo 50
ile jest dobrych gier na ps2? okolo 100
do tego dochodzi jeszcze duzo duzo sredniakow, ale wciąż grywalnych...

wiec nie wiem nad czym sie tu zastanawac, a cena w granicach 450zl wcale nie odstrasza...
Sialala
Dla samego SingStara warto wink.gif

Dorzuc do tego Metal Gear Solid 2/3, Gran Turismo 4, Tekken 5, Soul Calibur II, Burnout 2/3/Revenge do wyboru do koloru i wychodzi na to, ze nie ma sie co zastanawiac.
A pozostaja jeszcze Devil May Cry, God of War, Amplitude, Katamari, Rez (!), Guitar Hero, SSXy, Final Nighty itp itd.

Jednym slowem: warto.

Tym bardziej, jesli Cie nie stac na X360, a grafika na PS2 nie odrzuca Cie i nie powoduje odruchow wymiotnych, tak charakterystycznych dla czesci purystow pecetowych wink.gif
Bartezoo
I właśnie Guitar Hero gra miażdży dla niej oraz PES 5/6 kupiłbym PS2 biggrin.gif
dasha
Nie stać Cię na X360, to co dopiero PS3. Ceny gier będą okrutne. Obadaj na aukcjach, albo w sklepie, po ile są teraz gry na PS2 - 40-70zł. Nadal się opłaca kupić PS2, a na gry z PC'ta nie będziesz chciał nawet patrzeć jak pograsz w God of War lub Burnout Revenge.
ogicool
kiedyś bym mogła sie zastanawiać, którą konsolę wybrać bo był wybór ,,na żywcu", dopóki nie ma Ps3 można tylko się zastanawiać którą (psx lub ps2) wybrać, żeby przyzwyczajać sie do zbliżającego? się bluemonstera w spokoju ::
Konar$ky
Dzięki za odpowiedź. Nie tylko mnie przekonaliście, ale teraz, to aż nie moge się doczekać plejaczka biggrin.gif
ghost.
Kured, IMO to własnie PRZEDE WSZYSTKIM teraz opłaca sie kupić PS2 - tanio + mase dobrych, swietnych i genialnych gier...
signap
sa 2 mozliwosci

- podobaja ci sie gry na PS2 czy ew. Xbox oraz masz malo kasy to biesz stara generacje
- jestes kasiasty to nextget
Labik
widze z e w sygnaturce masz juz ub z 'ps2 owner' wiec szybki jestes biggrin.gif
KILL
jezeli zaczynasz przygode z konsolami to polecam pierwszego xa , sam mam ps2 i nie moge sie doczekac PS3 bo jak dla mnie PS2 jest juz troche archaiczne i po samych grach widac ze za duzo nie da sie z niej juz wycisnac (bardziej chodzi mi o efekty i fizyke , bo grafa jest wpyte na ps2 )
Ofeck
W sumie to mam podobny dylemat tyle, że rozwiany w inny sposób po prostu znalazłem pracę i niestety po 10 h dzinnie więc z przyczyn naturalnych odpada narazie kupno ps2. Pewnie zanim się obejrzę to już ps3 będzie ugruntowane na rynku i wtedy na pewno kupię. Poza tym mam możliwość dość częstego pożyczania ps2 więc jakoś wytrzymam.
Beck
QUOTE(Sialala @ 11 10 2006, 16:31) *

Dla samego SingStara warto wink.gif

I dla Eye Toy też warto, a dla SingStara i Eye Toy razem to już wogóle warto biggrin.gif

Ale wydaje mi sie że na swoje pytanie powinienes odpowiedziec sobie sam.
......Nie.....Wróć.....
Powinienes sobie zadac inne pytanie, na przykład: Zależy mi bardziej na grach typu RE, BURNOUT, GT czy może wolał bym HALO, FORZA, PGR.

Poza tym pomyśl też o rozgrywkach online.

