Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z HALO2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
YETI
Jak w temacie, loguje sie do lajwa i momentalnie wyskakuje mi oknienko ze jest jakis problem z netem. Wiec testuje połacznie wszytsko ok (w inne gry gram bez problemu), znowe "klikam" Live i znow sytuacja sie powtarza (po wybraniu Live, okienko wyskakuje momentalnie, gra w ogole sie nie loguje do lajwa)
Nie mam pojecia co sie stało.

Miał ktos podobno sytuacje

PS. Płyta jest dosc porysowane, ale cała reszta chodzi (opcje, single player itd.)
Uzny
Sprawdzalem, u mnie wsio dziala (x1).
Maiden
Kurcze, same problemy z tym Halo 2 unsure.gif
Soul
QUOTE(YETI @ 14 10 2006, 18:40) *

Jak w temacie, loguje sie do lajwa i momentalnie wyskakuje mi oknienko ze jest jakis problem z netem. Wiec testuje połacznie wszytsko ok (w inne gry gram bez problemu), znowe "klikam" Live i znow sytuacja sie powtarza (po wybraniu Live, okienko wyskakuje momentalnie, gra w ogole sie nie loguje do lajwa)

PS. Płyta jest dosc porysowane, ale cała reszta chodzi (opcje, single player itd.)

He mialem cos podobnego tyle ze moja 360 wogule sie niechciala do XBL zalogowac. wacko.gif
Zimol

Spytaj Maćka xD...
JuanMag

Ja tez tak miałem , ale dlatego ze GOLD mi sie skonczyl , kupilem zdrapke na 12 miechow i juz hula smile.gif upewnij sie ze nie masz konta SILVER smile.gif
*-dka
oczywiscie scianelisce wszystkie nowe mapy ?? bo bez tego ani rusz ;/
YETI
QUOTE(JuanMag @ 15 10 2006, 11:45) *

Ja tez tak miałem , ale dlatego ze GOLD mi sie skonczyl , kupilem zdrapke na 12 miechow i juz hula smile.gif upewnij sie ze nie masz konta SILVER smile.gif

mam golda, np. w PDZ gram bez problemu

QUOTE(*-dka @ 16 10 2006, 14:11) *

oczywiscie scianelisce wszystkie nowe mapy ?? bo bez tego ani rusz ;/

jak włacze H2 to nie moge sie zalogowac do lajwa (od razu wyskauje mi okienko ze wyspaił bład z netem)
*-dka
sorrki nie chialem zakladac noweg tematu ale czy wam na x360 tez halo jeden Zwalnia ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.