pojawil sie sequel jednej z ciekawszych gierek jakie wyszly. Akcje dzieja sie juz w roznych miastach calego swiata (jakies miasto w USA, Londyn, Tokyo,itd). Doszlo kilka nowych pukawek (narazie mam lajtinga i guna co po kilu strzalach przemienia ludzi w kosciotrupa oraz cos jak gravity gun - wystrzeliwyjemy pocisk a ten pocisk posuwa czolg na pare metrow potem gdzies sie odbija). Doszedl tez tryb multiplayer - COOP oraz DUEL i TENNIS (wie ktos jak je odblokowac lub uruchomic?? bo widzialem je na trailerze oraz w statach ale za h nie moge ich jakos uruchomic). Brakuje mi mozliwosci jezdzenia autem, gdy przejmiemy kontrole nad czlowiekiem
mam problem z pewna misja w 1 miescie ktora poelga na pierw na znalezieniu 4 czesci a potem przeneisienia na wierz a nastepnie obrona wiezy - jak ta misje przejsc?? problwalem tyle razy (+apgrejdy Saucera) i zostaje mi maly kawalek energi a tu sie pojawia megafala
nikt w ta gierke nie gra?
Ja ostatnio wyczaiłem tą grę.
MEGA ogień w co-opie, jest ta jedna wielka zaleta że można w każdym momencie przełączać się z sp na mp i na odwrót.
Takie akcje odchodzą czasami :>
" No ej, nie miotaj mi tymi gejami dislkejtorem, bo chciałem go zbody snaczować"
"No ha, ha, ha. Walnąłeś mnie czołgiem prosto w głowę ".
Po jakimś czasie takie teksty to norma :>
przeszlismy z bratem na 100%
PS.

znalezc na ksiazycu ostatnie zielone szajse to ciezka robota
Edit:gdy jestes w Takoshimie lec do zen tempale na placu wa wprost bramy jest gong jak sa czarni ninja wybij ich weź discolator wyrzutnia dyskow i strzel w niego gdy uda ci sie dobrze do zrobic uslyszysz dzwiek gongu i pojawiaja sie czarnyj ninja sa jeszcze inne miejsca ja odkrylem 2