A jesli dalej nie możesz sie zdecydować wciąż masz dwa wyjscia awaryjne:

1 Kup dwie albo trzy konsole. icon_wink.gif

2 Nie kupuj żadniej. icon_wink.gif icon_wink.gif
SORROW
Powiem szczerze,że warto.Ja kupiłem ps2 cztery lata temu.Teraz zdzieram już drugą .Gry ,które aktualnie wychodzą są doszlifowane w 100 procentach, jedyny problem,to coraz mniej nowego softu -sam obciąlem się,że wracam do starych tytułów ,które pokończyłem dwa-trzy lata temu.
Yano
QUOTE(SORROW @ 12 10 2006, 00:09) *

Gry ,które aktualnie wychodzą są doszlifowane w 100 procentach,

ta, szczegolnie just cause biggrin.gif laugh.gif
aux
Czy opłaca się jeszcze kupić PS2? Jasne że się opłaca! Zresztą jak chesz mieć super gry to nie ma innego wyjścia jak PS2 smile.gif Na nową generację przyjdzie jeszcze czas, spadną ceny i wtedy sobie łykniesz PS3 lub Xboxa360. Wiadomo ile jest super gier na PS2 i jeszcze kilka ich wyjdzie więc spokojnie bierz czarnulę i baw się dobrze. Ja sobie ostatnio kupiłem Gacka mimo że Wii już za pasem, naprawdę platforma nie ma znaczenia, liczą się super gry, a tych na PS2 jest mnóstwo.
Sialala
QUOTE(aux @ 12 10 2006, 09:33) *

Wiadomo ile jest super gier na PS2 i jeszcze kilka ich wyjdzie

No tego to bym nie byl tak pewien...
God of War 2, Guitar Hero 2, Okami, Final Fantasy XII i... to wszystko sad.gif
Choc lista must have'ow w przypadku PS2 jest imponujaca - chyba zadna inna konsola nie ma jej az tak dlugiej.

aux
Ja bym jeszcze dodał:

-PES6 PL
-Splinter Cell: Double Agent
-MGS3: Subsistance
-Wild Arms 4
-Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus
-Canis Canem Edit (Bully)

No i jest kilka gierek smile.gif Wiadomo że gier nowej generacji nie uświadczymy na PS2 ale jak ktoś się przerzucił na konsolę z PC to ma kilka lat grania w zaległe hity + kilka nowości smile.gif
Seo
Jezeli liczysz na nowosci to raczej nie masz co liczyc pare znanych tytolw i tyle + pare nowych nieznanych dobrych o ile takie beda...Patrzac na to, ze nie masz tej konsoli to masz jeszcze sporo gier do nadrobienia takich jak NFS'y wszystkie Final Fantasy, GT 4 , Pro Evo, Tekken God Of War Devil May Cry... Tak wiec jezeli nie masz funduszy na zakupienie konsoli nowej generacji a chcesz kupic sobie jakas konsole to najlepszym wyborem jest PS2, a z next genow to radze poczekac co PS3 i Wii pokaze i wtedy rozmyslac....Badz PSP mozna jezeli ktos lubi(ubostwia) konsolki przenosne to dziecko sony jest najlepszym wyborem (i zarazem najdrozszym)
Sialala
QUOTE(Seo @ 12 10 2006, 13:01) *

(...) masz jeszcze sporo gier do nadrobienia takich jak NFS'y (...) Badz PSP mozna jezeli ktos lubi(ubostwia) konsolki przenosne to dziecko sony jest najlepszym wyborem (i zarazem najdrozszym)

To chyba jakies zarty? wink.gif
Er_WolvEr
QUOTE(Seo @ 12 10 2006, 14:01) *

Badz PSP mozna jezeli ktos lubi(ubostwia) konsolki przenosne to dziecko sony jest najlepszym wyborem (i zarazem najdrozszym)

Może lepiej nie schodzmy z głównego tematu, bo zacznie sie burdel i niesnaski smile.gif Co do Przenośnych sytuacja jkest bardziej zróżnicowa, poprostu innaniż w stacjonarnych past-genach.

A do tego sialala nie przesadzaj... a Seo nie hiperbolizuj smile.gif. dla każdego coś co woli, a ten temat jest o stacjonarnych a dokłądniej PS2.

