Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Just cause
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Dick Inferno
tak durnego klonu gta nawet sie nie spodziewalem . Przeciwnicy biora sie z (pipi) , bo jak sie odwracamy to oni sa za plecami ( chociaz wczesniej ich zabilismy ) . Wszyscy tak samo umieraja , czyli odskakuja do tylu i znikaja . Fizyka gry jest fantastyczna , na ziemi sie to raczej nie dzieje . Kretynskie misje . Ogolnie dno . 2/10 .
Soul
Zgadza sie bieda na maxa ,szkoda gadac sad.gif
signap
gierka fajna, mocno arcadowa (wybijanie z dachu auta na kilka metrow w gore czy mozliwosc wychodzenia z samolotu czy helikopteru i wskoczenie na inny) duzy, teren, pojazdy, itp Ciekaw jestem co by pokzalo JC 2
Diabeu
QUOTE(Dick Inferno @ 15 10 2006, 21:25) *

tak durnego klonu gta nawet sie nie spodziewalem . Przeciwnicy biora sie z (pipi) , bo jak sie odwracamy to oni sa za plecami ( chociaz wczesniej ich zabilismy ) . Wszyscy tak samo umieraja , czyli odskakuja do tylu i znikaja . Fizyka gry jest fantastyczna , na ziemi sie to raczej nie dzieje . Kretynskie misje . Ogolnie dno . 2/10 .

do tego poruszając się na piechotę jesteś praktycznie nieśmiertelny - ta regeneracja wachy to idiotyzm

ta gra to irytujący i bezbarwny szajs
signap
jedynie (chyba) maly kawalek regeneruje sie jesli jest blisko 0, majac dobrego guna trudno zginac tongue.gif ale to zapewnie to ze zakladali od poczatku ze gra bedzie czystym ARCADEm
Diabeu
arcade to mi się kojarzy z poziomem trudności na odpowiednim poziomie, i bez auto-lock'owania
signap
mi arcade kojarzy sie z prawie ze 0 realistyka, uproszczeniem jakis elementow,duza iloscia efektow czy widowiskowosci,itp taki jest wlasnie JC smile.gif
Krasus
QUOTE(Diabeu @ 18 10 2006, 10:10) *

do tego poruszając się na piechotę jesteś praktycznie nieśmiertelny - ta regeneracja wachy to idiotyzm

A ja myślałem że to tylko w Demie (w które grałem na PieCyku) jest się nieśmiertelnym czy coś... laugh.gif
Ale ogólnie rzecz biorąc ta gierka to nic specjalnego.
signap
zapowiedziano JC 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ArkejD
jedny fajny motyw w tej grze, dla której warto ją chociażby zobaczyć to lot wysooooko helikopeterem i potem powolne opadanie bez spadochronu, trwa to dobre 2 minuty, a lecisz tak wysoko że wyspa wydaje sie taka malutka, dodaj do tego jeszcze zachód słońca....gra jest piękna, co nie zmienia faktu że crap jakich mało. Koso oceniając tą grę na 8 chyba wcześniej troszke przyjarał smile.gif
signap
widze ze duzo ludzi przyzwyczailo sie do GTA/TRUE CRIME/itp i nie maja ochoty pograc w GTArcade smile.gif
Goldi69-PL-
to znaczy ze GTA i True Crime to symulacje?

rozni sie to JC od tgo z x360 (poza grafika oczywiscie) bo na x360 wszyscy sie tym podniecali swego czasu, ja zagralem w demko i mi starczylo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.