Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: H A L O 3
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Wojtass
CYTAT
Czemu tylko do duzych? Na mniejszych mapach tez sie moze przydac, dla przykladu prisoner (a co!), zamiast tluc sie drabinka w "czerwonym" albo niebieskimi korytarzami to stawiasz sobie (bez skojarzen) lifta pod plasma rifle i juz jestes pietro wyzej, potem juz tylko drabinka na 2gie pietro i jakis tsk czy inny hs z zaskoczenia

jakoś mnie to nie przekonuje. Żeby działało, tak jak piszesz, winda musiała by wywalać dość szybko. Już wyobrażam sobie 8 skaczących (latających ?) jak małpy Czifów confused.gif . Pozatym jak to będzie działało ? jedna winda = jedno użycie (jeden skok) ? jedna winda zostająca na mapie cały czas ? jedna winda zostająca na jakiś czas ? jedna winda = jeden skok, co jakiś czas, ile razy sie chce ? nosz kur,wa... x )
Uzny
5s a potem sie sklada i znika Xd
Goldi69-PL-
sorki a ten Lift to jest potwierdzony przez kogos czy tylko Uzny zobaczyles cos na screenie i dolozylismy do tego cala teorie?
Uzny
CYTAT(Goldi69-PL- @ 13 04 2007, 00:03) *
sorki a ten Lift to jest potwierdzony przez kogos czy tylko Uzny zobaczyles cos na screenie i dolozylismy do tego cala teorie?

22.890 - 23.857, bez watpienia jest to gravity lift ktorego normalnie tam nie ma: 1 2 3 4. teoria poparta dowodami wink.gif
Maiden
A mi to kupsztylem śmierdzi. Coraz gorzej imo... Nie kupuje żadnego Crackdowna :F

FE, se poczekam na Bad Company ;f
Flaha
CYTAT(Maiden @ 13 04 2007, 09:30) *
A mi to kupsztylem śmierdzi. Coraz gorzej imo... Nie kupuje żadnego Crackdowna :F

FE, se poczekam na Bad Company ;f

julek od kiedy ty sie zrobiles zwolennik big team battle ? blush.gif
Prime Hunter
Jaka jest szansa, że do Bety Halo 3 nie będzie potrzebny Gold? Właśnie mi się skończył confused.gif
Flaha
CYTAT(Prime Hunter @ 13 04 2007, 16:15) *
Jaka jest szansa, że do Bety Halo 3 nie będzie potrzebny Gold? Właśnie mi się skończył confused.gif

raczej mała bo zeby grac przez xbl trzeba miec golda i to sie raczej nie zmieni
Prime Hunter
W sumie to było oczywiste, ale nic nie szkodziło zapytać smile.gif
B0dz1o
Już wiadomo, do czego służy x
_Bobek_
CYTAT(B0dz1o @ 16 04 2007, 14:31) *

Bad link man.
Wojtass
tak jak pisał Uzny...
B0dz1o
A co jest złego w tym linku?
Uzny
Szatan z niego emanuje!

A tak serio to _Berta_ pewnie nie umie w niego przycelnąć i mu sie nie wlacza stronka. Ale spoko Robert, teraz trafisz:

TU O!
_Bobek_
Oh, przepraszam bycmoze net nawalau ^^, albo serwer stronki z(pipi)au i wyskoczylo "Brak połączenia".
Co do "x", to było wiadome ^^

Soul
CYTAT(Soul @ 12 04 2007, 19:07) *
Halo 2 jest tak samo dobre jak Halo

S
No co?! dla mnie jest i tyle ;]

CYTAT
Halo 3 będzie tak samo dobre jak H1&2, na swój sposób.

tzn? huh.gif

S
Tzn ,że będzie miało tak zwane smaczki ,w przypadku H1(doublemelee,quick reload,dilej laugh.gif ) w H2 ( Doubleshot,Bxb,bxr ) Co będzie w H3 tego nie wie póki co nikt ,ale jestem strasznie ciekaw cool.gif

CYTAT
Wiem że H1 nie umrze,ba nawet tak nie napisałem i wiem że ktoś będzie grał w to dalej (powodzenia).

A dziekuje, nawzajem.
S
Proszę.