Polecam tejże konsolke ale dodam jeszcze, że pamiętaj, że pisząc taki sam temat ale o XBoxie w części XBoxowej odpowiedzi miałbyś podobnego typu - ze się opłaca smile.gif. Więc ja dodam tylko od siebie, że grałem i na XBoxie i na PS2 i jednak bardziej ciągnie mnie do PS2 - przez gry, pada, wygląd konsoli. Ale jednak przedewszystkim gier.
Co nie oznacza, że wybór XBoxa byłby zły - byłby ekhem inny smile.gif
Marcin$
Ja swoją PS2 kupiłem 1,5roku temu i o dziwo już wtedy się martwiłem co będzie jak wyjdą next-geny smile.gif Ale byłem głupi, ale tak to jest jak się nie miało styczności z konsolami wcześniej. Teraz jako, powiedzmy, doświadczony gracz powiem Ci tak - nie zastanawiaj się, tylko bierz czarnule bo moim zdaniem nie ma co narazie czekać na PS3. Z tego co można przeczytać w sieci cena wahać się będzie koło 3 000 zł, dorzuć do tego nowy TV z całym tym systemem HDTV czy jak tam się mówi. Nie ma to jak klimatyczne granie po nocach w łóżeczku na 21' lub mniejszym TViku smile.gif Po prostu wypas. Z niektórymi gierkami mogłeś mieć styczność na PC, ale przecież jest masa ekskluziwów tongue.gif Tyle z mojej strony.

Pzdr.
Pchela
Ja bym sie juz nie bawił z ps2 czy xboxa, jak nie masz kasy narazie a chcesz pograć to kup PSX'a za 100zł, i zacznij zbierać na Xa360/Ps3/Wii. Niedługo będziesz czytał recenzje wypasionych gier na nex geny i pomyślisz k$^wa takie giery wychodzą a ja męczę jeszcze stare tytuły, z żałosną grafą (w porównaniu do tych które będą wtedy wychodzić tongue.gif)
Labik
QUOTE(Pchela @ 12 10 2006, 17:39) *

Ja bym sie juz nie bawił z ps2 czy xboxa, jak nie masz kasy narazie a chcesz pograć to kup PSX'a za 100zł, i zacznij zbierać na Xa360/Ps3/Wii. Niedługo będziesz czytał recenzje wypasionych gier na nex geny i pomyślisz k$^wa takie giery wychodzą a ja męczę jeszcze stare tytuły, z żałosną grafą (w porównaniu do tych które będą wtedy wychodzić tongue.gif)

calkowicie sie nie zgadzam ninja.gif

jest wieeeeelka roznica psx pomiedzy ps2... jak psx kosztuje 100z a ps2 400zl to te 300zl w porownaniu do 3000zl (PS3) to jest pikus (nie wspominajac o tv'ku z hdtv) smile.gif

tak szczerze mowiac to chcac grac na ps3 trza jeszcze dozbierac na tv'ka co razem wyniesie jakies 6000zl (w zaleznosci od telewizora) happy.gif
SORROW
QUOTE(Yano @ 12 10 2006, 00:20) *

QUOTE(SORROW @ 12 10 2006, 00:09) *

Gry ,które aktualnie wychodzą są doszlifowane w 100 procentach,

ta, szczegolnie just cause biggrin.gif laugh.gif

Uważam -nie tylko zresztą ja ,że to super tytuł. Może ciężko Ci to przełknąć,bo zagrasz w niego jak wyjdzie w wersji "platyna"... to faktycznie smutne,a wydaje mi się ,że wiesz o tej grze z relacji innych, ewentualnie opisu w psx ...mylę się ?
Yano
bardzo sie mylisz, mam ją ;p i to prawda ze nie znam jej na wylot bo gralem tylko ze 2 godizny ..ale musze pwoeidziec ze te 2 godizny to byla męczarnia ;p
DarkSerge
Ja na Twoim miejscu bym sie nie zastanawiał cool.gif

Sam kupiłem używane PS2 i nie żałuje tego w żadnym stopniu, ta konsola jest po prostu piękna, a cena jest teraz naprawde przystępna.

