CYTAT(Soul @ 12 04 2007, 19:07)

Halo 2 jest tak samo dobre jak Halo
SNo co?! dla mnie jest i tyle ;]
CYTAT
Halo 3 będzie tak samo dobre jak H1&2, na swój sposób.
tzn?
STzn ,że będzie miało tak zwane smaczki ,w przypadku H1(doublemelee,quick reload,dilej

) w H2 ( Doubleshot,Bxb,bxr ) Co będzie w H3 tego nie wie póki co nikt ,ale jestem strasznie ciekaw
CYTAT
Wiem że H1 nie umrze,ba nawet tak nie napisałem i wiem że ktoś będzie grał w to dalej (powodzenia).
A dziekuje, nawzajem.
SProszę.
CYTAT
Co do Twojego złudzenia Goldi (he dobrze to nawet nazwałeś)

nie doczekasz się na to do końca życia (i pewno doskonale o tym wiesz).Taki pewny siebie że nic nie pobije H1 w MP?! ze nie da się nic lepszego zrobić? Mylisz się....

To raz a dwa gustu ,guściki ,ja tam wierze w H3 ,jestem dobrej myśli i czuje że coś z tego będzie

Goldi dobrze prawi, chyba logicznym jest ze nie da sie zrobic czegos lepszego niz ideal
SH1 to nie gra idealna.Więc da się zrobić coś lepszego.
CYTAT
ps u mnie nie ma czegoś typu Halo 1 MP jest najlepszy(rządzi na całej linii itp) ,nie po prostu jest jedyny w swoim rodzaju, tak jak w przypadku Halo 2 i tak samo będzie w Halo 3 .Nie ma co porównywać te gry IMO różnią się od siebie co zresztą doskonale widać i MP zawsze będzie inny , a to czy komuś się spodoba to już zależy od własnego widzi mi się.....
Wiesz... o kazdej grze mozna powiedziec ze jest jedyna w swoim rodzaju, ale to nie czyni z niej od razu gry zaiebistej. Dla mnie H1 to bostwo

A h2 to 'tylko" dobra gra.
SNo widzisz ,a dla mnie obie gry są tak samo dobre
pozdro500
Spozdro600 ;f