CYTAT
Co do Twojego złudzenia Goldi (he dobrze to nawet nazwałeś) laugh.gif nie doczekasz się na to do końca życia (i pewno doskonale o tym wiesz).Taki pewny siebie że nic nie pobije H1 w MP?! ze nie da się nic lepszego zrobić? Mylisz się.... happy.gif To raz a dwa gustu ,guściki ,ja tam wierze w H3 ,jestem dobrej myśli i czuje że coś z tego będzie wink.gif

Goldi dobrze prawi, chyba logicznym jest ze nie da sie zrobic czegos lepszego niz ideal rolleyes.gif

S
H1 to nie gra idealna.Więc da się zrobić coś lepszego. cool.gif

CYTAT
ps u mnie nie ma czegoś typu Halo 1 MP jest najlepszy(rządzi na całej linii itp) ,nie po prostu jest jedyny w swoim rodzaju, tak jak w przypadku Halo 2 i tak samo będzie w Halo 3 .Nie ma co porównywać te gry IMO różnią się od siebie co zresztą doskonale widać i MP zawsze będzie inny , a to czy komuś się spodoba to już zależy od własnego widzi mi się.....

Wiesz... o kazdej grze mozna powiedziec ze jest jedyna w swoim rodzaju, ale to nie czyni z niej od razu gry zaiebistej. Dla mnie H1 to bostwo wub.gif A h2 to 'tylko" dobra gra.

S
No widzisz ,a dla mnie obie gry są tak samo dobre wink.gif

pozdro500

S

pozdro600 ;f laugh.gif
Uzny
Nie chce zas cytowac bo sie burdlu narobi to napisze tylko ze jak dla Ciebie H2 jest dobre bo ma "smaczki" tak jak i H1 to pozdro milion, gameplay sie liczy, a bxry i dmy to tylko dodatek, czy jak wolisz... smaczki.

Soul Zgadza się ,dla mnie gameplay w obu gierach jest tak samo wysoki. cool.gif

Paweł Jak wolisz.
Soul
Nie wole tylko mówię jak to u mnie wygląda wink.gif poza tym na gameplay wpływają właśnie "smaczki" wink.gif
maciekk
http://the360forum.com/First_Halo_3_Montag...ideo_entry.html

Macie tu ludzie pierwszy "montage" z H3(tak jest napisane) tongue.gif

Ja nie mam pytań biggrin.gif

Oddam królestwo za ten kawałek co leci w tle rolleyes.gif
Uzny
Celldweller - My own little world

krolestwo przeslij poczta.
Goldi69-PL-
CYTAT(Uzny @ 19 04 2007, 23:39) *
krolestwo przeslij poczta.

Nie krolestwo a krolewskie, i zaznacz na paczce ze szklo.

Uzny czy jest choc jeden kawalek ktorego nie znasz?

Soul- Może i jest ale z takimi pytaniami na priv albo na gg oka? wink.gif
Dragen
CYTAT
Uzny czy jest choc jeden kawalek ktorego nie znasz?

to akurat żadna sztuczka:) wystarczyło poczekać na literki końcowe...cfaniaczek:) wink.gif
YETI
Bungie robią wszystko, aby Halo 3 nie traciło na jakości w przypadku konsol (Core) bez dysku, ale możliwe jest, że gracze z tym sprzętem dostaną tylko 30 fps'ów, a nie 60.

ONI TAK NA SERRIO CZY TO JAKIS ZART? 0_O

http://www.gameonly.pl/newsy/11668/#new

Halo 3 Zanzibar Leak
http://www.youtube.com/watch?v=E0FV2XHE5EQ
Uzny
najs fajnd Yeti wink.gif

Taki zaznibar to ja rozumiem, widac ze mapa zbudowana jest z metalu biggrin.gif a nie jakies kamyczki, marmury i inne pobrudzone, betonowe kloce czy syfiaste uliczki - H1 style baby, ma byc czysto i przejrzyscie smile.gif

Aha, co do tego newsa z GO, nie wiem skad oni takie info wzieli. Radze nie brac tego na powaznie.

PS. Widac ze zmienili wyglad bombel szilda. IMO dobrze.
Flaha
CYTAT(YETI @ 23 04 2007, 22:46) *

Dobry ten nowy soundtrack, marti sie tym razem bardzo postarał aby utrzymać pompatyczny i wzniosły klimat gry a zarazem zrobić to z gracją godną geniusza!!! XD fiu fiu fiu
Soul
CYTAT(Uzny @ 23 04 2007, 21:22) *
PS. Widac ze zmienili wyglad bombel szilda. IMO dobrze.