A tak przy okazji to nawet jakbym miał tyle kasy żeby kupić PS3 jak wyjdzie to raczej bym tego nie zrobił bo by mi było szkoda tyle funduszy wydać, lepiej poczekać smile.gif rolleyes.gif
raczet
Według mnie zdecydowanie warto. Jeśli nie stawiasz głównie na grafe tylko na gameplay to przy takich tytułach jak God of War bedziesz sie świetnie bawić.
bartex95
PS2 opłaca się teraz kupić ze(pipi)iście ponieważ jest tania i jest na tą konsolę dużo gier. PS3 jest cholernie brzydkie i jest zrobione z "lustra" czyli jeżeli dotkniesz palcem jest od razu ślad. Xbox360 jest cholernie drogi a Wii jeszcze nie ma i trzeba jeszcze trochę poczekać. Kup PS2 excl.gif excl.gif excl.gif
Er_WolvEr
QUOTE(bartex95 @ 21 10 2006, 19:33) *

PS2 opłaca się teraz kupić ze(pipi)iście ponieważ jest tania i jest na tą konsolę dużo gier. PS3 jest cholernie brzydkie i jest zrobione z "lustra" czyli jeżeli dotkniesz palcem jest od razu ślad. Xbox360 jest cholernie drogi a Wii jeszcze nie ma i trzeba jeszcze trochę poczekać. Kup PS2 excl.gif excl.gif excl.gif

Czytając ten post prosze pamiętać, iż nie odpowiadamy za wypowiedzi wszykich naszych forumowiczów smile.gif . Nie no żartuje - bartex95 to, że się brudzi łatwo nie oznaczać musi że jest przydki. Dla mnie wygląd ma nowoczesny i ciekawy, co do zabrudzeń to mogą być zmorą, ale to nie jest jakaś załamka - posiadam PSP z tego samego tworzywa, i osobiście wiem, że nie ma co przesadzać. Zresztą Hori coś wymyśli hie hie ( Czopek Ochronny). XBox nie jest taki cholernie drogi, a to, że WII nie ma jeszcze nie ozancza, że nie opłaca sie go kupować, wyatarczy poeczkać z 2 miechy a przez ten czas oszczędzać na tenże sprzęt. A i tak polecam PS2.
Radzik
Peesa 2 zakupiłem stosunkowo niedawno, ale nie żałuje zakupu...takie gry jak GT4, Tekken 5, GoW czy Burnout Revenge skutecznie udowadniają, że mała czarna skrzynka Sony ma duży potencjał. Jeśli chodzi o PS3 to wg mnie nie mam sensu kupowania tej maszyny jeśli chce się grać na 21 - Calówce, to poprostu mija się z celem. Na zdrowy rozsądek za wygodne i w najwyższej jakości granie trzeba słono (bardzo) płacić.
HDTV to wydatek rzędu 3000zł, PS3 wraz z potrzebnym osprzętem i grami będzie zapewne wydatkiem rzędu ok. 2500-3000zł...
f5k
Jasne że sie opłaca kupić teraz PS2. Jest wiele świetnych gier w które można zagrać.
Tamashi
Nie, nie opłaca się :<

A tak poważnie to pewnie, że się opłaca. Jest wiele perełek, których nie ma i być może nie będzie na PS3. Rzecz jasna na PS3 możemy się spodziewać kontynuacji kultowych gierek jak Tekken czy FF. Jednak na PS2 są gierki, których kontynuacje nie są takie pewne (seria .hack// bądź Disgaea) dla takich perełek warto kupić PS2. Wciąż ma mase grywalnych gier.
Forebode
oplaca sie, sam wlasnie bede kupowal ps2. sporo zaleglosci sobie narobilem wiec przede mna jeszcze mnostwo zabawy z tym "starociem" ;]
Sialala
QUOTE(bartex95 @ 21 10 2006, 18:33) *

1. Skoro XBox 360 jest "cholernie drogi" to ciekaw jestem jakie okreslenie bedzie adekwatne do opisania ceny PS3.
2. Skoro Wii jeszcze nie ma i trzeba troche poczekac, to co powiesz o PS3? Ze jest brzydkie? :|
3. Styl pieciolatka dyktujacego list do rodzicow z koloni wink.gif

A do autora tematu: jakiej odpowiedzi spodziewales sie na podforum o PS2? Jakbys na forum onanistow sprzetowych zapytal, czy warto kupic 2x7950 zeby polaczyc je w SLI tez bys sie dowiedzial, ze warto wink.gif
Konar$ky
A do autora tematu: jakiej odpowiedzi spodziewales sie na podforum o PS2? Jakbys na forum onanistow sprzetowych zapytal, czy warto kupic 2x7950 zeby polaczyc je w SLI tez bys sie dowiedzial, ze warto wink.gif

Napisałem to tutaj, bo gdzie indziej byłoby niezgodne z działem tongue.gif A na poważnie, to chyba logiczne że napisałem ten temat bo chciałem rady kogoś bardziej doświadczonego w konsolach ode mnie, czy może lepiej odłożyć na nowszą konsole. Proste, czyż nie?
estel
Oplaca sie jak najbardziej. Ja zainwestowalem w PS2 + SwapMagic i nie narzekam. Jest masakrycznie duzo gier do nadrobienia, strasznie duzo fajnych erpegow, kilka bijatyczek no i GoW. Poezja.
Linek
Zimne spojrzenie, ale prosty wniosek.

Zastanów się, jakie gierki Cię ruszają.
Ja kupuję konsole gdzieś w połowie ich żywota, lub nawet bliżej końca. Tylko dziadka PSXa mam z 1995 roku (i jeszcze działa). Więc tak... na PS2 nie ma forzy, która zjada GT4 na śniadanie. Pomyśl, co wolisz - Forza czy GT4, Dead Or Alive czy Tekken, Halo czy Killzone... To takie najprostsze przykłady. No i Xbox ma większe minimalnie możliwości sprzętowe.
Ja wybrałem PS2 ostatecznie, daje mi najwięcej radości, a wieczory spędzone z kumplem na wrestlingu, Def Jam:FFNY, The Warriors, Red Card Soccer, Burnout 3/Rev, EyeToyu, lub w pojedynkę przy FFX, God of War, Black, Killzone, GT4 są po prostu niezapomniane. Wymieniłem tutaj jedynie tytuły, które ostatnio wpadły mi pod pada wink.gif Po prostu... waaarto smile.gif Tym bardziej, jeśli masz z kim grać. I nie zbieraj na n-geny. Poczekaj, aż stanieją, wtedy kup, będziesz miał od razu niezłą bibliotekę gier, na pewno nie będziesz narzekać na nudę.Przynajmniej ja wyznaję taką zasadę, że kupuję dopiero jakiś czas po premierze, keidy konsola jest już wystarczająco dopracowana. Chaotyczna wypowiedź, ale pisana bez poprawek, po prostu przelałem moje myśli na pismo.
estel
Wg. technikaliow Xbox jest ponad 4 razy lepszy od PS2, a nie minimalnie ;] Co nie zmienia faktu, ze Xboxa posiadalem z 2 lata, a PS2 niecaly miesiac. Przy konsolce Sony, spedzilem wiecej czasu przez ten miesiac, niz przy Xboxie przez dwa lata. Dla mnie wybor jest oczywisty. Duzo (a nie minimalnie) gorsza specyfikacje techniczna, PS2 nadrabia genialnymi grami, w ktore po prostu trzeba zagrac. Gdy bym mial wybierac Xboxa, a PS2 to powiedzialbym tak. Gry europejskie/amerykanskie to Xbox. Gry japonskie/wyjatkowe to PS2. Wybieraj sam, ja mam obie konsole i dla mnie w tym starciu zdecydowanie wygrywa PS2.
Er_WolvEr
QUOTE(estel @ 24 10 2006, 07:19) *

Gry europejskie/amerykanskie to Xbox. Gry japonskie/wyjatkowe to PS2. Wybieraj sam, ja mam obie konsole i dla mnie w tym starciu zdecydowanie wygrywa PS2.