IMO Bardzo dobrze , powinien wyglądać tak samo jak na trailerze ;]
YETI
7min. z Zanzibaru
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=59795

Ciekawe czy wpakuja jeszcze jakies plansze z H/H2 ?
Soul
Lockout ,Ivory , midship wink.gif Nowy Zanzibar daje rade ,fajnie go zrobili jest nieco większy biggrin.gif
Jędrek
Przez to, ze jest wiekszy jest gorszy, ale generalnie ta plansza zawsze byla jakas taka slaba ;P
Wojtass
może mi sie wydaje ale bronie które trzyma MC są większe. Z(pipi),anie będzie sie grało na podzielonym ekranie...
Soul
CYTAT(Wojtass @ 24 04 2007, 18:51) *
może mi sie wydaje ale bronie które trzyma MC są większe. Z(pipi),anie będzie sie grało na podzielonym ekranie...

LOL jeszcze nic nie widziałeś a już marudzisz wink.gif Bronie mają trochę inny wygląd IMO fajniejszy , i na pewno nie są większe .Co do splita to chyba doskonale wiesz że obraz jest nieco "zmniejszony" Byle by dali takie proporcje jak w H1 i będzie pięknie wink.gif
Jędrek
No wlasnie, tutaj bardziej chodzi o 'proporcje' niz o wielkosc broni...
Wgniecie w fotel i bardzo dobrze ;]

Wojtek cool.gif
YETI
CYTAT(Soul @ 24 04 2007, 18:12) *
Lockout ,Ivory , midship wink.gif

Dobry wybor hyh.gif
Mam nadzieje ze przynajmniej jedna z tych map znajdzie sie w H3.
Salwador
mmmmmm.....no comment..... cool.gif ...imo...ladna grafa..tongue.gif
Wojtass
CYTAT
LOL jeszcze nic nie widziałeś a już marudzisz

może masz racje unsure.gif

to prawda że bronie wyglądaj dużo lepiej.

Może i wielkość broni nie ma zbyt wielkiej wagi ale wydaje mi się ze Halo i Halo 2 miało ten sam spilt tylko, ze w halo 2 wyszło gorzej przez, właśnie, wielkość broni. Może i rzeczywiście rozmiar arsenału nie będzie miał wiele do rzeczy ale i tak mam dziwne wrażenie że na splicie bezie sie grało tak jak w H2.

Jędrek cool.gif

Uzny
Split w h2 nie jest ziebany przez duze bronie czy naiebanie ikonek tylko przez... kat widzenia. W h2 jest 60 stopni a w H1 masz full pro power czad 90. Dlatego odpalajac h2 zaraz po lanie w H1 czuje sie jakbym na zoomie chodzil.
Soul
No o to samo mi chodziło hyh.gif proporcje z H1 = hmmmm o Ku&^% LAN! happy.gif cool.gif
Jędrek
Marze o ChillOut'cie w Halo3 wub.gif

Dawno nie bylo ChillOut'cika, odpalajcie !!
Soul
Tak z innej beczki bardzo podoba mi się motyw podczas respa,chodzi mi o te pasy przed oczami MC cool.gif Fajny patencik happy.gif
Butcher
Halo 3 roxxx cool.gif
Soul
Opowiadaj wink.gif
jaszczoor
a bo Ty Butcher w bungie byłeś cfffaniaczku ;P
Pewnie wszystkiego (albo i nie) dowiemy się w nowym PE ale coś mógłbyś tu napisać smile.gif
Jędrek
Pewnie odpowiedzi na nasze pytania z forum 360-tki tez beda dopiero w PE ;-)

Butcher - powiesz cos czy bedziemy musieli czekac na nowy numer PE ? ;>
Salwador
mysle ze trzeba bedzie butcherowi dac dobra lekcje w H3:D
Butcher
Byłem, zobaczyłem, pograłem, pogadałem, wróciłem - wrażenia niezapomniane.
Niestety, póki co niewiele mogę ujawnić ze zdobytych informacji - obowiązuje mnie podpisane zobowiązanie o zachowaniu tajemnicy handlowej, do określonej daty. To standard, ale jednocześnie rzecz bardzo rygorystycznie przestrzegana przez wszystkich w tej branży.
Co jednak mogę - mam nadzieję smile.gif - powiedzieć: Halo 3 multi to naturalny krok naprzód z poziomu H2.
Nowe pomysły, nowe rozwiązania, co owocuje oczywistymi modyfikacjami gameplayu, który - co raczej oczywiste - nie jest powrotem do H1, tylko kontynuacją H2.
Każdy dzisiaj stara się przeć do przodu i rozwijać - tym bardziej taka ekipa mózgów jak Bungie, z taką marką jak Halo. Pewne rozwiązania to dla nich zamierzchłe czasy, uproszczenia i średniowiecze (to moja symbolika) - po dyskusji z nimi, poznaniu ich wizji świata i pomysłów z H3 GŁUPOTĄ byłoby cofanie się. A tego - poniekąd - oczekują wszyscy puryści i malkontenci wciąż tkwiący w epoce H1, LANa i Xbox Connect.
ZAWSZE znajdzie się grupa, która będzie narzekać - ale w tym czasie miliony zachwyconych będą szarpać w H3 z bananem na twarzy. Zaręczam. A wśród nich będę i ja. Nadchodzi nowy Król Xbox Live.
Howgh.
Soul
CYTAT(Butcher @ 26 04 2007, 08:08) *
..... nie jest powrotem do H1, tylko kontynuacją H2.