... pamietająć przy tym, iż łatwiej uraczysz gry europejskie/amerykanskie na PS2 niż japońskie na XBoxie.
Linek
estel nie chodziło mi o konfigurację, bo znam specyfikację PS2 i Xboxa, tylko chodziło mi o to, jak bardzo jest to w grach zauważalne. A przyznasz chyba sam, że podczas gry widać niewielką różnicę wink.gif No i faktycznie zapomniałem napisać o tym, co sam stwierdziłeś, że xbox to gry us/eu, a ps2 bardziej jap, co jest jak najbardziej in plus, gdyby nie japońska myśl, to nie uraczylibyśmy nigdy zegoś takiego jak eye toy, katamari, okami, gt, tekken, sc... a to byłoby nie do przeżycia wink.gif
ogqozo
Eye Toy to z tego co wiem akurat niejapoński wynalazek, ale niech ci będzie...
Suboshi
PS2 mam od czerwca i jeśli idzie o dobre gry, to wybór jest ogromny (właśnie przerabiam serie MGS). Szczególnie cena PS2 teraz jest bardzo niska ( w Media Markt w Krakowie właśnie jest po 399z, a gry takie jak Tekken 5, killzone, Call of Duty Finest Hour, Battlefield 2 MC można kupić za 39,90zł)
Coati
ja swoje ps2 mam od poczatku ubieglych wakacji... zaliczylem juz masę gier, a lista z grami ktorych jeszcze nie sprawdzilem/zaliczylem zdaje sie niekonczyc... to chyba o czyms swiadczy:)

pozatym niektore gry niepozwalaja o sobie zapomniec... ja ciągle powracam do shadow of the colossus i mgs'ow, a jak np mam zly dzien to odpalam sobie black'a [asylum] i juz jestem happy xD

ps2 to aktualnie najpelszy wybor dla czlowieka ktory ceni dobrą zabawe a coraz to nowsze sztuczki graficzne/techniczne ma gdzies
a cena?? cena nie gra roli xD
Konar$ky
ps2 to aktualnie najpelszy wybor dla czlowieka ktory ceni dobrą zabawe a coraz to nowsze sztuczki graficzne/techniczne ma gdzies

Czyli dokładnie taki człowiek jak ja. Szkoda tylko że nie byłem taki 2 lata temu kiedy zamiast pozostać przy PsOne, i wybrać PS2, jak głupi wybrałem PC bo oczywiście "wszyscy go mają" albo "gry i nauka w jednym". I jeszcze pozbyłem się PsOne, żeby mieć na nagrywarke DVD, chociaż to mi się teraz przyda przy PS2 biggrin.gif

Zastanów się, jakie gierki Cię ruszają.
Ja kupuję konsole gdzieś w połowie ich żywota, lub nawet bliżej końca. Tylko dziadka PSXa mam z 1995 roku (i jeszcze działa). Więc tak... na PS2 nie ma forzy, która zjada GT4 na śniadanie. Pomyśl, co wolisz - Forza czy GT4, Dead Or Alive czy Tekken, Halo czy Killzone...

Rzecz jasna, te drugie, chociaż lubie równie Tekkena i DoA (ahhh....niezapomniane chwile przy DoA 2 na DC u mojego kolegi....) X360 się też kupi.......w najbliższej pięciolatce biggrin.gif biggrin.gif

Jeszcze tylko problem, skąd wziąść kase......chciałem sobie pograć jeszcze w tym roku, a do nówki z polski nie dozbiore, mam więc pytanie: czy ktoś mieszkający w UK albo Belgii wie po ile idzie tam idzie plejstacja i czy taniej (tylko do tych dwóch krajów mam dostęp)??
Sialala
QUOTE(Konar$ky @ 24 10 2006, 22:08) *

Jeszcze tylko problem, skąd wziąść kase......chciałem sobie pograć jeszcze w tym roku, a do nówki z polski nie dozbiore, mam więc pytanie: czy ktoś mieszkający w UK albo Belgii wie po ile idzie tam idzie plejstacja i czy taniej (tylko do tych dwóch krajów mam dostęp)??

~129 - 139 € za nowke (czasami w bundlu z jakimis grami albo dodatkowym padem). Uzywki gdzies tak od 79 € w sklepach z gwarancja. A tak to www.ebay.co.uk wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.