No jasne po obejrzeniu pierwszego filmiku z H3 już widziałem że to co widzę to silnik H2 nieco zmieniony , he z tego co tu dane jest nam przeczytać śmiało mogę stwierdzić że nie będzie żadnego "rimejka" h1 z opcja XBL twisted.gif Cieszy mnie fakt że panowie idą do przodu ,gra rozwija się jak rodowita bijatyka. System rozgrywki z części na część zostaje co raz bardziej rozbudowany i o to w grach PvP chodzi! Nie mogę się doczekać bety hyh.gif

Edit z tego co mi się udało przy lukać (czy też dobrze zauważyć ) melee nie przyciągają się tak jak w H2 wink.gif
B0dz1o
Do kiedy obowiązuje Cię tajemnica? Chyba zniosę jajko od czekania:D
Uzny
CYTAT(Soul @ 26 04 2007, 10:42) *
Edit z tego co mi się udało przy lukać (czy też dobrze zauważyć ) melee nie przyciągają się tak jak w H2 wink.gif

Przyciagaja sie.

Powrot do H1 jest niemozliwy z uwagi na live, po prostu granie online w H1 zawsze konczy sie lagiem/opoznieniem (nawet na LANie jest to zauwazalne, join), taka juz specyfikacja tego silnika. Butcher, to ze komus granie w H1 na LANie (do online ta gra sie nie nadaje) sprawia wieksza frajde niz h2 na xbl to chyba nic zlego? To nie jest tak ze obrazilem sie na h2 i zakopalem je w ogrodku. Grajac na 360ce wiekszosc czasu spedzam wlasnie na graniu h2 (z h3 bedzie to samo). Ale jesli jest mozliwosc, to przepraszam, ale wole grac w H1.
Butcher
CYTAT(Uzny @ 26 04 2007, 19:43) *
Butcher, to ze komus granie w H1 na LANie (do online ta gra sie nie nadaje) sprawia wieksza frajde niz h2 na xbl to chyba nic zlego?

Oczywiście, że nic złego - dlaczego masz na siłę pić Coca-Colę (tylko dlatego, że czyni to większość ludzi?), skoro Tobie akurat bardziej smakuje Pepsi? Wolny wybór...
Moje słowa dotyczyły raczej czegoś innego, z czym zresztą specyfika LAN także ma wiele wspólnego. Najwyższa pora odłożyć do archiwum teksty typu "hardkor-skill", "gdzie jest pistolet z H1", "po co auto-aim" itp. Było - minęło - nie wróci. Coś co powstało jako jedna z wielu produkcji na Xboxa, zostało główną i kluczową marką Microsoftu, jedną z najbardziej rozpoznawalnych współcześnie gier na świecie (obok GTA i kilku innych) - a tym samym dołączyło do mainstreamu i ma bawić miliony ludzi. Czy się to komuś podoba czy nie - takie są prawa rynku i tego biznesu. Dlatego H2 milionom ludzi dało miliony godzin rewelacyjnej zabawy na XL - i z H3 będzie tak samo.
Sorry, ale nikt logicznie myślący nie stwierdzi, że podniesienia skilla i archaiczne rozwiązania to działania wpływające wprost proporcjonalnie na grywalność i masową przystępność nowych gier. Rozumiem Scenę Halo, fanów H1, itd. - ale marzenia o powrocie serii do korzeni to utopia. Gdy cały świat idzie naprzód, Bungie nie zamierza się cofać.
Soul
Dobrze napisane "było nie wróci" Butch hyh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.